Dogadaji u Crnoj Gori

Post Reply
Putnik ali stvarno

#1001 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by Putnik ali stvarno »

oridjidji wrote:
"We want them to resign!"
The demonstrators had no political backing but were responding to a call on a Facebook profile entitled "Revolution in Montenegro - everyone on the streets". The profile disappeared during the course of the day.
Montenegro is the second former Yugoslav republic to see street clashes in the past 10 days over a lack of jobs.
On February 7, protesters across Bosnia set fire to government buildings
and fought with riot police in the worst civil unrest there since the 1992-95 war

Protesta je bilo u CG. Nema potrebe da se pretvaramo da nije. Svi znaju da je Milo tajkun, krimos, stari svercer i takav je za rasparcanu opoziciju i dalje doktor vladanja. Al ajmo obrnuti malo red vjecitih politickih pitanja koji su doticu ovih nasih banana drzavica na Balkanu, sta je crnogorska opozicija uradila da u CG bude bolja situacija od ove u kojoj je? Vlast je odgovorna za nemar, a opozicija zato sto im je to dopustila. Svi oni su neuporedivo slabiji od Mila i njegove partije. Tako je godinama. Institucionalno su tanki, a bome van institucija jos manje. Februarski protesti u BiH su za ove protiv Mila izmislili svijet.

U CG svako koga znam a da je zavrsio fakultet odgulio je pripravnicki.
@Oridjidji

Evo malo o beneficijama u clanstvu NATO-a
http://www.slobodnaevropa.org/content/k ... 51496.html
http://www.vijesti.me/vijesti/fidelity- ... ato-836251

Znaci kapa dole od Kadinjace nisam citao jacu borbu :)

Mislim ipak nekako da je Milo overqualified, ti doktori vladanja nekako se lahko zapate, a vidis I sam koliko godina posle mora da se

smrzava fukara za cetres evradi dnevno ?
oridjidji

#1002 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by oridjidji »

Putnik ali stvarno wrote:
Znaci kapa dole od Kadinjace nisam citao jacu borbu :)

Mislim ipak nekako da je Milo overqualified, ti doktori vladanja nekako se lahko zapate, a vidis I sam koliko godina posle mora da se

smrzava fukara za cetres evradi dnevno ?
Nek se smrazavaju i onako im je jad i cemer opozicija. Nek se vrate u institucije ako su mudasi sto bi rekli Podgoricani.

Evo jos vijesti iz Podgorice, sta pjevac Tomovic misli o protestima.Vjerujem da nije prvi Crnogorac koji ovako razmislja, sta tek kaze Orlandic...

http://volimpodgoricu.me/2015/10/22/pje ... -proteste/
http://volimpodgoricu.me/2015/10/22/orl ... crne-gore/

Sad mi reci otkud ovome dole konju, pravo da nekome dijeli lekcije?
http://volimpodgoricu.me/2015/10/22/bul ... e-ostavku/

Procitaj malo kako se na nekim drugim forumima i temama veznim za Crnu Goru jos u aprilu ove godine prognoziralo ovo sranje u CG, vidjeces da ima i mene tu. Doduse ja sam i tada rekao da ce Milo da ih namlati. Utjerace on silom CG u NATO.

http://www.rajvosa-x.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=3857
Last edited by oridjidji on 23/10/2015 09:29, edited 5 times in total.
zg1911

#1003 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by zg1911 »

LBVIEW wrote:
zg1911 wrote:nato kriv za zlocine nad bosnjacima? hahaha
Rekoh ti,pacijent do pacijenta,ni Vrapce nema toliki kapacitet. :D
strava :D

razumijem ja da ti ne trebas podnit kolektivnu krivicu jerbo nisi osobno ti kriv (nit sam ja nit je moj caca ili dida, al jebiga kanadski udbas je i njegova svita je), al ono... svaljivat na marsovce, novozelandjane itd

al nek je vrapce poznato i van zg-a :bih:
Bodkin

#1004 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by Bodkin »

zg1911 wrote:
LBVIEW wrote:

razumijem ja da ti ne trebas podnit kolektivnu krivicu jerbo nisi osobno ti kriv (nit sam ja nit je moj caca ili dida, al jebiga kanadski udbas je i njegova svita je), al ono... svaljivat na marsovce, novozelandjane itd

