Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
pin-up
#1001 Re: Vasa najgora date iskustva :P
-
clarKKent
#1002 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ljeto 20004te, odem sa haverom do Makarske za vikend malo da noge pokvasim. On imao dole nekog jarana koji iznajmljuje sobe i apartmane. I tako uzmemo dvokrevetnu za jednu noc, dovoljno nam. Stigli mi u subotu, smjestili se i odmah pravac na plazu, vazdan se izlezavali....Navecer izasli u jedan klub i sjeli, prilazi nam jako zgodna konobarica, plavusa, i ja kreten kakav sam odmah joj pocnem dobacivat, suplja tamo vamo, a jaran do mene samo sto nije pao od smijeha(valjda sam bio los, sta li?). I negdje pred ponoc zavrsavamo mi umorni vise i od puta, citav dan od gluposti. I donosi nam ona racun i kao ja joj se svidam mozemo se vidjeti? Meni cudno ipak sam je peglao citavo vece, hajd moze rekoh kako, sta? Kaze dođi sutra po mene u stan, pa cemo zajedno na plazu(neradni joj dan valjda), objasni ona mene gdje je i mi odemo. S vrata sam se pravo u krevet zavalio kolko sam umoran bio.
Ujutru pod tus, spakujem ruksak i pravac kod nje, i dolazim kod nje, stan joj na spratu ulazim i govori ona meni, nisam jos spremna sjedi tu moram u kupatilo da se spakujem i sredim, hajde reko pozuri. I ode ona, prosla minuta kad cujem iz druge sobe "ljubavi jel to imamo goste"
kontam da ne dijeli sa nekim parom stan, ja na vrata kad crnac lezi samo pokriven carsafom, misicav krupan lik
reko jarane ja sam prijatelj cekam je da idemo zajedno. A prijatelj
i kezi se, i polako se primice cosku kreveta, i odjednom kreten povuce carsaf i
Cujem dere se ovaj jaran gura me, reko sta ti je ba neka me jos malo. Kaze on: pa zar ne ides kod one, rekla je u 10 kod nje
Skacem ne znam sta bih prvo tusirao se il odmah obukao spakovao i izletio, nekako se saberem i trci kod nje. Malo kasnim al nema veze, ja na vrata, reko kasnim, kaze ona hajde nema veze nisam se ni ja spakovala sjedi tu cekaj me. Sjednem kad iz sobe cujem "ljubavi jel to imamo goste", malo me trznu, cudna mi situacija, poznata pravo
Ja na vrata kad crnac, neki misicavi krupni lezi i samo pokriven carsafom. Reko ja je samo cekam, idemo zajedno. Nesto se smjeska, neugodno mi nisam imao prije ovako bliske "susrete" sa crncima, ni pet ni sest povuce čarsaf
Cujem zvoni mi alarm i haver iz kupatila vice pozuri ba nemoj zakasnit kod one, mucnina neka, kao da sam ustajao triput od jutros. Cekam njega da izade, spakujm ruksak istusiram se i krenem kod nje. Dođem kod nje popnem se stepenicama, i kucam. Otvara mi neki crnac,go, soidno nabildan i sav mokar al peskirom pokrio
i govori Kristina je morala otici, ostali smo samo ja i ti.
Hajd ti udi i raskomoti se, eto mene za 5 minuta, samo da nesto sredim u kupatilu 
Ujutru pod tus, spakujem ruksak i pravac kod nje, i dolazim kod nje, stan joj na spratu ulazim i govori ona meni, nisam jos spremna sjedi tu moram u kupatilo da se spakujem i sredim, hajde reko pozuri. I ode ona, prosla minuta kad cujem iz druge sobe "ljubavi jel to imamo goste"
Cujem dere se ovaj jaran gura me, reko sta ti je ba neka me jos malo. Kaze on: pa zar ne ides kod one, rekla je u 10 kod nje
Cujem zvoni mi alarm i haver iz kupatila vice pozuri ba nemoj zakasnit kod one, mucnina neka, kao da sam ustajao triput od jutros. Cekam njega da izade, spakujm ruksak istusiram se i krenem kod nje. Dođem kod nje popnem se stepenicama, i kucam. Otvara mi neki crnac,go, soidno nabildan i sav mokar al peskirom pokrio
- O'zone
- Globalni moderator
#1003 Re: Vasa najgora date iskustva :P
clarKKent wrote:Ljeto 20004te, odem sa haverom do Makarske za vikend malo da noge pokvasim. On imao dole nekog jarana koji iznajmljuje sobe i apartmane. I tako uzmemo dvokrevetnu za jednu noc, dovoljno nam. Stigli mi u subotu, smjestili se i odmah pravac na plazu, vazdan se izlezavali....Navecer izasli u jedan klub i sjeli, prilazi nam jako zgodna konobarica, plavusa, i ja kreten kakav sam odmah joj pocnem dobacivat, suplja tamo vamo, a jaran do mene samo sto nije pao od smijeha(valjda sam bio los, sta li?). I negdje pred ponoc zavrsavamo mi umorni vise i od puta, citav dan od gluposti. I donosi nam ona racun i kao ja joj se svidam mozemo se vidjeti? Meni cudno ipak sam je peglao citavo vece, hajd moze rekoh kako, sta? Kaze dođi sutra po mene u stan, pa cemo zajedno na plazu(neradni joj dan valjda), objasni ona mene gdje je i mi odemo. S vrata sam se pravo u krevet zavalio kolko sam umoran bio.
