60 MINUTA - All about
Moderator: anex
- O'zone
- Globalni moderator
#1001 Re: 60 MINUTA - All about
Baš me zanima je Suljo malo razmisli prije nego što progovori a i kad to uradi jel se on uopšte čuje šta je rekao. Večeras je izvalio veliki broj nebuloza izgubio dosta birača a samo čekam na kraju da kaže ko mu je kriv za izborni poraz.
-
adnan_hz
#1002 Re: 60 MINUTA - All about
dobro mu je fahro rekao tihicu kao da ste 2 mjeseca u vlasti a ne 8 godinaO'zone wrote:Baš me zanima je Suljo malo razmilsi prije nego što progovori a i kad to uradi jel se on uopšte čuje šta je rekao. Večeras je izvalio veliki broj nebuloza izgubio dosta birača a samo čekam na kraju da kaže ko mu je kriv za izborni poraz.
- addem
#1003 Re: 60 MINUTA - All about
Suljo je veceras zglajzo totalno. Bolje bi mu bilo da nije ni doso ko i Haris.O'zone wrote:Baš me zanima je Suljo malo razmisli prije nego što progovori a i kad to uradi jel se on uopšte čuje šta je rekao. Večeras je izvalio veliki broj nebuloza izgubio dosta birača a samo čekam na kraju da kaže ko mu je kriv za izborni poraz.
- Mahalac
#1004 Re: 60 MINUTA - All about
Sada je vec svima sasvim jasno da "VRATICE SE WALTER J....E VAM MATER" .
..mada kod mene ni ranije nije bilo dilema.

..mada kod mene ni ranije nije bilo dilema.
- mrtva kokoš
#1005 Re: 60 MINUTA - All about
haj sto ga je zlaja potuko, nego i fahro 
- Magarece_godine
#1006 Re: 60 MINUTA - All about
Joj Tihica al se isprovaljiva... Cak ga je i neiskusni Radoncic samo tako spustao na zemlju. Onaj Lijanovic nebitan.. Lagumdzija konkretan ali nekako ga uvijek dozivljavam kao prepotentnog. Ljubic me odusevio ceveras. Po vecerasnjoj emisiji ja bi glasao za ovog iz HDZ-a ...
-
skojotovski
#1007 Re: 60 MINUTA - All about
jel se meni cini il' su se Lagumdzija i Fahro slizali?
a bakir je opet pokazao svoje pravo lice, jase li jase po Tihicu...dojucerasnjem dragom sagovorniku... zasto? pa, jer su se Tihi i Lagumdzija raz.ebali! vise nego ocigledno
a bakir je opet pokazao svoje pravo lice, jase li jase po Tihicu...dojucerasnjem dragom sagovorniku... zasto? pa, jer su se Tihi i Lagumdzija raz.ebali! vise nego ocigledno
- karanana
#1008 Re: 60 MINUTA - All about
jeli ja to vidim ljubav u ocima fahre i zlaje? ili mi se ucinilo.
dodje mi da za raguza glasam. fini su mu posteri a ok je. ljubic je ok.
-
rahmanjin
#1009 Re: 60 MINUTA - All about
ma joook cini ti sekaranana wrote:jeli ja to vidim ljubav u ocima fahre i zlaje? ili mi se ucinilo.
- Mahalac
#1010 Re: 60 MINUTA - All about
kazu odose na pizzu zajedno poslije emisije, mada se i Tihi nudiokaranana wrote:jeli ja to vidim ljubav u ocima fahre i zlaje? ili mi se ucinilo.
-
joeaziz
#1011 Re: 60 MINUTA - All about
nevjerovatno je koliko ima ove bagre koja kao po forumima kreira javno misljenje, koja kao glumi glas naroda...
lako ih je prepoznati. ne valjaju ovi do sada ali:
fahro mu je dobro rekao, ispade hare opet u pravu, mi bosnjaci (pa neka nebuloza), nije ni lagumduija nista bolji, ista su oni bagra, nismo mi njih napali nego oni nas, ne svidja mi se njegova prepotencija, nisu oni opozicija.... i sto kuraca-palaca.
sikter bagro nepatriotska, sikter stoko retardirana, sikter poltronske ulizice, sikter placeni forumasi.
lako ih je prepoznati. ne valjaju ovi do sada ali:
fahro mu je dobro rekao, ispade hare opet u pravu, mi bosnjaci (pa neka nebuloza), nije ni lagumduija nista bolji, ista su oni bagra, nismo mi njih napali nego oni nas, ne svidja mi se njegova prepotencija, nisu oni opozicija.... i sto kuraca-palaca.
sikter bagro nepatriotska, sikter stoko retardirana, sikter poltronske ulizice, sikter placeni forumasi.
- O'zone
- Globalni moderator
#1012 Re: 60 MINUTA - All about
Ma od svega mi je stvarno bilo drago čuti da se razgovor vodio većinom oko ekonomije, zapošljavanja, dvostruke stope PDV, revizije privatizacije i ostalih bitnih stvari za mene lično a ne o nacionalnom,nacionalnom,nacionalnom...
