Forumasi zaposljavaju

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
Jovanka Maja

#1001 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Jovanka Maja »

Kao prvo, zdravo drugari!
Ovo je moje prvo javljanje na ovom forumu pa da sve pozdravim kao svi vaspitani ljudi. :-D

Ja sam student ali bih najradije radila honorarne poslove koji se odmah isplaćuju. Npr. čišćenje prostorija ili kucanje/prekucavanje tekstova. Brza sam i perfekcionista. :mrgreen:

A da, živim u Bijeljini. Sutra idem da polijepim oglase po zgradama, postavila sam po netu isto tako ali znam da to nije dovoljno pa se tako naaaadam... Ako neko od vas sazna, čuje, vidi, sanja.. hehe - bilo bi sjajno da zaradim neki džeparac s obzirom da živim s ocem koji je penzioner i u kreditima.. :(

Još jednom: Zdraaaaaaavooooo drugari! :-D
Baby Jane

#1002 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Baby Jane »

zvrk

#1003 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by zvrk »

Jovanka Maja wrote:Kao prvo, zdravo drugari!
Ovo je moje prvo javljanje na ovom forumu pa da sve pozdravim kao svi vaspitani ljudi. :-D

Ja sam student ali bih najradije radila honorarne poslove koji se odmah isplaćuju. Npr. čišćenje prostorija ili kucanje/prekucavanje tekstova. Brza sam i perfekcionista. :mrgreen:

A da, živim u Bijeljini. Sutra idem da polijepim oglase po zgradama, postavila sam po netu isto tako ali znam da to nije dovoljno pa se tako naaaadam... Ako neko od vas sazna, čuje, vidi, sanja.. hehe - bilo bi sjajno da zaradim neki džeparac s obzirom da živim s ocem koji je penzioner i u kreditima.. :(

Još jednom: Zdraaaaaaavooooo drugari! :-D
ako si iole pismena i pristojan student, mozes dobro zaraditi pisanjem seminarskih radova za ove sto imaju para a nemaju "vremena" da pisu seminarske sa privatnih fakulteta
Melanholik

#1004 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Melanholik »

Baby Jane wrote:Je li ima neko da zaposli http://www.market.ba/posao/ostalo/potreban-posao/796965 ? :D
ajme.
mali_balon

#1005 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by mali_balon »

Baby Jane wrote:Je li ima neko da zaposli http://www.market.ba/posao/ostalo/potreban-posao/796965 ? :D
:thumbup: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kaze "molim za ozbiljnost" a sise u prvom planu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: naci ce gao na brzo.....posao mislim.... u nekom palninarskom domu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BAN___KAI

#1006 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by BAN___KAI »

Wind wrote:Otvara se nova prodavnica Retro Shoes na Ilidzi i traze radnike.
Ako koga interesuje...
Druze znas li gdje se mail treba uopste slati ? jeli na Retroshoes ili office shoes ? Takodjer koja pozicija na koji mail. Trgovac i Saradnik. Stvarno mrzim kada stave 2 rijeci i ocekuju da mi sve znamo.

Ja imam retroshoes i retrohome.ba maila, Taj Office Shoes nisam vidio na onom oglasu .
BIONA

#1007 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by BIONA »

Retro prodavnica i office shoes nije ista prodavnica. Retro uglavnom prodaje fus robu, a office shoes ima poznate marke obuce tipa caterpillar itd...sretno za posao!
theprodigy

#1008 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by theprodigy »

BIONA wrote:Retro prodavnica i office shoes nije ista prodavnica. Retro uglavnom prodaje fus robu, a office shoes ima poznate marke obuce tipa caterpillar itd...sretno za posao!
tacno tako, a i office shoes ima vec prodavnicu na ilidzi u grand centru, mozda vec dvije godine, to ce ti naprije biti retro shoes, mislim da u robotu na socijalnom imaju radnju, pa ako ti nije daleko odes tamo i raspitas se
BAN___KAI

#1009 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by BAN___KAI »

BIONA wrote:Retro prodavnica i office shoes nije ista prodavnica. Retro uglavnom prodaje fus robu, a office shoes ima poznate marke obuce tipa caterpillar itd...sretno za posao!
Onda je Lolol postavila pogresan link iako su obje novo otvorene na Ilidzi . Ipak hvala. Traze Saradnike i trgovce a uopste ne pisu sa oni trebaju tu da rade. Ja sam poslao 2 maila za trgovca.

Takodjer nemam vremena da se raspitam jer sam preksinoc vidio taj oglas u Importane centru a danas je zadnji rok.

Btw ima li nas puno od 25godina sto nema posao ?
Kosato

#1010 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Kosato »

BAN___KAI wrote:
Onda je Lolol postavila pogresan link iako su obje novo otvorene na Ilidzi . Ipak hvala. Traze Saradnike i trgovce a uopste ne pisu sa oni trebaju tu da rade. Ja sam poslao 2 maila za trgovca.

