http://www.abendzeitung-muenchen.de/inh ... b52f1.html
FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ledeni_caj
#1002 Re: FC Bayern Munchen
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110529025
Nisam bas siguran da je potrebno davati ovoliko love za napadaca. U slucaju da ima istine u ovome naravno. Napad je vec odlican, odbrana jaka treba.
Valja ustopat Mesija, Cavija i Iniestu iduce godine. 
Nisam bas siguran da je potrebno davati ovoliko love za napadaca. U slucaju da ima istine u ovome naravno. Napad je vec odlican, odbrana jaka treba.
- MeanMachine
#1003 Re: FC Bayern Munchen
45 mil EURledeni_caj wrote:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110529025
Nisam bas siguran da je potrebno davati ovoliko love za napadaca. U slucaju da ima istine u ovome naravno. Napad je vec odlican, odbrana jaka treba.Valja ustopat Mesija, Cavija i Iniestu iduce godine.
-
BASS
- MeanMachine
#1005 Re: FC Bayern Munchen
Vrlo "loša" selekcija ekipa
- MeanMachine
#1006 Re: FC Bayern Munchen
FC Bayern München je na svojoj internet stranici potvrdio da je Manuel Neuer potpisao sa Bayernom ugovor u trajanju od pet godina i da je od sada zvanično član Bayerna
Potvrđeno je i potpisivanje ugovora u trajanju od četiri godine sa Rafinhom koji je od sada također član Bayerna
Mislim da su ovo dvije fantastične investicije, i uz dovođenje još jednog vrhunskog stopera Bayern bi bio u potpunosti spreman za nastupajuću sezonu, osvajanje titula prvaka Njemačke i pobjednika DFB kupa, kao i za mogući plasman u finale Lige Prvaka koje se naredne sezone igra na Allianz Areni
- madtv
#1007 Re: FC Bayern Munchen
MeanMachine wrote:Breaking News
![]()
FC Bayern München je na svojoj internet stranici potvrdio da je Manuel Neuer potpisao sa Bayernom ugovor u trajanju od pet godina i da je od sada zvanično član Bayerna![]()
Potvrđeno je i potpisivanje ugovora u trajanju od četiri godine sa Rafinhom koji je od sada također član Bayerna![]()
Mislim da su ovo dvije fantastične investicije, i uz dovođenje još jednog vrhunskog stopera Bayern bi bio u potpunosti spreman za nastupajuću sezonu, osvajanje titula prvaka Njemačke i pobjednika DFB kupa, kao i za mogući plasman u finale Lige Prvaka koje se naredne sezone igra na Allianz Areni![]()
nek' je sa srecom
-
BASS
#1008 Re: FC Bayern Munchen
Imamo novog Kahna
I Vidal će najvjerovatnije doći,ako ne sad onda slj.godine.
Još jedan dobar stoper i to je to.
I Vidal će najvjerovatnije doći,ako ne sad onda slj.godine.
Još jedan dobar stoper i to je to.
-
missko
#1009 Re: FC Bayern Munchen
jos da dovedu Bordona ili Krstajica ko stopera, i eto Salke u crvenom 
- ledeni_caj
#1010 Re: FC Bayern Munchen
Nadam se samo da ce Heynckes to sve posloziti kako treba. 
- MeanMachine
#1011 Re: FC Bayern Munchen
Da si rekao "da dovedu Höwedes-a" pa bih rekao OKmissko wrote:jos da dovedu Bordona ili Krstajica ko stopera, i eto Salke u crvenom
Ovih dana čitam da Schalke planira dovesti Lehman-a kao golmana ( i to možda i kao prvog golamana
-
missko
#1012 Re: FC Bayern Munchen
Ma Salke je karina od ekipe sto se rukovodstva tice, mislim da ih ceka sudbina Hamburga. Zezo sam se za Bordona i Krstajica, al mislim da ni Rafinja nije neko pojacanje za price, uzeli ga sto im je jeftin i zato sto im moze popuniti tu pooziciju, Rafinji je svamulo al jel Bayernu s njim ne bi bio siguran. Zanima me kako ce igrati sezonu pod pritiskom, da se finale LP igra u Münchenu i da moraju prvo pretkolo da prodju a trener novi. Puno zavisi koliko ce brzaci bit povrijedzeni, (Roben , Riberi, Olic) jer Klose ode a nece dovodit napadaca kazu.MeanMachine wrote:Da si rekao "da dovedu Höwedes-a" pa bih rekao OKmissko wrote:jos da dovedu Bordona ili Krstajica ko stopera, i eto Salke u crvenom, ali Bordon i Krstajić ne bi mogli ni peškire slagati u Bayernu, a kamo li igračima dresove prati ili kopačke čistiti
(svaka čast Bordonu dok je bio mlađi, ali sada
)
Ovih dana čitam da Schalke planira dovesti Lehman-a kao golmana ( i to možda i kao prvog golamana), pravi stručnjaci, ali tako to bude kada imaju milione EUR dugova pa od love koju će dobiti za Neuer-a smiju uložiti samo mali dio da bi ostatkom umanjili dugove (tu onda i ne mogu očekivati bolje pojačanje od Lehmana, mada je upitno kiliko bi im on uopšte bio "pojačanje" nakon Neuer-a).
Last edited by missko on 06/06/2011 16:38, edited 1 time in total.
-
BASS
#1013 Re: FC Bayern Munchen
Daj nek neko iz Minhena ode do Lucia pospe se pepelom i zamoli ga da se vrati...
