MMA (Mixed Martial Arts)

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Strauss

#1001 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Strauss »

a jasta nego se prati. a ti turniri su meni inace super, a i puno pravediji su i prema samim borcima. tacno se zna koliko borbi moras pobijediti kako bi dosao do borbe za pojas. nema favorizovanja nekih boraca od strane vlasnika, neko se mora dobro oznojiti kako bi dosao do borbe za pojas, a neko zahvaljujuci popularnosti il necemu drugom borbu dobije mnogo prije nego sto zasluzuje. ja licno kad bi mogao birati sistem takmicenja u ufc-u prije bi izabrao turnire i jasan put dolazka do pojasa, nego ovo trenutno stanje.
UnscarD
Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.

#1002 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by UnscarD »

Slazem se 100% za turnire...nekada je slicno bilo u Pridu ali UFC je biznis pa onda sve ostalo, ali valjda je zato i najveci.

Slucajno upratim prije neki dan World Combat League koji je osnovao Chuck Norris :-D

Pravila su najslicnija K1 a bori se tim protiv tima u kojem je obavezno i jedno zensko. Ono sto sam ja gledao je bilo prilicno atraktivno (zbog velike razlike u kvalitetu boraca) a u jednom timu se borio i Pat Barry i naravno nalupao nekog debu (za kojeg nisam nikada cuo) a koji je na WCL highlitu redovno.
http://wcl.com/
Strauss

#1003 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Strauss »

cuo sam za tu njegovu organizaciju. mada nikad nisam gledao(dosad).

:oops: :oops:
http://mmajunkie.com/news/28109/alistai ... -fight.mma
dzeno123

#1004 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by dzeno123 »

Strauss wrote:cuo sam za tu njegovu organizaciju. mada nikad nisam gledao(dosad).

:oops: :oops:
http://mmajunkie.com/news/28109/alistai ... -fight.mma
Evo prilike da konacno UFC dovede Fedora koji bi se trebao boriti sa Cainom a Mir da dobije priliku za title shoot. Naravno ovo su moje zelje samo ali izgledno je da ce Mir uskociti umjesto Overeema.
UnscarD
Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.

#1005 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by UnscarD »

Tacno se provukao prvi put sa tim testiranjem ... e jebi ga , bas sam cekao ovo. Mada nije jos sve gotovo ako aplicira za taj B Test na koji ima pravo ... ne znam tehnicki da li je moguce da skine te T/E (sta god to bilo) sa 10 koliko ima na dozvoljenih 6/1.
To bi mozda Amra mogla znati ?
Uglavnom bez veze totalno. Ako se ne bude borio treba ga sankcionisati.
chengaba

#1006 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by chengaba »

UnscarD wrote:Tacno se provukao prvi put sa tim testiranjem ... e jebi ga , bas sam cekao ovo. Mada nije jos sve gotovo ako aplicira za taj B Test na koji ima pravo ... ne znam tehnicki da li je moguce da skine te T/E (sta god to bilo) sa 10 koliko ima na dozvoljenih 6/1.
Pa u suštini, zbog ovakvog rezultata testa, borba sa Brockom bi trebala biti proglašena No Contest, ili kao Brockovu pobjedu, jer zbog peripetija oko testiranja prije borbe, dobio je samo uslovnu licencu, a uslov je bio da prođe 2 nasumična testiranja, a evo već je na prvom pao... :roll:
drugodtvogdruga

#1007 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by drugodtvogdruga »

Sta je on razmisljao da mi je znati kada je potpisao ugovor za UFC. Cak se preselio u USA. Znao je da ce ga testirat sto puta, poco ko light heavyweight a danas izgleda ko da je izaso iz crtanog filma...
amra67

#1008 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by amra67 »

