Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
vaučer

#10001 Re: AW: Liverpool FC

Post by vaučer »

missko wrote: Ovaj turko stagnira 2 sezone i da sta valja ne bi ga se Bayern olako rijesio. Ako Brendan od njega napravi pojacanje ja mu skidam kapu

Gesendet von meinem SM-N9005
Vidjet ćemo, izgledao je i Sturridge kao da stagnira tri a ne dvije godine pa je eksplodirao pod Rodgersom.
Ne očekujem naravno obavezno isti scenario, ali bih se iznenadio da Can završi kao recimo Alberto koji je također doveden za ozbiljan novac pa na kraju odigrao par utakmica i sad izgleda jednom nogom van kluba.
AmiĐa_Idriz

#10002 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

http://www.bayer04.de/b04-eng/en/_md_ak ... tuell-5056

Evo Bayer potvrdio za Emrea.....znači drugi transfer gotov a nismo ni do pola Juna došli :D a sudeći kako pišu mediji i onaj mali Moreno je gotova stvar...očito da je Ayre na godišnjem pa ga neko mijenja....
Gandalf

#10003 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Prva želja kraljevskog kluba je najbolji fudbaler Premiershipa Luis Suarez. Španski list Marca, inače naklonjen Realu, na svojoj današnjoj naslovnici donosi ekskluzivnu priču da su Kraljevi već spremili 90 miliona eura za fantastičnog Urugvajca.
Uništitelji fudbala, najveći klub na svijetu ali ujedno i najveći krvnik fudbala + ona tri lafo velikana od čelzija, psg-a i šitija, fudbal sve više liči na igrariju razmaženih, bogatih derišta koja ne znaju kud s parama

pošto oni vole rušiti rekorde neka im traže 150 miliona, pa nek ima Real i taj rekord oboren
todd_smith

#10004 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

Can je ok, ali def ne igrac kojeg kupuje ekipa koja zeli krenuti na titulu sljedece sezone.

Ne znam sta ceka Rogers, Lambert je ok pojacanje, po meni nema mjesta u pocetnih 11 ispred Sterlinga i Sturridgea i Suareza. Odbrana i def vezni i dalje stoje suplje pozicije, sta ceka lik?
skenderija04

#10005 Re: Liverpool FC

Post by skenderija04 »

Alberto Moreno ok

22 miliona eura
todd_smith

#10006 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

Moreno je dobar za napada i kontre, u defanzivi nije nesto posebno. Slabija verzija Jordi Albe
vaučer

#10007 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Kako misliš odbrana i defanzivni vezni t_s?
Pa upravo je kupio defanzivnog veznjaka, povezujemo se s lijevim bekom i nekoliko stopera (Lovren, Caulker).
Osim lijevog beka i recimo alternative Coutinhu ja ne vidim neke goruće prioritete, zasad to ide ok, dugo je ljeto.
todd_smith

#10008 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

vaučer wrote:Kako misliš odbrana i defanzivni vezni t_s?
Pa upravo je kupio defanzivnog veznjaka, povezujemo se s lijevim bekom i nekoliko stopera (Lovren, Caulker).
Osim lijevog beka i recimo alternative Coutinhu ja ne vidim neke goruće prioritete, zasad to ide ok, dugo je ljeto.
Mislio sam u smislu za ekipu koja bi bila konkurent za titulu sljedece sezone. Embre Can i Moreno i Lambert definitivno nisu igraci koje dovodis da bi uzeo titulu sljedece sezone.

Ovi dovode ove igrace, Chelsea Costu, United/City Fabregasa, ne znam dragi su mi kao ekipa ali ovo meni lici kao samo da se napuni klupa da pokrije trosak igraca za Ligu Sampiona i EPL tj da se drzi u top 4. Sto je valjda ok, ako im je to cilj, valjda bi trebali titulu napasti sljedece sezone. Imaju pare, dobili su 99m ove sezone
Gandalf

#10009 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Moreno sređen za 20 miliona eura, čeka se još samo zvanično saopštenje
MyTao

#10010 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

BR jos samo golamana da dovede koji je napadacki nastrojen :D
MOSALJOZE

#10011 Re: Liverpool FC

Post by MOSALJOZE »

Begovića??Taj svakako postize golove :izet:
Mustang1

#10012 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Gandalf wrote:Moreno sređen za 20 miliona eura, čeka se još samo zvanično saopštenje
Dok ga ne vidim sa dresom mogu mami zvanicno saopstavati .. Sad nek dovedu Pisczeka i jednog stopera i rijesili su odbranu za narednih 10.ak godina :D
vaučer

#10013 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

todd_smith wrote:
vaučer wrote:Kako misliš odbrana i defanzivni vezni t_s?
Mislio sam u smislu za ekipu koja bi bila konkurent za titulu sljedece sezone. Embre Can i Moreno i Lambert definitivno nisu igraci koje dovodis da bi uzeo titulu sljedece sezone.