Stvarno bih nekad želio da poslije izbora sve pozitivno rečeno pređe u djela da ne ostane na pustom baljezganju, ali puno želim zar ne?
Fahro i Zlaja ko tajni ljubavnici ko želi da se zna da su skupa ali opet da ostane tajna

Stvarno bih nekad želio da poslije izbora sve pozitivno rečeno pređe u djela da ne ostane na pustom baljezganju, ali puno želim zar ne?
Fahro i Zlaja ko tajni ljubavnici ko želi da se zna da su skupa ali opet da ostane tajna
-
Blobi
#1013 Re: 60 MINUTA - All about
Od svih veceras u emisiji, najkonkretniji su Radoncic i Lijanovic... Tihic lupa nevidjene gluposti, a onom izjavom "Zasto se ljudi kojima je dobro ne hvale", te "Ovo je besplatna predizborna reklama za SDP" je sigurno izgubio ogroman broj biraca koji su gledali emisiju. Ja cu, kao poslovan covjek i covjek koji zaposljava skoro 50 ljudi, glasati za Radoncica... Ocito je mali broj onih koji su upoznati sa tim kakav je izdatak i KOMPLIKACIJA u Bosni i Hercegovini voditi privatnu firmu. Fahro, iako je sandzaklija prema kojim imam brojne predrasude (osnovane), je covjek za ovu drzavu - jedini sposoban da pokrene proizvodnju 
- Alfons Kauders
#1014 Re: 60 MINUTA - All about
uh ja zaboravio da ima ponovo 60 minuta... sad mi krivo sto nisam gledao... a online jos uvijek nema...
usput, ako ovo procita ko iz 60 minuta ili sa ftv... recite degenericima koji vam rade web ili da nabave normalan server ili da rade hosting videa negdje drugo... ovo je retardirano, real media ko prije 10 godina...
usput, ako ovo procita ko iz 60 minuta ili sa ftv... recite degenericima koji vam rade web ili da nabave normalan server ili da rade hosting videa negdje drugo... ovo je retardirano, real media ko prije 10 godina...
- don vito
#1015 Re: 60 MINUTA - All about
Koliko god mrzio SDA, Tihicu treba skinuti kapu za vecerasnji nastup i puno vise cijenim njegovu iskrenost i hrabrost nego "cipelarenje" Lagumdzije i demagogiju "uspjesnih privrednika" Radoncica i Lijanovica koji su u politiku usli da spasu svoje poslovne imperije od propasti. Da ne pricamo o nedolasku Silajdzica koji ocito nema hrabrosti da bilo kom sugovorniku pogleda u lice a kamoli udje u raspravu izvan studija Senada Hadzifejzovica i slicnih placenih novinara sa unaprijed pripremljenim pitanjima.
- Magarece_godine
#1016 Re: 60 MINUTA - All about
Imal' posla za mene kod vas ? Nisam sandzaklijaBlobi wrote:Od svih veceras u emisiji, najkonkretniji su Radoncic i Lijanovic... Tihic lupa nevidjene gluposti, a onom izjavom "Zasto se ljudi kojima je dobro ne hvale", te "Ovo je besplatna predizborna reklama za SDP" je sigurno izgubio ogroman broj biraca koji su gledali emisiju. Ja cu, kao poslovan covjek i covjek koji zaposljava skoro 50 ljudi, glasati za Radoncica... Ocito je mali broj onih koji su upoznati sa tim kakav je izdatak i KOMPLIKACIJA u Bosni i Hercegovini voditi privatnu firmu. Fahro, iako je sandzaklija prema kojim imam brojne predrasude (osnovane), je covjek za ovu drzavu - jedini sposoban da pokrene proizvodnju
on topic: I ja sam primjetio ljubav izmedju Lagumdzije i Fahre, ali ne smijem to da napisem, reko mislit ce raja da sam lud
- addem
#1017 Re: 60 MINUTA - All about
Ma ne znam, meni se po ovom vidjenom cini da su Fahro i Zlaja u nekoj "tihoj"
koaliciji. Tihica su srozali totalno. SDA sa ovakvim rukovodstvom jadno djeluje. Vidjecemo sta ce Bakir uraditi iduce nedjelje.
-
Blobi
#1018 Re: 60 MINUTA - All about
Sad mi je stvarno zao sto je moj glas ravnopravan glasovima pojedinaca... Cuj Tihic imao dobar nastupdon vito wrote:Koliko god mrzio SDA, Tihicu treba skinuti kapu za vecerasnji nastup i puno vise cijenim njegovu iskrenost i hrabrost nego "cipelarenje" Lagumdzije i demagogiju "uspjesnih privrednika" Radoncica i Lijanovica koji su u politiku usli da spasu svoje poslovne imperije od propasti. Da ne pricamo o nedolasku Silajdzica koji ocito nema hrabrosti da bilo kom sugovorniku pogleda u lice a kamoli udje u raspravu izvan studija Senada Hadzifejzovica i slicnih placenih novinara sa unaprijed pripremljenim pitanjima.