UnscarD wrote:Tacno se provukao prvi put sa tim testiranjem ... e jebi ga , bas sam cekao ovo. Mada nije jos sve gotovo ako aplicira za taj B Test na koji ima pravo ... ne znam tehnicki da li je moguce da skine te T/E (sta god to bilo) sa 10 koliko ima na dozvoljenih 6/1.
Poviseni testeroni nemaju uopste veze sa prezentacijom borca u bilo kojem smislu tj. da se koriscenjem tih istih postaje super heroj ili sta ja znam. Testeteroni uticu na raspolozenje. Da li imas manje ili vise testerona je mjerilo kako se osjecas. Rampaze Jackson je prije borbe u Japanu od doktora dobijao inekcije sa testeronima jer se nije osjecao dobro prije meca zbog povrjede koljena koliko me sjecanje pamti i tih extra testerona su mu samo psihicki djelovali a ne fizicki ( da je djelovalo fizicki ne bi bio dozvoljen mec). Takodje Cheal Sonnen je koristio iste te i imao 17:1 prije meca sa A. Silvijom pa nikom nista !! Sad ne znam da li je kontrolisan prije ili poslije meca milsim da je nakon ?? Pitanje je da li se moze skinuti na ispod 6:1 ?? Mislim da moze samo ne znam koji rok da se ponovo uradi test?? Jer sumnjam da je Overeem glup da pisa uz vjetar. Vidjet ce mo kako ce se ovo dalje odvijati nadam se najboljem jer za sada nema nikakvih negativnih feedbackova iz kampa Overeema i izgleda da je tamo sve Ok.
enisss

#1009 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by enisss »

amra67 wrote:
Poviseni testeroni nemaju uopste veze sa prezentacijom borca u bilo kojem smislu tj. da se koriscenjem tih istih postaje super heroj ili sta ja znam. Testeteroni uticu na raspolozenje. Da li imas manje ili vise testerona je mjerilo kako se osjecas. Rampaze Jackson je prije borbe u Japanu od doktora dobijao inekcije sa testeronima jer se nije osjecao dobro prije meca zbog povrjede koljena koliko me sjecanje pamti i tih extra testerona su mu samo psihicki djelovali a ne fizicki ( da je djelovalo fizicki ne bi bio dozvoljen mec). Takodje Cheal Sonnen je koristio iste te i imao 17:1 prije meca sa A. Silvijom pa nikom nista !! Sad ne znam da li je kontrolisan prije ili poslije meca milsim da je nakon ?? Pitanje je da li se moze skinuti na ispod 6:1 ?? Mislim da moze samo ne znam koji rok da se ponovo uradi test?? Jer sumnjam da je Overeem glup da pisa uz vjetar. Vidjet ce mo kako ce se ovo dalje odvijati nadam se najboljem jer za sada nema nikakvih negativnih feedbackova iz kampa Overeema i izgleda da je tamo sve Ok.
Ubij me ako sam te ista skapirao :)
Naravno da nema nikakvog feedback-a iz Overeemovog kampa kada znaju da su zajebali stvar..tj...zajebala ih je Nevada Athletic Commison...postoje random testiranja koja nisu najavljena..znaci...mogu te lako uhvatiti na ulici i testirati te..svi borci su potpisali ugovor u kome to jasno pise...i Overeem je potpisao taj isti ugovor
Ovo testiranje je bilo nakon press konferencije na kome su prisustvovali svi borci sa nadolazeceg eventa gdje ce se boriti(sad izgleda nece) Overeem i Santos...test su uredno prosli svi..znaci..Mir...Cain..Silva..Nelson..samo je pao Overeem...
Hoces da mi kazes da testosteron utice samo na psihu :DDDD..povjerovao bi ti sigurno da sam zidar ili bravar...ne podcjenjujem ova zanimanja ali dugo sam u sportu..a i fax imam iza sebe..daj molim te...da ne pisemo nebuloze po forumu :D
Pomocu testosterona ljudi mijenjaju svoja tijela..tj...nabacuju misicnu masu i u nekih 7 dana izgledaju totalno drugacije....
omjer 6:1 je dozvoljen u UFC-u...normalan covjek ima omjer 1:1..sto znaci da je borcima omoguceno da imaju vise testosterona od prosjecnih 5 ljudi...ja sam znao da je Overeem na steroidima..samo je smijesno sto to covjek nikad nije priznao..jedini borac koji je to priznao je Denis Stojnic i svaka mu cast..svi nesto uzimaju kao konjsko meso a tamo se lupaju svim i svacim...ja sam dugo u teretani i znam veoma dobro kako je tesko nabaciti i 1 kg misicne mase.
amra67

#1010 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by amra67 »

O trajanju ovog PED-a

The half-life of T is only eight hours. So every eight hours, half of the T you took is washed out of your blood. Therefore, if a cheater knows when he is likely to be tested (i.e. post-fight), he doesn't need to be a genius to know when to stop taking ("cycle off") to test lower than 6:1 or 4:1. Twenty-four hours is three half-lives, and virtually none of the extra T is left in your system to get you busted.

