lider wrote:Mene uopste ne cudi ovaj penal na grbavici, jedino mi je cudno sto jos jedan nije sviran
Zna se ko su i kako dobijaju utakmice
Simpaticno...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
lider wrote:Mene uopste ne cudi ovaj penal na grbavici, jedino mi je cudno sto jos jedan nije sviran
Zna se ko su i kako dobijaju utakmice
Drago mi je da je krenulo sa istjerivanjem fasista sa stadiona i kaznjenjem istih !!!Ledenko wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/navija ... 68204.aspx
Code: Select all
http://--- NO LINKS ---/index.php?option=com_content&view=article&id=29697:ns-bih-u-borbi-protiv-faizma-&catid=164:tvrtko-milovi&Itemid=426Cuj nemojte se cuditi, a manijaci vec dva puta prošli kroz ta sranja baš u Zap.Mostarucappy_tempo wrote:na stranu sta su ultrasi pjevali ali kako bi volio da djete od ovih strucnjaka "policajaca" neko dobro ubije ovako kao sto oni navijace udaraju pa im mozda dodje iz guzice u glavu. kazem ne opravdavam ultrase ali na --- NO LINKS --- pogledajte od 2:09 kako frajer udara bez obzira sto frajer ne pruza otpor i po pravilu ne smije ga vise udarati nego ga mora uhaspiti ili otjerati ali jok ovaj na foru ga uzeo udarati i vidim ovog u dresu isto nesta bacaju po stepenicama...
manijaci nemojte se cuditi ako popusite od murije u z. mostaru cisto onako da se osvete malo
prije nego me napadnete pitajte raju koja redovno ide na tekme,a koja nisu pripadnici fasistickih grupa kako se provedu kad je belaj sa murijom.
Nisi ti ništa prošao. Sa jučerašnjim iživljavanjem policije dat je znak slobodnog cipelarenja navijača ma čiji bili i ma otkud dolazili. Ništa ti lsd nisi prošao, tek ćeš.LSD wrote:Cuj nemojte se cuditi, a manijaci vec dva puta prošli kroz ta sranja baš u Zap.Mostarucappy_tempo wrote:na stranu sta su ultrasi pjevali ali kako bi volio da djete od ovih strucnjaka "policajaca" neko dobro ubije ovako kao sto oni navijace udaraju pa im mozda dodje iz guzice u glavu. kazem ne opravdavam ultrase ali na --- NO LINKS --- pogledajte od 2:09 kako frajer udara bez obzira sto frajer ne pruza otpor i po pravilu ne smije ga vise udarati nego ga mora uhaspiti ili otjerati ali jok ovaj na foru ga uzeo udarati i vidim ovog u dresu isto nesta bacaju po stepenicama...
manijaci nemojte se cuditi ako popusite od murije u z. mostaru cisto onako da se osvete malo
prije nego me napadnete pitajte raju koja redovno ide na tekme,a koja nisu pripadnici fasistickih grupa kako se provedu kad je belaj sa murijom.![]()
![]()
Pa valjda je obratno jbm miša, valjda treba da se ultrasi ništa ne cude zbog sinoc...cisto radi malo osvete, to što kažeš.
Kod rezultata Sloboda - Siroki 0-0, navijaci slobode dobacuju Crnkicu da nesto mijenja, on se okrece prema tribini i odgovara
:" Koga da ubacim u p.m." hahahahahahahahha...samo kod nas ima
Gdje to ima da se vidi?!kokuz_sa wrote:Kod rezultata Sloboda - Siroki 0-0, navijaci slobode dobacuju Crnkicu da nesto mijenja, on se okrece prema tribini i odgovara
:" Koga da ubacim u p.m." hahahahahahahahha...samo kod nas ima![]()
![]()
![]()
legendarno![]()
![]()
![]()
Nisi pobornik a 20 postova si napisao o đubradi i kako ih treba još jače nagaziti.LSD wrote:Jel to neka prijetnjanidje veze...da si imalo citao - mogao si procitati da nisam pobornik nikakvog nasilja
nit sam kad bio , ali i da je sinoc nasilje policije bilo opravdano.
iskustvo11 wrote: Nisi ti ništa prošao. Sa jučerašnjim iživljavanjem policije dat je znak slobodnog cipelarenja navijača ma čiji bili i ma otkud dolazili. Ništa ti lsd nisi prošao, tek ćeš.
sta ocekivat od rodjenog sarajlije koji je otisao u kiseljak i pravi se vecim hrvatom od onih koji su rodjenu u zagrebutazmaniaBAN4 wrote:Ledenko wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/navija ... 68204.aspx
al ovi su najbolesniji:Code: Select all
http://--- NO LINKS ---/index.php?option=com_content&view=article&id=29697:ns-bih-u-borbi-protiv-faizma-&catid=164:tvrtko-milovi&Itemid=426
A gdje si ti bio sa tom pricom, prošle godine kad manijacima nisu ni dopustili ulazak u grad Mostar, ni u kanton...vec su vraceni nazad....gdje si bio??iskustvo11 wrote:Nisi pobornik a 20 postova si napisao o đubradi i kako ih treba još jače nagaziti.LSD wrote:Jel to neka prijetnjanidje veze...da si imalo citao - mogao si procitati da nisam pobornik nikakvog nasilja
nit sam kad bio , ali i da je sinoc nasilje policije bilo opravdano.
Nema veze ja opet kažem na kraju će pravi navijači koji idu redovno na gostovanja biti ti koji su donji. Danas Ultrasi, sutra manijaci, ili lešinari.
Cipelarenje ljudi ili djece nema veze sa mozgom niti ikakvog opravdanja. Sad što ti uživaš u sinoćnoj predstavi to je tvoj problem . Previđam poslije još jednog teškog incidenta a desiće se sigurno, zabranu odlaska organiziranih navijačkih grupa.
Na proljeće ćeš pisati ako budeš dole dijametralno suprotne priče. Zapravao nije bitno, šuti onda i trpi.tazmaniaBAN4 wrote:STA JE !? Dosli ste se qrciti na utakmici, da ste navijali i bodrili svoj klub nebi bilo nikakvih problema! Neznam sta ste mislili da cete jos po sokic i sendvic dobiti sto ste dosli u sred Sarajeva kao neki predizborni skup sa nacistickim pjesmama! Vi niste navijaci! A.C.A.B.-i vas upozorili, vi mangupi nastavili, gadjali ih bakljama i sta ste ocekivali !? Koliko su nas puta vratili kad smo krenuli u Mostar na utakmicu a da nismo ni dosli do stadiona!? Lijepo se na klipu vidi ko je mirno izlazio da nije bilo problema neg samo da su udarali ove "mangupcice" ! Neznam sta treba dalje pisati... Dovidjenja i prijatno!
BANUJTE GA!iskustvo11 wrote:Koliko vidim i dalje ste napaljeni.