Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
-
The Silent Man
#1001 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Nije inscenirano,ali Bakir Hadziomerovic nosi ogromni dio odgovornosti jer je bukvalno isporucio nezasticenu zenu pred siledziju,radi senzacije i svoje emisije... pa je onda sav vazan lamentirao nad svime a ustvari je iskoristio javno ponizenje zrtve...
Ali o tome ne smijete pricat... krenut ce medijski reket...
- shuriken
#1002 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
The Silent Man wrote:Nije inscenirano,ali Bakir Hadziomerovic nosi ogromni dio odgovornosti jer je bukvalno isporucio nezasticenu zenu pred siledziju,radi senzacije i svoje emisije... pa je onda sav vazan lamentirao nad svime a ustvari je iskoristio javno ponizenje zrtve...
pa hajde vise da se i tog Bakira kutarisemo, iznesi dokaze ili opravdanu sumnju pa da ga prekrizimo
znaci nagovorio je zenu da provocira Kucevica, ili?
i jos jedan detalj, reket koga?
- spreca
#1003 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Samo mogu da kazem a sudeci po vasim postovima taj KRMAK se nebi tako ponasao da za guzicom nema podrsku guzica i krmaka takvih kao sto je on ako ovo prode bez jake javne osude i SUDA onda slobodno mogu reci da nam nema spasa.
- terra_incognita
#1004 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
The Silent Man wrote:Nije inscenirano,ali Bakir Hadziomerovic nosi ogromni dio odgovornosti jer je bukvalno isporucio nezasticenu zenu pred siledziju,radi senzacije i svoje emisije... pa je onda sav vazan lamentirao nad svime a ustvari je iskoristio javno ponizenje zrtve...
Ali i dalje je otvoreno pitanje zašto je bio bez lisica i zašto nije isporučen da odleži 12 kuka a ne poslan kući.
Sve se vrti samo oko šamara. On je kolateralna šteta u ovom slučaju.
-
The Silent Man
#1005 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
drug imas oci,imas usi,vidio si snimak,gledao si jucerasnju emisiju...shuriken wrote:The Silent Man wrote:Nije inscenirano,ali Bakir Hadziomerovic nosi ogromni dio odgovornosti jer je bukvalno isporucio nezasticenu zenu pred siledziju,radi senzacije i svoje emisije... pa je onda sav vazan lamentirao nad svime a ustvari je iskoristio javno ponizenje zrtve...
pa hajde vise da se i tog Bakira kutarisemo, iznesi dokaze ili opravdanu sumnju pa da ga prekrizimo
Ona nije provocirala,moglo se predvidjeti kako ce zvijer postupit... racunalo se sa psovkama i uvredama ali je zvjer presla ocekivanu granicu...
reket 60.minuta protiv onog ko mu ne odgovara... to nema selektivnosti u "istrazivackom novinarstvu"?
tera. naravno,apsolutno se slazem,procitaj moje prijasnje postove na ovoj temi
-
mercur
#1006 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
izgleda da je tasim(obavezno malo t) kolaterala
mi smo žrtve,
a vlast izvršilac štete
mi smo žrtve,
a vlast izvršilac štete
- Compact
#1007 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Pusti partijaške rasprave, svi su isti, samo se razlikuju po bojama.
Počinjem se osjećati kao u koncentracionom logoru. Fakat ne kontam da lik dobije 12 godina i hoda k'o heroj, i još tuče ljude po ulici. Ja imam osjećaj ne d'o Bog kada bih dobio godinu zatvora za neku glupost da bi odmah bio upućen na robiju! Džaba mi ovdje pišemo, i sikiramo se, ništa se neće promijeniti. Dobri ljudi kada dođu na vlast za kratko vrijeme se pokvare, ili budu ispaljeni! I tako sve se vrti u krug.