Ujutru pod tus, spakujem ruksak i pravac kod nje, i dolazim kod nje, stan joj na spratu ulazim i govori ona meni, nisam jos spremna sjedi tu moram u kupatilo da se spakujem i sredim, hajde reko pozuri. I ode ona, prosla minuta kad cujem iz druge sobe "ljubavi jel to imamo goste"kontam da ne dijeli sa nekim parom stan, ja na vrata kad crnac lezi samo pokriven carsafom, misicav krupan lik
![]()
Cujem dere se ovaj jaran gura me, reko sta ti je ba neka me jos malo. Kaze on: pa zar ne ides kod one, rekla je u 10 kod njeSkacem ne znam sta bih prvo tusirao se il odmah obukao spakovao i izletio, nekako se saberem i trci kod nje. Malo kasnim al nema veze, ja na vrata, reko kasnim, kaze ona hajde nema veze nisam se ni ja spakovala sjedi tu cekaj me. Sjednem kad iz sobe cujem "ljubavi jel to imamo goste", malo me trznu, cudna mi situacija, poznata pravo
Ja na vrata kad crnac, neki misicavi krupni lezi i samo pokriven carsafom. Reko ja je samo cekam, idemo zajedno. Nesto se smjeska, neugodno mi nisam imao prije ovako bliske "susrete" sa crncima, ni pet ni sest povuce čarsaf
![]()
Cujem zvoni mi alarm i haver iz kupatila vice pozuri ba nemoj zakasnit kod one, mucnina neka, kao da sam ustajao triput od jutros. Cekam njega da izade, spakujm ruksak istusiram se i krenem kod nje. Dođem kod nje popnem se stepenicama, i kucam. Otvara mi neki crnac,go, soidno nabildan i sav mokar al peskirom pokrioi govori Kristina je morala otici, ostali smo samo ja i ti.
Hajd ti udi i raskomoti se, eto mene za 5 minuta, samo da nesto sredim u kupatilu
Deja Vu in color
- Not My Idea
#1004 Re: Vasa najgora date iskustva :P
clarKKent wrote:Ljeto 20004te, odem sa haverom do Makarske za vikend malo da noge pokvasim. On imao dole nekog jarana koji iznajmljuje sobe i apartmane. I tako uzmemo dvokrevetnu za jednu noc, dovoljno nam. Stigli mi u subotu, smjestili se i odmah pravac na plazu, vazdan se izlezavali....Navecer izasli u jedan klub i sjeli, prilazi nam jako zgodna konobarica, plavusa, i ja kreten kakav sam odmah joj pocnem dobacivat, suplja tamo vamo, a jaran do mene samo sto nije pao od smijeha(valjda sam bio los, sta li?). I negdje pred ponoc zavrsavamo mi umorni vise i od puta, citav dan od gluposti. I donosi nam ona racun i kao ja joj se svidam mozemo se vidjeti? Meni cudno ipak sam je peglao citavo vece, hajd moze rekoh kako, sta? Kaze dođi sutra po mene u stan, pa cemo zajedno na plazu(neradni joj dan valjda), objasni ona mene gdje je i mi odemo. S vrata sam se pravo u krevet zavalio kolko sam umoran bio.