Da bude stvar još gora,čovjek je sam rekao nakon ispadanja Bajerna od Intera u LP - kada ode Van Gaal neka me samo nazovu i ništa...
Evo dolazi valjda neki japanac usama
Da bude stvar još gora,čovjek je sam rekao nakon ispadanja Bajerna od Intera u LP - kada ode Van Gaal neka me samo nazovu i ništa...
- madtv
#1014 Re: FC Bayern Munchen
nedostupan je cijeli dan...BASS wrote:Daj nek neko iz Minhena ode do Lucia pospe se pepelom i zamoli ga da se vrati...![]()
-
BASS
#1015 Re: FC Bayern Munchen
madtv wrote:nedostupan je cijeli dan...BASS wrote:Daj nek neko iz Minhena ode do Lucia pospe se pepelom i zamoli ga da se vrati...![]()
Nego evo ode Klose...
Hajd nek mu je sa srećom.
- madtv
#1016 Re: FC Bayern Munchen
Sretno mu bilo i sa uspjehom 
- MeanMachine
#1017 Re: FC Bayern Munchen
Klose-u svaka čast, čovjek je uvijek davao svoj maksimum za Bayern, čak i onda kada nije bio u prvom timu i kada je ulazio u igru svega 10-15 minuta pred kraj utakmice. Na osnovu njegovih igara u Werderu očekivalo se možda da će Klose biti veće pojačanje za Bayern ali i ovako je po meni ostavio dobar utisak, a prije svega je svojim karakterom i zalaganjem na terenu pomagao ostatku ekipe (nije mu omjer broja datih golova prema broju utakmica baš najbolji, ali mislim da su od njegove igre ostali igrači profitirali, prije svega njegovi saigrači u napadu koji su zahvaljujući Klose-u imali više prostora za igru i više prilika za postizanje golova). Zaključak
odlazak Klose-a iz Bayerna u ovom trenutku je sa aspekta igračkog kvaliteta po mom mišljenju opravdan (igrač u godinama - za napadača, prilično van forme i vjerovatno vrlo blizu okončanju profesionalne fudbalske karijere). S druge strane, kao čovjeku Klose-u se nema šta prigovoriti, i igrači njegovog karaktera su za svaku ekipu poželjni i važni.
U svakom slučaju, Klose-u sretno bez obzira u koji klub ode, a nadati se da će Bayern sa Heynckesom naći rješenje da situacija u napadu Bayerna po pitanju broja raspoloživih napadača ne postane "kritična" usljed mogućih povreda u toku sezone.
U svakom slučaju, Klose-u sretno bez obzira u koji klub ode, a nadati se da će Bayern sa Heynckesom naći rješenje da situacija u napadu Bayerna po pitanju broja raspoloživih napadača ne postane "kritična" usljed mogućih povreda u toku sezone.
- cico x
#1018 Re: FC Bayern Munchen
sto niko ne javi da je rafinha u bayernu !?
-
missko
#1019 Re: FC Bayern Munchen
Mislis privatno ti nije niko javio ili sta?cico x wrote:sto niko ne javi da je rafinha u bayernu !?
Na prethodnoj stranici se objavilo al mozda ti ne pratis ovo.
- Basler
#1020 Re: FC Bayern Munchen
ma ebo to, već stara vijest. de ti nama javi kada bude zvanično ovo za boatenga.cico x wrote:sto niko ne javi da je rafinha u bayernu !?
- simonese
#1021 Re: FC Bayern Munchen
Boateng je parmakBasler wrote:ma ebo to, već stara vijest. de ti nama javi kada bude zvanično ovo za boatenga.cico x wrote:sto niko ne javi da je rafinha u bayernu !?
u HSV-u i u City-u a ako bog da nece u Bayern-u
- Basler
#1022 Re: FC Bayern Munchen
a koga bi ti @simonese? ono, onako realno, bez pretjeranih fantazija tipa vidić, terry i co.
ako je on parmak, da se zadovoljimo militom, alexom, danteom ili pak merteom.
dobar je jerome, samo što još nije dokazan na poziciji halfa (pretežno igrao beka).
s obzirom na uslove/mogućnosti ovo nam se nudi kao idealno rješenje.
dogovor je vrlo blizu i to će biti realizovano.
ako je on parmak, da se zadovoljimo militom, alexom, danteom ili pak merteom.
dobar je jerome, samo što još nije dokazan na poziciji halfa (pretežno igrao beka).
- simonese
#1023 Re: FC Bayern Munchen
kao prvo vratio bih Lucia,pokusat dovest Hoewedes-a,Hummels-a i Grosskreutz-aBasler wrote:a koga bi ti @simonese? ono, onako realno, bez pretjeranih fantazija tipa vidić, terry i co.
ako je on parmak, da se zadovoljimo militom, alexom, danteom ili pak merteom.![]()
a moze i Boateng,mlad je
- vicious
#1024 Re: FC Bayern Munchen
Hehehe e to bi bila dobra finta, da kupe Hummelsa za jedno 25 miliona, nakon što su ga dali Dortmundu za siću kao neperspektivnogsimonese wrote:kao prvo vratio bih Lucia,pokusat dovest Hoewedes-a,Hummels-a i Grosskreutz-aBasler wrote:a koga bi ti @simonese? ono, onako realno, bez pretjeranih fantazija tipa vidić, terry i co.
ako je on parmak, da se zadovoljimo militom, alexom, danteom ili pak merteom.![]()
a moze i Boateng,mlad je
- simonese
#1025 Re: FC Bayern Munchen
ma neka se vrte pare