zikmu wrote:Aj malo logike ovaj snimak tekme je neko od raje snimio sa analogne pa postavio na YT kao HD... Drugo FaceTV dobar dio programa popunjava spotovima koji su SD/HD ali preuzeti sa YT isto tako i neki prilozi preuzeti od stranih kuca (90% nasih tv kuca isto radi), sto se i vidi jer je markica/reklama zamucena...
Ne znam kako se neki mogu zaliti na najavu tekme, kvalitet slike, studio itd... nije ovo ni blizu kako se vani radi, ali prebacite na BHT/FTV pa pokusajte procitati rezultat na semaforu u toku tekme, o komentatorima da ne govorim + sto se i pretplata placa...
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- karanana
#1001 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
- karanana
#1002 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ako sam dobro jutros ufatio skrol, sutra imaju prenose liga total kupa njemacke.
- Sabirni centar
#1003 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Najavili sinoć na dnevnikukaranana wrote:ako sam dobro jutros ufatio skrol, sutra imaju prenose liga total kupa njemacke.
- hary
#1004 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senade, nikad nisi bio i tesko da ces biti toliki kapacitet novinara da mozes intervju voditi "iz glave". Pa covjece, ti formulises pitanje u toku intervjua i pokusavas biti pametan. Intervjuises zlocinca Abdica kojeg je trebalo dizivotno zatvorit, ali ako si ga vec doveo, postavi covjeku pitanje i sacekaj da odgovori. Nevjerovatno je da objasnjavas covjeku 3 minute sta hoces da ga pitas, i covjek pocne odgovarati, ti opet, pa opet. Uzas.
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#1005 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
To je njegov stil.hary wrote:Senade, nikad nisi bio i tesko da ces biti toliki kapacitet novinara da mozes intervju voditi "iz glave". Pa covjece, ti formulises pitanje u toku intervjua i pokusavas biti pametan. Intervjuises zlocinca Abdica kojeg je trebalo dizivotno zatvorit, ali ako si ga vec doveo, postavi covjeku pitanje i sacekaj da odgovori. Nevjerovatno je da objasnjavas covjeku 3 minute sta hoces da ga pitas, i covjek pocne odgovarati, ti opet, pa opet. Uzas.
- hary
#1006 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma degutantno skroz. I ono mahanje sakama k'o lopatama 
-
pretresnov
#1007 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Tako je ovaj mahalski "novinar" pokušavao zbuniti g. Abdića računajući na njegove godine tj. nadajući se da je senilan.hary wrote:Senade, nikad nisi bio i tesko da ces biti toliki kapacitet novinara da mozes intervju voditi "iz glave". Pa covjece, ti formulises pitanje u toku intervjua i pokusavas biti pametan. Intervjuises zlocinca Abdica kojeg je trebalo dizivotno zatvorit, ali ako si ga vec doveo, postavi covjeku pitanje i sacekaj da odgovori. Nevjerovatno je da objasnjavas covjeku 3 minute sta hoces da ga pitas, i covjek pocne odgovarati, ti opet, pa opet. Uzas.
Srećom pa se g. Abdić pokazao kao prekrupan zalogaj za Alijinu mahalsku trubu Hadžifejzovića.
Na kraju 7 gledalaca pozitivno misli o g. Abdiću, a 3 negativno. Čovjek bi opet pobjedio na izborima.
G. Fikret Abdić je jedini izborni pobjednik i onda i sada. Sada i najnaivniji vide.
Sramotan interview. Sramotna televizija. Sramotan novinar.
-
Saka
#1008 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
@pretresnov nabijem i tebe i g. Abdića, for the record. 
Senadu
Senadu
- taxi_driver
#1009 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Abdic je sad pokazao da je daleko pametniji od Izetbegovica a osudjen je zato sto je imao drzavni aparat protiv sebe.
- olensoner
#1010 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Istina.taxi_driver wrote:Abdic je sad pokazao da je daleko pametniji od Izetbegovica a osudjen je zato sto je imao drzavni aparat protiv sebe.
