buji-paji...buji-paji
laku noc
Alija je prodao Srebrenicu...Sekirao se zbog te prodaje, pa kada mu je Klinton svratio u bolnicu, a na putu za Potočare...preselio od sikiracije i bolesti drugi ili treći dan. Ja više volim Zukorlićev stil ''lupanja šakom o sto'', nego Alijinu bojažljivost.sindzerveza wrote:E ako je rijec o autonomijI naravno jesmo za ZA ali u nekim drugim vremenima.Sandzak hoce dobiti autonomiju,ali pod jednim uslovom ako novi svjetski poredak bude izvukao neku vecu racunicu prek toga.Srbija ima sa Srbijom onoliko koliko i Bosna sa Bosnom tu su samo marionete i ljudi podobni za sprovodjenje politike faraona svijeta i onih koju su svijetom "zagospodarili".
Zukorlic je njima jedna podobna licnos za insciniranje dogadjaja.On ima retoriku,al ja vazda kazem i sejtan ima retoriku i dobru zvaku .. pali se brzo i lako njime manipulisat.Nije mudar vec brz ,puno je samoljublja i JA pa JA i da nije mene,eh sta sam ja postigo sve od saudijskih donacija, i ono usta moja falite me,a i nekad zna da zamjeni oholost i dostojanstvo,sto ne bi smejlo da se nadje ni sec kod nekog vjernika a kamoli kod nekog duhovnog vodje.
Alija Izetbegovic rahmetli vazda cuvao dostojanstvo i cast a nikada nisi mogo kod njega osjetiti ni trun samoljublja i oholosti.Bio velikan od pamtivjeka a nikada nije preko shajbe od auta napisao velikim slovima svoje ime da citav svijet zna ko je stigo sa Belu Ladju .Mislim da je ono bila senzacija.Mislom da su te neke stvari dovoljne da vidis o kome se radi ..kao skoro na Bajram sto pozva Cedomira Jovanovica kao pocasnog gosta da drzi hutbu,i sa prostenjem time se p.sro na meni nesto svijeto.Nece da se miri sa ostalim strankama i da se bori za ujedinjenje muslimana,jer je to obavveza njegova. Nego najvise trenutno minira jedinstvo muslimana,a suruje sa din-dusmanima i uzima ih za zastritnike i saradnike u svojim poslovima.Muftija.
Mislim oni strastveni navijaci nemoj da se nanju uvrijedjeni ovo je smao ono moje vidjenje njega,koje pokazuje javno i dici se time Zukorlean od Orlje.
Cesto kad ga gledam i slusam padne mi na um onaj muftija iz knjige "Tvrdjava" od rahmetli Mese Selimovic.
Hoces reci da je Alija znao da ce izvrsiti pokolj?Ili su mu ko zna sta nalagali i obecali pa tako postupio.Nemoj mi dirat Alju pls. rahet mu dusi bez njega bi se Bosna sada zvala velika Srbija.Nego se zahvali Allahu sto nam ga je podario i pokloni mu jednu fatihu.Ako nista budi zahvalan sto se u Bosni govori sada bosanskim jezikom a ne srpsko-hrvatskim, a bosanski je bio ona crtica izmedju.PipiDugaDevetka wrote:Alija je prodao Srebrenicu...Sekirao se zbog te prodaje, pa kada mu je Klinton svratio u bolnicu, a na putu za Potočare...preselio od sikiracije i bolesti drugi ili treći dan. Ja više volim Zukorlićev stil ''lupanja šakom o sto'', nego Alijinu bojažljivost.sindzerveza wrote:E ako je rijec o autonomijI naravno jesmo za ZA ali u nekim drugim vremenima.Sandzak hoce dobiti autonomiju,ali pod jednim uslovom ako novi svjetski poredak bude izvukao neku vecu racunicu prek toga.Srbija ima sa Srbijom onoliko koliko i Bosna sa Bosnom tu su samo marionete i ljudi podobni za sprovodjenje politike faraona svijeta i onih koju su svijetom "zagospodarili".
