Nova stranka NVZ

Post Reply
Ma.Le.Na

#1001 Re: Nova stranka NVZ

Post by Ma.Le.Na »

i kakav docek spremamo vodji? :D
quasar

#1002 Re: Nova stranka NVZ

Post by quasar »

Evo, ja sam za to da se u cast vodje strelja 100 kriminalaca na gradskom trgu. A onda jos 100 laksih prekristelja da se okaci na vjesala, a Veliki Obdareni će da u prolazu gurne one koje on zeli, a ostalecemo pustiti da stoje do jutra, pa oni koji izdrze, njih cemo ostaviti za drugi put.
popajic

#1003 Re: Nova stranka NVZ

Post by popajic »

arzuhal wrote:Koji je bio na onom kruzeru?
Kako nisi skonto da je kapetan bio nas coek - maherski nasukao brod 300m od obale , a onda kao sto i prilici kapetanu , prvi helikopterom zbriso sa broda 8)
To sto je , kao i Bole uhvacen , je takticka varka da se skrene paznja sa nasih 100 U boat- ova koji operisu tu uz obalu :D
Nema gdje nas nema . Otisla je grupa i u Izrael da pripazi da se , gluho bilo , ne desi sta ruzno preCedniku ( posto sve ruznoce treba da izvrsimo mi , samo mi i niko osim nas ) :D
quasar

#1004 Re: Nova stranka NVZ

Post by quasar »

popajic wrote:
arzuhal wrote:Koji je bio na onom kruzeru?
Kako nisi skonto da je kapetan bio nas coek - maherski nasukao brod 300m od obale , a onda kao sto i prilici kapetanu , prvi helikopterom zbriso sa broda 8)
To sto je , kao i Bole uhvacen , je takticka varka da se skrene paznja sa nasih 100 U boat- ova koji operisu tu uz obalu :D
Nema gdje nas nema . Otisla je grupa i u Izrael da pripazi da se , gluho bilo , ne desi sta ruzno preCedniku ( posto sve ruznoce treba da izvrsimo mi , samo mi i niko osim nas ) :D
Bezbeli. Nemoj da mi nekom onda budemo nesto duzni.
Mi cemo obaviti sve sto treba.
popajic

#1005 Re: Nova stranka NVZ

Post by popajic »

Ma.Le.Na wrote:i kakav docek spremamo vodji? :D
Ja danas prao crveni itison da ga nabacimo pred bunker da Obdareni ne ukalja none kad bude vrsio smotru :D
bingov buraz

#1006 Re: Nova stranka NVZ

Post by bingov buraz »

Kamenje pomjereno i postavljeno na kurs.Vas sam mokar.Kupio septolete (naknadno) i misice za plivanje.Cijena 20 dzukela.Cekam daljnje instrukcije.

bb

izvinjavam se ako ova poruka malo zakasni,saljem je sa aparata za brijanje...elektricnog.
Alfons Kauders

#1007 Re: Nova stranka NVZ

Post by Alfons Kauders »

bingov buraz wrote:Kamenje pomjereno i postavljeno na kurs.Vas sam mokar.Kupio septolete (naknadno) i misice za plivanje.Cijena 20 dzukela.Cekam daljnje instrukcije.

bb

izvinjavam se ako ova poruka malo zakasni,saljem je sa aparata za brijanje...elektricnog.
obdareni javlja.... imas pet pasova bonusa za dobro odradjen posao.... :D
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#1008 Re: Nova stranka NVZ

Post by japin_mutapi »

Najnovije informacije govore da se strašna ekipa Grupe TNT stavila na raspolaganje Partiji i Dragom Vođi. Molim potvrdu ove informacije, jer bi to mnogo značilo našim ljudima i podiglo im moral, pogotovu onima koji rade u dubini neprijateljske teritorije.