A sto ste mi protiv kolektivizacije jebote, sreca pa na forumu sve ostaje :D
LBVIEW

#1005 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by LBVIEW »

Bodkin wrote:
Cekaj,tebi je kolektivizacija ustanoviti kako su onaj "sto svrsava na cica Drazu",ovaj teoreticar zavere kome su svi,osim srpske vrhuske,krivi
za 90-te i ini zreli za Vrapce?Sused ti fino objasni,samo sumnjam da neces nastaviti po starom :wink:

PS.
A relativizacija?
radostan dan

#1006 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by radostan dan »

jao_situacije wrote:hoćel u ovom metežu možda pasti mićunović
ti bi baš volio da cg bude obezglavljena? :D
Bodkin

#1007 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by Bodkin »

LBVIEW wrote:
Bodkin wrote:
Cekaj,tebi je kolektivizacija ustanoviti kako su onaj "sto svrsava na cica Drazu",ovaj teoreticar zavere kome su svi,osim srpske vrhuske,krivi
za 90-te i ini zreli za Vrapce?Sused ti fino objasni,samo sumnjam da neces nastaviti po starom :wink:

PS.
A relativizacija?
Iskreno nisam ni citao, samo vidio vase postove :D pu pu kolektivizacija
ultima_palabra

#1008 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by ultima_palabra »

Pro-ruski elementi najavljuju sranje sutra... Crnogorci moraju biti oprezni i dobro pročitati sve scenarije iz 80-tih, ne vjerujem da su ovi smislili nešto novo.
zg1911

#1009 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by zg1911 »

Bodkin wrote: A sto ste mi protiv kolektivizacije jebote, sreca pa na forumu sve ostaje :D

zajebane teme. al pisat da je nato odgovoran za stradanja bosnjaka je malo deplasirano, zar ne?
Bodkin

#1010 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by Bodkin »

zg1911 wrote:
Bodkin wrote: A sto ste mi protiv kolektivizacije jebote, sreca pa na forumu sve ostaje :D

zajebane teme. al pisat da je nato odgovoran za stradanja bosnjaka je malo deplasirano, zar ne?
Ma glupost totalna
radostan dan

#1011 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by radostan dan »

22. 10. 2015. - 13:59h

Đukanović je, u izjavi novinarima posle otvaranja ekonomske konferencije u Bečićima, rekao da njegove dosadašnje izjave ne daju razloga za zbunjivanje.

- Precizno sam kazao da su odnosi Srbije i Crne Gore na visokom nivou. Poverenje koje je bilo poljuljano u vremenu borbe za obnovu nezavisnosti, obnovljeno je i učvršćeno. Ubeđen sam da danas od strane državnog rukovodstva niko ne radi protiv Crne Gore, naprotiv, dobro sarađujemo bilateralno i na regionalnom nivou, krčeći put za bržu evropsku i evroatlantsku integraciju - poručio je Đukanović.
naivni milaš...srećom tu je forumski murgaš.
LBVIEW

#1012 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by LBVIEW »

zg1911 wrote:
LBVIEW wrote:

Kad samo pogledas ko "vedri i oblaci" u Srbiji- Toma-grobar i pickousti-jasno je otkud jos uvijek ovoliko pacijenata.
Sto se tice zagrebackih bolnica,nekad davno,prije svih ovih desavanja,prilican broj bolesnika iz Bosansske Krajine je upucivan
tamo,npr. Rebro.Inace kao klinci smo govorili :"zreo si za Vrapce". :D
LBVIEW

#1013 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by LBVIEW »

Bodkin wrote:
LBVIEW wrote:
Bodkin wrote:

PS.
A relativizacija?
Pa nemoj se onda zalijetati.
Btw. ziku borca protiv burzoazije :D :
http://www.vijesti.me/vijesti/amfilohij ... cka-854309
Putnik ali stvarno

