PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
sensij

#1001 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by sensij »

atko wrote:Takvih slicnih i gorih iskustava sam i sam licno dozivio ... ali jel jednostavno osjetis da smaras na forumu svojim nacinom pristupa ... visinom s koje gledas ... i time da ti ne palis tatstaturu bez da otipkas 8768787 karaktera :-)
... jel mozes i jednom na neku temu da se izjasnis jednim normalnim pasusom od 6-7 prostoprosirenih recenica ?

Mi jesmo vukojebina ... al ta vukojebina ima neki svoj ritam i pravila ... a ti djelujes ko neka pametnica streberka koja je iz neke eUropske gimnazije prebacena u masinsku skolu na MD ... i sad se za milog boga ibreti kao svemu tome :lol:
Slazem se ..odlicno napisano
sensij

#1002 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by sensij »

atko wrote:
AmirEmira wrote: hahahahaha ja kontras?? hahahahahahaha Iskreno, nadji sebi zanimaciju. Baklava je bila 4 KM i htjela sam upozoriti ljude da ne kupuju na komad. To je bilo prije 3 godine. telemach me znao imenom jer je interneta bilo samo 5 % vremena, broj im napamet znala, zalila sam se ja i oko 400-500 drugih. Na Andjelinin film se uopste nisam zalila, nisam ga gledala, vec sam branila Angelinu kad su svi kandzama nasrtali. Voda?! QUE?! Asbestne cijevi mislis? Da, upucena sam, Izvini molim te sto kazem sta mislis. Sto se tice budji sam pitala za savjet jer sam teski alergicar i pocnem iskasljavati krv kad sam blizu budji, u trudnoci sam za dlaku ostala ziva. Na konobara se u zivotu nisam pozalila. Sta s tobom nije u redu?

Ne mislim dopustati da budem cenzurisana jer neko svoje komplekse na meni pokusava da lijeci. Sta ja sad treba da ne pisem sta mislim jer tebi smeta? Sta me bolan briga sta ja pisem, pa nemoj citati, kako imas zivaca. Nadji sebi posao, nemoj me citati ako te toliko smara, i nemoj traziti postove osobe koja te smara i sve ih opet citati.. iskreno, ja kad me neko nervira tu osobu ignorisem, pa tebi preporucujem da uradis to isto. Tvoj mentalitet na svu srecu NIJE reprezentativan za nas mentalitet generalno, inace ja tu ne bih zivjela. Vecina nasih ljudi su topli, divni, otvoreni ljudi koji cijene dobrotu, iskrenost i otvorenost. U obicnoj konverzaciji ovakve teme su svakodnevnica, a ja kako pricam, tako i pisem. Nisam tu da dobijem lajk, vec radi ljudi koji slicno razmisljaju. Ne poznajem ni jednu uspjesnu osobu koja zivi da kontrira, i namjerno se izlaze necemu sto ga nervira. Ja cu nastaviti pisati svoje postove. Neki su dugacki. Ja cu ostati kakva jesam, nemoj me citati, jer inace ces samo sebi dici pritisak.. Cuvaj zdravlje..

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ima definicija u narodu za tebe: jedna glava hiljadu jezika

ima i ona jezik ko lopata

ides na ignore ne brini :wink:
sensij

#1003 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by sensij »

:lol: :lol: :lol:
atko wrote:Takvih slicnih i gorih iskustava sam i sam licno dozivio ... ali jel jednostavno osjetis da smaras na forumu svojim nacinom pristupa ... visinom s koje gledas ... i time da ti ne palis tatstaturu bez da otipkas 8768787 karaktera :-)
... jel mozes i jednom na neku temu da se izjasnis jednim normalnim pasusom od 6-7 prostoprosirenih recenica ?

Mi jesmo vukojebina ... al ta vukojebina ima neki svoj ritam i pravila ... a ti djelujes ko neka pametnica streberka koja je iz neke eUropske gimnazije prebacena u masinsku skolu na MD ... i sad se za milog boga ibreti kao svemu tome :lol:

Svaka cast, odlicno napisano
Miki123

#1004 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by Miki123 »

