Premijer Liga BiH 2011/12

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
BHF_Manijak

#1001 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by BHF_Manijak »

lider wrote:Mene uopste ne cudi ovaj penal na grbavici, jedino mi je cudno sto jos jedan nije sviran
Zna se ko su i kako dobijaju utakmice :wink:
:lol: :lol: :lol:

Simpaticno... :)
tazmaniaBAN4

#1003 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by tazmaniaBAN4 »

Drago mi je da je krenulo sa istjerivanjem fasista sa stadiona i kaznjenjem istih !!! :bih:

http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=24159

http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=24162

Treba ove primitivce sto dolaze na utakmice iz drugih razloga istrijebiti !!! :thumbup:

al ovi su najbolesniji:

Code: Select all

http://--- NO LINKS ---/index.php?option=com_content&view=article&id=29697:ns-bih-u-borbi-protiv-faizma-&catid=164:tvrtko-milovi&Itemid=426
:roll:
cappy_tempo

#1004 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by cappy_tempo »

na stranu sta su ultrasi pjevali ali kako bi volio da djete od ovih strucnjaka "policajaca" neko dobro ubije ovako kao sto oni navijace udaraju pa im mozda dodje iz guzice u glavu. kazem ne opravdavam ultrase ali na source.ba pogledajte od 2:09 kako frajer udara bez obzira sto frajer ne pruza otpor i po pravilu ne smije ga vise udarati nego ga mora uhaspiti ili otjerati ali jok ovaj na foru ga uzeo udarati i vidim ovog u dresu isto nesta bacaju po stepenicama...

manijaci nemojte se cuditi ako popusite od murije u z. mostaru cisto onako da se osvete malo

prije nego me napadnete pitajte raju koja redovno ide na tekme,a koja nisu pripadnici fasistickih grupa kako se provedu kad je belaj sa murijom.
LSD

#1005 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by LSD »

cappy_tempo wrote:na stranu sta su ultrasi pjevali ali kako bi volio da djete od ovih strucnjaka "policajaca" neko dobro ubije ovako kao sto oni navijace udaraju pa im mozda dodje iz guzice u glavu. kazem ne opravdavam ultrase ali na --- NO LINKS --- pogledajte od 2:09 kako frajer udara bez obzira sto frajer ne pruza otpor i po pravilu ne smije ga vise udarati nego ga mora uhaspiti ili otjerati ali jok ovaj na foru ga uzeo udarati i vidim ovog u dresu isto nesta bacaju po stepenicama...

manijaci nemojte se cuditi ako popusite od murije u z. mostaru cisto onako da se osvete malo

prije nego me napadnete pitajte raju koja redovno ide na tekme,a koja nisu pripadnici fasistickih grupa kako se provedu kad je belaj sa murijom.
Cuj nemojte se cuditi, a manijaci vec dva puta prošli kroz ta sranja baš u Zap.Mostaru :shock: :?
Pa valjda je obratno jbm miša, valjda treba da se ultrasi ništa ne cude zbog sinoc...cisto radi malo osvete, to što kažeš.
iskustvo11

#1006 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by iskustvo11 »

LSD wrote:
cappy_tempo wrote:na stranu sta su ultrasi pjevali ali kako bi volio da djete od ovih strucnjaka "policajaca" neko dobro ubije ovako kao sto oni navijace udaraju pa im mozda dodje iz guzice u glavu. kazem ne opravdavam ultrase ali na --- NO LINKS --- pogledajte od 2:09 kako frajer udara bez obzira sto frajer ne pruza otpor i po pravilu ne smije ga vise udarati nego ga mora uhaspiti ili otjerati ali jok ovaj na foru ga uzeo udarati i vidim ovog u dresu isto nesta bacaju po stepenicama...

Cuj nemojte se cuditi, a manijaci vec dva puta prošli kroz ta sranja baš u Zap.Mostaru :shock: :?
Pa valjda je obratno jbm miša, valjda treba da se ultrasi ništa ne cude zbog sinoc...cisto radi malo osvete, to što kažeš.
Nisi ti ništa prošao. Sa jučerašnjim iživljavanjem policije dat je znak slobodnog cipelarenja navijača ma čiji bili i ma otkud dolazili. Ništa ti lsd nisi prošao, tek ćeš.
LSD

#1007 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by LSD »

