callmethebreeeze wrote:ja danas planiram voznju bicom od nekih 20 km i onda teretana veceras.
pa, sta mi bog da.
Samo upalu mišića
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
callmethebreeeze wrote:ja danas planiram voznju bicom od nekih 20 km i onda teretana veceras.
pa, sta mi bog da.
felichi wrote:kad si vec kod kucne teretane,
zna li neko gdje se moze kupiti sipka za 'izmedu vrata',
treba mi poveca, cca 1m.
ne mozemo tako u Europucallmethebreeeze wrote:ja sam danas imao nijet da odem u teretanu, ali odoh na pivo.
![]()
a i juce nisam dizao tegove, samo trcao i gledao south park.
![]()
![]()
nikako. zato sam popio samo dvije pive i od sutra pocinjem ozbiljno. doduse, danas sam vozio biciklo sat i po, ali nije to to:)enisss wrote:ne mozemo tako u Europucallmethebreeeze wrote:ja sam danas imao nijet da odem u teretanu, ali odoh na pivo.
![]()
a i juce nisam dizao tegove, samo trcao i gledao south park.
![]()
![]()
sto ba? ovo je pocetnicki program.sitna.buranija wrote:Beze, puno je 12 ponavljanja
a nogeburek_in_space wrote:Proljetno mjerenje:
prsa - 115
struk - 89
biceps - 41,5
Ima li ko jachi, stalo mi auto pa da pogura?!
masallah, ako budes u svedskoj pocetkom maja, javi se. selimo se i treba nam pomoc.burek_in_space wrote:Proljetno mjerenje:
prsa - 115
struk - 89
biceps - 41,5
Debaburek_in_space wrote:Proljetno mjerenje:
prsa - 115
struk - 89
biceps - 41,5
Pochetkom maja cu biti devastiran od alkohola, zhalim sluchaj.callmethebreeeze wrote: masallah, ako budes u svedskoj pocetkom maja, javi se. selimo se i treba nam pomoc.
![]()
![]()
Ipak je 20 kila razlike izmedju nas dvojicesitna.buranija wrote:
Deba![]()
Struk 82, i to sam jos sad akumulirao sala
pardon, mislio sam na pocetak jula.burek_in_space wrote:callmethebreeeze wrote: masallah, ako budes u svedskoj pocetkom maja, javi se. selimo se i treba nam pomoc.
![]()
![]()
Da me ne Hebe ovaj bezvizni rezhim, rado bih ti se uvalio na mjesec dana, ovako - via mare adriaticocallmethebreeeze wrote:
pardon, mislio sam na pocetak jula.
nema nam druge nego da te ozenimo odaVleburek_in_space wrote:Da me ne Hebe ovaj bezvizni rezhim, rado bih ti se uvalio na mjesec dana, ovako - via mare adriaticocallmethebreeeze wrote:
pardon, mislio sam na pocetak jula.
Samo nek je nasha negdje od Kalesije, i da se odaziva na Erika, Victoria, Nokia...callmethebreeeze wrote:
nema nam druge nego da te ozenimo odaVle
sad cu napisati vjezbe koje sam radio, da cujemo sta cijenjeno citateljstvo cita.
nokia nije nase, to je finsko. ´ta ce finci. ove sam vjezbe danas radio. manje kila, pravilno izvodjenje i sve sam ugurao u sahatak i nesto. i super se osjecam.burek_in_space wrote:Samo nek je nasha negdje od Kalesije, i da se odaziva na Erika, Victoria, Nokia...callmethebreeeze wrote:
nema nam druge nego da te ozenimo odaVle
sad cu napisati vjezbe koje sam radio, da cujemo sta cijenjeno citateljstvo cita.