Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija osvajamo:

Poll ended at 24/12/2011 21:48

6 bodova
229
51%
4 boda
130
29%
3 boda
50
11%
2 boda
8
2%
1 bod
20
4%
0 bodova
13
3%

Total votes: 450

nemam_ideje

#1001 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by nemam_ideje »

Po meni, grupa nam je bezvezna. Rumunija nikad gora, igrali smo sa Francuskom koja je imala jednu pobjedu od zadnjih deset odigranih utakmica i mi naravno izgubimo ko zadnji levati. Hajde, Francuska je u pitanju. Mi prokockamo dva boda protiv mrtve Albanije. Može pričati ko šta hoće al ljudi pojma nemaju. Cana im je najbolji igrač :skoljka: Haj i to, umjesto da uzmemo bod Rumunima i izbacimo ih iz svih varijanti mi skinemo gaće i fasujemo tricu ko zadnji amateri. Sad je situacija takva da nam ni ta četiri boda ne garantuju drugo mjesto jer Rumuni odlučuju sami o svojoj sudbini a bogme i o našoj. To mi se ne sviđa.
bandini

#1002 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by bandini »

nemam_ideje wrote:Po meni, grupa nam je bezvezna. Rumunija nikad gora, igrali smo sa Francuskom koja je imala jednu pobjedu od zadnjih deset odigranih utakmica i mi naravno izgubimo ko zadnji levati. Hajde, Francuska je u pitanju. Mi prokockamo dva boda protiv mrtve Albanije. Može pričati ko šta hoće al ljudi pojma nemaju. Cana im je najbolji igrač :skoljka: Haj i to, umjesto da uzmemo bod Rumunima i izbacimo ih iz svih varijanti mi skinemo gaće i fasujemo tricu ko zadnji amateri. Sad je situacija takva da nam ni ta četiri boda ne garantuju drugo mjesto jer Rumuni odlučuju sami o svojoj sudbini a bogme i o našoj. To mi se ne sviđa.

u potpunosti se slazem jos samo da dodam nesto
pape, jebo si nam mater za sva vremena
nemam_ideje

#1003 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by nemam_ideje »

Još uvijek nije al bi mogao. Vidjećemo kakav će sastav istrčati protiv Bjelorusije. Valjda je skontao nakon 13-14 utakmica na klupi da mi NE MOŽEMO igrati sa 3-4 pleja u ekipi jer nema ko da trči za njih. Dvojica MAKSIMALNO.

Doduše, Mravac(kako, to ne zna niko vjerujem) se još uvijek mota oko startnih 11 al jebiga, ne može biti sve baš idealno :D
bandini

#1004 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by bandini »

nemam_ideje wrote:Još uvijek nije al bi mogao. Vidjećemo kakav će sastav istrčati protiv Bjelorusije. Valjda je skontao nakon 13-14 utakmica na klupi da mi NE MOŽEMO igrati sa 3-4 pleja u ekipi jer nema ko da trči za njih. Dvojica MAKSIMALNO.

Doduše, Mravac(kako, to ne zna niko vjerujem) se još uvijek mota oko startnih 11 al jebiga, ne može biti sve baš idealno :D

ma lik je dosad skoro uvijek neke cudne formacije postavljao i gurao igrace koji u tom trenutku bas i nisu u formi ili igrace (poput spomenutog mravca) koji nikad i nije bio u formi u karijeri
malo se pape popravlja kako vrijeme i utakmice odmicu, ali jos uvijek sam skeptican, jer sa ovakvim igracima stvarno smo trebali bez vecih poteskoca osvojiti drugo mjesto, koje je sada veoma upitno
al eto nadajmo se najboljem, nista nam drugo ne preostaje
Edin H.

#1005 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Edin H. »

nemam_ideje wrote:Po meni, grupa nam je bezvezna. Rumunija nikad gora, igrali smo sa Francuskom koja je imala jednu pobjedu od zadnjih deset odigranih utakmica i mi naravno izgubimo ko zadnji levati. Hajde, Francuska je u pitanju. Mi prokockamo dva boda protiv mrtve Albanije. Može pričati ko šta hoće al ljudi pojma nemaju. Cana im je najbolji igrač :skoljka: Haj i to, umjesto da uzmemo bod Rumunima i izbacimo ih iz svih varijanti mi skinemo gaće i fasujemo tricu ko zadnji amateri. Sad je situacija takva da nam ni ta četiri boda ne garantuju drugo mjesto jer Rumuni odlučuju sami o svojoj sudbini a bogme i o našoj. To mi se ne sviđa.
Sa svim se slazem osim za Rumune koji nas poderali ko' beba zvecku, ljudi su dobro odigrali i tu se nema sta reci.