Ujutru pod tus, spakujem ruksak i pravac kod nje, i dolazim kod nje, stan joj na spratu ulazim i govori ona meni, nisam jos spremna sjedi tu moram u kupatilo da se spakujem i sredim, hajde reko pozuri. I ode ona, prosla minuta kad cujem iz druge sobe "ljubavi jel to imamo goste"kontam da ne dijeli sa nekim parom stan, ja na vrata kad crnac lezi samo pokriven carsafom, misicav krupan lik
![]()
Cujem dere se ovaj jaran gura me, reko sta ti je ba neka me jos malo. Kaze on: pa zar ne ides kod one, rekla je u 10 kod njeSkacem ne znam sta bih prvo tusirao se il odmah obukao spakovao i izletio, nekako se saberem i trci kod nje. Malo kasnim al nema veze, ja na vrata, reko kasnim, kaze ona hajde nema veze nisam se ni ja spakovala sjedi tu cekaj me. Sjednem kad iz sobe cujem "ljubavi jel to imamo goste", malo me trznu, cudna mi situacija, poznata pravo
![]()
Cujem zvoni mi alarm i haver iz kupatila vice pozuri ba nemoj zakasnit kod one, mucnina neka, kao da sam ustajao triput od jutros. Cekam njega da izade, spakujm ruksak istusiram se i krenem kod nje. Dođem kod nje popnem se stepenicama, i kucam. Otvara mi neki crnac,go, soidno nabildan i sav mokar al peskirom pokrioi govori Kristina je morala otici, ostali smo samo ja i ti.
Trci Lola, trci...
- Industrialyzer
#1005 Re: Vasa najgora date iskustva :P
![]()
![]()
Dominic Cobb likom i djelom
- fatamorgana
#1006 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Izgleda imaju ekskluzivu sa Domestosom ...."sandra01"Haj' ispričaj tvoje najgore date iskustvo kad dođe kombijem na Hrešu kod mene,
Ma ,bi ja,ali znas i sam da ce nas izbrisat' nije prvi put.
-
sandra01
#1007 Re: Vasa najgora date iskustva :P
[quote="fatamorgana"][quote] "sandra01"Haj' ispričaj tvoje najgore date iskustvo kad dođe kombijem na Hrešu kod mene, 
Haj ti ispricaj ono kad si razvuk'o na 'armuniku onu bezobraznu pjesmicu pa ja pobjegla na kombi a sofer tvoj jaran me nije htjeo povest' dole jer si trcao za mnom i vik'o drz je kume utekla mi u po' posla .
Haj ti ispricaj ono kad si razvuk'o na 'armuniku onu bezobraznu pjesmicu pa ja pobjegla na kombi a sofer tvoj jaran me nije htjeo povest' dole jer si trcao za mnom i vik'o drz je kume utekla mi u po' posla .
-
Astrix
#1008 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ljudi sta je ovo tema zamrla, hajmo malo price, nisam se odavno ismijao kako treba...

-
Dr. Octagon
#1009 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Registrovao sam se na forum samo da bi ispričao nevjerovatnu priču koja se desila mom drugu a ja sam bio posrednik...
Išli smo u srednju školu(jedna od Sarajevskih gimnazija)Djevojka koju neću imenovati je bila jedna od najboljih riba u našoj generaciji....Družili smo se intenzivno
.Svakodnevne kafe,bježanja,zaglavljivanje na ekskurziji
i slično.Na jednoj od pauza dok smo napušeni mazlumali na kafi pridruži nam se moj drug koji je banuo slučajno, sjeo 7 minuta i na pomenutu odvalio ko mlad majmun..Nastaje maltretiranje mene da ih bolje upoznam,ušemim..Njoj se na prvu i nije nešto sviđao ali je bio uporan.Izašli smo par puta all together i dalje je krenulo svojim tokom.Znači lik u životu bolju trebu nije vidio,a kamoli imao ili vidio za rukicu..Prestaje druženje s rajom,odlaze u izolaciju,on posesivno ljubomoran i zaljubljen do jaja.Prolazi jedan mjesec,drugi,zakuhava se skroz.Majstor se odlučuje za sljedeći level u vezi i vodi mladu kod svojih na upoznavanje jer planira ženidbu...Ona pristaje jer živi samo s majkom,za oca ne zna i u teškoj je matrijalnoj situaciji.Njegovi roditelji su jako stari,on ima brace i sestrara skoro po 20 godina starije od sebe a rodio se greškom.Dolazi i taj dan,dovodi je kući,predstavlja je roditeljima sav ponosan.Ide ćaskanje uz kaficu,lagana priča.U tom njegov otac pita djevojku za oca i majku,čime se bave i osnovne informacije.(Ovaj dio ne znam bas u detalje jer nisam prisustvovao samom dijalogu).Ona mu govori kako se zove i preziva i ostalo i u tom momentu njegovom ocu postaje loše.Vjerovatno mu je ili pozlilo ili je samo bila reakcija na ono sto je cuo...On nju prati kuci,ona odlazi s upitnikom nad glavom.On se vraca i nalazi i oca i majku uplakane.Mislio je da je nekom nesto bilo.Otac mu govori da sjedne kod njega.On sjeda i otac mu saopstava nevjerovatnu vjest:
"Sine,ne znam kako da ti ovo kažem,teško je i meni,i majci tvojoj kad sam joj maloprije rekao,a tebi će biti najgore!!!!Ona ti je sestra¨!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Frajer je doživio nervni slom.Nije izašao iz sobe nekoliko mjeseci(ja bi svoje roditelje zapalio za ovako nešto)Prvi put u životu mu krene kako treba,mislio je da je pronašao srodnu dušu,vjerovatno je to što su kao brat i sestra imali dosta zajedničkih stvari i bio razlog što su bili zajedno...
