Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
oridjidji wrote:
"We want them to resign!"
The demonstrators had no political backing but were responding to a call on a Facebook profile entitled "Revolution in Montenegro - everyone on the streets". The profile disappeared during the course of the day. Montenegro is the second former Yugoslav republic to see street clashes in the past 10 days over a lack of jobs.
On February 7, protesters across Bosnia set fire to government buildings and fought with riot police in the worst civil unrest there since the 1992-95 war
Protesta je bilo u CG. Nema potrebe da se pretvaramo da nije. Svi znaju da je Milo tajkun, krimos, stari svercer i takav je za rasparcanu opoziciju i dalje doktor vladanja. Al ajmo obrnuti malo red vjecitih politickih pitanja koji su doticu ovih nasih banana drzavica na Balkanu, sta je crnogorska opozicija uradila da u CG bude bolja situacija od ove u kojoj je? Vlast je odgovorna za nemar, a opozicija zato sto im je to dopustila. Svi oni su neuporedivo slabiji od Mila i njegove partije. Tako je godinama. Institucionalno su tanki, a bome van institucija jos manje. Februarski protesti u BiH su za ove protiv Mila izmislili svijet.
U CG svako koga znam a da je zavrsio fakultet odgulio je pripravnicki.
Procitaj malo kako se na nekim drugim forumima i temama veznim za Crnu Goru jos u aprilu ove godine prognoziralo ovo sranje u CG, vidjeces da ima i mene tu. Doduse ja sam i tada rekao da ce Milo da ih namlati. Utjerace on silom CG u NATO.
zg1911 wrote:nato kriv za zlocine nad bosnjacima? hahaha
Rekoh ti,pacijent do pacijenta,ni Vrapce nema toliki kapacitet.
strava
razumijem ja da ti ne trebas podnit kolektivnu krivicu jerbo nisi osobno ti kriv (nit sam ja nit je moj caca ili dida, al jebiga kanadski udbas je i njegova svita je), al ono... svaljivat na marsovce, novozelandjane itd
strava
razumijem ja da ti ne trebas podnit kolektivnu krivicu jerbo nisi osobno ti kriv (nit sam ja nit je moj caca ili dida, al jebiga kanadski udbas je i njegova svita je), al ono... svaljivat na marsovce, novozelandjane itd
al nek je vrapce poznato i van zg-a
A sto ste mi protiv kolektivizacije jebote, sreca pa na forumu sve ostaje
Bodkin wrote:
Cekaj,tebi je kolektivizacija ustanoviti kako su onaj "sto svrsava na cica Drazu",ovaj teoreticar zavere kome su svi,osim srpske vrhuske,krivi
za 90-te i ini zreli za Vrapce?Sused ti fino objasni,samo sumnjam da neces nastaviti po starom
Bodkin wrote:
Cekaj,tebi je kolektivizacija ustanoviti kako su onaj "sto svrsava na cica Drazu",ovaj teoreticar zavere kome su svi,osim srpske vrhuske,krivi
za 90-te i ini zreli za Vrapce?Sused ti fino objasni,samo sumnjam da neces nastaviti po starom
PS.
A relativizacija?
Iskreno nisam ni citao, samo vidio vase postove pu pu kolektivizacija
Pro-ruski elementi najavljuju sranje sutra... Crnogorci moraju biti oprezni i dobro pročitati sve scenarije iz 80-tih, ne vjerujem da su ovi smislili nešto novo.
Đukanović je, u izjavi novinarima posle otvaranja ekonomske konferencije u Bečićima, rekao da njegove dosadašnje izjave ne daju razloga za zbunjivanje.
- Precizno sam kazao da su odnosi Srbije i Crne Gore na visokom nivou. Poverenje koje je bilo poljuljano u vremenu borbe za obnovu nezavisnosti, obnovljeno je i učvršćeno. Ubeđen sam da danas od strane državnog rukovodstva niko ne radi protiv Crne Gore, naprotiv, dobro sarađujemo bilateralno i na regionalnom nivou, krčeći put za bržu evropsku i evroatlantsku integraciju - poručio je Đukanović.
strava
Kad samo pogledas ko "vedri i oblaci" u Srbiji- Toma-grobar i pickousti-jasno je otkud jos uvijek ovoliko pacijenata.
Sto se tice zagrebackih bolnica,nekad davno,prije svih ovih desavanja,prilican broj bolesnika iz Bosansske Krajine je upucivan
tamo,npr. Rebro.Inace kao klinci smo govorili :"zreo si za Vrapce".
Bodkin wrote:
PS.
A relativizacija?
Iskreno nisam ni citao, samo vidio vase postove pu pu kolektivizacija
strava
Mozda neka druga tema Milivoj, Mate, Dario, Franjo, Bugojno, Lasva siroko je na putu od NATOa do Vrapca, ajte vi cim prije
Đukanović je, u izjavi novinarima posle otvaranja ekonomske konferencije u Bečićima, rekao da njegove dosadašnje izjave ne daju razloga za zbunjivanje.
- Precizno sam kazao da su odnosi Srbije i Crne Gore na visokom nivou. Poverenje koje je bilo poljuljano u vremenu borbe za obnovu nezavisnosti, obnovljeno je i učvršćeno. Ubeđen sam da danas od strane državnog rukovodstva niko ne radi protiv Crne Gore, naprotiv, dobro sarađujemo bilateralno i na regionalnom nivou, krčeći put za bržu evropsku i evroatlantsku integraciju - poručio je Đukanović.
naivni milaš...srećom tu je forumski murgaš.
da inače političari u ovakvim situacijama javno govore ono što stvarno misle...