T abuse is making a resurgence because of therapeutic-use exemptions (TUE for TRT). Also, it naturally occurs in men's blood – unlike other anabolic steroids that at any level are unnatural (not made within the body) and must be masked in an attempt to beat the test. Cheaters don't have to mask T, so they don't worry about testing positive for a masking agent. They just need enough time for their bodies to get rid of it naturally.

@eniss: Pisem ono sto znam ili mislim da znam. Nista manje nista vise. ..
enisss

#1011 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by enisss »

amra67 wrote:O trajanju ovog PED-a

The half-life of T is only eight hours. So every eight hours, half of the T you took is washed out of your blood. Therefore, if a cheater knows when he is likely to be tested (i.e. post-fight), he doesn't need to be a genius to know when to stop taking ("cycle off") to test lower than 6:1 or 4:1. Twenty-four hours is three half-lives, and virtually none of the extra T is left in your system to get you busted.

T abuse is making a resurgence because of therapeutic-use exemptions (TUE for TRT). Also, it naturally occurs in men's blood – unlike other anabolic steroids that at any level are unnatural (not made within the body) and must be masked in an attempt to beat the test. Cheaters don't have to mask T, so they don't worry about testing positive for a masking agent. They just need enough time for their bodies to get rid of it naturally.

@eniss: Pisem ono sto znam ili mislim da znam. Nista manje nista vise. ..
Covjek je pao na iznenadnom doping testu...i na prvom bi pao da nije pobjegao u Holandiju..to je sada svima jasno...sad ce on fino da obori nivo testosterona ispod 1:6 i sve ok...nije to njemu problem...ocistis se prije testiranja i onda opet poslije borbe ide nova kura :D
dzeno123

#1012 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by dzeno123 »

Pa ovo je glupost zesca ako ga ne suspenduju i moze biti jos veca motivacija borcima da zloupotrebljavaju ne dozvoljene supstance.
amra67

#1013 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by amra67 »

dzeno123 wrote:Pa ovo je glupost zesca ako ga ne suspenduju i moze biti jos veca motivacija borcima da zloupotrebljavaju ne dozvoljene supstance.
90 % a mozda i vise u teskoj kategoriji koristi ovo ili ono...Overeema moze kazniti samo Zuffa a to je da mu ne odobre borbu iz principa. Ovi iz komisije ne mogu jer nije imao licencu. Tako da je ovo sve tresla se gora rodio se mis. Nekad Thiago Silvija je pokusao da podmetne tudji urin kad su ga kontrolisali i dobio je godinu zabrane i evo ga sad protiv Gustafsona na glavnom mecu. Sad je sve na Zuffi i kako ce da na ovo odreaguje.

@enisss: http://www.mmamania.com/2012/2/29/28344 ... ryan-bader
enisss

#1014 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by enisss »

amra67 wrote:
dzeno123 wrote:Pa ovo je glupost zesca ako ga ne suspenduju i moze biti jos veca motivacija borcima da zloupotrebljavaju ne dozvoljene supstance.
90 % a mozda i vise u teskoj kategoriji koristi ovo ili ono...Overeema moze kazniti samo Zuffa a to je da mu ne odobre borbu iz principa. Ovi iz komisije ne mogu jer nije imao licencu. Tako da je ovo sve tresla se gora rodio se mis. Nekad Thiago Silvija je pokusao da podmetne tudji urin kad su ga kontrolisali i dobio je godinu zabrane i evo ga sad protiv Gustafsona na glavnom mecu. Sad je sve na Zuffi i kako ce da na ovo odreaguje.

