Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hercegoviina wrote:telemach je korisnik licence lrc kreditnog biroa, svako neizmirenje obaveza po ovom računu , će biti registrovano u bazi podataka kreditnog biroa, u kom slučaju će doći do promjene vaše kreditne istorije---
bmw740i wrote:
Može li se dobiti broj nekoga tehnički pismenog u vašoj firmi.
Zanima me dali mogu dobiti telefonski broj preko interneta direkno u ruter programirajući IP server-a, korisničko ime i password. Ako ne dali se može programirati umjesto vašeg modema vlastiti router sa modemom. Npr AVM FRITZBox 6360 Cable 300 Mbps 4-Port Gigabit Wireless N Router.
Ova bljuvotina od Cisca se sa Ciscom nije srela ni u Hong Kongu na teminalu za kontejnere.
Haha,treba sada i po kucama da idu i programiraju routere...
Nasmijah se.
Jesi dobio opremu od provajdera,programiranu i spremnu za koristenje?
Jesi i tu provajder moze doci zamijeniti opremu ako nije ok,postavit drugu,ako ima nekih poteskoca pokusati da ih otkloni.
Provajder je duzan da ti pruza uslugu kako pise u ugovoru.
Sad bi da ti neko programira ni manje ni vise nego fritzboxa??
Nevjerovatno.
bubiba wrote:Cemu sluze LAN portovi na V2 resiveru, da li postoji mogucnost web kontole resiver preko LAN-a??
U uputstvu ne pise nista konkretno o tome, tako da uputstvo sa Telemach stranice i nije od neke koristi.
Jedan je klasični lan za spajanje na router ili drugi takav V2 receiver a drugi je wan port za spajanje u slučaju da je receiver programiran da daje internet ili kao master sljedećem receiveru za razmjenu EPG-a i VOD-a. Receiver ima u sebi modem ali ga ne koriste za internet nego daju poseban modem za to. Zato im se i dešavaju padovi sistema i zagušenja.
Hercegoviina wrote:telemach je korisnik licence lrc kreditnog biroa, svako neizmirenje obaveza po ovom računu , će biti registrovano u bazi podataka kreditnog biroa, u kom slučaju će doći do promjene vaše kreditne istorije---
sta mu ga je ovo?
Mislim da je to isto što i CRK kod banaka. Ako ne platiš 2 Rate u ovom slučaju 2 računa stave te u B pa u C kategoriju i nema kredita. Samo što u ovom slučaju nećeš dobiti kredit radi 2 neplaćena računa za kablovsku.
sta mu ga je ovo?
Mislim da je to isto što i CRK kod banaka. Ako ne platiš 2 Rate u ovom sločaju računa stave te u B pa u C kategoriju i nema kredita. Samo što u ovom slučaju nećeš dobiti kredit radi 2 neplaćena računa za kablovsku.
sta mu ga je ovo?
Mislim da je to isto što i CRK kod banaka. Ako ne platiš 2 Rate u ovom sločaju računa stave te u B pa u C kategoriju i nema kredita. Samo što u ovom slučaju nećeš dobiti kredit radi 2 neplaćena računa za kablovsku.
bolje da ga ne dobijem.
telemach ne smije davati podatke korisnika trecim licima bez odobrenja, jedino moze dati podatke sudu.
sta mu ga je ovo?
bolje da ga ne dobijem.
telemach ne smije davati podatke korisnika trecim licima bez odobrenja, jedino moze dati podatke sudu.[/quote]
ma ne znam da neplaćen bilo koji račun može imati bilo kakve veze sa podizanjem kredita,bas cu potražiti neki telemachov ražun,ne mogu da vjerujem
acer5101 wrote:To je nesto normalno! I M:tel ima isto tako napisano na racunima. Naravno da vas nece odmah teretiti u kreditnom birou, al imaju i tu mogucnost.
Isto je i za mtel bez dozvole korisnika nemaju pravo davati licne podatke trecim licima, jer tu se daje maticni broj,
Moze li mi neko reci zasto ne mogu koristiti D3GO uslugu? Sve sam aktivirala,uspjesno,ali kada hocu da pokrenem i ukucam username i pass kaze mi da mi je broj racun i pin netacni? U cemu je problem,sta da radim?? Zna li neko,je li se nekome desavalo isto?
farahhh123 wrote:Moze li mi neko reci zasto ne mogu koristiti D3GO uslugu? Sve sam aktivirala,uspjesno,ali kada hocu da pokrenem i ukucam username i pass kaze mi da mi je broj racun i pin netacni? U cemu je problem,sta da radim?? Zna li neko,je li se nekome desavalo isto?
misim da mora proci 24 h od aktivacije/registracije
farahhh123 wrote:Moze li mi neko reci zasto ne mogu koristiti D3GO uslugu? Sve sam aktivirala,uspjesno,ali kada hocu da pokrenem i ukucam username i pass kaze mi da mi je broj racun i pin netacni? U cemu je problem,sta da radim?? Zna li neko,je li se nekome desavalo isto?
misim da mora proci 24 h od aktivacije/registracije
Hvala na odg 24 sata ce mi isteci veceras u 20h,pa budemo vidjeli ako je to u pitanju Hvala jos jednom