Zato zapjevajmo sutra na utakmici zajedno blue hat ouuu grandmaaaa

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Point. wrote:Merhaba citizensi.
Da podijelim sa vama dva mala rada u cast najstarijoj navijackoj skupini na prostoru Europe BBC, Bosnian Blue Citizens.

cyprus wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Odavno se nisam vako nasmijo
IstoMali_Vuk wrote:cyprus wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Odavno se nisam vako nasmijo
Ja evo već treći-četvrti dan palim kompjuter i odmah - hop, direkt' na ovu temu. Tek kasnije otvaram mail i fejsbuk
ma sheikh je rekao da samo picimo on ce platiti kazne sve. valja stici ona tekmu ovaj nas bus zaglavio kod londona na izlazu. saobracajna nesreca bila. a i vozac nam zbunjen malo. prvi put vozi lijevom stranom.kurty wrote:Obavjestite sofere... U Dankerque-u kod Tufine garaze... Murija sa radarom...sad smo popusili kaznu...
Ne kontam sta ovaj golub radi umjesto orla??savsvoj wrote:Nadam se da valja![]()
Ideja je bila na nekoj prethodnoj stranici, ja sam samo uradio.

kurty wrote:Obavjestite sofere... U Dankerque-u kod Tufine garaze... Murija sa radarom...sad smo popusili kaznu...

Evo evo...zapeo sam skroz sa prevozom...stopir'o ...onda nas uhvati nekakav radar kod Tufine garaze i tu me izbace likovi...hajd naci cu ja Tufu da otvori garazu pa me pokupi...zapjevaj ispred... "blue hat ouuuuu grandmaaaaaa"madtv wrote:kurty wrote:Obavjestite sofere... U Dankerque-u kod Tufine garaze... Murija sa radarom...sad smo popusili kaznu...
hvala na obavjestenju...da ne bi bilo 100 km/h preko ogranicenja
usput...raja ima jos 2 mjesta u ovoj limuzini:
ako ko hoce...bujrum
![]()
![]()
hvala ti brate puno. zahvaljujem se ispred bosnian citizen - svrakino selomadtv wrote:sizeeeeemmmm...
pa cemo onda ove sto su imali udes da potrpamo![]()
![]()
adnan_hz wrote:hvala ti brate puno. zahvaljujem se ispred bosnian citizen - svrakino selomadtv wrote:sizeeeeemmmm...
pa cemo onda ove sto su imali udes da potrpamo![]()
![]()
Pa sa kakvim ste vi amaterom krenuli. Refko, stalni vozač autobusa Bosnian Citizensa - chapter Mjesna zajednica Logavina, razvozi nas po utakmicama Manćestera još od '57. Još se sjećam kad smo se truckali, putevi još nisu bili napravljeni skroz od njemačkih raketa iz WW2...adnan_hz wrote:E raja ima li ko doci po nas. Imali smo upravo udes. Vozac se nas zbunio i vozio u suprotnom pravcu zanci desnom stranom. Dobro smo nema povrijedjenih. Neka nas neko pokupi usput.
ma u zadnji trenutak nasli bus. havarija bila. ovi bolji soferi svi bili zauzeti. a ovaj nas vozac slagao da je vozio po engleskoj. bolje da smo isli sa mirsom. al komeba je sa svojom ekipom prije nas ugrabio mirsu.chengaba wrote:Pa sa kakvim ste vi amaterom krenuli. Refko, stalni vozač autobusa Bosnian Citizensa - chapter Mjesna zajednica Logavina, razvozi nas po utakmicama Manćestera još od '57. Još se sjećam kad smo se truckali, putevi još nisu bili napravljeni skroz od njemačkih raketa iz WW2...adnan_hz wrote:E raja ima li ko doci po nas. Imali smo upravo udes. Vozac se nas zbunio i vozio u suprotnom pravcu zanci desnom stranom. Dobro smo nema povrijedjenih. Neka nas neko pokupi usput.