Zukorlic je njima jedna podobna licnos za insciniranje dogadjaja.On ima retoriku,al ja vazda kazem i sejtan ima retoriku i dobru zvaku .. pali se brzo i lako njime manipulisat.Nije mudar vec brz ,puno je samoljublja i JA pa JA i da nije mene,eh sta sam ja postigo sve od saudijskih donacija, i ono usta moja falite me,a i nekad zna da zamjeni oholost i dostojanstvo,sto ne bi smejlo da se nadje ni sec kod nekog vjernika a kamoli kod nekog duhovnog vodje.
Alija Izetbegovic rahmetli vazda cuvao dostojanstvo i cast a nikada nisi mogo kod njega osjetiti ni trun samoljublja i oholosti.Bio velikan od pamtivjeka a nikada nije preko shajbe od auta napisao velikim slovima svoje ime da citav svijet zna ko je stigo sa Belu Ladju .Mislim da je ono bila senzacija.Mislom da su te neke stvari dovoljne da vidis o kome se radi ..kao skoro na Bajram sto pozva Cedomira Jovanovica kao pocasnog gosta da drzi hutbu,i sa prostenjem time se p.sro na meni nesto svijeto.Nece da se miri sa ostalim strankama i da se bori za ujedinjenje muslimana,jer je to obavveza njegova. Nego najvise trenutno minira jedinstvo muslimana,a suruje sa din-dusmanima i uzima ih za zastritnike i saradnike u svojim poslovima.Muftija.
Mislim oni strastveni navijaci nemoj da se nanju uvrijedjeni ovo je smao ono moje vidjenje njega,koje pokazuje javno i dici se time Zukorlean od Orlje.
Cesto kad ga gledam i slusam padne mi na um onaj muftija iz knjige "Tvrdjava" od rahmetli Mese Selimovic.
Fino kaže Zukorlić, ''uvijek je gospodin čovjek jahao dobrog konja'', a narod kaže ''za dobrim konjem prašina se diže''.
sindzerveza wrote:PipiDugaDevetka wrote:Alija je prodao Srebrenicu...Sekirao se zbog te prodaje, pa kada mu je Klinton svratio u bolnicu, a na putu za Potočare...preselio od sikiracije i bolesti drugi ili treći dan. Ja više volim Zukorlićev stil ''lupanja šakom o sto'', nego Alijinu bojažljivost.sindzerveza wrote:E ako je rijec o autonomijI naravno jesmo za ZA ali u nekim drugim vremenima.Sandzak hoce dobiti autonomiju,ali pod jednim uslovom ako novi svjetski poredak bude izvukao neku vecu racunicu prek toga.Srbija ima sa Srbijom onoliko koliko i Bosna sa Bosnom tu su samo marionete i ljudi podobni za sprovodjenje politike faraona svijeta i onih koju su svijetom "zagospodarili".
Fino kaže Zukorlić, ''uvijek je gospodin čovjek jahao dobrog konja'', a narod kaže ''za dobrim konjem prašina se diže''.
Na engleskom žena kaže da je Meholjić izjavio da im je Alija rekao da ima Klintonovu ponudu o intervenciji ako se masakrira 5000 Srebreničana.sindzerveza wrote:ja ne cu nigdje Aliju a ti?jedino sto cu neku zenu i vidjeh neki namontirani snimak.Pa vakih info me preskoci il zaobidji ako nemas nista vjerodostojnije.
al se ti nalupa gluposti...sindzerveza wrote:E ako je rijec o autonomijI naravno jesmo za ZA ali u nekim drugim vremenima.Sandzak hoce dobiti autonomiju,ali pod jednim uslovom ako novi svjetski poredak bude izvukao neku vecu racunicu prek toga.Srbija ima sa Srbijom onoliko koliko i Bosna sa Bosnom tu su samo marionete i ljudi podobni za sprovodjenje politike faraona svijeta i onih koju su svijetom "zagospodarili".
