SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#1001 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by PipiDugaDevetka »

SARAJKA75 wrote:Prestanite pisati glupe komentare vezano za ubistvo u B fazi!!!!!
Rahmetli Mustafa je bio ljudina i nije bio kriminalac a ni kockar vec normalan covjek koji se brinuo za porodicu.
Iza njega su ostale supruga i 3 kcerke.

Imate li pametnijeg posla od pisanja komentara po forumima, stidite se :x
Izvinjavam se, neću više pisati o tragediji koja je zadesila moga poznanika iz moje mladosti, boksera, Mustafu Gujića, zvanog MUĆAK.
Rahmet mu duši.
:(
Manic Psycho

#1002 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Manic Psycho »

scorpion7 wrote:kazu neki gadan udes na tranzitu...
Sarajevo: Sedam osoba povrijeđeno u sudaru na tranzitu

http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /120121103#
Morales

#1003 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Morales »

PipiDugaDevetka wrote:
SARAJKA75 wrote:Prestanite pisati glupe komentare vezano za ubistvo u B fazi!!!!!
Rahmetli Mustafa je bio ljudina i nije bio kriminalac a ni kockar vec normalan covjek koji se brinuo za porodicu.
Iza njega su ostale supruga i 3 kcerke.

Imate li pametnijeg posla od pisanja komentara po forumima, stidite se :x
Izvinjavam se, neću više pisati o tragediji koja je zadesila moga poznanika iz moje mladosti, boksera, Mustafu Gujića, zvanog MUĆAK.
Rahmet mu duši.
:(
:lol: :lol: Pipiii legendo, kakva recenica...vjeruj mi da si me pravo nasmijao... :D :thumbup:
zateznistub

#1004 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by zateznistub »

Manic Psycho wrote:
scorpion7 wrote:kazu neki gadan udes na tranzitu...
Sarajevo: Sedam osoba povrijeđeno u sudaru na tranzitu

http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /120121103#
Jedan od lakse povrijeđenih je i neki Benjamin Delalić Jel' to ONAJ Delalic?
amrica

#1005 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by amrica »

U 17:50 na KCUS primljen je Zoran Stjepanović (1992.godište), koji je najteže povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila na tranzitu u Sarajevu. Stjepanoviću je povrijeđen drudni koš, ljekari su uradili drenažu, stavljen je na mehaničku ventilaciju i nalazi se na Klinici za anesteziju i reanimaciju.

Miletić Tihomir (1989. godište) ima kontuziju grudnog koša i glave i ostavljen je na opservacije u KUM-u.

Benjamin Delalić (1993.godište) ima kontuzije glave i grudnog koša, takođe je urađena dijagnostika i ljekari su ga pustili kući.

Hilmija Dautović (1992. godište) je nakon medicinskog pregleda pušten kući, osjeća se dobro i nije bilo potrebe za hospitalizacijom.

Fazlić Kenan (1992. godište) dobio je potres u glavu, svjestan je, osjeća se dobro i pušten je kući.

Fazlić Edin (1992. godište) ostavljen takođe na opservaciji u KUM-u, ne sjeća se nesreće, ima nagon za povraćanjem i zato je hospitaliziran.

Boris Škrkar (1992. godine) ima frakturu pete koščice na ruci, ima ranu na usni, glavi, smješten na Klinici za ortopediju i najvjerovatnije će ići kući.

Podsjećamo, iz MUP-a KS nam je potvrđeno da se saobraćajna nesreća desila u 17:30, na tranzitu u Sarajevu, ulica Put mladih muslimana. Sudarili su se automobili Renault Megan i VW Polo. Povrijeđene su četiri osobe iz Renaulta i tri iz automobila VW Polo. Iz MUP-a KS su naglasili da još nema zvaničnih informacija o uzroku saobraćajne nesreće.
jedan_dobar_dan

#1006 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by jedan_dobar_dan »

zalosno. mladi ljudi.

ako je to onaj delalic, stvarno svasta, trazi nesrecu ...
Manic Psycho

#1007 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Manic Psycho »

jedan_dobar_dan wrote:zalosno. mladi ljudi.

ako je to onaj delalic, stvarno svasta, trazi nesrecu ...
prije da ona trazi njega, i uvijek ga nadje
sinuhe

#1008 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by sinuhe »

A ima li taj decko mater?

Ko su te zene sto se udaju za Cele uopste? :mrgreen:
ranger

#1009 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by ranger »

sinuhe wrote:A ima li taj decko mater?

ne bi vjerovo koliko cu "cele" pozeljne medju zenama...
Troll_Happens

#1010 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Troll_Happens »

mneme

#1011 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by mneme »

Kako je odvratan tekst na Sa-x:
"Kako smo saznali s mjesta događaja, na automobilu Polo je oznaka P, što ukazuje na to da je za volanom bio početnik. Međutim, još uvijek nema zvaničnih informacija o uzroku sudara."
Sudeci po ovom umnom tekstu :-) , ako neko ima na kolima oznaku P, onda je on po automatizmu kriv za saobracajnu. Fuj,novinara i zakljucaka....
Elem, nadam se da ce se povrijedjeni oporaviti, a taj ce taj mali kvazi mangup delalic napokon zavrsiti u zatvoru.
Troll_Happens

#1012 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Troll_Happens »

mneme wrote:Kako je odvratan tekst na Sa-x:
"Kako smo saznali s mjesta događaja, na automobilu Polo je oznaka P, što ukazuje na to da je za volanom bio početnik. Međutim, još uvijek nema zvaničnih informacija o uzroku sudara."
Sudeci po ovom umnom tekstu :-) , ako neko ima na kolima oznaku P, onda je on po automatizmu kriv za saobracajnu. Fuj,novinara i zakljucaka....
Elem, nadam se da ce se povrijedjeni oporaviti, a taj ce taj mali kvazi mangup delalic napokon zavrsiti u zatvoru.

