FK Željezničar - Evropske utakmice
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ultima_palabra
#1001 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Da ne budu letjeli u nebo 
-
frontline
#1002 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
delije goricaJThomas wrote:opet čerga na forumu...
- JThomas
#1003 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
da nije redarstvenik iz vojkovića reinkarnirao, da ne kažem vaskrsao...
-
Sancho_de_Sancho
#1004 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Ko je gledao danas Maribor protiv Gorice sve mu je jasno
imaju jači napad par klasa iznad naše PL. i praktikuju šuteve iz daljine, golman Handanović najslabija im je karika skrivio penal koji je i odbranio uz to imao par zicera, ostalo manje vise nista specijalno niti su neki bauk niti neka extra pretjerano jaka ekipa, po meni najslabiji su prilikom kontre protivnika samo jedan ili dvojica igraca im ostaju u zadnjoj liniji dok bukvalno ostatak ekipe nalazi u 16.-stercu protivnika tu su totalno tanki i trebalo bi to iskoristiti, Gorica je iz takvih šansi iz kontre imala tri 100% šanse, odbrana i golman definitivno najslabije karike, napad i vise nego dobar, sto je nama Zeba to je njima Brazilac Tavares koji igra na mjestu napadača, najopasniji i koji non stop pokusava sa šutevima iz daljine je veznjak Filipović koji je i Olimpiji neki dan zavalio golčinu za 35.metara, sve u svemu moze sa njima igrati i te kako, kako sam gledao tekmu kada su igrali protiv Olimpije i danas protiv Gorice i vise sam nego optimistican i siguran da ce mo izvuci povoljan rezultat, šanse po meni 50% - 50% 
-
Sancho_de_Sancho
#1005 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Ko te bolan sta pita, nauci se prvo pravopisu Želja/Željo, uigrali/igrali (dva različita pojma), ćete/ će te (odvojeno) itd. haj razligu ..nermin.padez wrote:Proci cete kao Borac iz BL. Slovenci su kvalitetniji, Partizan ih je jedva prosao onda kad su ugrali...
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
-
Sancho_de_Sancho
#1006 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
"Salonac" WTF ??nermin.padez wrote:Salonac pisem sa telefona, greske su moguce, mala tastatura...nakbolja ekipa PBiH prima petardu u Mostaru od Patlidzana, sta ima Zeljo da trazi u Mariboru:mrgreen:
- BlueBlood
#1007 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
a sta imas ti da trazis na ovom forumu?
- Pokerboy11
#1008 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
A sta se vise lozite
Ja bgm samo cekam tekmu, tek nakon toga mozemo pricati pricu... 4 DAYS

- Charuga
- Globalni moderator
#1009 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Osim: Nismo godinu dana radili da bi ispali od Maribora
http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=40158
Zeba zna koji bi poklon Osim volio dobiti za rođendan
http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=40125
Zeba zna koji bi poklon Osim volio dobiti za rođendan
http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=40125
- Charuga
- Globalni moderator
#1010 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Inace, sve sam vise uvjeren da ce i oni kojima kartu kupi neko u Sloveniji i na njoj napisu svoje ime, bez problema uci na utakmicu. Sve mi ono lici na neku vrstu pokusaja da dodje sto manji broj nasih.
- UnKnownBA
- LunaLati
#1012 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
[quote="Plavih_11"]Osim: Nismo godinu dana radili da bi ispali od Maribora
Ako su ovo Šefove riječi baš sam ugodno iznenađena
Ako su ovo Šefove riječi baš sam ugodno iznenađena
-
majstor_m
#1013 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
i pise se cete a ne ce te , hahahahSancho_de_Sancho wrote:Ko te bolan sta pita, nauci se prvo pravopisu Želja/Željo, uigrali/igrali (dva različita pojma), ćete/ će te (odvojeno) itd. haj razligu ..nermin.padez wrote:Proci cete kao Borac iz BL. Slovenci su kvalitetniji, Partizan ih je jedva prosao onda kad su ugrali...
- cvrčak_na_hedonizmu
#1014 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Pojavom likova ala Sancho i ovog padeža ovaj forum po kvalitetnu diskusije počinje da sliči na ss 
- ganjeta
- dino84
#1016 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Brkovicu koji zabije par golova na pripremama hladno kaze usred press konferencije da nije pojacanje te ga jos odmah i kazni jer mu zazvoni mobitel,ma nema dalje - SUPER BRKO IZ DRUGE GALAKSIJE !!!
Kakav kralj,mi znamo da je najozbiljniji kad je neozbiljan ali to mislim da ne znaju Slovenci pa makar onaj Zahovic razapeo sator ispred naseg kampa na pripremama.Zato fakat vjerujem u prolazak protiv Maribora nakon ovoga sto je rekao da nismo radili godinu dana da bi odmah ispali,necemo se moci mangupisati kao u Zenici kada nismo htjeli izaci na teren dok nasi nisu usli na tribinu ali i ovdje ima elemenata da se stvori inat zbog ovoga sto su nam Slovenci uradili sa kartama,ukratko,ako su Brki povukli zivac gotovi su.
Kolektiv ce presuditi,nikako pojedinac!!!
