Televizija OBN

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Been

#1001 Re: Televizija OBN

Post by Been »

ratata wrote:ja filma na OBN-u tito dragi...kanibali neki, piju sirup za kashalj, rezu chune i jedu kao kobasice, evo gledam i ne vjerujem, okrece mi se stomak, ko je urednik filmskog programa na ovoj televiziji , i jel imaju oni tu funkciju uopste??, ...ma hebat ga, zakljuchavam ovaj kanal do daljnjeg
imaju : Alen Albinović... Bitno je samo da su goli, a ostalo.. :D :D
Vrteska

#1002 Re: Televizija OBN

Post by Vrteska »

manki wrote:Omg nije ni čudo što nismo dobili viznu liberalizaciju :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
Ductus Holedocus

#1003 Re: Televizija OBN

Post by Ductus Holedocus »

[quote="Been"][quote="ratata"]ja filma na OBN-u tito dragi...kanibali neki, piju sirup za kashalj, rezu chune i jedu kao kobasice, evo gledam i ne vjerujem, okrece mi se stomak, ko je urednik filmskog programa na ovoj televiziji , i jel imaju oni tu funkciju uopste??, ...ma hebat ga, zakljuchavam ovaj kanal do daljnjeg[/quote]

imaju : Alen Albinović... Bitno je samo da su goli, a ostalo.. :D :D[/quote]
Kako nikad ne naletim na te gole...Ni u cemu srece :x :lol:
Lekler

#1004 Re: Televizija OBN

Post by Lekler »

Albinovic osudjuje uzimanje kokaina :mrgreen: :mrgreen: Ona svinja u tigrastom zeli ostati tajanstvena,nije u stanju dvije recenice spojiti u smislenu cjelinu,novinarka mislim ona sto drzi mikrofon,izgubljena u prostoru i vremenu,a Adelu roditelji trebaju sto prije na preodgoj poslati,dok jos ima vremena,sramota sta im kcerka radi :dance:

Highlight u svakom slucaju je AA i stajling :lol:
Gospoda Ministarka

#1005 Re: Televizija OBN

Post by Gospoda Ministarka »

Upiskila sam se. :lol: :lol:
vicious

#1006 Re: Televizija OBN

Post by vicious »

ratata wrote:ja filma na OBN-u tito dragi...kanibali neki, piju sirup za kashalj, rezu chune i jedu kao kobasice, evo gledam i ne vjerujem, okrece mi se stomak, ko je urednik filmskog programa na ovoj televiziji , i jel imaju oni tu funkciju uopste??, ...ma hebat ga, zakljuchavam ovaj kanal do daljnjeg
:D Ma koji je to film bio, svega ti? :D
Frooteky

#1007 Re: Televizija OBN

Post by Frooteky »

samo_ovaj_put wrote:
Baltazar_khan wrote:

6:18 :lol: :lol: :lol:
:lol:
pa veceg odrona od prilogu moje oci nisu vidjele
Ko ima iritantniji glas voditelj ili voditeljica :run: :run:

Treba im zabranit reprodukciju :oops:
karbofix

#1008 Re: Televizija OBN

Post by karbofix »

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: nemam rijeci stvarno :shock: ovom debilnom obn-u treba ukinuti signal pa nek se puse i oni i nj "partijanerice" :shock: ja stvarno ne znam......gdje cemo vise u 100 pm, pa treba nas unistiti i prije 2012 :shock: :shock:
Gospoda Ministarka

#1009 Re: Televizija OBN

Post by Gospoda Ministarka »

nellington wrote:Čekaj, je li posvuduša viši ili niži čin od partijanerke... :lol:

:lol: :lol:
vicious

#1010 Re: Televizija OBN

Post by vicious »

Joj ljudi, maloprije ugledah onu spodobu u tigrastom outfitu :D
Stoji "maca" na trolejbuskoj u Kovačićima, u istoj onoj kombinaciji ko na obn-u, i ja kako idem prema njoj skontam ko je i nesvjesno se počnem smijati :-D
Brrr, fakat je grdna :run:
Max Bunker

#1011 Re: Televizija OBN

Post by Max Bunker »

vicious wrote:Joj ljudi, maloprije ugledah onu spodobu u tigrastom outfitu :D
Stoji "maca" na trolejbuskoj u Kovačićima, u istoj onoj kombinaciji ko na obn-u, i ja kako idem prema njoj skontam ko je i nesvjesno se počnem smijati :-D
Brrr, fakat je grdna :run:
Miss Piggy :D :D
Been

