Cureeeeeeeeeeee hallo baaaaaa, sacekajte malo...polahko!! evo od mene BLATO pa koja je jaca pobjedjuje..moze?Ako ima ljulja idem![]()
1.2.3 FIGHT.... a mi muski uzivajmo u spektaklu!!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Cureeeeeeeeeeee hallo baaaaaa, sacekajte malo...polahko!! evo od mene BLATO pa koja je jaca pobjedjuje..moze?Ako ima ljulja idem![]()
bubavi1 wrote:Cureeeeeeeeeeee hallo baaaaaa, sacekajte malo...polahko!! evo od mene GLINA pa koja je jaca pobjedjuje..moze?Ako ima ljulja idem![]()
1.2.3 FIGHT.... a mi muski uzivajmo u spektaklu!!
pazi da ne odletis u mimine ruke hahahahahahmentol girl wrote:bubavi1 wrote:Cureeeeeeeeeeee hallo baaaaaa, sacekajte malo...polahko!! evo od mene GLINA pa koja je jaca pobjedjuje..moze?Ako ima ljulja idem![]()
1.2.3 FIGHT.... a mi muski uzivajmo u spektaklu!!![]()
nema fighta, od se ja ljuljati hahahahahhaha, pozz svima;)
Ridjobrki wrote:Hajde da se malo spusti lopta, ispričaću ja svoju priču...
Svaka veza je priča za sebe i zavisi od dva faktora, kako već rekoh: Nje i Njega. Oni su opet uvjetovani svako svojim godinama, karakterom, vrijednostima, zrelošću, mogućnostima, pameću odgojem i tako dalje i tako dalje... Ja sam naprimjer star 29 godina kalendarski, po stavovima , vrijednostima, iskustvima i sl sam daleko stariji od toga a po duhu i naravi sam deceniju-dvije mlađi.![]()
Imao sam veza sa starijim i mlađim curama i sve su to različita iskustva sa svojim dobrim i lošim stranama, mogao bih danim pričati o tome. Sada sam u vezi u kojoj planiram i ostati, sa curom koja je starija tri godine od mene. Mislim da razlika u godinama nije bitna ako su ljudi sličnih razmišljanja i vrijednosti. To je najbitnije.
draga ti s Maroka lol zivi svoj zivi i mani se ovih koji daju savjete a neznaju sobstveni zivot upravljati... vrijeme ispred tebe ce ti reci svoje, mozda ces se uvjeriti da je on za tebe a mozda ces neke stvare drugacije shvatiti, i na to se pomiriti.mentol girl wrote:Ridjobrki wrote:Hajde da se malo spusti lopta, ispričaću ja svoju priču...
Svaka veza je priča za sebe i zavisi od dva faktora, kako već rekoh: Nje i Njega. Oni su opet uvjetovani svako svojim godinama, karakterom, vrijednostima, zrelošću, mogućnostima, pameću odgojem i tako dalje i tako dalje... Ja sam naprimjer star 29 godina kalendarski, po stavovima , vrijednostima, iskustvima i sl sam daleko stariji od toga a po duhu i naravi sam deceniju-dvije mlađi.![]()
Imao sam veza sa starijim i mlađim curama i sve su to različita iskustva sa svojim dobrim i lošim stranama, mogao bih danim pričati o tome. Sada sam u vezi u kojoj planiram i ostati, sa curom koja je starija tri godine od mene. Mislim da razlika u godinama nije bitna ako su ljudi sličnih razmišljanja i vrijednosti. To je najbitnije.
Thanx, samo nadam se da nece niko nimati negativan komentar i na ovaj post!!!
bubavi1 wrote:Nemoj samo da ova karikatura bude istinita... hahahahahahaa
Ridjobrki wrote:Hajde da se malo spusti lopta, ispričaću ja svoju priču...
NapredujemoLucie wrote:Ridjobrki wrote:Hajde da se malo spusti lopta, ispričaću ja svoju priču...
Imao sam veza sa starijim i mlađim curama i sve su to različita iskustva sa svojim dobrim i lošim stranama, mogao bih danim pričati o tome. Sada sam u vezi u kojoj planiram i ostati, sa curom koja je starija tri godine od mene. Mislim da razlika u godinama nije bitna ako su ljudi sličnih razmišljanja i vrijednosti. To je najbitnije.![]()
![]()
Jah, oni od shesnaest ljeta u tvome slucajuSunrise00 wrote:Mladje![]()
Stariji su mi bolji![]()
![]()
bar trenutno
![]()
Zoya wrote:Jah, oni od shesnaest ljeta u tvome slucajuSunrise00 wrote:Mladje![]()
Stariji su mi bolji![]()
![]()
bar trenutno
![]()
Suncice suncice
Zoya wrote:Zavisi kako se uzme![]()
Nisam bezobrazna, samo sam ljubomorna na tvoje mlade godine. Ja recimo kad bi nasla nesto 5 godina mladje od sebe, govorio bi mi," dje si starka"
Zoya wrote:Zavisi kako se uzme![]()
Nisam bezobrazna, samo sam ljubomorna na tvoje mlade godine. Ja recimo kad bi nasla nesto 5 godina mladje od sebe, govorio bi mi," dje si starka"
Evo ja recimo ne bih nikad imala momka koji je stariji od mene vise od 10 godina, izuzev picijapici wrote:Zoya wrote:Zavisi kako se uzme![]()
ma nebi baš dje si starka al bi te sigurno kulturno oslovljavao teta zoya
upravo takobubavi1 wrote:Zoya wrote:Zavisi kako se uzme![]()
pa nece ni ona 5 godina mladjeg od sebe jer 15-5=10 hahahaha
Chujem ja,josh da neke ubijedim(o) da je isto imati npr.25 punih a govoriti da je u 26-oj godini,mojoj sreci ne bi bilo kraja.anjusha wrote: godina gore- dole.
jesi cuo burek?