Ken_M wrote:
nineinchnails wrote:MAKBEL GUMA
HUDINY
Meni je stvarno nejasno, kako su ovi ljudi toliko uradili na svojoj promociji da u ovom gradu svi misle da su njihova vrata najbolja i samo se njihova vrata kupuju. Pa "ono" je ruglo dizajna, kao prvo. Kao drugo, ona vrata se u inostrantvu stavljaju na šupe, a ne na ulazna vrata stana ili kuce. Trece: toliko su uska da ni za šupe nisu. Cetvrto, zvucna izolacija ne postoji, totalno su šuplja, ukljucujuci i štok koji je šupalj. Peto, puše sa svih strana, pogotovo što na pragu nije planirana niti postavljena nikakva guma. Samo postavljanje me došlo 280 KM!!! Gdje god da odete, postavljanje je maximalno 150 KM. Vrata su toliko loša, a toliko skupa da je za nepovjerovat': 1300 KM.
Na kraju su mi vrata postavljali 7 sati i sljedeci dan dosao nekakav moler da moluje jos 4 sata. Nevjerovatno, I POSTAVILI IH UKRIVO. Zvao ih za reklamaciju, jedva se udostojili da nakon 15 dana dodju i poprave, i opet nevalja.
Savjet: Ako imalo imate soli u glavi i planirate taj poduhvat, toplo preporucujem vrata izlozena u OBI-ju: 360 KM + 130 KM postavljanje, ljepota :) , a funkcionalnija, i šira i ljepša od hudinijevih 1000 puta.

Ta vrata iz obija su obicna kineska limena vrata. Vrijeme potrebno za njihovo obijanje je cca. 5 minuta ili manje, a potreban ti je otvarac za konzerve ili sarafciger i pajser. http://www.youtube.com/watch?v=XoUg94gvLdM

Postavljanje je, vjerovatno, jeftino jer nema ni podstoka pa je i posla manje.

Vrata koja se prodaju u hudiniju i koja kostaju 1300 maraka su viseslojna vrata sa drvenim panelom, celicnim limom od 2mm, 4mm celicnim stitom preko brave i kvalitetnim bravama i cilindrima tipa keso/mottura/cisa.

Samo kvalitetan cilindar kosta 200 maraka, bez obzira gdje ga kupujes, pa je poredjenje sa OBI kineskim vratima smijesno.
Dio ovog posta, koji se odnosi na vraa, je razlog zašto nikad i niko ne bi trebao informacije sa foruma uzimati za ozbiljno. Lik, uništi stvarno dobra vrata od hudinija (ne ulazim u ljubaznost gazde, šefa, radnika) i onda mrtav hladan pohvali, preporuči kinesko smeće od vrata iz obija :-) :-)
Emi_Nevermind

#1005 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by Emi_Nevermind »

kao i obicno sensij, ne shvatam poentu tvojih postova

1. tebi je usluga u Americi super
2. U Americi su ekstra ljubazni kad si stranac
3. U BiH varaju svi, i ima neljubaznosti i neusluznih ljudi
4. Slazes se sa nekim ko je napisao da ja ne trebam da se zalim na usluge u BiH
5. BiH je vukojebina

:!: :!: :?: :?: :?: :?:

Pa dobro, to je esencija vecine tvojih postova.
Vratimo se temi
sensij

#1006 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by sensij »

AmirEmira wrote:kao i obicno sensij, ne shvatam poentu tvojih postova

5. BiH je vukojebina

Vratimo se temi
:lol:Joj , kakva Cemerika, nikad tamo nisam bila , ali se spremam malo otputovati. Onda kada se vratim obavezno cu te obavijestiti o usluzi prema strancima
Emi_Nevermind

#1007 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by Emi_Nevermind »

sensij wrote:
AmirEmira wrote:kao i obicno sensij, ne shvatam poentu tvojih postova

5. BiH je vukojebina

Vratimo se temi
:lol:Joj , kakva Cemerika, nikad tamo nisam bila , ali se spremam malo otputovati. Onda kada se vratim obavezno cu te obavijestiti o usluzi prema strancima
Oh no, bas mi je zao, nisam bila toliko zainteresovana da saznam odakle si, mislila sam da si u SAD, nekako me prica na to potsjetila. Elem-ok-

1. tebi je usluga u nekoj zapadnoj zemlji super
2. U nekoj zapadnoj zemlji su ekstra ljubazni kad si stranac
5. BiH je vukojebina

Et
Emi_Nevermind

#1008 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by Emi_Nevermind »

JOJ sensij, izvini sad sam te se sjetila! Pa kako sam te mogla zaboraviti, ti si ona sto u Svedskoj imas sve sto pprije nisi imala, i tamo ides na TEFERIDZ, i dobija laptop a u Bosni si morala za PINKALO da ogladnis. Uf, kako sam mogla zaboraviti.

