FK Sloboda Tuzla

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
sandblasted

#1001 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by sandblasted »

JoeyTribbiani wrote:
sandblasted wrote:Psovanje glavnog grada i njegovih klubova nije bilo u toku utakmice,čuo sam poslije dok sam izlazio da se psuje.A vala i treba,kad dodju u tz uvijek sran.je naprave,po kapiji pljuju i poljevaju pivom(kako vas bolan sramota nije,ko da srca nemate),
Je li te stid laži koju si napisao? I ovo ostalo ti je cirkus.
Pa svojim očima sam gledo,ne možeš me budalom pravit,istina jest par pojedinaca al opet.
Slobodno reci šta još ne stoji da ti objasnim :)
ganjeta

#1002 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by ganjeta »

On će ti objasniti ako niti dnao :wink: .
veljaca

#1003 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by veljaca »

Vidi ovo:

Mala mrlja na derbi Prve lige FBiH
Derbi na Tušnju između Slobode i Jedinstva protekao je u najboljem mogućem redu. Prigovora na suđenje nije bilo, ali poslije sudijskog zvižduka desio se jedan neočekivani incident.

Naime, kada su gosti iz Bihaća krenuli da se pozdrave sa svojim navijačima koji su bili smješteni na zapadnoj tribini, pomoćni trener Slobode Denis Karić i trener golmana Mirsad Dedić, fizički su nasrnuli na defanzivca Jedinstva Fadila Čizmića.

Ovu informaciju za SportSport.ba otkrio je kapiten Jedinstva Aldin Kahrimanović koji je, između ostalog, rekao i da Slobodi čestita na zasluženoj pobjedi, ali i da je ovo sramotan čin od strane stručnog štaba tuzlanskog kluba.

"Ovo je stvarno sramotno ponašanje od strane pomoćnog trenera i bivšeg reprezentativnog golmana. Takvi ljudi sebi ne bi trebali više dopuštati divljačko ponašanje, jer ako jedan Miroslav Blažević nije imao prigovora, zašto bi trebali oni imati. Možemo zaboraviti ovo, ali na kraju utakmice je i obezbjeđenje prskalo suzavcima naše navijače, koji su bez ikakve potrebe bili primorani potražiti pomoć u bolnici", kazao je Kahrimanović.

:(
sandblasted

#1004 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by sandblasted »

@veljaca Ovu informaciju za SportSport.ba otkrio je kapiten Jedinstva Aldin Kahrimanović,mislim da više nije potrebno,po njegovom ono onako nevini idu prema svojim navijačima kad eto ti prilazi Karić i hoće bokserom da nabije njihovog igrača,daj ba
celava_dlaka

#1005 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by celava_dlaka »

I ja sam ponosan sto vas nismo ostavili u ligi
sandblasted

#1006 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by sandblasted »

celava_dlaka wrote:I ja sam ponosan sto vas nismo ostavili u ligi
Ma očekivano prijatelju,i ja bi volio kad bi sljedeće godine došli i normalno se ponašali,da i vas kako treba ugostimo,ljudi smo jbt nismo stoka,2h vožnje nas djeli jedne od druge.Ali eto to su samo želje.

Lijep pozdrav,i morat ćeš se složit da je bolje da Sloboda udje u PL i igra derbije,nego Mladost VO,Leotar i slični.
todd_smith

#1007 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by todd_smith »

sandblasted wrote:
celava_dlaka wrote:I ja sam ponosan sto vas nismo ostavili u ligi
Ma očekivano prijatelju,i ja bi volio kad bi sljedeće godine došli i normalno se ponašali,da i vas kako treba ugostimo,ljudi smo jbt nismo stoka,2h vožnje nas djeli jedne od druge.Ali eto to su samo želje.

