stroga normala wrote:Haj razumijem ovakvo navijanje kad se igra protiv Zelje ili Sarajeva, ali kad cujem da se ovako navija protiv jednog Jedinstva onda kako da vam ne pozelim da ostanete zauvijek u 1 Ligi Federacije?
Stvarno ce mi biti drago ako ne udjete u Premijer ligu jer mogu razumjeti da nas mrze ovi iz Banja Luke, Trebinja, Istocnog Sarajeva... ali ne znam odakle tolika mrznja prema nama...
sandblasted wrote:Psovanje glavnog grada i njegovih klubova nije bilo u toku utakmice,čuo sam poslije dok sam izlazio da se psuje.A vala i treba,kad dodju u tz uvijek sran.je naprave,po kapiji pljuju i poljevaju pivom(kako vas bolan sramota
Ovo mi je toliko odvratno za procitati da ne mogu da vjerujem da ima mozgova koji se ovim stvarima sluze samo da opravdaju svoju mrznju i izljeve kompleksa prema Sarajevu. Bio sam na X gostovanja u TZ medjutim nisi vrijedan da se sad ovdje opravdavam da se takvo nesto nije desilo, neka tebi ide na cast i dusu sto se tim stvarima sluzis, sram te bilo.
Kao što sam već napisao za čitavo vrijeme utakmice nije bilo ni jednog skandiranja i čitavo vrijeme se navijalo klubu, a to što se čulo poslije to je druga stvar. Pošto vidim da se može voditi diskusija sa tobom, eto da te ja pitam, možeš da razumiješ da vas je.b.e BL, Trebinje ili Lukavica ne možeš da razumiješ ni ti a ni velika većina što se skandira protiv vas. Upravo zbog toga što prosipate tu priču "što nas naši" a jedva ste dočekali da Sloboda ispadne.
Mi jesmo imali sve u svojim rukama protiv Slavije, ali su nas bili bolji. I nemoj reći da smo računali da će nas neko spašavati to je gnusno bolan. A kad pogledaš vaše snimke iz tog Trebinja "koje vas mrzi", i kako im puštate golove, ko vas ne bi j. i skandirao. Pustili ste Trebinju, barem niste morali onako preofirno, i još Osim junior onako smiješnu izjavu daje. Pa se još kasnije naslađujete, draže vam je što je Leotar ostao, jer na Tušnju ubiše. A djetetu vam karijeru poremetiše drugi.
A to što se tiče vrijeđanja tih svetih ratnih mjesta, dovoljno pokazuje snimak kojim se Manijaci diče ili šta već, kad su napali podgrupu baš na tom mjestu gdje je Kapija. I na snimku se vide pivske boce kao što neko navede.