Image
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#1009 Re: Cheap Moncler Jackets

Post by prljavi Hare »

wicuouscurb wrote:Do you necessity to beaten the winter this heyday……?

Dok se članstvo i simpatizeri pripremaju za povratak "Obdarenog Vođe" svjedoci smo obavještajnog rovarenja
protiv Partije i Vođe što dokazuje i ovaj samo na izgled spam,ustvari riječ je o šifrovanoj poruci neprijateljskim
agentima da pripreme atentat na "Obdarenog Vođu"! :oops:
Kontraobavještajne službe NVZ-a rade danonoćno na dešifrovanju i kontramjerama protiv ovakvih atentatora
i držimo situaciju pod punom kontrolom.

Na udaru neprijateljskih službi nalaze se i braća iz SK,kao i "Briljantni Vođa" lično!
Objavljeno 17.01.2012. u 22:39
U knjizi japanskog novinara
Kim Jong-nam najavljuje rušenje režima u Sjevernoj Koreji :oops:

U novoj knjizi japanskog novinara Yogi Gomija navodi se da je Kim Jong-nam, koji je najstariji sin nedavno preminulog sjevernokorejskog lidera Kim Jong-ila, prenos vlasti u toj zemlji opisao kao šalu i da predviđa rušenje režima.
Što je više kleveta i laži,"Briljantni Vođa" nam je miliji i draži! :D

:x :x :x :x
Last edited by Anonymous on 18/01/2012 10:46, edited 1 time in total.
Reason: .
quasar

#1010 Re: Cheap Moncler Jackets

Post by quasar »

wicuouscurb wrote:
Koliko se ja razumijem u sifre, ovo je uputa da se udune nekakav moncler (madner? mozda ne znaju kako se pise ili salju poruku sa pegle za kosu)i nekakav pas po imenu ker.
popajic

#1011 Re: Cheap Moncler Jackets

Post by popajic »

quasar wrote:
wicuouscurb wrote:
Koliko se ja razumijem u sifre, ovo je uputa da se udune nekakav moncler (madner? mozda ne znaju kako se pise ili salju poruku sa pegle za kosu)i nekakav pas po imenu ker.
:D
Ovo neka engleska vjerska sekta ( monCLER ) salje poruku svojim Duducima preko elektricnih deka :D
Malo-malo pa sa ostrva nesto zasmrdi :oops:
amrica

#1012 Re: Nova stranka NVZ

Post by amrica »

ovo se dudu cuko (zna se ciji :D ) javlja iz SK
popajic

#1013 Re: Nova stranka NVZ

Post by popajic »

amrica wrote:ovo se dudu cuko (zna se ciji :D ) javlja iz SK
Posto Dudu nije avlijaner ( a i zna se ciji je BIO) , za njega su "legle" dvije podmornice , 6 crnih ptica i kao kusur par pancira :D
Gandalf

#1014 Re: Nova stranka NVZ

Post by Gandalf »

Predlažem Andju za VIP člana Centrale NVZ-a, naravno uz odobrenje Obdarenog :mrgreen:
madner

#1015 Re: Nova stranka NVZ

Post by madner »

Gandalf wrote:Predlažem Andju za VIP člana Centrale NVZ-a, naravno uz odobrenje Obdarenog :mrgreen:
Rekao sam onoj Goginoj da joj kaze da doda opet 5 do 10kg i da moze u stab, ovako me strah uboda :D

Svaka cast za priloge na temi :lol: :D
prljavi Hare

#1016 Re: Nova stranka NVZ

Post by prljavi Hare »

POVRATAK "OBDARENOG VOĐE"!! :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Povodom povratka "Obdarenog Vođe" iz kazamata u Banovićima,štab NVZ-a proglašava permanentno stanje slavlja u trajanju od 7 dana!Za to vrijeme dozvoljeno je konzumiranje alkohola i svih vrsta opijata,kao i utroška MTS-a u cilju proslave ovog krucijalnog događaja! :D

Image
madner

#1017 Re: Nova stranka NVZ

Post by madner »

Kakav ba kazamat, kakvi Banovici. Bio malo kod Kima, svratio do Vladimira, posjetio Ahmeda i Nedzada, objasnio cifutima par fora, malo kod Andze (one ruzne u Berlinu) malo sa Billom lijecio seksualne frustracije zemske populacije i uspostavljao kontakte.

