Nova stranka NVZ
- Ma.Le.Na
#1001 Re: Nova stranka NVZ
i kakav docek spremamo vodji? 
- quasar
#1002 Re: Nova stranka NVZ
Evo, ja sam za to da se u cast vodje strelja 100 kriminalaca na gradskom trgu. A onda jos 100 laksih prekristelja da se okaci na vjesala, a Veliki Obdareni će da u prolazu gurne one koje on zeli, a ostalecemo pustiti da stoje do jutra, pa oni koji izdrze, njih cemo ostaviti za drugi put.
-
popajic
#1003 Re: Nova stranka NVZ
Kako nisi skonto da je kapetan bio nas coek - maherski nasukao brod 300m od obale , a onda kao sto i prilici kapetanu , prvi helikopterom zbriso sa brodaarzuhal wrote:Koji je bio na onom kruzeru?
To sto je , kao i Bole uhvacen , je takticka varka da se skrene paznja sa nasih 100 U boat- ova koji operisu tu uz obalu
Nema gdje nas nema . Otisla je grupa i u Izrael da pripazi da se , gluho bilo , ne desi sta ruzno preCedniku ( posto sve ruznoce treba da izvrsimo mi , samo mi i niko osim nas )
- quasar
#1004 Re: Nova stranka NVZ
Bezbeli. Nemoj da mi nekom onda budemo nesto duzni.popajic wrote:Kako nisi skonto da je kapetan bio nas coek - maherski nasukao brod 300m od obale , a onda kao sto i prilici kapetanu , prvi helikopterom zbriso sa brodaarzuhal wrote:Koji je bio na onom kruzeru?![]()
To sto je , kao i Bole uhvacen , je takticka varka da se skrene paznja sa nasih 100 U boat- ova koji operisu tu uz obalu![]()
Nema gdje nas nema . Otisla je grupa i u Izrael da pripazi da se , gluho bilo , ne desi sta ruzno preCedniku ( posto sve ruznoce treba da izvrsimo mi , samo mi i niko osim nas )
Mi cemo obaviti sve sto treba.
-
popajic
#1005 Re: Nova stranka NVZ
Ja danas prao crveni itison da ga nabacimo pred bunker da Obdareni ne ukalja none kad bude vrsio smotruMa.Le.Na wrote:i kakav docek spremamo vodji?
- bingov buraz
#1006 Re: Nova stranka NVZ
Kamenje pomjereno i postavljeno na kurs.Vas sam mokar.Kupio septolete (naknadno) i misice za plivanje.Cijena 20 dzukela.Cekam daljnje instrukcije.
bb
izvinjavam se ako ova poruka malo zakasni,saljem je sa aparata za brijanje...elektricnog.
bb
izvinjavam se ako ova poruka malo zakasni,saljem je sa aparata za brijanje...elektricnog.
- Alfons Kauders
#1007 Re: Nova stranka NVZ
obdareni javlja.... imas pet pasova bonusa za dobro odradjen posao....bingov buraz wrote:Kamenje pomjereno i postavljeno na kurs.Vas sam mokar.Kupio septolete (naknadno) i misice za plivanje.Cijena 20 dzukela.Cekam daljnje instrukcije.
bb
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#1009 Re: Cheap Moncler Jackets
wicuouscurb wrote:Do you necessity to beaten the winter this heyday……?
Dok se članstvo i simpatizeri pripremaju za povratak "Obdarenog Vođe" svjedoci smo obavještajnog rovarenja
protiv Partije i Vođe što dokazuje i ovaj samo na izgled spam,ustvari riječ je o šifrovanoj poruci neprijateljskim
agentima da pripreme atentat na "Obdarenog Vođu"!
Kontraobavještajne službe NVZ-a rade danonoćno na dešifrovanju i kontramjerama protiv ovakvih atentatora
i držimo situaciju pod punom kontrolom.
Na udaru neprijateljskih službi nalaze se i braća iz SK,kao i "Briljantni Vođa" lično!