U pravu si, kad ne zna neko jezik Svedi znaju biti pravo ljubazni. Mojoj su nani ljubazno pretresli kolica u supermarketu da vide jel sta sakrila u njih, a mene kompletnu pretresli sa 12 u HM-u. Sve bez ruzne rijeci, ili bar ono sto smo razumjeli nije bilo ruzno..uf..
Vegetastar

#1010 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by Vegetastar »

GAU8 wrote:Image
:thumbup:

i tako još jedna tema začatana....
nineinchnails

#1011 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by nineinchnails »

Miki123 wrote:
Ken_M wrote:
nineinchnails wrote:MAKBEL GUMA
HUDINY
Meni je stvarno nejasno, kako su ovi ljudi toliko uradili na svojoj promociji da u ovom gradu svi misle da su njihova vrata najbolja i samo se njihova vrata kupuju. Pa "ono" je ruglo dizajna, kao prvo. Kao drugo, ona vrata se u inostrantvu stavljaju na šupe, a ne na ulazna vrata stana ili kuce. Trece: toliko su uska da ni za šupe nisu. Cetvrto, zvucna izolacija ne postoji, totalno su šuplja, ukljucujuci i štok koji je šupalj. Peto, puše sa svih strana, pogotovo što na pragu nije planirana niti postavljena nikakva guma. Samo postavljanje me došlo 280 KM!!! Gdje god da odete, postavljanje je maximalno 150 KM. Vrata su toliko loša, a toliko skupa da je za nepovjerovat': 1300 KM.
Na kraju su mi vrata postavljali 7 sati i sljedeci dan dosao nekakav moler da moluje jos 4 sata. Nevjerovatno, I POSTAVILI IH UKRIVO. Zvao ih za reklamaciju, jedva se udostojili da nakon 15 dana dodju i poprave, i opet nevalja.
Savjet: Ako imalo imate soli u glavi i planirate taj poduhvat, toplo preporucujem vrata izlozena u OBI-ju: 360 KM + 130 KM postavljanje, ljepota :) , a funkcionalnija, i šira i ljepša od hudinijevih 1000 puta.

Ta vrata iz obija su obicna kineska limena vrata. Vrijeme potrebno za njihovo obijanje je cca. 5 minuta ili manje, a potreban ti je otvarac za konzerve ili sarafciger i pajser. http://www.youtube.com/watch?v=XoUg94gvLdM

Postavljanje je, vjerovatno, jeftino jer nema ni podstoka pa je i posla manje.

Vrata koja se prodaju u hudiniju i koja kostaju 1300 maraka su viseslojna vrata sa drvenim panelom, celicnim limom od 2mm, 4mm celicnim stitom preko brave i kvalitetnim bravama i cilindrima tipa keso/mottura/cisa.

Samo kvalitetan cilindar kosta 200 maraka, bez obzira gdje ga kupujes, pa je poredjenje sa OBI kineskim vratima smijesno.
Dio ovog posta, koji se odnosi na vraa, je razlog zašto nikad i niko ne bi trebao informacije sa foruma uzimati za ozbiljno. Lik, uništi stvarno dobra vrata od hudinija (ne ulazim u ljubaznost gazde, šefa, radnika) i onda mrtav hladan pohvali, preporuči kinesko smeće od vrata iz obija :-) :-)
Hudinijeva vrata su obicna talijanska limena vrata (nema tu nikakvih slojeva vec lim od 1mm i supljina) sa panelom od tanke iverice (a ne drvenim panelom), a keso bravu mozes staviti na vrata koja zelis. Sto se ljubaznosti tice, svi su prema tebi ljubazni kada su u pitanju tvoje pare. Evo tebi hudinijeva vrata za marku, a daj ti meni ta kineska. Vidim, ti ili radis za hudini ili si dobar s njima, pa svako svog konja hvali.
"Hladno", ne preporucujem hudinijevo smece jer je odnos kvalitet/cijena nerealan.
r_faruk

#1012 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by r_faruk »

pa dobro, ako dodjes nekome na vrata i lupas po njima 15 minuta............ pa neko ce cuti, izaci ce da vidi o cemu se radi....... ovako razmisljajuci mozes ih istemati iz zida za sat i po :)
sensij

#1013 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by sensij »

AmirEmira wrote:JOJ sensij, izvini sad sam te se sjetila! Pa kako sam te mogla zaboraviti, ti si ona sto u Svedskoj imas sve sto pprije nisi imala, i tamo ides na TEFERIDZ, i dobija laptop a u Bosni si morala za PINKALO da ogladnis. Uf, kako sam mogla zaboraviti.