#1014 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by Putnik ali stvarno »

zg1911 wrote:
LBVIEW wrote:

Image

Mozda neka druga tema Milivoj, Mate, Dario, Franjo, Bugojno, Lasva siroko je na putu od NATOa do Vrapca, ajte vi cim prije :arrow:

Ovde o Dogadjajima u Crnoj Gori, exclusivelly
JThomas

#1015 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by JThomas »

radostan dan wrote:
22. 10. 2015. - 13:59h

Đukanović je, u izjavi novinarima posle otvaranja ekonomske konferencije u Bečićima, rekao da njegove dosadašnje izjave ne daju razloga za zbunjivanje.

- Precizno sam kazao da su odnosi Srbije i Crne Gore na visokom nivou. Poverenje koje je bilo poljuljano u vremenu borbe za obnovu nezavisnosti, obnovljeno je i učvršćeno. Ubeđen sam da danas od strane državnog rukovodstva niko ne radi protiv Crne Gore, naprotiv, dobro sarađujemo bilateralno i na regionalnom nivou, krčeći put za bržu evropsku i evroatlantsku integraciju - poručio je Đukanović.
naivni milaš...srećom tu je forumski murgaš.
da inače političari u ovakvim situacijama javno govore ono što stvarno misle...
Bodkin

#1016 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by Bodkin »

LBVIEW wrote:
Bodkin wrote:
Samo cu te podsjetiti kako je kolektivizacija pu pu. Ne brini.

A crkva..unazadila planetu 1000 godina. Nema razloga da ne unazadi nas region jos 500
Banksy

#1017 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by Banksy »

Dobro je da je crkva uz gladni, obespravljeni narod ... :oops:
LBVIEW

#1018 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by LBVIEW »

Banksy wrote:Dobro je da je crkva uz gladni, obespravljeni narod ... :oops:
:lol:
LBVIEW

#1019 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by LBVIEW »

Image

Mozda neka druga tema Milivoj, Mate, Dario, Franjo, Bugojno, Lasva siroko je na putu od NATOa do Vrapca, ajte vi cim prije :arrow:

Sto,zar i u Vrapcu raspravljaju o Crnoj Gori? :D
LBVIEW

#1020 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by LBVIEW »

Bodkin wrote:
LBVIEW wrote:
Bodkin wrote:

A crkva..unazadila planetu 1000 godina. Nema razloga da ne unazadi nas region jos 500
Cemu uopceno kad se zna uloga Riste-sotone & co i to ne samo u Crnoj Gori.
Il se mozda zaboravilo pa treba podsjetiti-sto ono rece Irinej o muslimanima? :wink:
Bodkin

#1021 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by Bodkin »

LBVIEW wrote:
Bodkin wrote:

Il se mozda zaboravilo pa treba podsjetiti-sto ono rece Irinej o muslimanima? :wink:
Aha, ostala crkva je dobra ali je spc zlocinacko-cetnicko-fasisticko-nacisticko-bolesno-krvava organizacija. Morel vako?
zg1911

#1022 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by zg1911 »

LBVIEW wrote:
Image

Sto,zar i u Vrapcu raspravljaju o Crnoj Gori? :D
:D
LBVIEW

#1023 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by LBVIEW »

Bodkin wrote:
LBVIEW wrote:
Bodkin wrote:

Aha, ostala crkva je dobra ali je spc zlocinacko-cetnicko-fasisticko-nacisticko-bolesno-krvava organizacija. Morel vako?
Tja,s obzirom na ponasanje u ratu...
Btw,zar ti nisam oduvijek govorio kako relativizacija ne valja.
Banksy

#1024 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by Banksy »

ŽARKO KORAĆ: Rusija igra veliku igru na Balkanu i sve je agresivnija

- Pokazuje se da na protestima u Crnoj Gori učestvuje samo dio opozicije i to, praktično, vodi Nova srpska demokratija Andrije Mandića, kojeg oslovljavaju četničkim vojvodom, što dovoljno govori o njegovom političkom programu. One su bile vrlo agresivne, ali je zanimljiva retorika na protestima. Uobičajene parole iz regije protiv korupcije, nezaposlenosti, loše privatizacije... na kraju su se svele na jednu, a to je "ne u NATO".

