Nazvati bilo koga "civilizacijskim otpadom" ni u kom slucaju ne moze biti objektivna ocjena.Doktor29 wrote:Subjektivna ocjena skrozjoint union wrote:Nije politickog, ali u ingerencijama predsjednika drzave jest itekako. I evo gledam sliku i opet ne kontam, jel' to "civilizacijski otpad" nesto na bazi fizickog izgleda ili?Doktor29 wrote: Mogu, pogledaj Komsica I sve ce ti se samo reci a postrojavanje vojske je vrhunac politickog djelovanja, svaka cast
Željko Komšić-član Predsjedništva
- joint union
#1001 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
- seln
#1002 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Ma, alem kamen...napisao prvi bon ton.joint union wrote:seln wrote:joint union wrote: Ne, doktor je postavio dijagnozu na osnovu nacionalne i politicke pripadnosti. Da mu se nikakav izgled ne gadi, zorno pokazuje njegov favorit.
Po toj logici, ovaj mu dodje nesto kao "dragulj civilizacije"?
- Platformas
#1003 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Tebi je svako otpad ko nije SDA, po cemu je Zeljko civilizacijiski otpad ? Znas li ti sta je civilizacijiski otpad ?Doktor29 wrote: Zeljko je marginalac, civilizacijski otpad za mene ali da se razumjemo ja ovim ne branim nikoga I nista
-
Doktor29
#1004 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Koja logika, ako Sam protiv Zeljka odmah sam pripadnik SDA, e pa grijesite jakoseln wrote:Ma sve je jasno. O civilizaciji govori covjek koji druge zove "civilizacijski otpad", a ujedno je simpatizer stranke koja je izmislila primitivizam.joint union wrote:U Posusju postrojio jedinice vojske. U Posavini nesto ne vjerujem da ima hrvatskog zivlja mnogo. Moj doktore po tvojoj logici Obama nikad ne bi mogao biti predsjednik USA. I ti poceo certifikate dijeliti? I tako ti Hipokrata, mozes li mi objasniti pojam "civilizacijski otpad"?Doktor29 wrote: U prvoj redu nekoga koga nece izabrati bosnjaci da prestavlja HRvatski narod, koliko je on puta otisao recimo u Zapadnu Hercegovinu ili POsavinu I sta mislis kako bi ga prihvatili tamo, nekoga tko ce imati dovoljno casti da se me kandiduje na tu poziciju znajuci da vecina Hrvatskog stanovnistva nece glasati za njega, nekoga tko nece koristiti tu mogucnost koju je on iskoristio a za ja mu je izjave da pod rave HDZ jer su ONI legitimni prestavnici Hrvatskog naroda a on Sam nije.
Zeljko je marginalac, civilizacijski otpad za mene ali da se razumjemo ja ovim ne branim nikoga I nista
- seln
#1005 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Jok, zamjerio ti se Zeljko na civilizacijskom nivou, pa ga zato kudis.Doktor29 wrote: Koja logika, ako Sam protiv Zeljka odmah sam pripadnik SDA, e pa grijesite jako
-
Doktor29
#1006 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
A ti ga branis od mene zbog neslaganja samnom ili???seln wrote:Jok, zamjerio ti se Zeljko na civilizacijskom nivou, pa ga zato kudis.Doktor29 wrote: Koja logika, ako Sam protiv Zeljka odmah sam pripadnik SDA, e pa grijesite jako
-
Doktor29
#1007 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Pa netko tko danas kaze jedno a sutra se predomisli drhtavim glasom svakako ne zasluzuje neko posebno postovanjeseln wrote:Jok, zamjerio ti se Zeljko na civilizacijskom nivou, pa ga zato kudis.Doktor29 wrote: Koja logika, ako Sam protiv Zeljka odmah sam pripadnik SDA, e pa grijesite jako
-
Canton
#1008 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Ali postujes onog ko je do podne mislio jedno, a od podne drugoDoktor29 wrote: Pa netko tko danas kaze jedno a sutra se predomisli drhtavim glasom svakako ne zasluzuje neko posebno postovanje
-
Doktor29
#1009 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Jos jedna izmisljotina, koga I gdje ja branim takvog???Canton wrote:Ali postujes onog ko je do podne mislio jedno, a od podne drugoDoktor29 wrote: Pa netko tko danas kaze jedno a sutra se predomisli drhtavim glasom svakako ne zasluzuje neko posebno postovanje
Napises nesto protiv doticnog I dobijes slike Tihica I Bakira..WTF ??