@enisss: http://www.mmamania.com/2012/2/29/28344 ... ryan-bader
sto se tice rampage-a ovdje se radilo o TRT..da objasnim..poslije 26 godine zivota..svakom covjeku opada prirodna razina testosterona..i vecina boraca naravno u svojim 30 tim uradi terapiju kojom vrate testosteron na nivo kada su bili mnogo mladji..i to je dozvoljeno i to je ok...Ali i tu postoje granice...Nate Marquardt je bas zbog toga sto je sa tom terapijom presao tu granicu dobio otkaz iz UFC-a..ocigledno da je Rampage nije presao a i postoji tu stvar testiranja,tj vremena kada se testiranje radi.
Ocigledno da se Overeem nije nadao da bi ga mogli testirati poslije pres konferencije pa se covjek malo opustio :D
Strauss

#1015 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Strauss »

sta mislite ko ce zamijeniti overeema.. ono sto je sigurno, jeste da ce jds na ovom eventu braniti pojas i da mu definitivno mir i cain nece biti protivnici, a meni je upravo jedan od te dvojice najlogicniji izbor.
hunt, fedor, pa cak i henderson se spominju kao eventualni protivnici. od ovih hedno mi je najrealnija opcija, mada opet ako ga ovdje istrose onda jones u slucaju pobjede nad evansom ostaje bez jedinog preostalog, dostojnog protivnika.
enisss

#1016 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by enisss »

Strauss wrote:sta mislite ko ce zamijeniti overeema.. ono sto je sigurno, jeste da ce jds na ovom eventu braniti pojas i da mu definitivno mir i cain nece biti protivnici, a meni je upravo jedan od te dvojice najlogicniji izbor.
hunt, fedor, pa cak i henderson se spominju kao eventualni protivnici. od ovih hedno mi je najrealnija opcija, mada opet ako ga ovdje istrose onda jones u slucaju pobjede nad evansom ostaje bez jedinog preostalog, dostojnog protivnika.
prevelike su pare u opticaju da bi se sve ovako zavrsilo...mislim da ce Overeem-u dopustiti drugi test na kome ce on naravno imati dozvoljenu razinu testosterona...ne bi me cudilo kad bi ovaj Henderson izazvao sve prvake...pa i one koji se takmice u LW i FW :D
amra67

#1017 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by amra67 »

enisss wrote:
Strauss wrote:sta mislite ko ce zamijeniti overeema.. ono sto je sigurno, jeste da ce jds na ovom eventu braniti pojas i da mu definitivno mir i cain nece biti protivnici, a meni je upravo jedan od te dvojice najlogicniji izbor.
prevelike su pare u opticaju da bi se sve ovako zavrsilo...mislim da ce Overeem-u dopustiti drugi test na kome ce on naravno imati dozvoljenu razinu testosterona...ne bi me cudilo kad bi ovaj Henderson izazvao sve prvake...pa i one koji se takmice u LW i FW :D
Overeem mora do 24 aprila zatraziti licencu. Kolilo sam razumila na B testu se kontrolise detaljno i na druge substance .I u svemu ovome ima i jedna smijesna: A to je da ga nisu smjeli kontrolisati jer nije imao licencu niti je tu istu trazio i da je ovaj test zbog toga ne vazeci nego samo ukazujuci.I da je to znao mogao je odbiti da radi ovaj test ( to isto kad ti trazi neko vozacku a ides pjeske) !!!! Jer prosli put se morao kontrilsati da bi dobio licencu koja je vazila do kraja prosle godine. Sanse da bude ovaj mec su realno male i najvjerovatnije Mark Hunt ce ga zamijeniti.
P.S. I da se dogodi ovaj mec imo on uopste nema smisla?? U slucaju da dobije Overeem ovaj mec sta ima na to da kaze poslije meca? "I'm champion and the best in the world" ??? !!!! :run: Mislim da je on sam sebe dovoljno kaznio sa ovim.
enisss

#1018 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by enisss »

Kakvu licencu Amra spominjes?Pa ne mozes se boriti u UFC-u bez licence...
amra67

#1019 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by amra67 »