Nisam imao namjeru komentirati, jer sam iz Cazinske Krajine projeklom, svasta sam vidio, kako prve komsije nece da razgovaraju, braca posvadjana i slicno, pa mi je malo tesko o ovome i pisati. U mojoj familiji i uzem krugu prijatelja nije niko bio na "Abdicevoj strani", ali da su ljudi znali da ce Krajina ovako izgledati vjerovatno bi svi otisli na tu stranu. Toliko je ljudi izginulo, borili se i na kraju za sta? Imamo kanton u kojem se zivi samo par mjeseci ljeti, kad dodju ljudi iz vana na odmor, a preko ostatka godine jedino iz Austrije i Slovenije dolaze ljudi jer je blizu i to je to, mrtvilo. Para nema, posla nema, omladina jedva ceka da se vjenca za nekoga iz inostranstva i da pobjegne, putna infrastruktura je nikakva do "glavnog grada" treba 5 sati voznje po krivinama, brdima, planinama. Drzave u Krajini ima jedino kad treba naplatiti porez i kada su izbori. Kad se bunimo sto Sarajevo nista ne poduzima, kazu pa eto imate Zagreb, blizu vam je, kad bi autonomiju ne moze, pa sta onda, kuda dalje, ja u ovakvoj situaciji ne vidim nikakvo dobro, niti vidim izlaz iz ovog.
Ljudi u Krajini su se manje-vise otrijeznili, ne sanjaju vise, sve je manje patriotizma, sve se manje dozivljava domovina, to je cinjenica, u suprotno me ne moze ubijediti niko. Bog samo zna, mozda ni Abdic ne bi bio dobar vodja poslije svega, ali cisto sumnjam da bi gore moglo biti, nego sto je sad.
-
pretresnov
#1011 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nikad ne treba poistovjećivati domovinu s bandom koja je trenutno na vlasti.olensoner wrote:Istina.taxi_driver wrote:Abdic je sad pokazao da je daleko pametniji od Izetbegovica a osudjen je zato sto je imao drzavni aparat protiv sebe.
Nisam imao namjeru komentirati, jer sam iz Cazinske Krajine projeklom, svasta sam vidio, kako prve komsije nece da razgovaraju, braca posvadjana i slicno, pa mi je malo tesko o ovome i pisati. U mojoj familiji i uzem krugu prijatelja nije niko bio na "Abdicevoj strani", ali da su ljudi znali da ce Krajina ovako izgledati vjerovatno bi svi otisli na tu stranu. Toliko je ljudi izginulo, borili se i na kraju za sta? Imamo kanton u kojem se zivi samo par mjeseci ljeti, kad dodju ljudi iz vana na odmor, a preko ostatka godine jedino iz Austrije i Slovenije dolaze ljudi jer je blizu i to je to, mrtvilo. Para nema, posla nema, omladina jedva ceka da se vjenca za nekoga iz inostranstva i da pobjegne, putna infrastruktura je nikakva do "glavnog grada" treba 5 sati voznje po krivinama, brdima, planinama. Drzave u Krajini ima jedino kad treba naplatiti porez i kada su izbori. Kad se bunimo sto Sarajevo nista ne poduzima, kazu pa eto imate Zagreb, blizu vam je, kad bi autonomiju ne moze, pa sta onda, kuda dalje, ja u ovakvoj situaciji ne vidim nikakvo dobro, niti vidim izlaz iz ovog.
Ljudi u Krajini su se manje-vise otrijeznili, ne sanjaju vise, sve je manje patriotizma, sve se manje dozivljava domovina, to je cinjenica, u suprotno me ne moze ubijediti niko. Bog samo zna, mozda ni Abdic ne bi bio dobar vodja poslije svega, ali cisto sumnjam da bi gore moglo biti, nego sto je sad.
Ničija nije do zore gorila. Neće ni izMet"begovska".
- bombašica
#1012 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Dio intervjua u kojem je Abdić trebao objasniti zbog čega je Izetbegoviću prepustio mjesto člana Predsjedništva je isjećen. Ostadoh uskraćena za, po meni najzanimljiviji dio.
- branimir stulic
#1013 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Bez obzira na sve.. gore je pala krv.. brat protiv brata i to, kako "babo" kaze, radi Agrokomerca. Sto je previse previse je.
Mislim da bi nastavak intervjua trrebao biti snimljen u Buzimu. Da "babo" vidi sta mu narod misli.
Ovdje nimalo ne branim ostale "bosnjacke" velikane koji su dobro zakuhali kasu svima nama.
Mislim da bi nastavak intervjua trrebao biti snimljen u Buzimu. Da "babo" vidi sta mu narod misli.
Ovdje nimalo ne branim ostale "bosnjacke" velikane koji su dobro zakuhali kasu svima nama.
-
lucko
#1014 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sa jedne strane zelja da se obavi razgovor sa stranom koja ce mu dici gledanost, a sa druge izgleda zelja sa trecom autonomijom!