Kakav kralj,mi znamo da je najozbiljniji kad je neozbiljan ali to mislim da ne znaju Slovenci pa makar onaj Zahovic razapeo sator ispred naseg kampa na pripremama.Zato fakat vjerujem u prolazak protiv Maribora nakon ovoga sto je rekao da nismo radili godinu dana da bi odmah ispali,necemo se moci mangupisati kao u Zenici kada nismo htjeli izaci na teren dok nasi nisu usli na tribinu ali i ovdje ima elemenata da se stvori inat zbog ovoga sto su nam Slovenci uradili sa kartama,ukratko,ako su Brki povukli zivac gotovi su.
-
Sancho_de_Sancho
#1017 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Opet ticvrčak_na_hedonizmu wrote:Pojavom likova ala Sancho i ovog padeža ovaj forum po kvalitetnu diskusije počinje da sliči na ss
-
am2804
#1018 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Nešto čitam, opasni su jer šutaju sa raznih pozicija, bez obzira na udaljenost........pa da je Karić na golu, prpa bi bila, al ovako.......bez brige.
Nešto mi miriše da će u srijedu zaigrati Brković, eksplozivniji je, a odbrana im je spora, nadam se da su mu papiri konačno stigli i da je sve ok
Nešto mi miriše da će u srijedu zaigrati Brković, eksplozivniji je, a odbrana im je spora, nadam se da su mu papiri konačno stigli i da je sve ok
-
Visočanstvo
#1019 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Primoran sam da se javim, jer je prisutna očajna procjena bitnih postova. Ne raspitujem se lično zbog sebe oko ovih karata, ako je to bitno. Imam jednu od 600. Želja mi je da nas bude što više i da nas ne uzmu na ovu folušku diskriminacije, koju, mislim, ne smiju ni sprovesti u djelo. Komotno ih se može tužit.ganjeta wrote:Juče sa m sjedio sa jednim drugom kojem je jedan Slovenac sa našim porijeklom uspio da kupi 4. karte za istok. Znači samo se treba malo potruditi i moguće je vrlo lako doći do ulaznice.
Moja procjena: 1000 ljudi do jaja ludih i ima da gori Maribor![]()
.
Dakle, samo bih da te pitam, je li morao taj Slovenac da pokaže dokumente za te 4 karte? Ako jeste, čije je pokazao i je li morao upisati odmah tamo podatke na ulaznice? Ako može samo malo detaljnije, da znamo ukoliko je fakat lako Bosancima doći do karte. Ima još vremena da se predomisle ovi koje su "spustili" najavom diskriminacije.
P.S. Gol u Foči je bar 80% Bogičevićev.
-
Visočanstvo
#1020 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
ANALIZA
http://www.klix.ba/sport/nogomet/liga-p ... /120715081
Evo, nek ovo igrači pročitaju i prolazimo
Maribor će igrati na polukontre i kontre
Zabranjeno komentarisanje 
Evo, nek ovo igrači pročitaju i prolazimo
- ganjeta
#1021 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Pojma nemam čije je dokumente pokazivao, i je li u opšte pokazivao, uglavnom karte ih čekaju.
- LunaLati
#1022 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Klix.ba sve zna...lako je Amaru ovako trener bitiVisočanstvo wrote:ANALIZA![]()
Evo, nek ovo igrači pročitaju i prolazimoMaribor će igrati na polukontre i kontre
Zabranjeno komentarisanje
- rossoner
#1023 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Post ti je ono, baš na mjestu. Mene je veec odavno počela hvatati blaga euforija od koje se ne mogu otrgnuti pa me uzima sve jače i jače. Neopisiv osjećaj, nije ona klasična bosanska varijanta euforije "razbićemo ih" već ne znam ni ja, neko uzbuđenje pred nastup bez treme.dino84 wrote:Brkovicu koji zabije par golova na pripremama hladno kaze usred press konferencije da nije pojacanje te ga jos odmah i kazni jer mu zazvoni mobitel,ma nema dalje - SUPER BRKO IZ DRUGE GALAKSIJE !!!
Ja sam kad na početku vidim najave i potpis ispod coach: Amar Osim, odmah se šanse dižu do beskonačnosti, nade rastu do u nedogled. Bilo bi jako ružno da nas ovi spuste na zemlju, ljudi mi moramo proći
-
uvijek dobar post
#1024 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
za one koji pitaju za slovenske karte, ja sam nabavio dvije koje mi je kupio drugar iz Maribora.
On je morao pokazati svoj i dokument svog oca tako da imam dvije karte sa njihovim imenima a idemo ja i drugi drugar.
Probat cemo ući pa ćemo vidjeti...
Imena se ne mogu prepraviti.
On je morao pokazati svoj i dokument svog oca tako da imam dvije karte sa njihovim imenima a idemo ja i drugi drugar.
Probat cemo ući pa ćemo vidjeti...
Imena se ne mogu prepraviti.
- M10A4EVER
#1025 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Sanjam sinoc kako smo igrali 9:9 !!
Definitivno ovo iscekivanje pogubno utice na mozdane celije...
Definitivno ovo iscekivanje pogubno utice na mozdane celije...