Kako samo volim ovakve situacije u filmovima i serijama uopste (ono kad se boris sam protiv svih i ides u posljednji pohod radi osvete i kolko tolko pravde...
scarface style!!!!
THE WORLD IS YOURS
PS: dobro ovaj rece iznad.... vratit ce se WALTer
Moderator: _BataZiv_0809

Jesse ce u zadnjoj epizodi biti sporedna figura, barem po onome sto je Gilligan govorio prije.KPNCTNJAH wrote:Jesse ce vjerovatno ostati ziv, bar dovoljno dugo da rokne Todda. Nisam siguran da cemo vidjeti neki konacni obracun izmedju njega i Waltera.
De ba...Brkooo wrote:ja mislim da ce se u zadnjoj epizodi Walt probuditi poslije operacije iz prve sezone... i skontat ce da se nista nije desilo...![]()
jos radi ko ucitelj (Skyler je jos trudna) , i svi koji su zaginuli su zivi![]()
![]()
mindfuck
“something happened… I’m not going to go into detail…for personal reasons”
smijesni_ste wrote:Pa da...'nešto', ali možda je samo Walt apsolutni krivac...
da, walt i gretchen su bili u vezi u vrijeme kad je osnovan grey matter. nije tacno da je ona njega prevarila sa schwartzom i da je on zbog toga napustio kompaniju, kao sto neko ovdje rece.Son1 wrote:Moze li neko ko se sjeća da nas podsjeti na odnos Walta i Grechen (vlasnica kompanije, valjda se tako zove) i jesu li oni ono bili ljubavni par ili sam ja tu nesto pomjesao?
Adnansu wrote:ako neko ima prevod od ove 15. epizode neka ga šibne na pp ili ovdje,svejedno