Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Tomahawk11
Globalni moderator

#1001 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

butterfly_01 wrote:bravo Miske... to ga forumasi sad oprastaju od reprezentacije???
susic kao selektor i nije nesto.. mozda je bio dobar fudbaler i znao trcati za loptom, ali voditi 11 ljudi na terenu ne zna na pravi nacin!
Prijavi se onda ti za selektora kad Susic nema pojma :-) Jes, nema on pojma, zato smo drugi u grupi i kasnimo 1 bod za Francuskom. To nam je inace najlosiji rezultat koji smo imali, inace sisamo Francuze i slicne ekipice sa po 10 bodova prednosti.
Ova reprezentacija igra najsigurnije, jbt, ja sam prije redovno strahovao kad cemo primiti neki gol niotkuda, toga sada nema.
ultima_palabra

#1002 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by ultima_palabra »

Miske za svoje ponašanje odgovara samo selektoru... znači ako Pape kaže da Miske nije mislio na njega ili pređe preko svega, onda je to završena priča. Neće mu suditi ni novinari ni forumaši...
Obuca9

#1003 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Obuca9 »

A šta mislite o ideji da probamo naučiti nešto iz slučaja Begović, pa da pustimo Papeta i Misketa da sami razjasne daleko od očiju nestručnih navijača, a pogotovo što dalje od očiju i ušiju onih lešinara, koji sebe zovu novinarima?
k3ngur

#1004 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by k3ngur »

U roku 10 sati nakon tekme nastade ovoliki trac da sad eto Miske treba napustiti reprezentaciju, joj sta su ti cudo internet i novine... :-)
nosara

#1005 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by nosara »

butterfly_01 wrote:bravo Miske... to ga forumasi sad oprastaju od reprezentacije???
susic kao selektor i nije nesto.. mozda je bio dobar fudbaler i znao trcati za loptom, ali voditi 11 ljudi na terenu ne zna na pravi nacin!
Nekad su koke, nekad pizde, nekad balerine, rijetko fudbaleri... Ko bi to s uspjehom vodio...? :-)
bogat_u_dusi

#1006 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by bogat_u_dusi »

pa ne zna za vas koji volite cirkusanta Ćiru, za razliku od Ćire ovaj je i pobjeđivao i veće i bolje selekcije od nas ...
bosanski

#1007 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by bosanski »

jel istina da je miske rekao fak ju nekom hadziji iz rumunije sto je sjedio na tribinama. jos mu i prijetio da ce ga upucat???
Obuca9

#1008 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Obuca9 »

...
Last edited by Obuca9 on 07/09/2011 12:00, edited 1 time in total.
veljaca

#1009 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by veljaca »

Bilo bi zaista dobro da pojedinci se vrate malo u vrijeme Portugala i procitaju sta su tada pisali .....

Btw - meni nana Rahima kaze da je Miske psovao 4 pomocniku - jer mu je ovaj trazio da podigne nogu i vidi mu krampone - a sto je jako pogodilo Misketa ... Za one koji ne znaju - nana Rahima ima bolje informacije i od CIE i KGBA ....
burekodsira

#1010 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by burekodsira »

hz__semir wrote:
bosanski wrote:jel istina da je miske rekao fak ju nekom hadziji iz rumunije sto je sjedio na tribinama. jos mu i prijetio da ce ga upucat???
Nije, ali si blizu istine, vjerovatno raja izvrnula priču, od usta do usta.

Prava istina je da je to rekao Hadžiji Ibrahimu, koji je inače rodom sa Romanije. Pokazao mu je da će ga upucati, jer je on Srbin i on ne voli muslimane, a pogotovo ne voli hadžije. Nakon toga, se okrenuo i još mu dodao na engleskom da će mu ženu, hadži Ševalu, povaliti.

To je jedina prava istina. A vi procjenite da li takva osoba zaslužuje igrati za reprezentaciju.
pretjerujete i u zajebanciji i ironiji, jbg mora se malo imati i granice u toj cjeloj furci. juce je nick "za zivot cjeli" (ili sl.) dobio ban za istu tu furku.

miske ga sinoc kvalitetno zavali i dobro prodjosmo, svaka mu cast. a ova natezanja i gledanja u kasike ostavite za express pliz, ako bude potrebe za kakvim pojasnjenjima, siguran sam da ce se jal miske jal druga strana oglasiti
Host

#1011 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Host »

