corolla02 wrote:well, be careful what you wish for, it may come trueljubav_aha wrote:osobe gube trenutno posao u istoj kompaniji![]()
bilo je jutros na vijesitma ,ne zelim nekome gubitak posla
Moderators: _BataZiv_0809, anex
corolla02 wrote:well, be careful what you wish for, it may come trueljubav_aha wrote:osobe gube trenutno posao u istoj kompaniji![]()

BMW je BMW sto bi nas narod reko,nema daljeBeg_Babic wrote:
corolla02 wrote:
haj'd zivjeli
Sta ono ti vozis ? Hondu .... Honda je najbolja.... jel Audi, ma Audi je najbolji... posto ne znam sta, evo ti na crtu napisi pa cemo samo dodati je najboljijohntra wrote:Čuj: BMW invented Sports Sedan...ne mogu se grohotom prestati smijati....
mislim da je naziv sport sedan najbolje vezati za BMW,Alfu i Hondu...nekako njima to najbolje cuci,da se ne uvrijede vlasnici drugih sport sedanaBeg_Babic wrote:Sta ono ti vozis ? Hondu .... Honda je najbolja.... jel Audi, ma Audi je najbolji... posto ne znam sta, evo ti na crtu napisi pa cemo samo dodati je najboljijohntra wrote:Čuj: BMW invented Sports Sedan...ne mogu se grohotom prestati smijati....
_________ JE NAJ AUTO !
Meni najdraza:alijagoro wrote:BMW je BMW sto bi nas narod reko,nema daljeBeg_Babic wrote:

Odprilike ovako_Beg_Babic wrote:Jel ti problem lave da nam u 3 recenice kazes sta je napisano .... ja ne razumijem njemacki![]()
A jedan tip hoće da naruči dva - jedan za voziti, drugi kao umjetnički eksponat na zidu.Beg_Babic wrote:Evo citam neki lik sa bliskog istoka kupio 10 od ukupno 77 Aston Martina One - 77 , za familiju , cija ukupna vrijednost iznosi 23 miliona dolara.... jedan komad kosta 1,4 milion![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()