Ipak ko zna kako bi odigrali da je igrao Begovic i Papac.

Sad se tek covjek sjetio i kaze ovo je dosad najjaci tim, pa mogao je biti i prije.
vernes81

#1006 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by vernes81 »

Edin H. wrote:
Sa svim se slazem osim za Rumune koji nas poderali ko' beba zvecku, ljudi su dobro odigrali i tu se nema sta reci.

Sad se tek covjek sjetio i kaze ovo je dosad najjaci tim, pa mogao je biti i prije.
Hebaji ga bolje ikad nego nikad :mrgreen: .
Ma zguzvat cemo ih ko kontrolni iz matematike :bih:
Edin H.

#1007 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Edin H. »

vernes81 wrote:
Edin H. wrote:

Hebaji ga bolje ikad nego nikad :mrgreen: .
Ma zguzvat cemo ih ko kontrolni iz matematike :bih:
Apsolutno :D
Baudelaire

#1008 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Baudelaire »

Ja tek položio matematiku na faksu prije koji dan, da imam pristup testu uokvirio bih, nipošto gužvao :D
vernes81

#1009 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by vernes81 »

Baudelaire wrote:Ja tek položio matematiku na faksu prije koji dan, da imam pristup testu uokvirio bih, nipošto gužvao :D
Pa znas na kakav sam mislio kontrolni :mrgreen:
Baudelaire

#1010 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Baudelaire »

Sad gledam, jest nam drama profesionalna reprezentacija. Na --- SPAM --- slika na onom članku gdje su doputovali u Minsk, sjede Ibričić i Džeko a za njihovim stolom pepeljara okrenuta u suprotnom smjeru od Džeke i unutra zapaljena cigara. Vjerovatno nije niko od igrača al mi pravo smiješno, mogu nešto Misketa zamisliti kako povlači dimove :D

Vernes: Znam, ko onaj od prošle godine kad sam pao matematiku, njega bih i ja zgužvao :P
vernes81

#1011 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by vernes81 »

[quote="Baudelaire"]Sad gledam, jest nam drama profesionalna reprezentacija. Na --- SPAM --- slika na onom članku gdje su doputovali u Minsk, sjede Ibričić i Džeko a za njihovim stolom pepeljara okrenuta u suprotnom smjeru od Džeke i unutra zapaljena cigara. Vjerovatno nije niko od igrača al mi pravo smiješno, mogu nešto Misketa zamisliti kako povlači dimove :D

Haha ba kakva cigara Mahir im vutre spremio kad mu vec nisu Bjeli rusi dali rostilj da unese :mrgreen:
mikogoago

#1012 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by mikogoago »

Kako god rasturicemo ih ko beba zvecku!Samo kako jos docekati tekmu,mene vec sahvatala groznica i pijem aspirine.
vernes81

#1013 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by vernes81 »

mikogoago wrote:Kako god rasturicemo ih ko beba zvecku!Samo kako jos docekati tekmu,mene vec sahvatala groznica i pijem aspirine.
Ma i ja sam u knockdownu garant cu sutra nesto na poslu zas... :mrgreen:
jeza u ledja

#1014 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by jeza u ledja »

Baudelaire wrote:Sad gledam, jest nam drama profesionalna reprezentacija. Na --- SPAM --- slika na onom članku gdje su doputovali u Minsk, sjede Ibričić i Džeko a za njihovim stolom pepeljara okrenuta u suprotnom smjeru od Džeke i unutra zapaljena cigara. Vjerovatno nije niko od igrača al mi pravo smiješno, mogu nešto Misketa zamisliti kako povlači dimove :D
Vjerovatno "novinar" koji ih je slikao.
vejza00

#1015 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by vejza00 »

mikogoago wrote:Kako god rasturicemo ih ko beba zvecku!Samo kako jos docekati tekmu,mene vec sahvatala groznica i pijem aspirine.
od sutra se moze piti nesto a nisu aspirini
vernes81