D spešl van wrote:
Host wrote:Interesuje me samo kome je bila upucena psovka od strane Misketa tacnije 'Fuck U',da li prema Susicu ili gostujucoj ekipi na klupi?
Isto pitanje si postavio i na drugoj temi :x :x

mozda je to porucio tebi i tebi slicnima koje vise zanimaju zbivanja van terena nego na terenu.
papak boli tebe ona stvar na koliko sam tema postavio ovo pitanje,mene interesuje, a ako je ovo upuceno Susicu bgm nije lijepo postupio,a sto se tice ove psovke ona se i desila na TERENU a ne izvan terena,i mani tu da mi se nesto prsis,ako mi imas sta reci u lice bujrum u Tuzla,mani kurcenja po tastaturi i te kojekakve vatre da izbacujes iz usta !
Last edited by Host on 07/09/2011 11:57, edited 1 time in total.
bosanski

#1012 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by bosanski »

burekodsira wrote:
hz__semir wrote:
bosanski wrote:jel istina da je miske rekao fak ju nekom hadziji iz rumunije sto je sjedio na tribinama. jos mu i prijetio da ce ga upucat???
Nije, ali si blizu istine, vjerovatno raja izvrnula priču, od usta do usta.

Prava istina je da je to rekao Hadžiji Ibrahimu, koji je inače rodom sa Romanije. Pokazao mu je da će ga upucati, jer je on Srbin i on ne voli muslimane, a pogotovo ne voli hadžije. Nakon toga, se okrenuo i još mu dodao na engleskom da će mu ženu, hadži Ševalu, povaliti.

To je jedina prava istina. A vi procjenite da li takva osoba zaslužuje igrati za reprezentaciju.
pretjerujete i u zajebanciji i ironiji, jbg mora se malo imati i granice u toj cjeloj furci. juce je nick "za zivot cjeli" (ili sl.) dobio ban za istu tu furku.

miske ga sinoc kvalitetno zavali i dobro prodjosmo, svaka mu cast. a ova natezanja i gledanja u kasike ostavite za express pliz, ako bude potrebe za kakvim pojasnjenjima, siguran sam da ce se jal miske jal druga strana oglasiti
Da vec vidim naslov u expressu "Selma Bajrami u soku: miske mi je rekao fak ju"
VektoR

#1013 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by VektoR »

... nesta kontam... Sto na engleskom*? nije zar u reprezentaciji sluzbeni jezik engleski... misterija...
Obuca9

#1014 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Obuca9 »

burekodsira wrote:pretjerujete i u zajebanciji i ironiji, jbg mora se malo imati i granice u toj cjeloj furci.
Upravu si, post je editovan. Samo mi ide na k..c što se sad opet pokušava praviti neki skandal, a niko ne zna šta je zaista bilo,.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1015 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by -LIBERO- »

Al' kako bih ja sa cejfom isamarao pojedine "novinare" to je cudo. I to ne samo zbog ovog "slucaja" nego zbog niza drugih desavanja....od uvlacenja u pakas pojedincima iz prosle garniture saveza do lesinarenja sa polu i kvazi informacijama uz pivu i kilo pecenja ravno na portale i novinske stranice.

Fuj!!!!
jazzer

#1016 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by jazzer »

Ako bi se pravio izbor za ''najvece sranje od posta'' ovaj bi sigurno usao u
najuzi izbor.
D spešl van

#1017 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by D spešl van »

Nas narod je zeljan negativni senzacija jer samo tako mozemo postici nekakvo zadovoljstvo. Imamo jebeni gubitnicki mentalitet i to dolazi najvise do izraza kad nam se nesto pozitivno desi. Lakse se nosimo sa porazima nego sa pobjedama.

Zato se danas najvise pise o Zvjezdanovoj reakciji nego o samoj pobjedi
leo karan

#1018 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by leo karan »

fuck u 2 Miske
Area_51

#1019 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Area_51 »

Fino sam davno rekao da je najveci otrov kod nas Emir Spahic. Svaka njemu cast na terenu, kako igra, sve ostalo, ali je izvan njega jedan obicni, da ne koristim izraz ovdje. Sve ce razorit svojim jezikom i nekim autoritetom koji gradi preko drugih igraca. Nije ni Miske secer, zna dobro zezat i postavljat zahtjeve, sjetite se kako nas je ostavio na cjedilu kad smo igrali protiv Portugala, kao fol povrijedjen, tri dana kasnije igrao za Wolfsburg i bio najbolji na terenu. Spaha je bio saucesnik u prodaji tekme Portugalu.

Ovo se mora rijesit prije nego pocne sama zavrsnica kvalifikacija. Treba javno reci odnose u svlacionici, pa da brate ne zove selektor te problematicare. Ne bih o mahalskim, svasta sam i ja cuo, tacnije ne bih ovdje dok neko ne izadje sa zvanicnim informacijama. Necu vise nikom ni da pozelim da dodje u situaciju da razmisljamo o tome da nas neko proda za sitne pare u samoj zavrsnici ili da necije sujete i primitivluk poremete dosadanje rezulutate.