Što je više kleveta i laži,"Briljantni Vođa" nam je miliji i draži!Objavljeno 17.01.2012. u 22:39
U knjizi japanskog novinara
Kim Jong-nam najavljuje rušenje režima u Sjevernoj Koreji![]()
U novoj knjizi japanskog novinara Yogi Gomija navodi se da je Kim Jong-nam, koji je najstariji sin nedavno preminulog sjevernokorejskog lidera Kim Jong-ila, prenos vlasti u toj zemlji opisao kao šalu i da predviđa rušenje režima.
Last edited by Anonymous on 18/01/2012 10:46, edited 1 time in total.
Reason: .
Reason: .
- quasar
#1010 Re: Cheap Moncler Jackets
Koliko se ja razumijem u sifre, ovo je uputa da se udune nekakav moncler (madner? mozda ne znaju kako se pise ili salju poruku sa pegle za kosu)i nekakav pas po imenu ker.wicuouscurb wrote:
-
popajic
#1011 Re: Cheap Moncler Jackets
quasar wrote:Koliko se ja razumijem u sifre, ovo je uputa da se udune nekakav moncler (madner? mozda ne znaju kako se pise ili salju poruku sa pegle za kosu)i nekakav pas po imenu ker.wicuouscurb wrote:
Ovo neka engleska vjerska sekta ( monCLER ) salje poruku svojim Duducima preko elektricnih deka
Malo-malo pa sa ostrva nesto zasmrdi
- amrica
#1012 Re: Nova stranka NVZ
ovo se dudu cuko (zna se ciji
) javlja iz SK
-
popajic
#1013 Re: Nova stranka NVZ
Posto Dudu nije avlijaner ( a i zna se ciji je BIO) , za njega su "legle" dvije podmornice , 6 crnih ptica i kao kusur par panciraamrica wrote:ovo se dudu cuko (zna se ciji) javlja iz SK
- Gandalf
#1014 Re: Nova stranka NVZ
Predlažem Andju za VIP člana Centrale NVZ-a, naravno uz odobrenje Obdarenog 
- madner
#1015 Re: Nova stranka NVZ
Rekao sam onoj Goginoj da joj kaze da doda opet 5 do 10kg i da moze u stab, ovako me strah ubodaGandalf wrote:Predlažem Andju za VIP člana Centrale NVZ-a, naravno uz odobrenje Obdarenog
Svaka cast za priloge na temi
- prljavi Hare
#1016 Re: Nova stranka NVZ
POVRATAK "OBDARENOG VOĐE"!!
Povodom povratka "Obdarenog Vođe" iz kazamata u Banovićima,štab NVZ-a proglašava permanentno stanje slavlja u trajanju od 7 dana!Za to vrijeme dozvoljeno je konzumiranje alkohola i svih vrsta opijata,kao i utroška MTS-a u cilju proslave ovog krucijalnog događaja!

Povodom povratka "Obdarenog Vođe" iz kazamata u Banovićima,štab NVZ-a proglašava permanentno stanje slavlja u trajanju od 7 dana!Za to vrijeme dozvoljeno je konzumiranje alkohola i svih vrsta opijata,kao i utroška MTS-a u cilju proslave ovog krucijalnog događaja!

- madner
#1017 Re: Nova stranka NVZ
Kakav ba kazamat, kakvi Banovici. Bio malo kod Kima, svratio do Vladimira, posjetio Ahmeda i Nedzada, objasnio cifutima par fora, malo kod Andze (one ruzne u Berlinu) malo sa Billom lijecio seksualne frustracije zemske populacije i uspostavljao kontakte.
Ali posto se sada vracamo unutrasnopolitickim zbivanjima, slazem se sa prijedlogom. Ko ispuca manje od 1000 metaka neka mi ne dolazi
Ali posto se sada vracamo unutrasnopolitickim zbivanjima, slazem se sa prijedlogom. Ko ispuca manje od 1000 metaka neka mi ne dolazi
- oldschool
#1018 Re: Nova stranka NVZ
Iz provjerenih izvora saznajemo, naš dragi Obdareni vođa je radio na potomstvu, nakon što je Anđii postala trudna vratio se na svoju dužnost, čestitamo vođo. 