Jel to neka prijetnja :? nidje veze baš djecije razmišljanje...da si imalo citao - mogao si procitati da nisam pobornik nikakvog nasilja ;-) nit sam kad bio , ali i da je sinoc nasilje policije bilo opravdano.
Last edited by LSD on 25/08/2011 15:48, edited 1 time in total.
kokuz_sa

#1008 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by kokuz_sa »

Kod rezultata Sloboda - Siroki 0-0, navijaci slobode dobacuju Crnkicu da nesto mijenja, on se okrece prema tribini i odgovara
:" Koga da ubacim u p.m." hahahahahahahahha...samo kod nas ima
:D :D :D

legendarno :lol: :lol: :lol: :lol:
star(i)mo

#1009 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by star(i)mo »

Ma nek' su oni kaznili Velez s 4 hiljade KM radi ponasanja RA na Kosevu... ove fasiste ne moraju. :wink:
BHF_Manijak

#1010 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by BHF_Manijak »

E nek si mi ti proso, nisi do istocnog mostara dosao a kamo li da si ozbiljno gostovanje odradio! NAs sutaju gdje god dodjemo a na Grbavii ko lordovi budu docekani, nikad nikom dlaka s glave nije falilo, e nece moci, posebno ne kad se pjeva protiv drzave za koju su zivoti se davali i kad se pjeva fasistima, ne znam ba kako te nije stid da se javljas i da branis FASISTE i vase pjesme i parola, ni u jednom nisi postu osudio pjesme koje su se pjevale vec se se obrusio zaboga na sarajevsku policiju, ne znam kako te administracija tolerise, jos ovdje nekom prijetis! FUJ! :x
BHF_Manijak

#1011 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by BHF_Manijak »

kokuz_sa wrote:
Kod rezultata Sloboda - Siroki 0-0, navijaci slobode dobacuju Crnkicu da nesto mijenja, on se okrece prema tribini i odgovara
:" Koga da ubacim u p.m." hahahahahahahahha...samo kod nas ima
:D :D :D

legendarno :lol: :lol: :lol: :lol:
Gdje to ima da se vidi?!
iskustvo11

#1012 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by iskustvo11 »

LSD wrote:Jel to neka prijetnja :? nidje veze...da si imalo citao - mogao si procitati da nisam pobornik nikakvog nasilja ;-) nit sam kad bio , ali i da je sinoc nasilje policije bilo opravdano.
Nisi pobornik a 20 postova si napisao o đubradi i kako ih treba još jače nagaziti.
Nema veze ja opet kažem na kraju će pravi navijači koji idu redovno na gostovanja biti ti koji su donji. Danas Ultrasi, sutra manijaci, ili lešinari.
Cipelarenje ljudi ili djece nema veze sa mozgom niti ikakvog opravdanja. Sad što ti uživaš u sinoćnoj predstavi to je tvoj problem . Previđam poslije još jednog teškog incidenta a desiće se sigurno, zabranu odlaska organiziranih navijačkih grupa.
star(i)mo

#1013 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by star(i)mo »

Jasta bola', 'dje ce ih marisat'!? Trebali su im jos i sok narucit'... :-)
vinnie_jones

#1014 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by vinnie_jones »

iskustvo11 wrote: Nisi ti ništa prošao. Sa jučerašnjim iživljavanjem policije dat je znak slobodnog cipelarenja navijača ma čiji bili i ma otkud dolazili. Ništa ti lsd nisi prošao, tek ćeš.

Image
kokuz_sa

#1015 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by kokuz_sa »

tazmaniaBAN4 wrote:

al ovi su najbolesniji:

Code: Select all

http://--- NO LINKS ---/index.php?option=com_content&view=article&id=29697:ns-bih-u-borbi-protiv-faizma-&catid=164:tvrtko-milovi&Itemid=426
:roll:
sta ocekivat od rodjenog sarajlije koji je otisao u kiseljak i pravi se vecim hrvatom od onih koji su rodjenu u zagrebu
Baudelaire

#1016 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Baudelaire »

Daj nek neko makne ovog trola, još prijeti nekakvim bitkama i belajima, a uz to opravdava fašiste. Meni ga muka više čitati.
LSD