Lijep pozdrav,i morat ćeš se složit da je bolje da Sloboda udje u PL i igra derbije,nego Mladost VO,Leotar i slični.
Nije golema razlika mogu ti reci
sandblasted

#1008 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by sandblasted »

I onda se pitate što se protiv Jedinstva ono skandira.Stvarno opet se nadam da će se popravit odnosi izmedju naših navijačkih grupa.
Fauja Singh

#1009 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Fauja Singh »

Haj razumijem ovakvo navijanje kad se igra protiv Zelje ili Sarajeva, ali kad cujem da se ovako navija protiv jednog Jedinstva onda kako da vam ne pozelim da ostanete zauvijek u 1 Ligi Federacije?
Stvarno ce mi biti drago ako ne udjete u Premijer ligu jer mogu razumjeti da nas mrze ovi iz Banja Luke, Trebinja, Istocnog Sarajeva... ali ne znam odakle tolika mrznja prema nama...
sandblasted wrote:Psovanje glavnog grada i njegovih klubova nije bilo u toku utakmice,čuo sam poslije dok sam izlazio da se psuje.A vala i treba,kad dodju u tz uvijek sran.je naprave,po kapiji pljuju i poljevaju pivom(kako vas bolan sramota
Ovo mi je toliko odvratno za procitati da ne mogu da vjerujem da ima mozgova koji se ovim stvarima sluze samo da opravdaju svoju mrznju i izljeve kompleksa prema Sarajevu. Bio sam na X gostovanja u TZ medjutim nisi vrijedan da se sad ovdje opravdavam da se takvo nesto nije desilo, neka tebi ide na cast i dusu sto se tim stvarima sluzis, sram te bilo.
Itakoto

#1010 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Itakoto »

E jeste nasli kad cete se "pjevati" glavnom gradu. Aferim. Uvijek ste imali smisla za pravi timing a narocito kad se radi o vasim prijateljima sa one strane Drine. :thumbup: Karma, sto neko vec napisa. Neka vas zato jos par decenija u prvoj.

p.s. Nisam iz Sarajeva niti navijam za Zelju ili Sarajevo.
korisnik.1

#1011 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by korisnik.1 »

stroga normala wrote:Haj razumijem ovakvo navijanje kad se igra protiv Zelje ili Sarajeva, ali kad cujem da se ovako navija protiv jednog Jedinstva onda kako da vam ne pozelim da ostanete zauvijek u 1 Ligi Federacije?
Stvarno ce mi biti drago ako ne udjete u Premijer ligu jer mogu razumjeti da nas mrze ovi iz Banja Luke, Trebinja, Istocnog Sarajeva... ali ne znam odakle tolika mrznja prema nama...
sandblasted wrote:Psovanje glavnog grada i njegovih klubova nije bilo u toku utakmice,čuo sam poslije dok sam izlazio da se psuje.A vala i treba,kad dodju u tz uvijek sran.je naprave,po kapiji pljuju i poljevaju pivom(kako vas bolan sramota
Ovo mi je toliko odvratno za procitati da ne mogu da vjerujem da ima mozgova koji se ovim stvarima sluze samo da opravdaju svoju mrznju i izljeve kompleksa prema Sarajevu. Bio sam na X gostovanja u TZ medjutim nisi vrijedan da se sad ovdje opravdavam da se takvo nesto nije desilo, neka tebi ide na cast i dusu sto se tim stvarima sluzis, sram te bilo.
Kao što sam već napisao za čitavo vrijeme utakmice nije bilo ni jednog skandiranja i čitavo vrijeme se navijalo klubu, a to što se čulo poslije to je druga stvar. Pošto vidim da se može voditi diskusija sa tobom, eto da te ja pitam, možeš da razumiješ da vas je.b.e BL, Trebinje ili Lukavica ne možeš da razumiješ ni ti a ni velika većina što se skandira protiv vas. Upravo zbog toga što prosipate tu priču "što nas naši" a jedva ste dočekali da Sloboda ispadne.
Mi jesmo imali sve u svojim rukama protiv Slavije, ali su nas bili bolji. I nemoj reći da smo računali da će nas neko spašavati to je gnusno bolan. A kad pogledaš vaše snimke iz tog Trebinja "koje vas mrzi", i kako im puštate golove, ko vas ne bi j. i skandirao. Pustili ste Trebinju, barem niste morali onako preofirno, i još Osim junior onako smiješnu izjavu daje. Pa se još kasnije naslađujete, draže vam je što je Leotar ostao, jer na Tušnju ubiše. A djetetu vam karijeru poremetiše drugi.