U pravu si, kad ne zna neko jezik Svedi znaju biti pravo ljubazni. Mojoj su nani ljubazno pretresli kolica u supermarketu da vide jel sta sakrila u njih, a mene kompletnu pretresli sa 12 u HM-u. Sve bez ruzne rijeci, ili bar ono sto smo razumjeli nije bilo ruzno..uf..

Hoce nana malo "uzmi ago koliko ti drago" a nije znala da je male okice gledaju...
Niko nikoga ne pretresa ako ne ukrade, nemoj se provaljivati bar meni... drugima mozda mozes. Mene nikad niko nije nigdje pretresao, bilo ovdje bilo negdje na drugom mjestu
sensij

#1014 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by sensij »

I jos nesto u vezi rijeci PINKALO, u mom selu zvanom Banja Luka se uvjek tako govorilo i tako su me pametni ucitelji, profesori naucili.A znate ono nekako PINK- ALO i pase, mislim vecina slusa PINK muziku. A kada kazes PENKALO onda ono PEN... KALO malo druga asocijacija.
A Amrici da objasnim koliko sam bila siromasna. Bila sam toliko siromasna da sam imala samo jednu veliku kucu u BL,lijepu bastu, punu voca, moj muz stan i isto kucu od roditelja. Radila i imala tada pravo dobru platu.Toliko sam bila siromasna da nisam mogla kupiti par cizama u Yu, nego sam morala ici do Italije ili da kupim robe malo do Turske.
A kada bi bio neki koncert moglo se skoknuti i do Zagreba.
I onda je dosao rat....
I onda sam dosla u Svedsku .
Mama je zamjenila kucu za Sarajevo, dobili duplo manju
Ali sam opet zadovoljna.. i kazem boze samo zdravlja.
I ako neko nadje moje greske u pisanju neka me OBAVEZNO ispravi , jer to je tako lijepo od njega ili nje i to je tako kulturno. Hvala svakome ko me nauci kako se sta treba reci i pisati to je najvaznije u zivotu.amisli napises neku rijec a u tvom selu ne govore tako- odmah si seljak, papan itd..
dariomiamigo

#1015 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by dariomiamigo »

A dobro jel ide 6-ica do Skenderije ? Pitam jer vidim nešto poštar trči oko zgrade
Vitezanin

#1016 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by Vitezanin »

Je l' tema jos aktualna? :D :D

Konobari u Dibeku. Najgori konobari u univerzumu. Ne znam sta drugo da dodam. A ja bas gotivim Dibek :( , dobra kava, simpa atmosfera. Ali braco mila, fuj su, ne bih da pisem dalje, necu znati stati. :x
cherry :)

#1017 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by cherry :) »

karanana wrote:znam da je suprotno od teme, ali moram i ja pohvaliti ljubaznost djevojaka iz dm-a. cak je mozda i nepotrebno govoriti dobar dan, dobro vece svakom ko ulazi ali hajde de....
a ima i slatkih prodavacica.
I agree! :D
Emi_Nevermind

#1018 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by Emi_Nevermind »

sensij wrote:
AmirEmira wrote:JOJ sensij, izvini sad sam te se sjetila! Pa kako sam te mogla zaboraviti, ti si ona sto u Svedskoj imas sve sto pprije nisi imala, i tamo ides na TEFERIDZ, i dobija laptop a u Bosni si morala za PINKALO da ogladnis. Uf, kako sam mogla zaboraviti.

Hoce nana malo "uzmi ago koliko ti drago" a nije znala da je male okice gledaju...
Niko nikoga ne pretresa ako ne ukrade, nemoj se provaljivati bar meni... drugima mozda mozes. Mene nikad niko nije nigdje pretresao, bilo ovdje bilo negdje na drugom mjestu
Samo imam da kazem-kad mislim da se neko ne moze sputiti nize- ti uspijes. Moju NANU, vjernicu koja pola penzije podijeli drugima, moju NANU sa KOLICIMA optuzujes za kradju samo da ispadnes superiorna, da bi se svadjala, da poklopis. Fuj. Nemam rijeci. Ti si ta koja se prosipa po forumu sa ovakvim komentarima, vrijedjanjem, nelogicnim temama, itd itd...FUJ. FUJ. FUJ.FUJ.

Ima ljudi bijednih u dusi, ciju bijedu ne mogu pobijediti ni sve kuce ni sva bogatstva svijeta, kuca je krov nad glavom, a u zivotu te cijene po tome da li si covjek ili necovjek. Uostalom, onaj ko ima, nema potrebu da se pravda i dokazuje. Molim te nemoj mi se vise obracati, od tebe dosta i previse. Ako nastavis sa uvredama, optuzbama i slicnim nedolicnim ponasanjem, prijavit cu te za krsenja prava foruma, a na ignore ides svakako.

