Valja, ja ga imam, ekstra je , neces se pokajat vjeruj, mobitel je zmajEntropio wrote:Valja li HTC One X? Ima li ga neko?
Gledam stanje u BH Telecomu i ovaj mi se čini kao jedini koji bi mi odgovarao.
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
Moderator: Benq
Valja, ja ga imam, ekstra je , neces se pokajat vjeruj, mobitel je zmajEntropio wrote:Valja li HTC One X? Ima li ga neko?
Može li se držati u džepu od pantola (bez ikakvih zaštitnih futrola i slično)?pinokio04 wrote:Valja, ja ga imam, ekstra je , neces se pokajat vjeruj, mobitel je zmajEntropio wrote:Valja li HTC One X? Ima li ga neko?
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
samo ako je 60 KwChuckie wrote:Može li termoakumulaciona peć?
Mozes cackati. Ali ce ti tel biti nestabilniji, dolazice do iznenadnih restarta. Default je zakon.andr0id wrote:De mi recite je li se smiju ove cpu frekvencije dirati? Minimalna je bila 200 i nesto.. ima 300, 700, 800.. do 1400..
Smijem li ova minimalnu staviti na recimo 700 ovu?
Sent from my GT-i9001
Imas na jubitu sve levele :-PKemal Malovčić wrote:kako prijeći 18. level one igrice 100 vratA?
Jednostavno ona dva kruga istovremeno povuci prema gore...ali ako te to zeza neces daleko sticiKemal Malovčić wrote:kako prijeći 18. level one igrice 100 vratA?
Kralju jesi dobarabrinjaDonjo wrote:hvala kako god na odgovoru, al moras citati pitanje prije nego odg, vec sam rekao da sam to uradio sto mi ti ovdje objasnjavas, nisam rekao da sam baba od 90 godina pa da ne znam sta je wifi i da trebas biti na netu itd,stroga normala wrote:OTA ti je u stvari skracenica od Over The Air.
Odes u postavke telefona, pa u dio gdje mozes vidjeti koju verziju software-a imas i tu bi trebao imati opciju da cekiras novi update, naravno moras biti na internetu i ako ima novi software-a ponudit ce ti da ga skines i instaliras.
sve sam ja to vec uradio bio kako sam napisao ranije, al mi na update check-u nije ponudio novi software zato sam i postavio pitanje kako drugim putem uraditi update
ugl, sinoc mi se ipak pojavio update za 4.1.1 JB, skinuo i instalirao i sve radi kako i treba
S obzirom da si kako kazes laik i da si sam uradio update uradio si ga preko OTA.abrinjaDonjo wrote:ja sam juce uradio software update i zadnju Android verziju koju mi je nasao je 4.0.4 i software broj 2.17.728.5
Sto ti u stvari i jesi uradio samo sto ne mora znaciti da si odmah dobio zadnju verziju jer se update nekada treba i forisratiQuaresma wrote:Probaj preko OTA updatovati
Sent from my brain using Tapatalk
Da bi se ti na kraju pitao sta je OTA i postavljao neki link koji nema veze sa oficialnim ROM-ovima nego sa Custom za sta ipak treba neko znanje...abrinjaDonjo wrote:
hvala na odg, kako rekoh nisam u sve ovo previse upucen tako da ne znam sta je tacno OTA ni kako updatevat preko toga, ovo sam nasao googlajuci malo: https://www.otaupdatecenter.pro/
jel to to? ako da malo pogledam kako da uradim taj update preko toga