#1012 Re: Televizija OBN

Post by Been »

Upravo je na oficijelnom fb profilu Stranke Kokuza objavljeno da je ukinuta emisija "Udri Muški" zbog "neslaganja u programskoj koncepciji"... Sramota s obzirom da je emisija pomogla da se spase mnogi životi... Zato Albinović i narkomanska klika se ne skidaju s ekrana.. Jedno veliko fuj !
General_Jackson

#1013 Re: Televizija OBN

Post by General_Jackson »

Baltazar_khan wrote:

Pa ljudi moji iz kojeg je ovo horor filma insert? pa pogledajte sve te likove... poslušajte muziku u pozadini, pa šta je ovo??? pa ljudiii jeli to moguućee???
Galaktički bar iz ratova zvijezda je dječiji vrtić za ovo :cry: :( :run:
sheilak

#1014 Re: Televizija OBN

Post by sheilak »

Freak show. :wink:
ratata

#1015 Re: Televizija OBN

Post by ratata »

Been wrote:Upravo je na oficijelnom fb profilu Stranke Kokuza objavljeno da je ukinuta emisija "Udri Muški" zbog "neslaganja u programskoj koncepciji"... Sramota s obzirom da je emisija pomogla da se spase mnogi životi... Zato Albinović i narkomanska klika se ne skidaju s ekrana.. Jedno veliko fuj !
to ukidanje ima smisla od onog momenta otkad je Batkova stranka pocela ozbiljno da se bavi politikom, a uvod mu je bio humanitarni rad, serija Sex i Selo, ta emisija na radiju itd itd gdje zapravo na ovaj ili onaj nachin stalno promovishe sebe i usput hinjski i stranku
mrtva kokoš

#1016 Re: Televizija OBN

Post by mrtva kokoš »

ratata wrote:
Been wrote:Upravo je na oficijelnom fb profilu Stranke Kokuza objavljeno da je ukinuta emisija "Udri Muški" zbog "neslaganja u programskoj koncepciji"... Sramota s obzirom da je emisija pomogla da se spase mnogi životi... Zato Albinović i narkomanska klika se ne skidaju s ekrana.. Jedno veliko fuj !
to ukidanje ima smisla od onog momenta otkad je Batkova stranka pocela ozbiljno da se bavi politikom, a uvod mu je bio humanitarni rad, serija Sex i Selo, ta emisija na radiju itd itd gdje zapravo na ovaj ili onaj nachin stalno promovishe sebe i usput hinjski i stranku
prvi put da se slazem u necemu s`tobom :D :thumbup:
raskoljknikov

#1017 Re: Televizija OBN

Post by raskoljknikov »

Kako ovaj Mato Djakovic moze sebe pogeldat u ogledalo? Covjek je TARAČ za noge i najveci beskicmenjak medju novinarima...Rotira 5-6 likova, i sa svakim najljepse, bez ijednog neugodnog pitanja. Fenomen!
Comrad

#1018 Re: Televizija OBN

Post by Comrad »

Ma Djakovic je 0 novinar.

Ima emisiju telering, a nigdje kontakt sa gledaocima, sto bi se reklo u nazivu emisiju. Naravno, taj kontakt je nekad postojao, ali eeej, pojavit ce se gledalac koji ce postaviti neugodno pitanje i onda malom Mati niko ne bi htio doci u emisiju.

Hebote njemu da Hitler dodje, nakon gledanja iste rekli bi, vidi Hiće sto je fin čiko, ma duša od čovjeka. :run:
2407

#1019 Re: Televizija OBN

Post by 2407 »

Baltazar_khan wrote:

Image

Pa bog te ne @#"%... zar se ovo emituje na televiziji?

:lol: :lol: :lol:
Baltazar_khan

#1020 Re: Televizija OBN

Post by Baltazar_khan »

P: Šta misliš koliko ljudi u današnjici konzumira drogu?
O: Mislim da konzumiraju jako mnogo.

P: A šta misliš kolika je zastupljenost droge u Sarajevu?
O: Velika je zastupljenost.

