LaCici wrote:Alhemicarkaa wrote:@LaCiCi i meni Mehmedbašić radi 4D pod standardnom cijenom UZV 50 KM, u to je uračunato vaganje, mjerenje pritiska i baš se potrudi oko UZV svaki put, pregled mi traje 20tak minuta.
Jel' ti on vodi trudnocu? Mislim da ti manje naplacuje zato sto si stalna pacijentica i on ti vodi trudnocu, mozda bi za nas druge bilo skuplje. Hvala ti na informaciji, nazvat cu ja za svaki slucaj da provjerim. I to mi se svidja ako ti vise vremena posveti, ja pregled u bolnici zavrsim za 5 minuta, i ne stignem bebu vidjeti kako treba.

Da, on mi vodi trudnoću, ja sam njegova pacijentica godinama. Prije nego sam ostala trudna imala sam dijagnozu primarni sterilitet, i imala sam osjećaj da mi je Mehmedbašić član obitelji koliko sam ga viđala. Ja sam stvarno prezadovoljna sa njim, doduše, mi svi porodično idemo kod njega, i moja mama, i snaha. Jedino što me kod njega nervira je čekanje kao u državnoj, ukoliko god si zakazan čekaćeš. Ja znam i po sat i po čekati da me primi, iako imam uredno zakazan tretman, ali kad znam koliko je mene puta primio nenajavljenu kad sam se borila da dobijem svoje zlato i ne zamjeram mu. A i kad sam prokrvarila primio me je preko reda. U biti je problem što se on profilisao kao MPO doktor i to mu je najveći broj pacijenata, ali uvijek se nađu one koje hoće da im papa test uradi baš on i niko drugi (što je meni glupo, on uzima samo uzorak i to je rutinski postupak, koji ti dobro obucena medicinska sestra može uzeti, a u laboratoriji se obrađuje, koju on i ne vidi) i džaba on upućuje na doktoricu Maju koja radi u drugoj smjeni, žene insistiraju da im baš on to uradi. Ja sam mami savjetovala da ide kod Maje jer je odlična doktorica i nema gužve, kao u Mehmedbašićevoj smjeni. Ja bi i trudnoću vodila kod Maje da čitavu priču oko steriliteta nisam morala početi kod njega.
Meni je kompletno njegovo osoblje predivno, mada znam da ima i onih koji nisu zadovoljni, mada nikad ni od kog nisam čula konkretno loše iskustvo, nego su oni ili čuli od nekog ili je neka njihova prijateljica čula. Ne znam, ipak držim da nekome jedan doktor može puno pomoći, i biti mu odličan dok drugi neće uopće biti zadovoljan i to može zavisiti od hiljadu faktora.
Nazovi ih i pitaj, broj ti je 811155, na njihovoj stranici još uvijek stoji stari broj.