isto ko da je shugav ako ima P a ovaj je ko profesionalni driver za njega nisu smijeli nista reci cak ni da je ucestvovao u udesu... kakvo licemjerstvo.. :x
amrica

#1013 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by amrica »

imal' vozacku?
Cholina_Lokica

#1014 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Cholina_Lokica »

Hocel' iko bagru od delalica smjestit iza resetaka, deriste bezobrazno, nevaspitano, divlja po gradu non-stop i niko ni habera :x :x :x :x
terra_incognita

#1015 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by terra_incognita »

Cholina_Lokica wrote:Hocel' iko bagru od delalica smjestit iza resetaka, deriste bezobrazno, nevaspitano, divlja po gradu non-stop i niko ni habera :x :x :x :x
trajno, ne bed&breakfast samo
Cholina_Lokica

#1016 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Cholina_Lokica »

terra_incognita wrote:
Cholina_Lokica wrote:Hocel' iko bagru od delalica smjestit iza resetaka, deriste bezobrazno, nevaspitano, divlja po gradu non-stop i niko ni habera :x :x :x :x
trajno, ne bed&breakfast samo
Upravo...
despina

#1017 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by despina »

ima dečko mater, kad je čovjek pogleda, na ranu je priviti :roll:
bila je pravoslavne vjere, pa je prešla na islam zbog hadžije ćele :lol: sada hoda sa maramom na glavi, a sin kao sa lanca pušten.
amrica

#1018 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by amrica »

despina wrote:

ima dečko mater, kad je čovjek pogleda, na ranu je priviti :roll:
bila je pravoslavne vjere, pa je prešla na islam zbog hadžije ćele :lol: sada hoda sa maramom na glavi, a sin kao sa lanca pušten.
:roll:

prvo srpski svat, pa ovaj decko s pala, mens'cini jos jedan kolateralni, pa neki stranci, .... hoce delalice&co :run:
muha_sa

#1019 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by muha_sa »

BHF_Manijak

#1020 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by BHF_Manijak »

Ma kad ovom balavcu nista ne smiju i nece, sta onda ocekivati od ovih "iskusnijih" krimosa, fuj jebem ti gdje ja zivim, u drzavi koju krimalci vode sjeme im se zatrlo! :x :x :x
poznanik

#1021 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by poznanik »

BHF_Manijak wrote:Ma kad ovom balavcu nista ne smiju i nece, sta onda ocekivati od ovih "iskusnijih" krimosa, fuj jebem ti gdje ja zivim, u drzavi koju krimalci vode sjeme im se zatrlo! :x :x :x
Uobičajeno je da razne policijske službe vrbuju kriminalce ili ih stvaraju, dopuštajući im kriminalne aktivnosti do određenih granica, a sve zbog kasnijih potreba tih istih službi i "čišćenja prljavih poslova". Takav mu je bio i otac, zašto i sin ne bi išao očevim putem :oops:
nellington

#1022 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by nellington »

poznanik wrote:
BHF_Manijak wrote:Ma kad ovom balavcu nista ne smiju i nece, sta onda ocekivati od ovih "iskusnijih" krimosa, fuj jebem ti gdje ja zivim, u drzavi koju krimalci vode sjeme im se zatrlo! :x :x :x
Uobičajeno je da razne policijske službe vrbuju kriminalce ili ih stvaraju, dopuštajući im kriminalne aktivnosti do određenih granica, a sve zbog kasnijih potreba tih istih službi i "čišćenja prljavih poslova". Takav mu je bio i otac, zašto i sin ne bi išao očevim putem :oops:
Ovim postom pokazuješ visok stepen vjere u policijske strukture i u hipotezu da oni znaju šta rade. Ne mogu reći da sam toliko optimističan, iznenadila bi me tolika strateška dalekovidnost službi :oops:
poznanik

#1023 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by poznanik »

nellington wrote:
poznanik wrote:
Ovim postom pokazuješ visok stepen vjere u policijske strukture i u hipotezu da oni znaju šta rade. Ne mogu reći da sam toliko optimističan, iznenadila bi me tolika strateška dalekovidnost službi :oops:
Ovo iznad je moja hipoteza, ali je ne treba a priori odbaciti kao nemoguću, jer, bez obzira na nezadovoljstvo građana radom policije, u njihovim strukturama, najviše na višim i rukovodnim pozicijama, još uvijek rade stručne i sposobne osobe. Ja sam slobodan da tvrdim da je policija u BiH jedna od rijetkih "organizacija". Javašluk i ostala neprofesionalnost, s kojim se susrećemo u svakidašnjim kontaktima s policijom su jednostavno rješivi...
nellington

#1024 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by nellington »

poznanik wrote: Ovo iznad je moja hipoteza, ali je ne treba a priori odbaciti kao nemoguću, jer, bez obzira na nezadovoljstvo građana radom policije, u njihovim strukturama, najviše na višim i rukovodnim pozicijama, još uvijek rade stručne i sposobne osobe. Ja sam slobodan da tvrdim da je policija u BiH jedna od rijetkih "organizacija". Javašluk i ostala neprofesionalnost, s kojim se susrećemo u svakidašnjim kontaktima s policijom su jednostavno rješivi...
Raduje me da neko upućen i sposoban da analitički razmišlja ima ovakav stav :) Ima nade :D
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#1025 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by KatarinaKosaca »

.
Locked