- bosanski
#1019 Re: 60 MINUTA - All about
ne odgleda ja do kraja... uzešel' se fahro i zlaja?Mahalac wrote:kazu odose na pizzu zajedno poslije emisije, mada se i Tihi nudiokaranana wrote:jeli ja to vidim ljubav u ocima fahre i zlaje? ili mi se ucinilo.
btw. čini se da u ove četiri godine sudeći po bakiru h. i zlaji a i ostalim u studiju fbih i nije imala problema sa razvojnom bankom?
- karanana
#1020 Re: 60 MINUTA - All about
mene ovo sve podsjeca na incest ili na neku grupu jarana koji swinguju izmedju sebe. svi su kao jedna familija ili grupa prijatelja koja je na okupu pod jednim krovom 20 godina (ukljucujuci i radoncica koji nije diretno u politici ali itekako jeste). svak se sa svakim voli i guzi. pa dodje do zasicenja i svadje, pa onda nakon nekog vremena kad se pozele, i kad se posvadjaju sa nekim drugim ukucaninom, zaborave na zestoke svadje i ponovo se pocnu sexati.
nije ni lagumdzijin sdp alternativa svemu ovome iako sam mislio da jeste. a sve je do jednog covjeka, inace bi bili dobri i okupili bi jos 2-3 solidne lijeve stranke sa jakim i utjecajnim ljudima, samo da nema njega.
nije ni lagumdzijin sdp alternativa svemu ovome iako sam mislio da jeste. a sve je do jednog covjeka, inace bi bili dobri i okupili bi jos 2-3 solidne lijeve stranke sa jakim i utjecajnim ljudima, samo da nema njega.
- addem
#1021 Re: 60 MINUTA - All about
Ja zaista mogu odati Tihom priznanje za hrabrost sto se pojavio. Al brate mozda bi mu bolje bilo i da nije doso nego da je ovako javno obrukan. Ne znam sta da kazem, onako se obracati prema siromasnim, i traziti da se snimaju bogati i zadovoljni je zaista nesto jako glupo i u rangu Mirnesa Ajanovica.don vito wrote:Koliko god mrzio SDA, Tihicu treba skinuti kapu za vecerasnji nastup i puno vise cijenim njegovu iskrenost i hrabrost nego "cipelarenje" Lagumdzije i demagogiju "uspjesnih privrednika" Radoncica i Lijanovica koji su u politiku usli da spasu svoje poslovne imperije od propasti. Da ne pricamo o nedolasku Silajdzica koji ocito nema hrabrosti da bilo kom sugovorniku pogleda u lice a kamoli udje u raspravu izvan studija Senada Hadzifejzovica i slicnih placenih novinara sa unaprijed pripremljenim pitanjima.
- Better Man
#1022 Re: 60 MINUTA - All about
Tihic se ponasao kao uvrijedjena mlada. Lagumdzija i Radoncic su ga unistili veceras. Tihic nema blage veze sa zivotom, a kamo li sa vodjenjem drzave i njenim razvojem. Ubjedljivo je bio najlosiji veceras i pokazao zasto ne treba ni pod razno glasati za SDA. O Covicu i Silajdzicu koji nisu dosli ne treba trositi rijeci. Svojim ne dolaskom su samo ptvrdili da nemaju pojma kako o ekonomiji i razvoju zemlje tako i odrzavi i ustavu, jer da su dosli samo bi se bezveze blamirali kao Tihic. I znamo da bi Silajdzic obzirom da mu je ekonomija i razvoj stran pojam samo pricao svjim straim temama srusenom aprilskom paketu, Kosovu, Sandzaku, ukidanju RS-a, nacionalnoj ugrozenosti itd.
- Control panel
#1023 Re: 60 MINUTA - All about
zlaja ih je podero. cak je i fahro klimao glavom kada je zlaja govorio.
a tihic se sam ukopava.
a tihic se sam ukopava.
-
joeaziz
#1024 Re: 60 MINUTA - All about
Blobi wrote:Od svih veceras u emisiji, najkonkretniji su Radoncic i Lijanovic... Tihic lupa nevidjene gluposti, a onom izjavom "Zasto se ljudi kojima je dobro ne hvale", te "Ovo je besplatna predizborna reklama za SDP" je sigurno izgubio ogroman broj biraca koji su gledali emisiju. Ja cu, kao poslovan covjek i covjek koji zaposljava skoro 50 ljudi, glasati za Radoncica... Ocito je mali broj onih koji su upoznati sa tim kakav je izdatak i KOMPLIKACIJA u Bosni i Hercegovini voditi privatnu firmu. Fahro, iako je sandzaklija prema kojim imam brojne predrasude (osnovane), je covjek za ovu drzavu - jedini sposoban da pokrene proizvodnju
beware what you wish for
- bosanski
#1025 Re: 60 MINUTA - All about
karanana wrote:mene ovo sve podsjeca na incest ili na neku grupu jarana koji swinguju izmedju sebe.