#1017 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by LSD »

iskustvo11 wrote:
LSD wrote:Jel to neka prijetnja :? nidje veze...da si imalo citao - mogao si procitati da nisam pobornik nikakvog nasilja ;-) nit sam kad bio , ali i da je sinoc nasilje policije bilo opravdano.
Nisi pobornik a 20 postova si napisao o đubradi i kako ih treba još jače nagaziti.
Nema veze ja opet kažem na kraju će pravi navijači koji idu redovno na gostovanja biti ti koji su donji. Danas Ultrasi, sutra manijaci, ili lešinari.
Cipelarenje ljudi ili djece nema veze sa mozgom niti ikakvog opravdanja. Sad što ti uživaš u sinoćnoj predstavi to je tvoj problem . Previđam poslije još jednog teškog incidenta a desiće se sigurno, zabranu odlaska organiziranih navijačkih grupa.
A gdje si ti bio sa tom pricom, prošle godine kad manijacima nisu ni dopustili ulazak u grad Mostar, ni u kanton...vec su vraceni nazad....gdje si bio??
Gdje si bio kad ubiše pokojnog Vedrana na pravdi Boga?? pa što nisi tad podviknuo Ovo je nepravda??
Kažeš ja uživam u cipelarenju....a ne uživjaju ultrasi kad pjevaju i pljuju po državu u kojoj žive, ne uživaju kad pjevaju pjesme o poglavniku Paveliću...ko fol ne uživaju kad to pjevaju, jelde...nisu uživali godinama zaštitu te iste sarajevske policije koja ih je štitila ko polarne medvjede ;-) ....ma nemoj mi reci.
Da malo nismo kontradiktorni :?
Last edited by LSD on 25/08/2011 15:59, edited 1 time in total.
JThomas

#1018 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by JThomas »

vi ste organizovana navijačka grupa najuže specijalizovana za napade na igrače i sudije kad vam se ne sviđa rezultat...ko je ovaj put bio kriv?

http://www.hercegovina.info/vijesti/spo ... eljeznicar
cyprus

#1019 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by cyprus »

Sve ''navijače'' koji traže belaj, a posebno putem ispoljavanja nacionalizma i fašizma, itekako treba pendrečit...
tazmaniaBAN4

#1020 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by tazmaniaBAN4 »

STA JE !? Dosli ste se qrciti na utakmici, da ste navijali i bodrili svoj klub nebi bilo nikakvih problema! Neznam sta ste mislili da cete jos po sokic i sendvic dobiti sto ste dosli u sred Sarajeva kao neki predizborni skup sa nacistickim pjesmama! Vi niste navijaci! A.C.A.B.-i vas upozorili, vi mangupi nastavili, gadjali ih bakljama i sta ste ocekivali !? Koliko su nas puta vratili kad smo krenuli u Mostar na utakmicu a da nismo ni dosli do stadiona!? Lijepo se na klipu vidi ko je mirno izlazio da nije bilo problema neg samo da su udarali ove "mangupcice" ! Neznam sta treba dalje pisati... Dovidjenja i prijatno!
iskustvo11

#1021 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by iskustvo11 »

tazmaniaBAN4 wrote:STA JE !? Dosli ste se qrciti na utakmici, da ste navijali i bodrili svoj klub nebi bilo nikakvih problema! Neznam sta ste mislili da cete jos po sokic i sendvic dobiti sto ste dosli u sred Sarajeva kao neki predizborni skup sa nacistickim pjesmama! Vi niste navijaci! A.C.A.B.-i vas upozorili, vi mangupi nastavili, gadjali ih bakljama i sta ste ocekivali !? Koliko su nas puta vratili kad smo krenuli u Mostar na utakmicu a da nismo ni dosli do stadiona!? Lijepo se na klipu vidi ko je mirno izlazio da nije bilo problema neg samo da su udarali ove "mangupcice" ! Neznam sta treba dalje pisati... Dovidjenja i prijatno!
Na proljeće ćeš pisati ako budeš dole dijametralno suprotne priče. Zapravao nije bitno, šuti onda i trpi.
ganjeta

#1022 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ganjeta »

U opšte ne kontam šta se ima ovom gore objašnjavati.Tržili,dobili i vozdra vidimo se.

Lijepo je vidjeti sa su nas mnogi otpisali poslije 4. kola. :wink:

Na kraju će biti :Imperija uzvraća udarac :D
iskustvo11

#1023 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by iskustvo11 »

Koliko vidim i dalje ste napaljeni.
tazmaniaBAN4

#1024 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by tazmaniaBAN4 »

Ne znam zasto se uopste sa tobom raspravljam! Ni prvi ni zadnji put da dodjem aBd :thumbup:
tazmaniaBAN4

#1025 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by tazmaniaBAN4 »

iskustvo11 wrote:Koliko vidim i dalje ste napaljeni.
BANUJTE GA!
Locked