KROKODILSKA MOČVARA ORGANIZOVANA NA MAFIJAŠKI NAČIN! Pređi na TELE2
Počinjem se osjećati kao u koncentracionom logoru. Fakat ne kontam da lik dobije 12 godina i hoda k'o heroj, i još tuče ljude po ulici. Ja imam osjećaj ne d'o Bog kada bih dobio godinu zatvora za neku glupost da bi odmah bio upućen na robiju! Džaba mi ovdje pišemo, i sikiramo se, ništa se neće promijeniti. Dobri ljudi kada dođu na vlast za kratko vrijeme se pokvare, ili budu ispaljeni! I tako sve se vrti u krug.
KROKODILSKA MOČVARA ORGANIZOVANA NA MAFIJAŠKI NAČIN! Pređi na TELE2
- Blaka
#1008 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Ako se sjetimo ranijih slučajeva, nema bojazni da će iko iz sudske policije ostati bez posla
A možda se zato nisu uključila ona dva inspektora sipe u civilu, ili su bili tu da isceniraju
- shuriken
#1009 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
ne bi da se vrtim u krug ako ne moram.The Silent Man wrote:drug imas oci,imas usi,vidio si snimak,gledao si jucerasnju emisiju...shuriken wrote:The Silent Man wrote:Nije inscenirano,ali Bakir Hadziomerovic nosi ogromni dio odgovornosti jer je bukvalno isporucio nezasticenu zenu pred siledziju,radi senzacije i svoje emisije... pa je onda sav vazan lamentirao nad svime a ustvari je iskoristio javno ponizenje zrtve...
Ona nije provocirala,moglo se predvidjeti kako ce zvijer postupit... racunalo se sa psovkama i uvredama ali je zvjer presla ocekivanu granicu...
reket 60.minuta protiv onog ko mu ne odgovara... to nema selektivnosti u "istrazivackom novinarstvu"?
isporuciti nevinu zenu psihopati je dosta ozbiljna optuzba
a ja te pitam da objasnis optuzbu jer mi nije sasvim jasna, nadam se da nije problem
znaci nije ju Bakir poslao da dobije batina nego ju je poslao da je psihopat izvrijedja
ali su se stvari otele kontroli pa ju je neplanirano udario?
a poslao ju je da podigne gledanost i ispadne glavni?
ili da reketira Tasima, da ne objavi snimku ako mu ovaj da lovu?
- terra_incognita
#1010 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Čitam.The Silent Man wrote:drug imas oci,imas usi,vidio si snimak,gledao si jucerasnju emisiju...shuriken wrote:The Silent Man wrote:Nije inscenirano,ali Bakir Hadziomerovic nosi ogromni dio odgovornosti jer je bukvalno isporucio nezasticenu zenu pred siledziju,radi senzacije i svoje emisije... pa je onda sav vazan lamentirao nad svime a ustvari je iskoristio javno ponizenje zrtve...
Ne repliciram ti, samo se nadovezujem na tvoj post jer je već postalo pravo konfuzno. Već vidim min. tri struje.
- amrica
#1011 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
NeTko, nesto dodati, predloziti...?mirzazmaj wrote:ja radim pravo puno, i fakat al fakat nemogu nista prije subote, radim dva posla tako da mi je fakat tesko naci vremena, ja sam za subotu kad god da se dogovorimo, mogo sam i u petak navece al nema svrhe u ta doba.
Predlozeno je ispred Suda, ispred Tuzilastva...?
Subota je prekosutra, euforija nastala zgazavanjem je malo splasnula, cak se i malo razvodnila ma razne teorije, ali i dalje stoje cinjenice sta je bilo.
Stvor tk je dobio jednomjesecni pritvor, ali ne skontah da ce pravo iz pritvora u pravi zatvor da odguli 12 godina (ako nisam dobro cula, sorry), i taj mjesec ce proci za sekundu, a do tada ce postati trend samaranje tetaka, mama, baka, nana, komsinci... na ulici, pravice se recke za dizanje reputacije medju novim narastajima cela, gasija, tasima...
- Baltazar_khan
#1012 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Iz provjerenih izvora, sinoć su ga specijalci udesili samo tako, zato je imao onu kapuljaču na glavu...