Otac mu je proizveo nekoliko polubraće i sestara na ovakav načim,stari jebač koji je pravio djecu i nije se više javljao njihovim majkama.On je znao za svoje dvoje polubraće ali na jako ružan način je upoznao treću.........
Išli smo u srednju školu(jedna od Sarajevskih gimnazija)Djevojka koju neću imenovati je bila jedna od najboljih riba u našoj generaciji....Družili smo se intenzivno
"Sine,ne znam kako da ti ovo kažem,teško je i meni,i majci tvojoj kad sam joj maloprije rekao,a tebi će biti najgore!!!!Ona ti je sestra¨!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Frajer je doživio nervni slom.Nije izašao iz sobe nekoliko mjeseci(ja bi svoje roditelje zapalio za ovako nešto)Prvi put u životu mu krene kako treba,mislio je da je pronašao srodnu dušu,vjerovatno je to što su kao brat i sestra imali dosta zajedničkih stvari i bio razlog što su bili zajedno...
Otac mu je proizveo nekoliko polubraće i sestara na ovakav načim,stari jebač koji je pravio djecu i nije se više javljao njihovim majkama.On je znao za svoje dvoje polubraće ali na jako ružan način je upoznao treću.........
- Industrialyzer
#1010 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Dr. Octagon wrote:Registrovao sam se na forum samo da bi ispričao nevjerovatnu priču koja se desila mom drugu a ja sam bio posrednik...
Išli smo u srednju školu(jedna od Sarajevskih gimnazija)Djevojka koju neću imenovati je bila jedna od najboljih riba u našoj generaciji....Družili smo se intenzivno.Svakodnevne kafe,bježanja,zaglavljivanje na ekskurziji
i slično.Na jednoj od pauza dok smo napušeni mazlumali na kafi pridruži nam se moj drug koji je banuo slučajno, sjeo 7 minuta i na pomenutu odvalio ko mlad majmun..Nastaje maltretiranje mene da ih bolje upoznam,ušemim..Njoj se na prvu i nije nešto sviđao ali je bio uporan.Izašli smo par puta all together i dalje je krenulo svojim tokom.Znači lik u životu bolju trebu nije vidio,a kamoli imao ili vidio za rukicu..Prestaje druženje s rajom,odlaze u izolaciju,on posesivno ljubomoran i zaljubljen do jaja.Prolazi jedan mjesec,drugi,zakuhava se skroz.Majstor se odlučuje za sljedeći level u vezi i vodi mladu kod svojih na upoznavanje jer planira ženidbu...Ona pristaje jer živi samo s majkom,za oca ne zna i u teškoj je matrijalnoj situaciji.Njegovi roditelji su jako stari,on ima brace i sestrara skoro po 20 godina starije od sebe a rodio se greškom.Dolazi i taj dan,dovodi je kući,predstavlja je roditeljima sav ponosan.Ide ćaskanje uz kaficu,lagana priča.U tom njegov otac pita djevojku za oca i majku,čime se bave i osnovne informacije.(Ovaj dio ne znam bas u detalje jer nisam prisustvovao samom dijalogu).Ona mu govori kako se zove i preziva i ostalo i u tom momentu njegovom ocu postaje loše.Vjerovatno mu je ili pozlilo ili je samo bila reakcija na ono sto je cuo...On nju prati kuci,ona odlazi s upitnikom nad glavom.On se vraca i nalazi i oca i majku uplakane.Mislio je da je nekom nesto bilo.Otac mu govori da sjedne kod njega.On sjeda i otac mu saopstava nevjerovatnu vjest:
Ovaj dio me zakl'o
-
(ne)forumas
#1011 Re: Vasa najgora date iskustva :P
sjo suplje, mog'o je naci 1001 bolji izgovor zasto ga je treba ispalila
- Not My Idea
#1013 Re: Vasa najgora date iskustva :P
kad sam taj dio vidjela, pomislila sam na jednog druga koji za sebe to govoriIndustrialyzer wrote:Dr. Octagon wrote: a rodio se greškom.