Kao da vam nije bilo dosta da vas razbijemo i u prvoj a i u drugoj - kad vam je i Kobac na neku stvar nabijao i vase komadante a i vase zene i sestre ...
Senade, drugi put se brete pripremi za razgovor sa ZLOCINCEM. Kako si ovaj razgovor obavio bojim se da bi se sa Biljanom izljubio u oba obraza!
Kao da vam nije bilo dosta da vas razbijemo i u prvoj a i u drugoj - kad vam je i Kobac na neku stvar nabijao i vase komadante a i vase zene i sestre ...
Senade, drugi put se brete pripremi za razgovor sa ZLOCINCEM. Kako si ovaj razgovor obavio bojim se da bi se sa Biljanom izljubio u oba obraza!
-
lucko
#1015 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ili da u revansu u Crnoj Gori ugosti Todora sa vlasnikom Zete.branimir stulic wrote:Bez obzira na sve.. gore je pala krv.. brat protiv brata i to, kako "babo" kaze, radi Agrokomerca. Sto je previse previse je.
- MaroonBrigade
#1016 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
BHT ce prenositi revans...lucko wrote:Ili da u revansu u Crnoj Gori ugosti Todora sa vlasnikom Zete.branimir stulic wrote:Bez obzira na sve.. gore je pala krv.. brat protiv brata i to, kako "babo" kaze, radi Agrokomerca. Sto je previse previse je.
- taxi_driver
#1017 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
mnogi tooga nije receno ili je isjeceno. zasto je prepustio mjesto u predsjednika, zasto je potpisao sa karadjicem i ko je prvi poceo sukom u krajini i zbog cega. ako je prvi napadnut i poslije sklopio ugovor sa karadjicem, ja ga zbog toga ne krivim. i abih je sklapala ugovor sa srbima oko mostara pa nikom nista. znaci kad se branis , ne biras saveznika. ja mislim da je aliji smetao abdic.sta ono rece ejupe ti ces me mjenjati a abdic se pita odkud sad to. polako ce se klupko odmotavati. zasto je srebrenica pala,zasto je ime r.srpska potpisano u dejtonu itd itd. na kraju ce se ispostaviti da je alija htio sasvim nesto drugo a ne jedinstvenyu i multi kulti bosnu.
-
Saka
#1018 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa sad će vam cijeli intervju neisječen pa gledajte.
@pretresnov kakve argumente dati nekome koji veliča izdajnika, zločinca, velikosrpskog pijuna i generalno idiota? Ne branim Izetbegovića samo ne kontam mentalni sklop Bošnjaka koji ne želi Bosnu i Hercegovinu već neke kvazidržave, ljubi se i sarađuje s četnicima itd.
@pretresnov kakve argumente dati nekome koji veliča izdajnika, zločinca, velikosrpskog pijuna i generalno idiota? Ne branim Izetbegovića samo ne kontam mentalni sklop Bošnjaka koji ne želi Bosnu i Hercegovinu već neke kvazidržave, ljubi se i sarađuje s četnicima itd.
- BHCluster
#1019 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Da zavrsimo pricu oko ratnog zlocinca fikreta abdica...
-
delightful
#1020 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
opomena zbog neprimjerene komunikacijeSaka wrote:@pretresnov ***************************.
Senadu
-
delightful
#1021 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
krsenje pravila forumalucko wrote:Sa jedne strane zelja da se obavi razgovor sa stranom koja ce mu dici gledanost, a sa druge izgleda zelja sa trecom autonomijom!
- PasoDzigera007
#1022 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sta je fikretovac? Vodi tu usrano poganu spodobu sebi kuci.pretresnov wrote:Psovanje =argument.Saka wrote:@pretresnov nabijem i tebe i g. Abdića, for the record.
Senadu
Samo tako nastavi, mi volimo takve. Da nije takvih, istina bi teže dopirala na površinu.
Mamicu mu poganu izdajnicku yebem i svakom njegovom dobrovoljcu!
Vise je njegova ruka pobila Bosnjaka u Krajini nego cetnicka.
Onaj Bosnjak koji mu oprosti,nek proklet bude!
- PasoDzigera007
#1023 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
A vi kliksovci da malo upozorite ove sto podrzavaju zlocince,ili je i vama zao te spodobe izdajnicke?
-
delightful
#1024 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
politicke rasprave prenesite na relevantne teme. ovo su mediji. hvala.
-
delightful
#1025 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
30 dana zbog komentiranja rada moderacijePasoDzigera007 wrote:A vi kliksovci da malo upozorite ove sto podrzavaju zlocince,ili je i vama zao te spodobe izdajnicke?