Uh meni je muftija king skoro pa k'o onaj LuterPipiDugaDevetka wrote: Fino kaže Zukorlić, ''uvijek je gospodin čovjek jahao dobrog konja'', a narod kaže ''za dobrim konjem prašina se diže''.
aj sta mi naprica i ta tvoja neka zena i naki namontirani jeftini snimci i to da je Alija reko.Imas li kakvih dokaza,ovo nije ni na jednom sudu u svjetu dokaz,vec lazni materijal?Cudime da nisu to zabiljezili i snimili a snimaju i ovo sto ja tipkam?PipiDugaDevetka wrote:Na engleskom žena kaže da je Meholjić izjavio da im je Alija rekao da ima Klintonovu ponudu o intervenciji ako se masakrira 5000 Srebreničana.sindzerveza wrote:ja ne cu nigdje Aliju a ti?jedino sto cu neku zenu i vidjeh neki namontirani snimak.Pa vakih info me preskoci il zaobidji ako nemas nista vjerodostojnije.
ne budi neozbiljan jaranesindzerveza wrote:aj sta mi naprica i ti i ova zena i naki namontirani jeftini snimci i to da je Alija reko.Ako nemas dokaza osim ovih jeftinih montaza?PipiDugaDevetka wrote:Na engleskom žena kaže da je Meholjić izjavio da im je Alija rekao da ima Klintonovu ponudu o intervenciji ako se masakrira 5000 Srebreničana.sindzerveza wrote:ja ne cu nigdje Aliju a ti?jedino sto cu neku zenu i vidjeh neki namontirani snimak.Pa vakih info me preskoci il zaobidji ako nemas nista vjerodostojnije.
ja te pitaj imas li kakav vjerodostojan dokaz da ima da Alija to kaze i da on vodi razgovor?Ko sto imaju audio i video zapisi karadzica mladica npr..Ja ti mogu isti video sklepat za 15 minu i reci da si ti bila na strani cetnika u ratu i da si ucestvovala u pokulju muslimana Srebrenice. Dje problem?
Hocu reci,posto idim da nisi razumjela da OVAJ VIDEO NAMONTIRANI SKLEPANI AMATERSIKI u kome govori neka spikerka u ime UN,i idu nake nejasne slike i neki tekrsti , da bi oprala njihova prljava zlodjla po bosni,i natovarila ih Aliji![]()
pa ti rekoh imas li ti kakv konkretan dokaz za te tvoje potvore ili je ovo jedino sto imas da nam dam tvoje lazi opravdas?
Eto, vi nastavite živjeti u zabludi, a Hakija i ja znamo šta se tačno desilo i ko je ''zavalio'' Srebreničane pored zločinaca Miloševića, Karadžića i Mladića.nikad_vise wrote:ne budi neozbiljan jaranesindzerveza wrote: aj sta mi naprica i ti i ova zena i naki namontirani jeftini snimci i to da je Alija reko.Ako nemas dokaza osim ovih jeftinih montaza?
ja te pitaj imas li kakav vjerodostojan dokaz da ima da Alija to kaze i da on vodi razgovor?Ko sto imaju audio i video zapisi karadzica mladica npr..Ja ti mogu isti video sklepat za 15 minu i reci da si ti bila na strani cetnika u ratu i da si ucestvovala u pokulju muslimana Srebrenice. Dje problem?
Hocu reci,posto idim da nisi razumjela da OVAJ VIDEO NAMONTIRANI SKLEPANI AMATERSIKI u kome govori neka spikerka u ime UN,i idu nake nejasne slike i neki tekrsti , da bi oprala njihova prljava zlodjla po bosni,i natovarila ih Aliji![]()
pa ti rekoh imas li ti kakv konkretan dokaz za te tvoje potvore ili je ovo jedino sto imas da nam dam tvoje lazi opravdas?u BIH ti netreba dokaz..sad je moderno reci da je alija izdajnik,staviti ga u isti sepet s milosevicem,karadzicem,tudjmanom..jos to malo sve zacinis sa pljuvanjem koji put reisa cerica,pa merlina nazoves bosanskim tomsonom i dobio si profil 70% glasaca socijaldemokrata..i boraca za multi-kulti nesto
![]()
p.s.ne gubi uzalud vrijeme i ja sam se trudio dok nisam procitao post u kome jedan analiticar iznese tezu da je alija osnivanjem SDA isprovocirao srbe i hrvate i oni napravili dar marposlije toga sam odustao
lagano pogledam predsjednikovu sliku preko monitora i iskuliram
![]()
![]()
--------------------------------ja samo ovaj jaše ergelu BMW 5 i ne zna se koliko žena.Hoće mu se,može mu se.Ako je to narodni tribun,aferim.PipiDugaDevetka wrote:Alija je prodao Srebrenicu...Sekirao se zbog te prodaje, pa kada mu je Klinton svratio u bolnicu, a na putu za Potočare...preselio od sikiracije i bolesti drugi ili treći dan. Ja više volim Zukorlićev stil ''lupanja šakom o sto'', nego Alijinu bojažljivost.sindzerveza wrote:E ako je rijec o autonomijI naravno jesmo za ZA ali u nekim drugim vremenima.Sandzak hoce dobiti autonomiju,ali pod jednim uslovom ako novi svjetski poredak bude izvukao neku vecu racunicu prek toga.Srbija ima sa Srbijom onoliko koliko i Bosna sa Bosnom tu su samo marionete i ljudi podobni za sprovodjenje politike faraona svijeta i onih koju su svijetom "zagospodarili".
