rrikikiki wrote:imam ja pitanje ne znam je li vec bilo
ako fakat volite curu da li postoji mogucnost da je svejedno prevarite..odnosno, recimo da znate sigurno da ona to njece saznati da li bi bio problem prevariti.
nekako mi se cini da su cure po tom pitanju emotivnije pa ako stvarno vole nema sanse da prevare dok mi se cini da su muskarci malo 'liberalniji' pa ih vecina seks ne veze za emocije
znam da generaliziram ali jbg sve je u zivotu generaliziranje
Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- alchak.ba
#1001 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
-
rrikikiki
#1002 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
alchak.ba wrote:znam i cura i muskaraca koji su varali i varaju, a kazu da vole.rrikikiki wrote:imam ja pitanje ne znam je li vec bilo
ako fakat volite curu da li postoji mogucnost da je svejedno prevarite..odnosno, recimo da znate sigurno da ona to njece saznati da li bi bio problem prevariti.
nekako mi se cini da su cure po tom pitanju emotivnije pa ako stvarno vole nema sanse da prevare dok mi se cini da su muskarci malo 'liberalniji' pa ih vecina seks ne veze za emocije
nema tu pravila
toga me najvise strah, sto nikad ne znas kome mozes vjerovati
- Pitarrr82
#1003 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ja nekada ne vjerujem sam sebi a da ne pricam o drugima 
-
rrikikiki
#1004 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Pitarrr82 wrote:Ja nekada ne vjerujem sam sebi a da ne pricam o drugima
- alchak.ba
#1005 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
odkako sam uhvatio sebe u lazi, ne vjerujem vise nikome
- Curve
#1006 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
sve zavisi koliko mu je stalo do te osobe/veze.. ako je momku stalo do te cure, onda ne zeli uopste da se dovodi u situaciju da je izgubi radi nekog flerta, sexa..rrikikiki wrote:imam ja pitanje ne znam je li vec bilo
ako fakat volite curu da li postoji mogucnost da je svejedno prevarite..odnosno, recimo da znate sigurno da ona to nece saznati da li bi bio problem prevariti.
doduse tu je i element alkohola, nebitno sad jel musko ili cura, ako je ono u kafani u po noci, pjano.. nisu cista posla, alkohol uradi svoje, prevarit ce momka tj. i obratno
-
rrikikiki
#1007 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Curve wrote:sve zavisi koliko mu je stalo do te osobe/veze.. ako je momku stalo do te cure, onda ne zeli uopste da se dovodi u situaciju da je izgubi radi nekog flerta, sexa..rrikikiki wrote:imam ja pitanje ne znam je li vec bilo
ako fakat volite curu da li postoji mogucnost da je svejedno prevarite..odnosno, recimo da znate sigurno da ona to nece saznati da li bi bio problem prevariti.
doduse tu je i element alkohola, nebitno sad jel musko ili cura, ako je ono u kafani u po noci, pjano.. nisu cista posla, alkohol uradi svoje, prevarit ce momka tj. i obratno
jbt kako je taj alkohol prevalentan. pa postoji li uopce jos netko da ne pije ili je to izumrla vrsta (ne nuzno zbog vjerskog elementa nego zato jer eto mozda ne voli da pije, zbog zdravlja ne voli okus itd itd).
- Curve
#1008 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
hahaha ma tesko, danas svi pjani ko.. jos kad vidim djevojke kako se udese uhuuu, da se razmumijemo ako neko hoce da te prevari ti curu, cura tebe to se moze u po dana u po noci bez alkohola, al kazem to je tad do osobe zeli li prevarit ili ne, al kad je osoba pjana u po noci kafani tad vise ne razmislja on/ona, tesko da ne prevari tad.. nazalost
-
lelan
#1009 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Što je najgore u modi nisu osobe koje ne cugaju ni djevojke niti muškarci ,a već se sve zna čemu vodi cuga. Pa kada se upoznajete sami birate.