enisss wrote:Kakvu licencu Amra spominjes?Pa ne mozes se boriti u UFC-u bez licence...
Pa on je i nema i zato je mora zatraziti od Nevade State Atletik Comision. Ona mu je i proslu izdala SAMO za borbu protv B.Lesnara. Tada morao je uraditi onaj doping test. I ta licenca je istekla odmah poslije meca. Znaci on mora ponovo sad trazi tu istu za borbu sa JDS ali ce morati da uradi B test ili da ima vanzemaljsku pricu kako je dosao do tih 14:1 da bi je dobio za ovaj mec ili mozda za duzi period? Mislim da ovdje se sad radi o advokatskim poslovima jer ako advokati dokazu da je testiran a nisu smijeli onda ovaj test pada u vodu. Znaci samo tako postoji mogucnost da se bori protiv JDS. State Atletik Comision neke drzave ima pravo da testira samo one koji imaju vec licencu a Overeem je nije imao jer mu je bila izdata samo za jedan mec i za taj mec je testiran na doping. Tako da na novi doping test nisu imali pravo. Da je vec imao licencu za ovu borbu ne bi ga zvali 24.04. da trazi licencu nego bi ga odmah suspendovali na 6-12 mjeseci. Kad dobijes dozvolu na odredjeno vrijeme mjesec, dva ili godinu.. moras se pridrzavati pravila koja ti Atletik State Comisija hantira iz te drzave. Posto Overeem nije imao licencu nije bio obavezan da se prdrzava tih pravila jer je bukvalno se dopingovao kao obican gradjanin a takve Atletik State Comision neke drzaave koja je odgovorna za doping kontrolu nema prava da kontrolise niti ima nadleznost. Mada da sam na Overeemovom mjestu ja bih prihvatila kaznu i odsluzila svoje i ponovo sve ispocetka ali na posten nacin. Bilo sta drugo je samo blamaza.
Last edited by amra67 on 08/04/2012 14:29, edited 1 time in total.
enisss

#1020 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by enisss »

amra67 wrote:
enisss wrote:Kakvu licencu Amra spominjes?Pa ne mozes se boriti u UFC-u bez licence...
Pa on je i nema i zato je mora zatraziti od Nevade State Atletik Comision. Ona mu je i proslu izdala SAMO za borbu protv B.Lesnara. Tada morao je uraditi onaj doping test. I ta licenca je istekla odmah poslije meca. Znaci on mora ponovo sad trazi tu istu za borbu sa JDS ali ce morati da uradi B test ili da ima vanzemaljsku pricu kako je dosao do tih 14:1 da bi je dobio za ovaj mec ili mozda za duzi period? Mislim da ovdje se sad radi o advokatskim poslovima jer ako advokati dokazu da je testiran a nisu smijeli onda ovaj test pada u vodu. Znaci samo tako postoji mogucnost da se bori protiv JDS. State Atletik Comision neke drzave ima pravo da testira samo one koji imaju vec licencu a Overeem je nije imao jer mu je bila izdata samo za jedan mec i za taj mec je testiran na doping. Tako da na novi doping test nisu imali pravo. Da je vec imao licencu za ovu borbu ne bi ga zvali 24.04. da trazi licencu nego bi ga odmah suspendovali na 6-12 mjeseci. Kad dobijes dozvolu na odredjeno vrijeme mjesec, dva ili godinu.. moras se pridrzavati pravila koja ti Atletik State Comisija hantira iz te drzave. Posto Overeem nije imao licencu nije bio obavezan da se prdrzava tih pravila jer je bukvalno se dopingovao kao obican gradjanin a takve Atletik State Comision neke drzaave koja je odgovorna za doping kontrolu nema prava da kontrolise niti ima nadleznost.
ali potpisujuci ugovor za UFC on je pristao da se rade random testovi..nenajavljeni..tako da je on MORAO da radi ovaj test poslije press konferencije..kao i svi ostali borci
amra67

#1021 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by amra67 »