Ovi dovode ove igrace, Chelsea Costu, United/City Fabregasa, ne znam dragi su mi kao ekipa ali ovo meni lici kao samo da se napuni klupa da pokrije trosak igraca za Ligu Sampiona i EPL tj da se drzi u top 4. Sto je valjda ok, ako im je to cilj, valjda bi trebali titulu napasti sljedece sezone. Imaju pare, dobili su 99m ove sezone

Pa ako su bez normalnog lijevog beka cijelu sezonu, s tankim veznim redom i Aspasom i Mosesom kao napadačkim zamjenama bili konkurenti za titulu, ne vidim kako to nisu s recimo Lambertom, Lallanom, Morenom, Canom i sigurno još dva igrača povrh dosadašnjih. Liga prvaka je 6-10tak dodatnih utakmica - neće poumirati od silnog napora. Kako rekoh uostalom - dugo je ljeto, bit će tu i 'masnijih' imena, kako su prošlo ljeto išli na Miktarijana, Williana ili Diega Costu - ovo ljeto bi taj profil igrača trebali lako potpisati.
todd_smith

#10014 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

Ma ja da sam BR prodao bih Suareza Realu za 90mil, imas jos 90 od prosle sezone

Uzeo bih Fabregasa, Carvahla, Lallanu i Mandzukica pa neka gori sve

:mrgreen: :mrgreen:
Mustang1

#10015 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Nema sanse ! I ako bude isao Suarez a nece ici 100 % ici ce za obaranje svih rekorda a to nije cifra ispod 100 miliona .. Tottenham je uradio tako pa su samo sjebali sve .. Tesko je dovesti toliko igraca i odmah u prvu postavu ih gurnuti i ocekivati rezultate odmah
todd_smith

#10016 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

Mustang1 wrote:Nema sanse ! I ako bude isao Suarez a nece ici 100 % ici ce za obaranje svih rekorda a to nije cifra ispod 100 miliona .. Tottenham je uradio tako pa su samo sjebali sve .. Tesko je dovesti toliko igraca i odmah u prvu postavu ih gurnuti i ocekivati rezultate odmah
Jeste, jer su u Spursima imali loseg trenera i jos goru Upravu. AVB i nije bio menadzer nego bas to trener.

Liverpool ima zdravu situaciju u klubu
Mustang1

#10017 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

I treba tu zdravu situaciju narusiti prodajom najboljeg igraca ? :D
BHF_Manijak

#10018 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Je l' to Lallana gotova stvar?

Ne znam sta bih rekao. Ovi dosad igraci su prinove, a ne pojacnaja - po meni. Cisto da se klupa prosiri. Sad da nesto spektakularno ocekujem od njih - jok vala.

Nadam se da nece skrtariti sa lovom koju su dobili, te da ce dovesti pravo pojacanje na beku i na stoperu. Eto spominje se Moreno, no kako napisase prethodnici decko je jako ofanzivan, a ove sezone smo vidjeli koliko su Poolu bitni igraci koju znaju odbranu igrati. Ofanzivaca ima i previse.

Sta na ktaju bi sa Albertom, Aspasom, Ilorijem? Ostaju li, idu li? Alberto jebo te nije utkamice kako treba odigr'o. U sta je gled'o Brendan??? :-) :roll:

Suso se vraca sa posudbe, Assaidi?
PrtiBeeGee

#10019 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

Image

NAVODNO NUDE 100Mil funti :D
AmiĐa_Idriz

#10020 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Steve McManaman o Adamu Lallani:
On ne vrijedi toliki novac. Lallana bi dobro došao Liverpoolu, ali nije im neophodan.
Tržište je veliko, treba gledati svuda. Evo vidim da bi Shaqiri rado došao u Premijer ligu jer nije zadovoljan statusom u Munchenu. Siguran sam da bi bila bolja opcija dovesti njega nego Lallanu za 25 miliona funti.
Napokon glas zdravog razuma :roll:
todd_smith

#10021 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

Ma meni je Lallana bolja verzija Joe Allena kada je bio u Swansea-iju. 15tak mil realna cijena.
Ajant

#10022 Re: Liverpool FC

Post by Ajant »

Lallana je daleko od Allena, ali je daleko i od 25 miliona. Ali, on je engleski reprezentativac, a takve Englezi prodaju za masne pare.
PrtiBeeGee

#10023 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

Ajant wrote:Lallana je daleko od Allena, ali je daleko i od 25 miliona. Ali, on je engleski reprezentativac, a takve Englezi prodaju za masne pare.
A Shaqiri duplo bolji igrac od Lallane jos je i iskusniji od njega. Igrao je u evropskom gigantu ima iskustvo iz LP itd itd... Mnogo bolja opcija Shaqiri od Lallane MNOGO
vaučer

#10024 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

:lol: Čuj Shaquiri iskusniji od Lallane.
Daj jebemu, uvijek daj neko napuhano ime pa gdje puklo, valjda neki kompleksi suhih godina bez Lige Prvaka.
Lallana piša s visoka po Shaqiriju, mali ima potencijala ali se tek treba dokazati bilo gdje. Možda nije Lallana vrijedan 25m (iako je i to dvojbeno jer je najbolji igrač Premierligaša i prvotimac reprezentacije Engleske) ali je vrijedniji, polivalentniji i dokazaniji od Shaqirija te prema tome više vrijedi od istog.

Uostalom vjerujem da bi mogli završiti s oba jer mislim da idemo po još dva napadački orjentirana igrača - jednog kao alternativu Coutinhu (Lallana) i drugi kao alternativu Sterlingu (Shaqiri, Sanchez, Iturbe, Marković).
BHF_Manijak

#10025 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Mislim da Vacuere nisi upravu. Shaqiri je igrao samo u Southamptonu, tek od ove sezone igra za Englesku, Shaqiri s druge strane igrao je Ligu prvaka, sto nije mala stvar, takodjer Shaqiri vec 3 godine igra redovno za repku itd...
Post Reply