P: Da li si ikada bila u društvu ljudi koji su konzumirali neku vrstu droge, i da li si ti ikada probala drogu?
O: Naravno da jesam bila u društvu, ovaj... eeee.... (kontanje)... ljudi koji konzumiraju drogu, ali ne bih da ih spominjem u javnost.
Lejla Hubanić dominira!!!
Cholina_Lokica

#1021 Re: Televizija OBN

Post by Cholina_Lokica »

svako malo novi intervju sa ovom "partijanericom" lejlom, a bog me ubio ako je u 5 intervuja sastavila 4 recenice sve ukupno :-)
Been

#1022 Re: Televizija OBN

Post by Been »

Aaaaajj... Napravili "60 sekundi intervju" po uzoru na RC Nov@ TV i kmetavac Albinović pita neku anonimušu. No problem nastaje kad Albinović više ne zna šta bi pitao, pa dijalog ide u slijedećem pravcu :

Kmetavac : Koristiš li pomagala ?
Anonimuša: Ne
Kmetavac : ZA sex ?
Anonimuša : Ne

:D :D
GOLFER

#1023 Re: Televizija OBN

Post by GOLFER »

Been wrote:Aaaaajj... Napravili "60 sekundi intervju" po uzoru na RC Nov@ TV i kmetavac Albinović pita neku anonimušu. No problem nastaje kad Albinović više ne zna šta bi pitao, pa dijalog ide u slijedećem pravcu :

dajte ljudi zar gledate to sve... Mislim ja vidim ove debilizme ovdje kad vi postate, OBN treba zabraniti, ja da imam djecu nikad im ne bi dao da gledaju OBN... pa koja kolicina debilizma i gluposti da je to vise zarazno, pa dati onom apsolutno zaglupljenom liku da se pojavljuje na TV-u najbolje govori o cemu se tu radi. Nazalost on se ovdje predstavlja kao neki super, moderni pa evo sad i uspjesni (jer hejjj on je na TV-u :-) ) lik, kao oni neki sto djeca gledaju po zapadnim televizijama, filmovima ili MTV-u, samo sto je on njima blizi, tu je u nasem gradu i sad ce postati i UZOR ovoj mladoj izgubljenoj generaciji... Boze dragi sta nas tek ceka...
Been

#1024 Re: Televizija OBN

Post by Been »

GOLFER wrote:
Been wrote:Aaaaajj... Napravili "60 sekundi intervju" po uzoru na RC Nov@ TV i kmetavac Albinović pita neku anonimušu. No problem nastaje kad Albinović više ne zna šta bi pitao, pa dijalog ide u slijedećem pravcu :

dajte ljudi zar gledate to sve... Mislim ja vidim ove debilizme ovdje kad vi postate, OBN treba zabraniti, ja da imam djecu nikad im ne bi dao da gledaju OBN... pa koja kolicina debilizma i gluposti da je to vise zarazno, pa dati onom apsolutno zaglupljenom liku da se pojavljuje na TV-u najbolje govori o cemu se tu radi. Nazalost on se ovdje predstavlja kao neki super, moderni pa evo sad i uspjesni (jer hejjj on je na TV-u :-) ) lik, kao oni neki sto djeca gledaju po zapadnim televizijama, filmovima ili MTV-u, samo sto je on njima blizi, tu je u nasem gradu i sad ce postati i UZOR ovoj mladoj izgubljenoj generaciji... Boze dragi sta nas tek ceka...
Izvini, ali ja mislim da je on ovdje i na svim dr. forumima predstavljen kao hronično bezvezan, tupast i neprofesionalan tip koji gura nos u novinarsku branšu, a od toga nema pojma. Da budem iskren, ismijavamo ga. Stoga, o nekom predstavljanju kao super modernog i uspješnog mladića, nema govora :D
GOLFER

#1025 Re: Televizija OBN

Post by GOLFER »

Been wrote:
GOLFER wrote:

Izvini, ali ja mislim da je on ovdje i na svim dr. forumima predstavljen kao hronično bezvezan, tupast i neprofesionalan tip koji gura nos u novinarsku branšu, a od toga nema pojma. Da budem iskren, ismijavamo ga. Stoga, o nekom predstavljanju kao super modernog i uspješnog mladića, nema govora :D
nisi me razumio, ismijavamo ga mi na ovoj temi, ali on ima publiku ja o tome pricam, on jeste nametnut toj publici, ali kao ovakav kakav je (jadan i za sazaljevanje) on ce postati uzor toj publici (jer poremecene su vrijednosti) a to je problem... Vidis i ovi odgovori ''partijanerke'' s nesto kul, ej ona ima 'STAV' (a glupa ko ......) ali to nema veze ona ima stav, sta god to znacilo, a uz to je jos i uspjesna cim je na TV-u, (tako ova izgubljena generacija pocinje da razmislja) vidis da je neko pametan dosao i odgovorio na ona pitanja, mnogi iz te publike bi rekli ''AAAAA STREBERU SUTI GLUP SI, STA PAMETUJES....''
Post Reply