enisss wrote:
amra67 wrote:
Pa on je i nema i zato je mora zatraziti od Nevade State Atletik Comision. Ona mu je i proslu izdala SAMO za borbu protv B.Lesnara. Tada morao je uraditi onaj doping test. I ta licenca je istekla odmah poslije meca. Znaci on mora ponovo sad trazi tu istu za borbu sa JDS ali ce morati da uradi B test ili da ima vanzemaljsku pricu kako je dosao do tih 14:1 da bi je dobio za ovaj mec ili mozda za duzi period? Mislim da ovdje se sad radi o advokatskim poslovima jer ako advokati dokazu da je testiran a nisu smijeli onda ovaj test pada u vodu. Znaci samo tako postoji mogucnost da se bori protiv JDS. State Atletik Comision neke drzave ima pravo da testira samo one koji imaju vec licencu a Overeem je nije imao jer mu je bila izdata samo za jedan mec i za taj mec je testiran na doping. Tako da na novi doping test nisu imali pravo. Da je vec imao licencu za ovu borbu ne bi ga zvali 24.04. da trazi licencu nego bi ga odmah suspendovali na 6-12 mjeseci. Kad dobijes dozvolu na odredjeno vrijeme mjesec, dva ili godinu.. moras se pridrzavati pravila koja ti Atletik State Comisija hantira iz te drzave. Posto Overeem nije imao licencu nije bio obavezan da se prdrzava tih pravila jer je bukvalno se dopingovao kao obican gradjanin a takve Atletik State Comision neke drzaave koja je odgovorna za doping kontrolu nema prava da kontrolise niti ima nadleznost.
ali potpisujuci ugovor za UFC on je pristao da se rade random testovi..nenajavljeni..tako da je on MORAO da radi ovaj test poslije press konferencije..kao i svi ostali borci
UFC nema veze sa doping kontrolom jer i UFC dobro znaju da je ne moguce trenirati 2 x dnevno i biti godinama na vrhu a da ne uzimas supstance za obnovu misica jer svaki trening ubija misice a za recovery tih istih trebaju substance. Rekoh 90% i vise njih koristi te iste samo sto imaju doktora koji to odrzava na dozvoljenom nivou ali izgleda da Overeem treba malo vise da bi bio to sto i jeste.Vjerovatno vremenom postajes ovisnik tih istih pa nije ni cudo sto se i na press konferenciju dolazi dopingovan. Mislim da su i ovi sto su ga kontrolisali bili iznenadjeni da je dosao dopingovan na press konferenciji. Cini mi se da je bio cilj upravo drugaciji. Uraditi doping test kad samo budala moze doci dopingovan i ocekivali su negativan rezultat i tako pred javnoscu pokazati da je cist. Ovako iznenadili su i sebe i sve druge.Raditi random doping testove ili bilo koje druge moras samo ako imas izdatu licencu ili je trazis prije nastupa za mec ili poslije meca (slucaj Cyborg)Licenca se daje za jednu ili vise meceva. UFC nije briga sta radis i kako radis ako znas da sakrijes i da im donosis lovu. Jer da je u drugom slucaju oni bih svakog ko se dopinguje otkaz urucili. Ovako znaju da Overeem moze da im donese lovu i cekaju sta ce komisija reci. Inace bi odmah nasli zamjenu i to objavili. I mnogi drugi koji su koristili doping su jos uvijek u UFC.Malo je njih koji su dobili otkaz.
Last edited by amra67 on 08/04/2012 15:10, edited 1 time in total.
enisss

#1022 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by enisss »

Nisi me shvatila...ja sve to znam...hocu da ti kazem da on MORAO da pristane na test jer mu u ugovoru pise da MORA uraditi testove kada to komisija zahtjeva
amra67

#1023 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by amra67 »

enisss wrote:Nisi me shvatila...ja sve to znam...hocu da ti kazem da on MORAO da pristane na test jer mu u ugovoru pise da MORA uraditi testove kada to komisija zahtjeva
Iskreno mislim da je ovaj doping test bio iznenadjenje za Overeema a rezultat testa iznenadjenje za sve.Od komisije koja je htjela da ga kontrolise u momentu kad samo budala moze da bude toliko dopingovan.Iskreno ne zelim ovaj mec gledati. Mark Hunt ili neko drugi izvan 146 karte :thumbup:
@eniss ne znam sta stoji u ugovoru ali u svakom ugovoru ima rupa pa evo i ova sa Overeemom zato sto nije bio licenciran..
Last edited by amra67 on 08/04/2012 15:28, edited 1 time in total.
Strauss

#1024 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Strauss »

overeem je prilikom dobijanja privremene licence za mec za lesnarom, pristao da ce ga u narednom periodu(do borbe sa jds) dva puta nasumicno testirati. i u oba slucaja je morao proci test kako bi dobio licencu za mec sa jds. mada je bilo price da je prolazak na ta dva nenajavljena testa uslov za prizanvanje razultata borbe sa lesnarom, mada ne vjerujem da ce sto ista mjenjati, bez obzira sto je pao. i tu je sve jasno, nije se stigao ocistiti, popusio foru i kraj price. koliko god jds-overeem bio dobar match-up, nadam se da mu nece dati licencu i da ce se godinu dana "susitit", jer ako njemu sad progledaju kroz prste onda ode sve u helac :D
Strauss

#1025 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Strauss »

amra67 wrote: a rezultat testa iznenadjenje za sve
:D :D "Nisam ja, kunem se.To su bili konji, majke mi…" :D
Post Reply