Spaha, Miske, ako ste magnupi, izadjite javno sa informacijama, pa da rjesavamo. Posebno ti Spaha. Sto se mene tice, ne moras vise igrat za nas. Ko ti vrati kapitensku traku, ne treba vise biti selektor. Hvala i zivio.

A ti Miske, mani se suplje i prica, vec se odluci, hoces li igrat ili pricat.
legionar2010

#1020 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by legionar2010 »

Miske prije svega je legenda BH fudbala, a to sto se mi neznamo nositi pobjednickim mentalitetom i sami frustracijama i nebulozama dolijevamo tamo gdje netreba je vec druga stvar...
tataćusak

#1021 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by tataćusak »

Pape kralju :bih: :bih: :bih:
Čovjek odradio posao sinoć extra. Mirno sam sjedio gledao tekmu i znao da ćemo zabiti go. Sudija dao prvi karton malo prestrogo ali ko kaže da ih ne bi dobili i da su bili kompletni.
Pape odradio izmjene maestralno, sem što zec nije opravdao ali ko zna i da je ubacio muslimovića sumnjam da bi bolje bilo. Iako sam protivnik štilića u prvih jedanaest momak sinoć sa klupe odradio extra posao - ono dodavanje za džeku :-) :-) .
Misimović isto uveden na vrijeme, dao go, šta još tražiti od Papeta. Odbrana na čelu sa papcem :thumbup: .
Da je miske igrao od starta vidio se nebi, vjerovatno bi se umorio i morao bi ga mijenjati na poluvremenu a ovako ušao svjež i odradio dobar posao (u napadu, kada je lopta bila kod bijelih rusa šetkao se laganini). Sinoć je izbor bio medunjanin ili miske a ne kako neki potenciraju ibričić ili miske je miske na krilu a nespreman :-) :-)
Pape napravio najveći uspijeh BH fudbala u historiji :bih: :bih: :bih:
Sasvim_Obican

#1022 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Sasvim_Obican »

Pravite hibridni skandal koji zapravo ne postoji. Svako ko imalo prati sport zna da su trzavice i mala nezadovoljstva u ekipama česta pojava koja se na obostrano zadovoljstvo sanira u tišini svlačionice. Samo se u nas razno-razni pametnjakovići, medijska piskarala upuštaju u proizvodnju sukoba koji bi mogao dobiti neslućene dimenzije, pa čak i natjerati ponajboljeg igrača kojeg smo ikad imali - Zvjezdana Mismovića i ponajboljeg selektora - Safeta Sušića da odustanu od cilja zvanog - EURO 2012.

Vidjeli ste na poluvremenu kako Sušić bez imalo nervoze objašnjava Misimoviću gdje će i kako igrati. Također, Mismović je u izjavi rekao da "pojednici govore selektoru da me treba biti sram da se odazovem u reprezentaciju s obirom koliko igram u klubu", a ono fuck you je bilo upućeno igraču koji je prethodno napravio faul nad Misimovićem, a koji je kasnije ušao i u sukob sa Zecom.

Ko stavi Misketa i Papeta na suprotne, pa čak i zaraćene strane, želeći od nas da se odlučimo koji nam je draže, nije ništa drugo nego najobičniji neprijatelj naše reprezentacije.
Ivo Lola

#1023 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Ivo Lola »

vi niste normalni majke mi
VI se odnosi na ove koji imaju nesto protiv spahica
pa covjek je nas najbolji igrac bez ikakve konkurencije, uvijek daje 200% od sebe, nikad nije rekao da nije spreman ili da je povrijedjen
Obuca9

#1024 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Obuca9 »

Izgleda da Miske nije jedini koji se autom vratio u Sarajevo. Eh sad je tu pravo pitanje, vidjećemo hoće li lešinari iskopati i to. Ali čisto sumnjam, ovaj drugi je ultimativni ljubimac svih navijača. Mada i on kao i Miske (on pogotovo) trebaju biti zahvalni Papetu što ih je zvao uopšte.
veljaca

#1025 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by veljaca »

hz__semir wrote:Izgleda da Miske nije jedini koji se autom vratio u Sarajevo. Eh sad je tu pravo pitanje, vidjećemo hoće li lešinari iskopati i to. Ali čisto sumnjam, ovaj drugi je ultimativni ljubimac svih navijača. Mada i on kao i Miske (on pogotovo) trebaju biti zahvalni Papetu što ih je zvao uopšte.
Sema, ti kao dosta korektan - ne zakuhavaj, matereti .... Ili ne pisi ovo sto pises ili reci ime tog "ultimativnog ljubimca svih navijaca" pa da onda, za Dobrobit reprezentacije - ucine se prave stvari .... Ovako samo podizemo bezveze tenzije ... dosta je sto to "novinari" rade ....
Post Reply