- jos_uvijek_sanjam
#1010 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Alkohol koriste ko opravdanje kad takvo nesto urade. Pa ako unaprijed znas da alkoholiziran mozes doci u situaciju da s nekim zaglavis, nemoj ni piti toliko, da ne znas kasnije za sebe. A za mene se ne moze ista osoba voljeti i varati istovremeno. Btw, jednako varaju zene i muskarci, nema izuzetaka.
-
rrikikiki
#1011 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
evo ja sam samo htjela napisati da ne pijem, ne volim alkohol i fuj su mi ljudi koji se opijaju. a cool sam cura inace.lelan wrote:Što je najgore u modi nisu osobe koje ne cugaju ni djevojke niti muškarci ,a već se sve zna čemu vodi cuga. Pa kada se upoznajete sami birate.
ali off topic, izvinjavam se.
- Averus
#1012 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
100% se slazem sa svakom rijeci tvog posta.jos_uvijek_sanjam wrote:Alkohol koriste ko opravdanje kad takvo nesto urade. Pa ako unaprijed znas da alkoholiziran mozes doci u situaciju da s nekim zaglavis, nemoj ni piti toliko, da ne znas kasnije za sebe. A za mene se ne moze ista osoba voljeti i varati istovremeno. Btw, jednako varaju zene i muskarci, nema izuzetaka.
- touch brain
#1013 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
sve ti to zavisi od osobe..ako odredjeni muskarac ima u glavi sklop da te prevari,prevarit ce te pa sve i da si najljepsa,najpametnija itd...isto vrijedi i obrnuto...rrikikiki wrote:imam ja pitanje ne znam je li vec bilo
- jos_uvijek_sanjam
#1014 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Imam i ja pitanje. Jel vam ikad u tim trenucima bude neki gorak osjecaj, da savijest proradi? Jel vam naumpadnu te vase djevojke? I kakav je osjecaj kasnije? Jednom sam cula glupost " volim svoju curu jos vise, kad je prevarim ".touch brain wrote:
sve ti to zavisi od osobe..ako odredjeni muskarac ima u glavi sklop da te prevari,prevarit ce te pa sve i da si najljepsa,najpametnija itd...isto vrijedi i obrnuto...
- touch brain
#1015 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
znam da neces vjerovati ali u svojih 26 god nisam prevario ni jednu zenu tako da ti ne mogu odgovoriti na pitanja jer nisam bio u takvoj situaciji...jos_uvijek_sanjam wrote:Imam i ja pitanje. Jel vam ikad u tim trenucima bude neki gorak osjecaj, da savijest proradi? Jel vam naumpadnu te vase djevojke? I kakav je osjecaj kasnije? Jednom sam cula glupost " volim svoju curu jos vise, kad je prevarim ".touch brain wrote:
sve ti to zavisi od osobe..ako odredjeni muskarac ima u glavi sklop da te prevari,prevarit ce te pa sve i da si najljepsa,najpametnija itd...isto vrijedi i obrnuto...
- ortodont
#1016 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Postoji.rrikikiki wrote: jbt kako je taj alkohol prevalentan. pa postoji li uopce jos netko da ne pije ili je to izumrla vrsta
-
Husejin
#1017 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Jeste taj osjećaj se pojavi prvi put.Drgi put kad sam je prevario opet se pojavio.Mislim da je nestao poslije desete prevare ili nešto kasnije...nisam siguran.jos_uvijek_sanjam wrote:Imam i ja pitanje. Jel vam ikad u tim trenucima bude neki gorak osjecaj, da savijest proradi? Jel vam naumpadnu te vase djevojke? I kakav je osjecaj kasnije? Jednom sam cula glupost " volim svoju curu jos vise, kad je prevarim ".touch brain wrote:
- Salah ad-Din
#1018 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ja ne pijemrrikikiki wrote:jbt kako je taj alkohol prevalentan. pa postoji li uopce jos netko da ne pije ili je to izumrla vrsta (ne nuzno zbog vjerskog elementa nego zato jer eto mozda ne voli da pije, zbog zdravlja ne voli okus itd itd).