A to što se tiče vrijeđanja tih svetih ratnih mjesta, dovoljno pokazuje snimak kojim se Manijaci diče ili šta već, kad su napali podgrupu baš na tom mjestu gdje je Kapija. I na snimku se vide pivske boce kao što neko navede.
Charuga
Globalni moderator

#1012 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Charuga »

Izgleda da nije dovoljno što su trojica na ovoj temi juče banovana!
korisnik.1

#1013 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by korisnik.1 »

Golman Jedinstva je stvarno "k'o mačka" i dobro brani i jučer ih je izvukao težeg poraza, samo je malo u glavi čvaka. Sad, da li je to samo jučer bio nabrijan i ljut, ili je inače ne znam.
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#1014 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Picajzla »

ultima_palabra wrote:Video špica, za nabijanje kompleksa 8-)
Jesi li bio u grupi i je li se ponosis ovim videom ?
ultima_palabra

#1015 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by ultima_palabra »

Picajzla wrote:
Jesi li bio u grupi i je li se ponosis ovim videom ?
Nisam ja tema, a ulijetanje je odlično :thumbup:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1016 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Velkoski »

Ja, kao navijač FKS, mogu samo pohvaliti ovu akciju ovih iz Novog Sarajeva, uletiti u centar grada i navijati tu podosta vremena nije mala stvar i zbog toga će ovi Tuzlaci uvijek biti smiješna grupa, pa da im 100 Ćira dođe.
dert

#1017 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by dert »

lijepa pamet niposto skupa :roll:

dokle cete se hvaliti ko je vise sranja napravio :(

jel' to idete na utakmice da navijate za svoj klub il' sta :?.....................?
sumirprimus

#1018 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by sumirprimus »

fino je vidjeti da se neke stvari krecu sa mrtve tacke.
malo po malo nek lici na nesto da se moze otic pogledat,jerbo realno ko ce gledat nabijanje lopte od golmana preko po centra pa onda udri... :D
treba to tuzli,uredjeni klubovi,izgradjeni sp.objekti,pozitivna atmosfera,nije toga dugo bilo,samim tim i intere publike je bio nikakav...sad se maaalo promjenilo nabolje,e sad hoce li potrajat bumo vidli...neka slobode,pa makar i u prvoj federalnoj... :)
jeza u ledja

#1019 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by jeza u ledja »

A kakve to ima veze sa utakmicom Prve lige FBiH Sloboda-Jedinstvo?
Charuga
Globalni moderator

#1020 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Charuga »

Azmir Husić

Image
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1021 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Velkoski »

1. april?
sumirprimus

#1022 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by sumirprimus »

jeza u ledja wrote:A kakve to ima veze sa utakmicom Prve lige FBiH Sloboda-Jedinstvo?
vala bas nikakve... :D
prvo poluvrijeme ko damu,standardno nabijanje lopte,2 pol.poslije cirine galame,druga prica...

btw..zanimljiv je ovaj azmir husic,ja za njeg nisam cuo dok nije dosao na celo fk slobode...
ako cemo pravo,tz ima dosta poznatijih "teskasa",koji iz nekih razloga ne daju,ne sponzoriraju ,ne hebu ni dva posto...
Charuga
Globalni moderator

#1023 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Charuga »

Woole Triwunovich wrote:1. april?
Ne, avazov sport ... :)
korisnik.1

#1024 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by korisnik.1 »

Charuga wrote:
Woole Triwunovich wrote:1. april?
Ne, avazov sport ... :)
Znači još veća šala od prvo aprilske :D
Čovjek je spreman ulagati to je definitivno, samo zavisi kako će se odvijati situacija sa sponzorima. Za sad je dobro krenulo.
Također, Ćiro će ostati trener još godinu dana ako Sloboda uđe u PL.
Logovan

#1025 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Logovan »

Charuga wrote:Azmir Husić

Image
Aha, hoće, hoće.
Post Reply