- Maraschino
#1013 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
nije ba,Baltazar_khan wrote:Iz provjerenih izvora, sinoć su ga specijalci udesili samo tako, zato je imao onu kapuljaču na glavu...
njemu je glava ionako k'o cocin bubanj...
da su ga udesili, nebi mu glava mogla stati u onu kapuljacu...
- amrica
#1014 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Baltazar_khan wrote:Iz provjerenih izvora, sinoć su ga specijalci udesili samo tako, zato je imao onu kapuljaču na glavu...
U biti sam pacifista i grozim se nasilja, ali zivotinjama treba vratiti istom mjerom.
Svaki put kad vidim onu facu dok udara tetku, sjetim se svih jadnim zlostavljanih cura koje su monstrumu prosle kroz ruke...
- terra_incognita
#1015 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Zar to nije trebalo u startu da se desi ? Da ga fino spenganog dovedu i smjeste na suho i sigurno.Baltazar_khan wrote:Iz provjerenih izvora, sinoć su ga specijalci udesili samo tako, zato je imao onu kapuljaču na glavu...
Kriminalac za kojim je raspisana potjernica u EU kod nas ima posebne uvjete
Tada ne bi bilo ni tetke, ni šamara, ni Bakira....ni ovih 45 stranica....
-
lukavac
#1016 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
I ja cu biti malo offtopic, ali ne zamjerite.
Upravo zbog, po meni, tema koje skrecu sa glavne. Ne vidim uopste razlog rasprave o novinarima i sl. u okviru ove teme.
To mozda jeste potrebno raspravljati, ali ne u okviru ove teme.
Ovdje raspravljamo o zatvoru u kojem zivimo, o drzavi koje nemamo i o kriminalcima koji nas cine jadnima.
Do nas je koliko cemo od svega toga dopustiti, ali rasprava koja nas dijeli u vise tabora, a svi smo generalno nezadovoljni zaista ne vodi nigdje. Barem po meni.
Zato ljudi pokusajmo pronaci nacin kako natjerati vlast da zastiti svoje gradjane,
a ukoliko im to danasnji zakon ne dopusta, pa neka ga mijenjaju, zato i postoje.
Upravo zbog, po meni, tema koje skrecu sa glavne. Ne vidim uopste razlog rasprave o novinarima i sl. u okviru ove teme.
To mozda jeste potrebno raspravljati, ali ne u okviru ove teme.
Ovdje raspravljamo o zatvoru u kojem zivimo, o drzavi koje nemamo i o kriminalcima koji nas cine jadnima.
Do nas je koliko cemo od svega toga dopustiti, ali rasprava koja nas dijeli u vise tabora, a svi smo generalno nezadovoljni zaista ne vodi nigdje. Barem po meni.
Zato ljudi pokusajmo pronaci nacin kako natjerati vlast da zastiti svoje gradjane,
a ukoliko im to danasnji zakon ne dopusta, pa neka ga mijenjaju, zato i postoje.
-
gumifufna
#1017 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Zalosno je ovo sto je se desilo ovo je za svaku osudu i malo je dobio koliko je zasluzio.Nikako mi nije jasno sta je ta zena trazila od kriminalca "izvinjenje".Da me ne napadate osudjujem ovo nasilje nad zenom, na stranu nas zakon i policiju i njihov rad o tome bi se moglo pisati sto godina.Samo me interesuje sta je htjela ta zena da postigne pokazivajuci slike zrtve kriminalcu.
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#1018 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Radim cijeli dan, dođem večeras s posla na forum, kad odjednom neke teorije zavjere, kao žena sama sebe šamarala, kriv je Bakir H. i sl? I to najglasniji u tim nabadanjima su oni koji su juče najviše pozivali na proteste
Jesam li nešto propustio?
- Toffee karamela
#1019 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Pa je li to tako teško dokučiti? Žena je očito naivna i misli da je istina ono što su je učili (i nas sve) da ljudi nisu tako loši da ne bi osjetili grižnju savjesti kada ih se suoči s njihovim nedjelima.gumifufna wrote:Zalosno je ovo sto je se desilo ovo je za svaku osudu i malo je dobio koliko je zasluzio.Nikako mi nije jasno sta je ta zena trazila od kriminalca "izvinjenje".Da me ne napadate osudjujem ovo nasilje nad zenom, na stranu nas zakon i policiju i njihov rad o tome bi se moglo pisati sto godina.Samo me interesuje sta je htjela ta zena da postigne pokazivajuci slike zrtve kriminalcu.