Ovaj dio me zakl'o![]()
a i onaj dio da su kao srodne duse vjerovatno jer su brat i sestra
- pustopoljina
#1014 Re: Vasa najgora date iskustva :P
i ja sam znala jednog sto je za sebe govorio da su ga napravili za prodavnice
prica je inace
trauma.
prica je inace
- FreeSol
#1015 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ovaj doktor vjerovatno slusa tdi radio, jer je ova prica bila bas tamo jedna od tema prije 3-4 mjeseca
ima cak i audio i video zapis pomenute teme 
- Industrialyzer
#1016 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Not My Idea wrote:kad sam taj dio vidjela, pomislila sam na jednog druga koji za sebe to govoriIndustrialyzer wrote:Dr. Octagon wrote: a rodio se greškom.
Ovaj dio me zakl'o![]()
reko da se ne radi o njemu
![]()
a i onaj dio da su kao srodne duse vjerovatno jer su brat i sestra![]()
Jos fali dio kad je jedno od njih palo s konja i dozivjelo tesku nesrecu
-
Dr. Octagon
#1017 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ne slušam taj radio...Priča nije prepričana niti sam je načuo kod zubara.Desilo se ovako.Ako te zanimaju detalji(imena,krvne grupe,poslat ću ti na p.p.)FreeSol wrote:Ovaj doktor vjerovatno slusa tdi radio, jer je ova prica bila bas tamo jedna od tema prije 3-4 mjesecaima cak i audio i video zapis pomenute teme
-
Dr. Octagon
#1018 Re: Vasa najgora date iskustva :P
(ne)forumas wrote:sjo suplje, mog'o je naci 1001 bolji izgovor zasto ga je treba ispalila
Nažalost nije bila šuplja,i meni je to tada prvo palo na pamet.Za nju je to bio veliki šok takođe...Njena mater joj je samo rekla da ih je otac ostavio,i da ne zna gdje je,a znala je.Mala više nije puno pitala.A stari nastavio da živi u Sarajevu 750 metara dalje, s novom porodicom
- Not My Idea
#1019 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Industrialyzer wrote: Jos fali dio kad je jedno od njih palo s konja i dozivjelo tesku nesrecu
i oslijepio...
a poljubac, da nisu brat i sestra, bi mogao ispravit stvar
- FreeSol
#1020 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ne trebaju mi detalji, slusao emisiju davno 
-
BJB
#1021 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nista novo ni neobicno. Znam ljude koji su upoznali polubracu/ polusestre na ocevoj dzenazi..
Otac im bio kamiondzija, i kud god da je isao ostavljao trag u vidu djece raznoraznim zenama..Uglavnom kad je umro, djeca se sabrala da se upoznaju..Kazu da se sastaju k'o prava familija.
Otac im bio kamiondzija, i kud god da je isao ostavljao trag u vidu djece raznoraznim zenama..Uglavnom kad je umro, djeca se sabrala da se upoznaju..Kazu da se sastaju k'o prava familija.
- Not My Idea
#1022 Re: Vasa najgora date iskustva :P
pa dobro, @FreeSol sto ovo ne moze bit ta prica? njihova prica il neko na osnovu njih napravio temu...
- Industrialyzer
#1023 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Not My Idea wrote:Industrialyzer wrote: Jos fali dio kad je jedno od njih palo s konja i dozivjelo tesku nesrecu
i oslijepio...
zato je tu zagrljaj i suza iz tek izlijecenog oka
-
Dr. Octagon
#1024 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Not My Idea wrote:Industrialyzer wrote: Jos fali dio kad je jedno od njih palo s konja i dozivjelo tesku nesrecu
i oslijepio...
Pa incesta je bilo ko salate,kakvi poljubci ba
- FreeSol
#1025 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Slusao potpuno istu pricu s istim detaljimaNot My Idea wrote:pa dobro, @FreeSol sto ovo ne moze bit ta prica? njihova prica il neko na osnovu njih napravio temu...