Ali posto se sada vracamo unutrasnopolitickim zbivanjima, slazem se sa prijedlogom. Ko ispuca manje od 1000 metaka neka mi ne dolazi :D
oldschool

#1018 Re: Nova stranka NVZ

Post by oldschool »

Iz provjerenih izvora saznajemo, naš dragi Obdareni vođa je radio na potomstvu, nakon što je Anđii postala trudna vratio se na svoju dužnost, čestitamo vođo. :D
madner

#1019 Re: Nova stranka NVZ

Post by madner »

Ma kakvi, svaka cast Bredu kada smije na one kosti ici muski :D

Dakle bio sam u SK, upozno se sa onim mufljuzom i pocela je prica o prodaji avlijanera za oruzje. Svidila mu se Dudu proba, ali ja iz price vidim da ne zna nesto o oruzju i/ili seksu. Reko belaj, skontam jungfer ali mu punudim pomoc za punomoc. Dadne mi punomoc i ja zovnem ovu njegovu iz obezbjedjena, staru ohrndalu babu da dovede 12 najljepsih SK koje moze naci. Nakon sto je to uradila ja sam je poslo da pokaze svom vodji sta i kako, dok sam ja ovim 12 objasnio sta znaci sad ga lomi :D

Vodja je bio sretan dan poslje i ponudio mi je sve sto ima, ali naoruzanje im je srot. Ni bivsa TO ga ne bi prihvatila, tako da sam osto bez probnog uzorka ali smo bar uspostavili kontakte. :D
prljavi Hare

#1020 Re: Nova stranka NVZ

Post by prljavi Hare »

madner wrote:Kakav ba kazamat, kakvi Banovici. Bio malo kod Kima, svratio do Vladimira, posjetio Ahmeda i Nedzada, objasnio cifutima par fora, malo kod Andze (one ruzne u Berlinu) malo sa Billom lijecio seksualne frustracije zemske populacije i uspostavljao kontakte.

Ali posto se sada vracamo unutrasnopolitickim zbivanjima, slazem se sa prijedlogom. Ko ispuca manje od 1000 metaka neka mi ne dolazi :D
To sa "kazamatom u Banovićima" je skretanje pažnje obavještajnim službama naših neprijatelja i mogućih
atentatora,kojih moramo priznati nije malo! :oops:
Pismonosa

#1021 Re: Nova stranka NVZ

Post by Pismonosa »

...
Last edited by Pismonosa on 25/01/2021 14:43, edited 1 time in total.
popajic

#1022 Re: Nova stranka NVZ

Post by popajic »

Za mjesec i po od NVZ osnivanja
bilo je i previse robijanja.
Sad pamet u glavu ,top pod ruku
raspalimo po neposlusnom puku 8)

Jel' lego sastanak i sa preCednikom u Izraelu ? :D
sumirprimus

#1023 Re: Nova stranka NVZ

Post by sumirprimus »

Izgleda nam je obdareni uplatio mjesec dana teretane u Boriku pod povoljim uvjetima :evil: :mrgreen:
madner

#1024 Re: Nova stranka NVZ

Post by madner »

Ma kakvi, rekao sam im da ako ne spengaju Libermana saljem i Ahmi i Nedzadu planove za kasetne bojne glave, pa neka onda vide hoce li im sta patriot pomoc. :D
Alfons Kauders

#1025 Re: Nova stranka NVZ

Post by Alfons Kauders »

Ooooo ko nam se to vratio... :D :D :D

Post Reply