ella.ella wrote: moze li mi neko reci u koliko sati pocinje film?
21.00h
ella.ella wrote: moze li mi neko reci u koliko sati pocinje film?
imas ppvan Basten wrote:interesantno kako svi kukaju da traže karte a kada stavim oglas niko se ne javi.
"za film večeras... imam dvije karte, Pa ko je zainteresovan - na pp. Odmah da naglasim, za primopredaju mi odgovara plato Skenderije 18.30-18.40h, pa tako neka se javljaju samo oni koji u tom terminu mogu biti na platou. I da - cijena za obje 15km"
Mijenjam kartu za film- tribine za parter kartu.
prodatosvjezi_ustipak wrote:imas ppvan Basten wrote:interesantno kako svi kukaju da traže karte a kada stavim oglas niko se ne javi.
"za film večeras... imam dvije karte, Pa ko je zainteresovan - na pp. Odmah da naglasim, za primopredaju mi odgovara plato Skenderije 18.30-18.40h, pa tako neka se javljaju samo oni koji u tom terminu mogu biti na platou. I da - cijena za obje 15km"
Imas li 2 karte?tinchy wrote:Mijenjam kartu za film- tribine za parter kartu.
Bravo, uljepša mi dan... kako je lijepo vidjeti da još uvijek ima ovakvih ljudiAdmir_1984 wrote:
ako hoces platit cu ja 15maraka, ti ostalo. poslat cu ti broj na pp, bicu gore sa drustvom pa se javi. valjda ce neko gore prodavati karte za 25-30maraka
Još uvijek vrijedi...anarchy for sale wrote:Prodajem VIP kartu (film) - 7 KM.
062/581-525
Tincy, ima li tih karata??????????Pasiflora wrote:Imas li 2 karte?tinchy wrote:Mijenjam kartu za film- tribine za parter kartu.
Izvini, ali ne mozda, vec jeste glupo pitanje! Gdje si vidio da se film gleda stojeci! Sinoc smo dosli izmedju 19 i 40 i 19 i 50. Ulaz nam je bio B i vidjeli smo veliku guzvu, ali smo usli u roku 3-5 minuta, jer smo snalazljivi i zato sto red nije bio fin, pa stali odmah sa strane do ulaza. Bili smo blize bini i nismo primjetili sav taj haos i guzvu, jer nam je bilo komotno. Tek sam ovdje na forumu to saznao. To se zove klasicna seoska ciganska organizacija. Kad sam bio 2009 na kocertu Springsteena na Hyde Parku pozitivno sam se sokirao da za 3 sata koliko je trajao koncert u masi od 45 hiljada ljudi niko nije gurno, niko mi nije stao na nogu i da sam u roku 5 minuta bio van Hyde parka nakon zavrsetka koncerta, a bio sam blize bini, dok ovdje na puno manjim koncertima ti treba puno vise vremena da napustis prostor. Sto se tice koncerta ja bih izbacio neke brze i umjesto njih ubacio Zivot je More, Ne volim januar, Kad odem, Requiem i Samo da rata ne bude.mokosh wrote:Možda je glupo pitanje, ali hoće li biti stolica na parteru?
VidjelaBetter Man wrote:Izvini, ali ne mozda, vec jeste glupo pitanje! Gdje si vidio da se film gleda stojeci! Sinoc smo dosli izmedju 19 i 40 i 19 i 50. Ulaz nam je bio B i vidjeli smo veliku guzvu, ali smo usli u roku 3-5 minuta, jer smo snalazljivi i zato sto red nije bio fin, pa stali odmah sa strane do ulaza. Bili smo blize bini i nismo primjetili sav taj haos i guzvu, jer nam je bilo komotno. Tek sam ovdje na forumu to saznao. To se zove klasicna seoska ciganska organizacija. Kad sam bio 2009 na kocertu Springsteena na Hyde Parku pozitivno sam se sokirao da za 3 sata koliko je trajao koncert u masi od 45 hiljada ljudi niko nije gurno, niko mi nije stao na nogu i da sam u roku 5 minuta bio van Hyde parka nakon zavrsetka koncerta, a bio sam blize bini, dok ovdje na puno manjim koncertima ti treba puno vise vremena da napustis prostor. Sto se tice koncerta ja bih izbacio neke brze i umjesto njih ubacio Zivot je More, Ne volim januar, Kad odem, Requiem i Samo da rata ne bude.mokosh wrote:Možda je glupo pitanje, ali hoće li biti stolica na parteru?
Pasiflora wrote:Tincy, ima li tih karata??????????Pasiflora wrote:Imas li 2 karte?tinchy wrote:Mijenjam kartu za film- tribine za parter kartu.
Better Man wrote: Izvini, ali ne mozda, vec jeste glupo pitanje! Gdje si vidio da se film gleda stojeci! Sinoc smo dosli izmedju 19 i 40 i 19 i 50. Ulaz nam je bio B i vidjeli smo veliku guzvu, ali smo usli u roku 3-5 minuta, jer smo snalazljivi i zato sto red nije bio fin, pa stali odmah sa strane do ulaza. Bili smo blize bini i nismo primjetili sav taj haos i guzvu, jer nam je bilo komotno. Tek sam ovdje na forumu to saznao. To se zove klasicna seoska ciganska organizacija. Kad sam bio 2009 na kocertu Springsteena na Hyde Parku pozitivno sam se sokirao da za 3 sata koliko je trajao koncert u masi od 45 hiljada ljudi niko nije gurno, niko mi nije stao na nogu i da sam u roku 5 minuta bio van Hyde parka nakon zavrsetka koncerta, a bio sam blize bini, dok ovdje na puno manjim koncertima ti treba puno vise vremena da napustis prostor. Sto se tice koncerta ja bih izbacio neke brze i umjesto njih ubacio Zivot je More, Ne volim januar, Kad odem, Requiem i Samo da rata ne bude.