Takodjer nemam vremena da se raspitam jer sam preksinoc vidio taj oglas u Importane centru a danas je zadnji rok.

ima nas i sa 29 da su trenutno bez posla dvojica i ja za koje znam, zalosno ali eto...
aCme

#1011 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by aCme »

Zatamnjena stakla wrote:Ko zna skuhat spid nek mi se obrati. Zarada, lapo lapo.
Misliš da si zaheban ako podržavaš ziketa? :lol:
Zatamnjena stakla

#1012 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Zatamnjena stakla »

Zika ist inosent! Ja tražim pos'o.
alexz

#1014 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by alexz »

Image

Eto, ja sam se prijavila na oba mejla, pa sretno :)
BAN___KAI

#1015 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by BAN___KAI »

Kosato wrote:
BAN___KAI wrote:

ima nas i sa 29 da su trenutno bez posla dvojica i ja za koje znam, zalosno ali eto...
Evo ja samo cekam kada cu naci posao da bi mi zivot konacno poceo :(

Alexz: sretno takodjer :)
Wind

#1016 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Wind »

Oglas Retro Shoes, Ilidza

Izvinjajem se sto sam bio malo nepracizan glede tacnih podataka o mozebit nekom poslu ali info o oglasu sam pokupio u prolazu i ja sa tim nemam nikakve veze niti imam dodatnih informacija. To je trebao biti samo "hint" za tragace a ostalo je na vama...

Vidim da je neko u medjuvremenu vec postavio fotku sa oglasom tako da je to to. Sretno.
lolol

#1017 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by lolol »

Ja se izvinjavam ... malo sam napravila pometnju sa offisce shoes ... zapravo sam kucala retro ali kad je to izaslo...pomislih aha to je to i okacila sam ovdje. Sorry i zahvaljujem se osobi koja je postavila pravi oglas.
Baby Jane

#1018 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Baby Jane »

mali_balon wrote:

Kaze "molim za ozbiljnost" a sise u prvom planu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: naci ce gao na brzo.....posao mislim.... u nekom palninarskom domu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Oplakah.

Nije ni skupo, 500 KM.

:D
walk_M-A-N

#1019 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by walk_M-A-N »

Baby Jane wrote:
mali_balon wrote:

Oplakah.

Nije ni skupo, 500 KM.

:D
Ovo je baš bilo sekstra, jedva sebih dođoh od smijeha :) biži tamo Baby Jane ovo je ozbiljna tema! :lol:
aCme

#1020 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by aCme »

Image
Nebitan32

#1021 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Nebitan32 »

Pasiflora wrote:
Nebitan32 wrote:KONKURS - za upražnjeno radno mjesto - kompanija Bekto Precisa d.o.o. Goražde

http://www.szzbpk.ba/oglasi/bprecisa.htm
Jbt, uslova :!: Ovaj kao da trazi minimalno direktora sektora :evil:

Zasto? Nisu toliko zahtjevni. U EU bi za istu poziciju trazili da pricas 3-4 strana jezika i da imas 5-10 godina iskustva.
Potočna pastrmka

#1022 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Potočna pastrmka »

Jesu li popratno pismo i motivacijsko pismo sinonimi ?
mali_balon

#1023 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by mali_balon »

Potočna pastrmka wrote:Jesu li popratno pismo i motivacijsko pismo sinonimi ?
Kako kome, znas da danas imas svega u firmama, ali to je to, da sinoimi. Nekom je cak i molba motivacijsko pismo.
Ja kontam da je molba dvije ili tri kratke recenice, ali neko pise iste stvari sto bi ja u motivacionom psimu pisao.
djes_ba

#1024 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by djes_ba »

slucajno naletih na temi dijaspora
http://www.klix.ba/forum/zivot-u-austri ... 0s400.html

Hello!

Odlicna kompanija u Nieder Oesterreich ima otvorene oglase za posao. Sad, posto bih ja voljela da pruzim sansu da neko pametan i vrijedan iz Bosne dobije posao, htjela sam objaviti oglas na posao.ba, ali oni sad hoce lovu. I razumijem. ali ne da mi se traziti od human resources da plate, pa cu ovako postaviti link. Ne reklamiram nikog, samo smatram da je ovo odlicna prilika za vrijedne ljude da dostojanstveno, legalno i kvalitetno dobiju posao u austriji, papire, zdravstveno, dobru platu i sve sto treba.

Takodjer, bila bih zahvalna zai nformaciju gdje mogu okaciti ovaj oglas da ga vidi vise ljudi.

pozz

firma: http://www.medaustron.at/en/medaustron-2/
oglasi: http://www.medaustron.at/en/service/jobs-karriere/

Posebno bi mi bilo drago da se neko javi za poslove software engineer.

Stavit cu ovaj post na sve linkove oko zivota u Austriji, pa nadam se da ce nekome pomoci.
lolol

#1025 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by lolol »

Jesu li ikog zvali za Retro ?? :place:
Post Reply