-
Canton
#1010 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Nisam rekao da branis nego da postujes...Doktor29 wrote:Jos jedna izmisljotina, koga I gdje ja branim takvog???Canton wrote:Ali postujes onog ko je do podne mislio jedno, a od podne drugoDoktor29 wrote: Pa netko tko danas kaze jedno a sutra se predomisli drhtavim glasom svakako ne zasluzuje neko posebno postovanje
Napises nesto protiv doticnog I dobijes slike Tihica I Bakira..WTF ??
- seln
#1011 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Branim ga, jer ne moze biti toliko los kako ga ti opisujes.Doktor29 wrote:A ti ga branis od mene zbog neslaganja samnom ili???seln wrote:Jok, zamjerio ti se Zeljko na civilizacijskom nivou, pa ga zato kudis.Doktor29 wrote: Koja logika, ako Sam protiv Zeljka odmah sam pripadnik SDA, e pa grijesite jako
-
Doktor29
#1012 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Brani ga argumentima, nemoj ga braniti Tihicevim izgledom ili Bakirovim slikama jer to nije u nikakvoj korelaciji
-
Irvinizacija10
#1013 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Kao sto si rekao, ubleha, i to najveca...
Sve satro patriota, ovo ono,,,, obicni beskicmenjak, licemjer, Lagumdzijina slina
Sve satro patriota, ovo ono,,,, obicni beskicmenjak, licemjer, Lagumdzijina slina
-
Doktor29
#1014 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Meni samo nije jasno kako, kada i zasto je nastao toliki mit o Zeljki Komsicu. ?????Irvinizacija10 wrote:Kao sto si rekao, ubleha, i to najveca...
-
Irvinizacija10
#1015 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
On je dosao kao osvjezenje, borac, imao je neku ugodnu spiku za bosnjacku populaciju...furao patriotizam, promjene, socijalnu drzavu... Nije toliko prisutan na politickoj sceni, te se nije previse kompromitovao... I narod poletio...
Bojim se da taj mit jos traje...
Bojim se da taj mit jos traje...
- debeljko20
#1016 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
SDP-u je u borbi za vlast nakon rata trebao neko ko je imao ratni background jer je SDP nosio hipoteku komunjara a samim tim i sumnjivih patriota, projugoslovenski a samim tim i prosrpski orijentisanih.Doktor29 wrote:
Meni samo nije jasno kako, kada i zasto je nastao toliki mit o Zeljki Komsicu. ?????
Komšić se namjestio kao budali šamar. Gdje ćeš većeg patriote od ljiljana zlatnog, plus čovjek iz raje, plus Hrvat, žena Bošnjakinja. Naš a multietnički. Ne može bolje. I krenulo je pumpanje njegovog lika i djela...
-
Doktor29
#1017 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Vrlo vjerovatan scenarij koji je popusilo ni manje ni vise nego 300.000 ljudi...masaladebeljko20 wrote:SDP-u je u borbi za vlast nakon rata trebao neko ko je imao ratni background jer je SDP nosio hipoteku komunjara a samim tim i sumnjivih patriota, projugoslovenski a samim tim i prosrpski orijentisanih.Doktor29 wrote:
Meni samo nije jasno kako, kada i zasto je nastao toliki mit o Zeljki Komsicu. ?????