Vi ostali, izvinite za off topic, nana mi je slaba tacka :sad:
SundanceKid

#1019 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by SundanceKid »

Planika!!!

Image

Uzeo komsija nedavno cizme zimske, kao na slici ali plave boje, platio ih preko 150KM, nakon ravno 5 dana od kupovine, propustile OBJE, i pocele se deformisati... :cry: :cry: Da stvar bude gora, covjek se sve vrijeme vozio autom, dakle upotreba u tih 5 dana je bila od auta do kuce...

Otiso reklamirat, i rekli mu "ove cipele nisu pravilno odrzavane, zbog toga su propustile i ne mozemo vam uvaziti reklamaciju!" Nakon 5 dana, cipele deformisane, obje propustile, i uzrok je po njima to sto "nisu pravilno odrzavane"...pa kako se to odrzavaju cipele u 5 dana??? :D

Odlazak zamjeniku direktora nije nista promijenio, kao ni zvanje inspekcije, koja je rekla da oni mogu samo potvrditi stvari, ali da ih on mora tuziti na sudu, i da mu to jedina opcija... I sto je najgore, nije prvi put da cujem takve price o Planici, i njihovim cipelama, reklamacijama i slicno. Nedavno je slicnu stvar i prijateljica imala sa nekim cipelama koje je tu uzela...itd...

Bas me zanima kakva su vasa iskustva?? Ja Planiku od sad zaobilazim u sirokom luku!!!
Bodkin

#1020 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by Bodkin »

SundanceKid wrote:Planika!!!

Image

Uzeo komsija nedavno cizme zimske, kao na slici ali plave boje, platio ih preko 150KM, nakon ravno 5 dana od kupovine, propustile OBJE, i pocele se deformisati... :cry: :cry: Da stvar bude gora, covjek se sve vrijeme vozio autom, dakle upotreba u tih 5 dana je bila od auta do kuce...

Otiso reklamirat, i rekli mu "ove cipele nisu pravilno odrzavane, zbog toga su propustile i ne mozemo vam uvaziti reklamaciju!" Nakon 5 dana, cipele deformisane, obje propustile, i uzrok je po njima to sto "nisu pravilno odrzavane"...pa kako se to odrzavaju cipele u 5 dana??? :D

Odlazak zamjeniku direktora nije nista promijenio, kao ni zvanje inspekcije, koja je rekla da oni mogu samo potvrditi stvari, ali da ih on mora tuziti na sudu, i da mu to jedina opcija... I sto je najgore, nije prvi put da cujem takve price o Planici, i njihovim cipelama, reklamacijama i slicno. Nedavno je slicnu stvar i prijateljica imala sa nekim cipelama koje je tu uzela...itd...

Bas me zanima kakva su vasa iskustva?? Ja Planiku od sad zaobilazim u sirokom luku!!!
ja sam imao problem sa tenama kupljenim u onoj prodavnici u merkatoru, alpina. e sad oni su pola-pola sa planikom je li tako?
SundanceKid

#1021 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by SundanceKid »

Bodkin wrote:
SundanceKid wrote:Planika!!!

Image

ja sam imao problem sa tenama kupljenim u onoj prodavnici u merkatoru, alpina. e sad oni su pola-pola sa planikom je li tako?
Odvojene firme, ista prostorija u Merkatoru...
super.nova

#1022 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by super.nova »

Fakat ovu Planiku treba zaobilaziti, kvalitetnije je na Siranu 100 puta!
Momak kupio "tene-cipele" (120 KM) i doslovno se raspale za 15 dana. On je cak dobro prosao od ovog sa 5 dana :lol:
r_faruk

#1023 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by r_faruk »

:roll: tri puta bolje :)
zonna

#1024 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by zonna »

planika!!!! hahahahaha
meni je direktor doslovno rekao "da ste ih mazali ne bi se to smedje pojavilo" ?! cipele crne i nakon 5 dana pocelo nesto smedje da se pojavljuje na savovima :shock:
on je jos bio dobar. radnica prije njega rekla " niste pazljivo hodali u njima" :run:
SundanceKid

#1025 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by SundanceKid »

I protiv te bande se nista ne moze uraditi??? Ah...ne bi lose bilo makar da ih neko "izreklamira" ovdje na portalu, ne bil se malo trznuli...ovo je stvarno bezobrazluk...
Post Reply