Samo cu te podsjetiti kako je kolektivizacija pu pu. Ne brini.
A crkva..unazadila planetu 1000 godina. Nema razloga da ne unazadi nas region jos 500
Cemu uopceno kad se zna uloga Riste-sotone & co i to ne samo u Crnoj Gori.
Il se mozda zaboravilo pa treba podsjetiti-sto ono rece Irinej o muslimanima?
Bodkin wrote:
A crkva..unazadila planetu 1000 godina. Nema razloga da ne unazadi nas region jos 500
Aha, ostala crkva je dobra ali je spc zlocinacko-cetnicko-fasisticko-nacisticko-bolesno-krvava organizacija. Morel vako?
Bodkin wrote:
Aha, ostala crkva je dobra ali je spc zlocinacko-cetnicko-fasisticko-nacisticko-bolesno-krvava organizacija. Morel vako?
Tja,s obzirom na ponasanje u ratu...
Btw,zar ti nisam oduvijek govorio kako relativizacija ne valja.
ŽARKO KORAĆ: Rusija igra veliku igru na Balkanu i sve je agresivnija
- Pokazuje se da na protestima u Crnoj Gori učestvuje samo dio opozicije i to, praktično, vodi Nova srpska demokratija Andrije Mandića, kojeg oslovljavaju četničkim vojvodom, što dovoljno govori o njegovom političkom programu. One su bile vrlo agresivne, ali je zanimljiva retorika na protestima. Uobičajene parole iz regije protiv korupcije, nezaposlenosti, loše privatizacije... na kraju su se svele na jednu, a to je "ne u NATO".
Zanimljivo je da Ambasada Rusije u tri dana daje dva saopćenja u kojima direktno podržava te zahtjeve da se ne ide u NATO. To je sasvim sigurno najdirektnije miješanje u unutrašnje poslove Crne Gore. To je bila jasna poruka da Rusija stoji iza tih zahtjeva da se ne uđe u NATO. Vrlo je još zanimljivo da je na protestima govorio mitropolit Amfilohije Radović, koji je eksplicitno protiv evropskih integracija i ulaska u NATO.
Akcije Rusije i SPC-a
To pokazuje da je tu jedna sinhrona akcija Rusije, SPC-a u Crnoj Gori da se po svaku cijenu spriječi ulazak Crne Gore u NATO, jer bi se stvorila kriza vlasti. Ideja je, izgleda, bila da demonstranti nasilno uđu u parlament i da se napravi vanredno stanje, nakon čega se te odluke ne bi mogle donijeti. Rusija u ovom trenutku u regionu igra veliku igru, geostratešku, ne samo da Crna Gora ne uđe u NATO nego ni BiH zbog protivljenja RS, Makedonija zbog protivljenja Grčke, kao i Srbija koja ima proklamovanu vojnu neutralnost.
Očigledno je da je Rusija mnogo agresivnija u regionu. Nije posebno zainteresovana za ovaj region, ali igra velike geostrateške igre sa Zapadom i NATO-om. Izgleda da će po hiljaditi put mali balkanski narodi ispasti žrtve velikih sila, u ovom slučaju Rusije, na Balkanu.
ŽARKO KORAĆ: Rusija igra veliku igru na Balkanu i sve je agresivnija
- Pokazuje se da na protestima u Crnoj Gori učestvuje samo dio opozicije i to, praktično, vodi Nova srpska demokratija Andrije Mandića, kojeg oslovljavaju četničkim vojvodom, što dovoljno govori o njegovom političkom programu. One su bile vrlo agresivne, ali je zanimljiva retorika na protestima. Uobičajene parole iz regije protiv korupcije, nezaposlenosti, loše privatizacije... na kraju su se svele na jednu, a to je "ne u NATO".
Zanimljivo je da Ambasada Rusije u tri dana daje dva saopćenja u kojima direktno podržava te zahtjeve da se ne ide u NATO. To je sasvim sigurno najdirektnije miješanje u unutrašnje poslove Crne Gore. To je bila jasna poruka da Rusija stoji iza tih zahtjeva da se ne uđe u NATO. Vrlo je još zanimljivo da je na protestima govorio mitropolit Amfilohije Radović, koji je eksplicitno protiv evropskih integracija i ulaska u NATO.
Akcije Rusije i SPC-a
To pokazuje da je tu jedna sinhrona akcija Rusije, SPC-a u Crnoj Gori da se po svaku cijenu spriječi ulazak Crne Gore u NATO, jer bi se stvorila kriza vlasti. Ideja je, izgleda, bila da demonstranti nasilno uđu u parlament i da se napravi vanredno stanje, nakon čega se te odluke ne bi mogle donijeti. Rusija u ovom trenutku u regionu igra veliku igru, geostratešku, ne samo da Crna Gora ne uđe u NATO nego ni BiH zbog protivljenja RS, Makedonija zbog protivljenja Grčke, kao i Srbija koja ima proklamovanu vojnu neutralnost.
Očigledno je da je Rusija mnogo agresivnija u regionu. Nije posebno zainteresovana za ovaj region, ali igra velike geostrateške igre sa Zapadom i NATO-om. Izgleda da će po hiljaditi put mali balkanski narodi ispasti žrtve velikih sila, u ovom slučaju Rusije, na Balkanu.