Komšić se namjestio kao budali šamar. Gdje ćeš većeg patriote od ljiljana zlatnog, plus čovjek iz raje, plus Hrvat, žena Bošnjakinja. Naš a multietnički. Ne može bolje. I krenulo je pumpanje njegovog lika i djela...
- debeljko20
#1018 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
za to je zaslužno pumpanje lika i djela. ti budi poštenjačina koja se bori za prava običnog čovjeka i narod će uvijek glasati za takvog uz sve ono gore nabrojano.Doktor29 wrote:Vrlo vjerovatan scenarij koji je popusilo ni manje ni vise nego 300.000 ljudi...masaladebeljko20 wrote:SDP-u je u borbi za vlast nakon rata trebao neko ko je imao ratni background jer je SDP nosio hipoteku komunjara a samim tim i sumnjivih patriota, projugoslovenski a samim tim i prosrpski orijentisanih.Doktor29 wrote:
1998. ja bio u sdp-u, kažu dolazi željko komšić u našu mjesnu zajednicu, to sokovi, to meza, to čips, to kikiriki, našla se i poneka piva. nahvališe ga žene i penzioneri k'o da dolazi tito, glavom i bradom, nesutrašivi borac, lafčina, ljepotan, naš željko. mi svi ushićeni. pojavi se lik, pendav, nadobudan, pun sebe, isto paun. nigdje šarma, osmijeha, neki isprazan govorčić održa pun fraza. ničim ama baš ničim ne da me nije impresionirao nego nisam zapamtio nijednu rečenicu iz njegovog govora. ostali likovi iz mjesne zajednice u transu. kontam ako će te ovaj vodit' hajde ti sine iz te družine, i tako i bi.
-
Doktor29
#1019 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Znas da ce te razapeti zbog ovoga, to je svetinja u to se ne smije dirati

- debeljko20
#1020 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
uh i to me zaboli.Doktor29 wrote:Znas da ce te razapeti zbog ovoga, to je svetinja u to se ne smije dirati![]()
![]()
![]()
- Challenger__
#1021 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
*ebaće vam zlatni ljiljan mater, samo se vi zajebajite ...
Doduše, možda se predomisli, nikad se ne zna...
- Challenger__
#1022 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Sutra će staviti veto na sve odluke zbog pilane na Klixu.
- jedan_dobar_dan
#1023 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Doktor29 wrote:Vrlo vjerovatan scenarij koji je popusilo ni manje ni vise nego 300.000 ljudi...masaladebeljko20 wrote:SDP-u je u borbi za vlast nakon rata trebao neko ko je imao ratni background jer je SDP nosio hipoteku komunjara a samim tim i sumnjivih patriota, projugoslovenski a samim tim i prosrpski orijentisanih.Doktor29 wrote:
izvini, a na kakav su to scenarij drugi dobili glasove u ovoj nasoj bosni ?
kao da drugi imaju kakve bolje preporuke ?
po tome gledano on je jos i najbolje sto nam se moglo desiti .....
naprimjer, druga dva clana predsjednistva nemaju nista od navedenog, sto bi znacilo, po vama, da su oni bolji politicari ???
- debeljko20
#1024 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
možda objavi na blogu. pardon, i njega je prestao da vodi, nakon desetak objava iscrpio sve teme.
kapacitet. 
- volta dzontra
#1025 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Citam ove komentare o Komsicu i jedino sto mogu reci je: "Jes vam puno trajo...."Doktor29 wrote:Vrlo vjerovatan scenarij koji je popusilo ni manje ni vise nego 300.000 ljudi...masaladebeljko20 wrote:SDP-u je u borbi za vlast nakon rata trebao neko ko je imao ratni background jer je SDP nosio hipoteku komunjara a samim tim i sumnjivih patriota, projugoslovenski a samim tim i prosrpski orijentisanih.Doktor29 wrote:
Kad sam slicne stvari davno pisao po forumu za par sati bih dobio deset raznih etiketa pa onda ban....