- madner
#1019 Re: Nova stranka NVZ
Ma kakvi, svaka cast Bredu kada smije na one kosti ici muski
Dakle bio sam u SK, upozno se sa onim mufljuzom i pocela je prica o prodaji avlijanera za oruzje. Svidila mu se Dudu proba, ali ja iz price vidim da ne zna nesto o oruzju i/ili seksu. Reko belaj, skontam jungfer ali mu punudim pomoc za punomoc. Dadne mi punomoc i ja zovnem ovu njegovu iz obezbjedjena, staru ohrndalu babu da dovede 12 najljepsih SK koje moze naci. Nakon sto je to uradila ja sam je poslo da pokaze svom vodji sta i kako, dok sam ja ovim 12 objasnio sta znaci sad ga lomi
Vodja je bio sretan dan poslje i ponudio mi je sve sto ima, ali naoruzanje im je srot. Ni bivsa TO ga ne bi prihvatila, tako da sam osto bez probnog uzorka ali smo bar uspostavili kontakte.
Dakle bio sam u SK, upozno se sa onim mufljuzom i pocela je prica o prodaji avlijanera za oruzje. Svidila mu se Dudu proba, ali ja iz price vidim da ne zna nesto o oruzju i/ili seksu. Reko belaj, skontam jungfer ali mu punudim pomoc za punomoc. Dadne mi punomoc i ja zovnem ovu njegovu iz obezbjedjena, staru ohrndalu babu da dovede 12 najljepsih SK koje moze naci. Nakon sto je to uradila ja sam je poslo da pokaze svom vodji sta i kako, dok sam ja ovim 12 objasnio sta znaci sad ga lomi
Vodja je bio sretan dan poslje i ponudio mi je sve sto ima, ali naoruzanje im je srot. Ni bivsa TO ga ne bi prihvatila, tako da sam osto bez probnog uzorka ali smo bar uspostavili kontakte.
- prljavi Hare
#1020 Re: Nova stranka NVZ
To sa "kazamatom u Banovićima" je skretanje pažnje obavještajnim službama naših neprijatelja i mogućihmadner wrote:Kakav ba kazamat, kakvi Banovici. Bio malo kod Kima, svratio do Vladimira, posjetio Ahmeda i Nedzada, objasnio cifutima par fora, malo kod Andze (one ruzne u Berlinu) malo sa Billom lijecio seksualne frustracije zemske populacije i uspostavljao kontakte.
atentatora,kojih moramo priznati nije malo!
- Pismonosa
#1021 Re: Nova stranka NVZ
...
Last edited by Pismonosa on 25/01/2021 14:43, edited 1 time in total.
-
popajic
#1022 Re: Nova stranka NVZ
Za mjesec i po od NVZ osnivanja
bilo je i previse robijanja.
Sad pamet u glavu ,top pod ruku
raspalimo po neposlusnom puku
Jel' lego sastanak i sa preCednikom u Izraelu ?
bilo je i previse robijanja.
Sad pamet u glavu ,top pod ruku
raspalimo po neposlusnom puku
Jel' lego sastanak i sa preCednikom u Izraelu ?
-
sumirprimus
#1023 Re: Nova stranka NVZ
Izgleda nam je obdareni uplatio mjesec dana teretane u Boriku pod povoljim uvjetima

- madner
#1024 Re: Nova stranka NVZ
Ma kakvi, rekao sam im da ako ne spengaju Libermana saljem i Ahmi i Nedzadu planove za kasetne bojne glave, pa neka onda vide hoce li im sta patriot pomoc. 
- Alfons Kauders
#1025 Re: Nova stranka NVZ
Ooooo ko nam se to vratio...