#1016 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by vernes81 »

vejza00 wrote:
od sutra se moze piti nesto a nisu aspirini
To je to mene vec oprali za 20km za rostilj i cugu :mrgreen:
Sasvim_Obican

#1017 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Sasvim_Obican »

Rumunija ne odlučuje o svojoj sudbini nego mi o njihovoj. U matematičkoj smo prednosti od dva boda i sa puno lakšim rasporedom nego oni.
jeza u ledja

#1018 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by jeza u ledja »

Sasvim_Obican wrote:Rumunija ne odlučuje o svojoj sudbini nego mi o njihovoj. U matematičkoj smo prednosti od dva boda i sa puno lakšim rasporedom nego oni.
Kakvim laksim rasporedom??

Rumunija docekuje kuci Bjelorusiju, kao i mi.
Mi idemo u goste Bjelorusima, a oni Albaniji.
Mi idemo u goste Francuzima, a oni docekuju Francuze.
I jos mi i oni utakmicu sa Luksemburgom.

Mi do kraja imamo tezi raspored.
Baudelaire

#1019 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Baudelaire »

Raspored nam je teži nego Rumuniji ali eto.
vernes81

#1020 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by vernes81 »

Osime sredi nam jos 2 utakmice sa Luxom :mrgreen: ko boga te molim :mrgreen:
north

#1021 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by north »

jeza u ledja wrote:
Sasvim_Obican wrote:Rumunija ne odlučuje o svojoj sudbini nego mi o njihovoj. U matematičkoj smo prednosti od dva boda i sa puno lakšim rasporedom nego oni.

Ovo je tačno, s tim da oni sutra ako se ne varam igraju u Luksemburgu gdje uzimaju sigurno, i u slučaju da mi uzmemo bod bjelorusima, rumunu če imati isto bodova kao i mi (bolji međusobni omjer u njihovu korist), a u slučaju ne daj bože poraza bod više od nas....

Tako da smo u pravo zajebanoj situaciji i samo sutrašnja pobjeda nam otvara pravi put...
vernes81

#1022 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by vernes81 »

north wrote:
jeza u ledja wrote:

Ovo je tačno, s tim da oni sutra ako se ne varam igraju u Luksemburgu gdje uzimaju sigurno, i u slučaju da mi uzmemo bod bjelorusima, rumunu če imati isto bodova kao i mi (bolji međusobni omjer u njihovu korist), a u slučaju ne daj bože poraza bod više od nas....

Neznam sto ali imam osjecaj da cemo sutra krenuti zestoko od prve minute
LSD

#1023 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by LSD »

Rumuni su u daleko boljoj situaciji sad trenutno i imaju daleko bolji raspored do kraja od nas - što situaciju dodatno otežava (jer docekuju francuze kod sebe)....zato nam je 6 bodova u dvomecu protiv bjelorusa strogi imperativ, ako se ne želimo baviti nama omiljenim kalkulacijama u zadnjem kolu protiv francuza u sred Pariza ;-) ..E ako nam je lakše pobjediti francuze u Parizu (pošto smo mi frajeri neviđeni), onda možemo dopustiti sebi i remi u Minsku... ha ja.
Antifriz

#1024 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Antifriz »

Ako nekome treba info kako do karte za Zenicu

www.kupikartu.ba

Potez za 10! Sinoc porucio danas karte na adresu stigle....
zecko_kupuz

#1025 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by zecko_kupuz »

LSD wrote:Rumuni su u daleko boljoj situaciji sad trenutno i imaju daleko bolji raspored do kraja od nas - što situaciju dodatno otežava (jer docekuju francuze kod sebe)....zato nam je 6 bodova u dvomecu protiv bjelorusa strogi imperativ, ako se ne želimo baviti nama omiljenim kalkulacijama u zadnjem kolu protiv francuza u sred Pariza ;-) ..E ako nam je lakše pobjediti francuze u Parizu (pošto smo mi frajeri neviđeni), onda možemo dopustiti sebi i remi u Minsku... ha ja.
Pravo zboriš. I mora se imati na umu da Francuzi nisu nivo Španije pa da možemo računati na njihove pobjede. Mi smo skoro ispucali kredit na kikseve i svaka naredna kalkulacija nas može pući po glavi kao masna kamata. :D
Locked