pa kod nas narod zudi za takvimzonbirile wrote:--------------------------------ja samo ovaj jaše ergelu BMW 5 i ne zna se koliko žena.Hoće mu se,može mu se.Ako je to narodni tribun,aferim.PipiDugaDevetka wrote:Alija je prodao Srebrenicu...Sekirao se zbog te prodaje, pa kada mu je Klinton svratio u bolnicu, a na putu za Potočare...preselio od sikiracije i bolesti drugi ili treći dan. Ja više volim Zukorlićev stil ''lupanja šakom o sto'', nego Alijinu bojažljivost.sindzerveza wrote:E ako je rijec o autonomijI naravno jesmo za ZA ali u nekim drugim vremenima.Sandzak hoce dobiti autonomiju,ali pod jednim uslovom ako novi svjetski poredak bude izvukao neku vecu racunicu prek toga.Srbija ima sa Srbijom onoliko koliko i Bosna sa Bosnom tu su samo marionete i ljudi podobni za sprovodjenje politike faraona svijeta i onih koju su svijetom "zagospodarili".
to je dovoljno da objasni zašto iznosi laži na rahmetli predsjednikaPipiDugaDevetka wrote: Hakije je, inače, član SDP-a! :d:
Ja mislim da u normalnoj državi ljudi uopšte ne bi morali da se izjašnjavaju po pitanju nacionalne pripadnosti, dovoljno bi bilo samo državljanstvo te države. Čim uzmeš pasoš Srbije ili BiH ti si državljanin te države, a da li se ti osjećaš kao srbin, bošnjak, hrvat, rom itd. , to bi trebala biti tvoja privatna stvar. Država bi trebala biti servis državljana te države, a ne nekakva svetinja.apsolut wrote:
a druga je stvar, sta ce bosanac u srbijicim uzmes pasos srbije ti si SRBIN... ne PRAVOSLAVAC nego SRBIN - jer se nalazis u toj zemlji, Austrijanac je Austrijanac - a jel jevrej, musliman, buddha to nikog ne zanima, to je privatna stvar......
Musliman = Bosnjak... ja ne mogu budem bosnjak a zivim u bosni i onda me jebu da sam HR ili SRB ,a nisam nijedno ja sam jebeni BOSANAC.... i kakve veze ima ko koju vjeru prakticira itd... zabranit sve ove gluposti i sve stavit KAO bosanac...i rjesen problem... ;]
Ti ili se pravis glup ili si stvarno glup.apsolut wrote:ja samo ne kontam kako moze biti : muslimani Bošnjaci u Srbiji nalaze "pod pristiskom stalne diskriminacije po vjerskoj i nacionalnoj osnovi koje oni žele da prevaziđu mirnim putem, ali im se to ne dozvoljava".
a druga je stvar, sta ce bosanac u srbijicim uzmes pasos srbije ti si SRBIN... ne PRAVOSLAVAC nego SRBIN - jer se nalazis u toj zemlji, Austrijanac je Austrijanac - a jel jevrej, musliman, buddha to nikog ne zanima, to je privatna stvar......
Musliman = Bosnjak... ja ne mogu budem bosnjak a zivim u bosni i onda me jebu da sam HR ili SRB ,a nisam nijedno ja sam jebeni BOSANAC.... i kakve veze ima ko koju vjeru prakticira itd... zabranit sve ove gluposti i sve stavit KAO bosanac...i rjesen problem... ;]