Ali ni sam ne znam razlog
-
rrikikiki
#1019 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
touch brain wrote:znam da neces vjerovati ali u svojih 26 god nisam prevario ni jednu zenu tako da ti ne mogu odgovoriti na pitanja jer nisam bio u takvoj situaciji...jos_uvijek_sanjam wrote:Imam i ja pitanje. Jel vam ikad u tim trenucima bude neki gorak osjecaj, da savijest proradi? Jel vam naumpadnu te vase djevojke? I kakav je osjecaj kasnije? Jednom sam cula glupost " volim svoju curu jos vise, kad je prevarim ".touch brain wrote:
svaka cast, tebi i ortodontu. skidam kapu
- JThomas
#1020 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
vi stvarno mislite da neko cuga zato što je to moda i cool?
- L.e.g
#1021 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
sve ti to zavisi od osobe..ako odredjeni muskarac ima u glavi sklop da te prevari,prevarit ce te pa sve i da si najljepsa,najpametnija itd...isto vrijedi i obrnuto...[/quote]
Imam i ja pitanje. Jel vam ikad u tim trenucima bude neki gorak osjecaj, da savijest proradi? Jel vam naumpadnu te vase djevojke? I kakav je osjecaj kasnije? Jednom sam cula glupost " volim svoju curu jos vise, kad je prevarim ".[/quote]
znam da neces vjerovati ali u svojih 26 god nisam prevario ni jednu zenu tako da ti ne mogu odgovoriti na pitanja jer nisam bio u takvoj situaciji...[/quote]
Nisam ni ja, niti bih kad to uradio. A imao sam tu nesrecu puno puta da mi dodje ta situacija da varam.
Naupmadne mi djevojka da sam s njom zato sto mi se sigurno nesto svidjelo kod nje vise nego kod drugih, i to me sprijeci
[/quote]
Sigurno vam cure/zene znaju nick na forumu

Imam i ja pitanje. Jel vam ikad u tim trenucima bude neki gorak osjecaj, da savijest proradi? Jel vam naumpadnu te vase djevojke? I kakav je osjecaj kasnije? Jednom sam cula glupost " volim svoju curu jos vise, kad je prevarim ".[/quote]
znam da neces vjerovati ali u svojih 26 god nisam prevario ni jednu zenu tako da ti ne mogu odgovoriti na pitanja jer nisam bio u takvoj situaciji...[/quote]
Nisam ni ja, niti bih kad to uradio. A imao sam tu nesrecu puno puta da mi dodje ta situacija da varam.
Sigurno vam cure/zene znaju nick na forumu
- touch brain
#1022 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ma jok 8)ono sto je zanimljivo je da tu postoji fenomen ili bolje reci paradoks;da sto si vise odaniji to te zene vise proganjajuL.e.g wrote: Sigurno vam cure/zene znaju nick na forumu![]()
- jos_uvijek_sanjam
#1023 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Pa svaka cast kad znate postovati djevojku, a i ono sto se zove "veza". Bas tako, cemu veza i cemu odabir te osobe, da budes s njom, ako ti nije dovoljna. A i ne mozes biti zaljubljen u 2-3-5 osoba istovremeno, tako da ne varam nikad, jer mi je uvijek stalo do onog s kim sam i drugi me i ne zanimaju.
- jos_uvijek_sanjam
#1024 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
touch brain wrote:ma jok 8)ono sto je zanimljivo je da tu postoji fenomen ili bolje reci paradoks;da sto si vise odaniji to te zene vise proganjajuL.e.g wrote: Sigurno vam cure/zene znaju nick na forumu![]()
Ne moras biti odan, dovoljno je da si zauzet ( a ovo isto vazi za zene ) i lijepice se za tebe. Ni meni to nije jasno. Valjda se ljudima vise svidja tudje i zabranjeno.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1025 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
A i ne mozes biti zaljubljen u 2-3-5 osoba istovremeno
Možeš..