Zanimljivo je da Ambasada Rusije u tri dana daje dva saopćenja u kojima direktno podržava te zahtjeve da se ne ide u NATO. To je sasvim sigurno najdirektnije miješanje u unutrašnje poslove Crne Gore. To je bila jasna poruka da Rusija stoji iza tih zahtjeva da se ne uđe u NATO. Vrlo je još zanimljivo da je na protestima govorio mitropolit Amfilohije Radović, koji je eksplicitno protiv evropskih integracija i ulaska u NATO.

Akcije Rusije i SPC-a

To pokazuje da je tu jedna sinhrona akcija Rusije, SPC-a u Crnoj Gori da se po svaku cijenu spriječi ulazak Crne Gore u NATO, jer bi se stvorila kriza vlasti. Ideja je, izgleda, bila da demonstranti nasilno uđu u parlament i da se napravi vanredno stanje, nakon čega se te odluke ne bi mogle donijeti. Rusija u ovom trenutku u regionu igra veliku igru, geostratešku, ne samo da Crna Gora ne uđe u NATO nego ni BiH zbog protivljenja RS, Makedonija zbog protivljenja Grčke, kao i Srbija koja ima proklamovanu vojnu neutralnost.

Očigledno je da je Rusija mnogo agresivnija u regionu. Nije posebno zainteresovana za ovaj region, ali igra velike geostrateške igre sa Zapadom i NATO-om. Izgleda da će po hiljaditi put mali balkanski narodi ispasti žrtve velikih sila, u ovom slučaju Rusije, na Balkanu.

LBVIEW

#1025 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by LBVIEW »

Banksy wrote:

ŽARKO KORAĆ: Rusija igra veliku igru na Balkanu i sve je agresivnija

- Pokazuje se da na protestima u Crnoj Gori učestvuje samo dio opozicije i to, praktično, vodi Nova srpska demokratija Andrije Mandića, kojeg oslovljavaju četničkim vojvodom, što dovoljno govori o njegovom političkom programu. One su bile vrlo agresivne, ali je zanimljiva retorika na protestima. Uobičajene parole iz regije protiv korupcije, nezaposlenosti, loše privatizacije... na kraju su se svele na jednu, a to je "ne u NATO".

Zanimljivo je da Ambasada Rusije u tri dana daje dva saopćenja u kojima direktno podržava te zahtjeve da se ne ide u NATO. To je sasvim sigurno najdirektnije miješanje u unutrašnje poslove Crne Gore. To je bila jasna poruka da Rusija stoji iza tih zahtjeva da se ne uđe u NATO. Vrlo je još zanimljivo da je na protestima govorio mitropolit Amfilohije Radović, koji je eksplicitno protiv evropskih integracija i ulaska u NATO.

Akcije Rusije i SPC-a

To pokazuje da je tu jedna sinhrona akcija Rusije, SPC-a u Crnoj Gori da se po svaku cijenu spriječi ulazak Crne Gore u NATO, jer bi se stvorila kriza vlasti. Ideja je, izgleda, bila da demonstranti nasilno uđu u parlament i da se napravi vanredno stanje, nakon čega se te odluke ne bi mogle donijeti. Rusija u ovom trenutku u regionu igra veliku igru, geostratešku, ne samo da Crna Gora ne uđe u NATO nego ni BiH zbog protivljenja RS, Makedonija zbog protivljenja Grčke, kao i Srbija koja ima proklamovanu vojnu neutralnost.

Očigledno je da je Rusija mnogo agresivnija u regionu. Nije posebno zainteresovana za ovaj region, ali igra velike geostrateške igre sa Zapadom i NATO-om. Izgleda da će po hiljaditi put mali balkanski narodi ispasti žrtve velikih sila, u ovom slučaju Rusije, na Balkanu.
Ta ce Korac,fan EKV-a objasnio.
Post Reply