Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Cracked wrote:iphone 5 je 4 inchni mobitel koji je izasao prije mjesec i sadrzi u sebi 1450mah bateriju(da nije tuzno bilo bi smijesno). Htc 4.7 incha sa 1800mah baterijom a galaxy 3 4.8 incha sa 2100mah baterijom. Em je malo veci em sadrzi tezu bateriju u sebi I opet je s3 identicne tezine kao htc one x. Da nisam i S3 i htc drzao nebi uopste razmisljao o materijalu i tezini.
Svakom svoje ali po mom misljenju plastika nije slabost nego prednost.
Nisam mislio nikome nista replicirati ali morao sam da reagujem na ovo.
Kakve veze ima ako je kod petice baterija 1450mah, a kod s3 2100mah ako baterija kod te petice traje isto, ako ne i vise nego kod s3?
zato sto su slabije baterije dosta lakse. A traje isto jer je 4 inchni ekran i samim tim znatno manje trosi.
iPhone 5 ima tu foru sa low CPU ili tako nesto... Koliko sam upratio, ima automatsko smanjenje brzine procesora kada je to potrebno i samim tim i manje trosi bsteriju u takvim uslovima.
Zhìxin wrote:iPhone 5 ima tu foru sa low CPU ili tako nesto... Koliko sam upratio, ima automatsko smanjenje brzine procesora kada je to potrebno i samim tim i manje trosi bsteriju u takvim uslovima.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
To imaju i androidi, barem koliko ja znam.
Ne rade nikad na full taktovima, dok nije potrebno. Isto kao i PC.
Zhìxin wrote:iPhone 5 ima tu foru sa low CPU ili tako nesto... Koliko sam upratio, ima automatsko smanjenje brzine procesora kada je to potrebno i samim tim i manje trosi bsteriju u takvim uslovima.
Nema S3, koliko ja znam. Kada dodjem kuci potrazit cu clanak. Uglavnom, kod njoh to dosta bolje funkcionise. Ne znam da li je to bilo vezano za single core run ili lower cpu speed. Vidjet cu, sad i mene zanima
Ovako drugi mi ima s3 i jucer mu je automatski ponudilo update na JB i kad je prihvatio i valjda mu instaliralo sad mu trazi nekakav SIM PIN za mrezu i nemoze pristupit bh telecom mrezi , zna li iko sta mu je ciniti ???
Predpostavljam da sa ovom slikom aludiras na mene, al' ne da nemam nikakve veze sa njim vec sam ovdje ne tako davno kritikovao svoj tadasnji Samsung Galaxy S i Android koji sam koristio na njemu... tako da me se ova slika ne dotice sekunde
Mislim da sam bar ja realan i ako mi nesto ne valja reci cu pa da je tri puta moje....
A ti i dalje nastavi na svakoj temi "glorify the iPHONE"
brazzo19 wrote:Ovako drugi mi ima s3 i jucer mu je automatski ponudilo update na JB i kad je prihvatio i valjda mu instaliralo sad mu trazi nekakav SIM PIN za mrezu i nemoze pristupit bh telecom mrezi , zna li iko sta mu je ciniti ???
brazzo19 wrote:Ovako drugi mi ima s3 i jucer mu je automatski ponudilo update na JB i kad je prihvatio i valjda mu instaliralo sad mu trazi nekakav SIM PIN za mrezu i nemoze pristupit bh telecom mrezi , zna li iko sta mu je ciniti ???
očito ti jaro nije kupio simfree telephone
Znaci da mu kazem da ga nosi onom ko mu ga je prodo i da nije "sim free" nego da je bio mob koji je prilagodjen za neku mrezu ili sta vec mislim kako da mu obajsnim a da se ne prepadne ?
Znaci da mu kazem da ga nosi onom ko mu ga je prodo i da nije "sim free" nego da je bio mob koji je prilagodjen za neku mrezu ili sta vec mislim kako da mu obajsnim a da se ne prepadne ?
da, ako je kupio bilo gdje izuzev kod ovih nasih operatera, nek ga nosi njemu ako je jos pod garancijom pa nek oni pokusaju otkljucat JB...ti telefoni su dosli negdje iz evrope i zakljucani su na neku od evropskih mreza, ali su ovi nasi dileri uspjeli otkljucat taj softver koji je bio u galaxiu tj 4.0.4 i svako dizanje softvera ce ga ponovo zakljucat...i ja sam tako prije nego sam kupio galaxy 3 htio uzet na pijaci kod nekih likova ali su me odma upozorili da ne radim nikakava aktualiziranja softvera, a cijena im bila 950 KM, haha...vrati se par strana, ima neki momak koji je meni odgovorio na slicno pitanje kad sam imao dilemu da li da uzmem galxi 3 na pijaci...ja sam kupio na kraju u bhtelecomu...
vozi Q7 sa protektiranim gumama
pisao sam ovde o tom problemu zaključavanja s3.....
.....da ne ponavljam-telefon mu je rootovan bijednom solucijom (još ako mu je uhakan imei i s/n )
i ako će da bude miran-samo fabrički unlock-kodovi za 1 sat=2x eura
Nema S3, koliko ja znam. Kada dodjem kuci potrazit cu clanak. Uglavnom, kod njoh to dosta bolje funkcionise. Ne znam da li je to bilo vezano za single core run ili lower cpu speed. Vidjet cu, sad i mene zanima
Imaš tamo u settings/developer optionsda uključiš "show cpu usage" na home screenu. I vidi koji su ti taktovi onda.
Mene zanima kako da koristim mobitel na kompjuteru,odnosno sta trebam da instaliram da mi se display prikaze na laptopu da ga mogu koristiti preko laptopa??
Mene zanima kako da koristim mobitel na kompjuteru,odnosno sta trebam da instaliram da mi se display prikaze na laptopu da ga mogu koristiti preko laptopa??
AirDroid
samo mogu root telefoni,meni moj nije rutan..radi se o galaxy nexusu