Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
"Nothing has been done yet but I expect something will be done quite soon on that front, on the defensive front. We will sign a player soon,"
"But we do not want to come out with names before we announce it.
"Keep faith in what has always worked well for us and that is to keep it secret as much as we can." Wenger...
-Paja wrote:Sinoc je najdrazi vodja davao intervju u onoj emisiji na sportklubu o premierligi. Po obicaju sve je ispravno rekao i sve je upravu.
In Arsene We Trust!
ne kontam lika koji nista ne osvaja vec pet godina a i dalje mu se dopusta da vodi jedan takav klub
Svojim komentarom pokazao si da nisi sposoban da kontas. Ali dobro kompleksi izviru iz smijesnog malog Reala jer ih vodja uvijek porazi kako na terenu tako i van njega jer je odbio ponudu da vodi ovaj poluklub!
ratata wrote:
ne kontam lika koji nista ne osvaja vec pet godina a i dalje mu se dopusta da vodi jedan takav klub
Takav klub? Kakav klub? Osvojili par trofeja prije desetak godina kad je engleska liga bila cetvrta u evropi i to je to, samo prosjecan otocki klub.
a i ovaj luzer 007 je sumnjiv navijac cas za ove cas za one ono kako vjetar puse!
Arsenal dominira!
Gdje dominira?
PROSLA SEZONA:
Premiership - bez titule
FA Kup - bez titule
Liga Kup - bez titule
Super Kup - bez titule
Liga Prvaka - bez titule
UEFA Kup - bez titule
za ovo navedeno i mnogo bolji menadzeri dobijaju otkaz, u ozbiljnim klubovima, i to na vrijeme
Kako da ti to kazemo?
Hm, savrseno nas ne interesuje tvoje misljenje i daba trosis svoje vrijeme i zivce pisuci po ovoj temi.
Hvala, nadam se da tvoje postove vise necemo citati na temi o nasem voljenom klubu.
Kazu da je onaj Francuz opasno blizu potpisivanja, vidjet cemo.
Promatrao sam Alexisa Sancheza iz Chilea(Udinese) sad ovo malo na SP, posto se pricalo da je dobar igrac i mogu reci da mi se svida. Mozda jos jedna opcija na lijevom krilu gdje smo deficitarni. Sta mislite?
Vjeruj! wrote:Kako da ti to kazemo?
Hm, savrseno nas ne interesuje tvoje misljenje i daba trosis svoje vrijeme i zivce pisuci po ovoj temi.
Hvala, nadam se da tvoje postove vise necemo citati na temi o nasem voljenom klubu.
Kazu da je onaj Francuz opasno blizu potpisivanja, vidjet cemo.
Promatrao sam Alexisa Sancheza iz Chilea(Udinese) sad ovo malo na SP, posto se pricalo da je dobar igrac i mogu reci da mi se svida. Mozda jos jedna opcija na lijevom krilu gdje smo deficitarni. Sta mislite?
In Wenger we trust!
Mislim da Wenger ne preferira igrace iz Chilea, Urugvaja i tako to. Valjda mu se ne uklapaju u profil igre. Da je kakav Brazilac, mozda...
Tomahawk11 wrote:
Mislim da Wenger ne preferira igrace iz Chilea, Urugvaja i tako to. Valjda mu se ne uklapaju u profil igre. Da je kakav Brazilac, mozda...
Dobro, i ja mislim da je malo vjerovatno, samo kazem da je onako zanimljiv igrac, dobra tehnika, prodoran i moze rijesiti situaciju jedan na jedan dosta lahko, mada mora malo opusteniji biti u zavrsnici jer zna dosta dovro promasiti.
Da li Wenger prefeira Chileance? Ne znam, mislim da zavisi od igraca do igraca, evo Mexicanci su mozda slicni po stilu pa ima tu jedan Vela, ne znam.
Iskreno bih volio kada bi Wenger doveo Dzudzaka na lijevo krilo jer nam fali jedan pravi ljevak koji moze kvalitetno centrirat ljevom i dobro osutat.Ko ne zna o kome se radi neka pogleda slj. klip, traje 6 min. ali vrijedi pogledati, ima lijepih poteza. Znam da youube nije pokazatelj, al' gledao sam i tekme PSV-a, dobar je momak.
Temperamentom je nekakav ko Rooney, morao bi se malo smiriti, al' nije lose da grize na terenu.
Ljubomora na Bendtnera izvire iz njih mozes misliti njihove jadne tuzne face kad su gledali Bendya kako zabija na svjetskom dok neki njihovi ljubimci, safiri na plazi u papucama sve to posmatraju na lcd-u
-Paja wrote:Ljubomora na Bendtnera izvire iz njih mozes misliti njihove jadne tuzne face kad su gledali Bendya kako zabija na svjetskom dok neki njihovi ljubimci, safiri na plazi u papucama sve to posmatraju na lcd-u
Ma vala kako je igrao,bolje da nije ni isao na WC. Samo mu dzaba propade odmor,a mogo je odmarat guzove negdje na Maldivima.
-Paja wrote:Ljubomora na Bendtnera izvire iz njih mozes misliti njihove jadne tuzne face kad su gledali Bendya kako zabija na svjetskom dok neki njihovi ljubimci, safiri na plazi u papucama sve to posmatraju na lcd-u
Ma vala kako je igrao,bolje da nije ni isao na WC. Samo mu dzaba propade odmor,a mogo je odmarat guzove negdje na Maldivima.
Bio najbolji igrac Danske, zabio gol iako je bio rovit. Sjajno je igrao za razliku od suigraca pogotovo iz veznog reda!