E sad neki se ljudi (ukjljučujući i žrtvu sa snimka) nikada ne uhavizaju i ne shvate okrutnu istinu....da ima ljudi koji samo nose ljudsko obličje ali ništa ljudsko nemaju u sebi (pa sjetimo se samo onog Milana Lukića, ubice iz Višegrada koji je ljude spaljivao po kućama-i nakon svih onih svjedočenja i dalje se smješka i sad drži i Kuran pred sobom).
Meni na pamet ne bi palo da ga pokušavam suočiti s likovima njegovih žrtava ali ta jadnica je mislila dobiti bar tu vrstu zadovoljštine. Kako da ne, dobit će je samo u Zenici, ako bog da lijepi!
- A-R-N-I
- terra_incognita
#1021 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Pretpostavljam da emocija koju ona nosi isključuje zdrav razum u trenutku kad se nađe sa dželatom oči-u-oči.gumifufna wrote:Samo me interesuje sta je htjela ta zena da postigne pokazivajuci slike zrtve kriminalcu.
- terra_incognita
#1022 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Pera Trta wrote:Radim cijeli dan, dođem večeras s posla na forum, kad odjednom neke teorije zavjere, kao žena sama sebe šamarala, kriv je Bakir H. i sl? I to najglasniji u tim nabadanjima su oni koji su juče najviše pozivali na proteste![]()
Murija čita, mijenjajmo stranu
A možda čita i Tasim, dakle u sredini je najbolje
-
Mobile_Disco
- Johnny071
#1024 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Pera Trta wrote:Radim cijeli dan, dođem večeras s posla na forum, kad odjednom neke teorije zavjere, kao žena sama sebe šamarala, kriv je Bakir H. i sl? I to najglasniji u tim nabadanjima su oni koji su juče najviše pozivali na proteste![]()
nisu to nikakve teorije zavjere, ja jesam pozivao na proteste i pozivacu opet i ako neko ima imalo savjesti i svjesti doci ce, i opet kazem, bilo kako bilo, i bilo radi cega bilo ono se nije smjelo desiti, pogotovo ispred suda, pardon ispred Visokog Sudskog i Tuzilackog Vijeca BiH, i vrijeme je da se kaze istina, jako puno tu mutnih stvari ima i vrijeme je da se neko pozove na odgovornost. Ako nije nista namjesteno i ako nije skretanje paznje, zasto takvi propusti i koja im je svrha, zasto je isjecen dio na snimku FTV, zasto svi prebacuju na nekoga, zasto je tasim pusten pa uhapsen u 3 ujutro, zasto zasto zasto i na kraju ODAKLE TOLIKA HRABROST I SMJELOST TO SVE RADITI NARODU POD NOSOM ?!?
-
Hladan kao led
#1025 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
pa ovaj covjek je ludsinus wrote:Federacija danas maloprije slučajno vidjeh
Nisam sve vidio od početka ali nekom liku sude za nešto i dobio je 12 godina...
Ali prije ulaska u sudnicu neka mu žena prišla pred tv ekipom da ga pita za neke dvije njene roođake, jedna se navodno ubila, a druga nestala u Italiji ili tako nešto u glavnom kao on je navodno kriv za to....
I onda pola metra od kamere u krupnom kadru lik toj ženi spuca šamarčinu da ju je oborio na zemlju... i niko nije reagovao da pomogne ženi ni policija ni čuvari ni ljudi koji su bili tu...niko osim novinarke FTV...
Ako neko zna nešto više neka postavi, ja stvarno nisam sve vidio ali ovaj udarac sam veoma dobro vidio
Oooooj ljudi kako sam popizdio svega mi evo tresu mi se ruke dok pišem...zadavio bih đubre![]()
![]()