Haram im bilo.....

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
amrica

#1001 Re: Haram im bilo.....

Post by amrica »

teAMICA wrote:Evo 'vako: 5ar5rovic & me smo se dogovorili u ime sviju vas/nas :D :
SLJEDEĆI SASTANAK FURUMASHA SA-X (vezano za ovu akciju) JE U NEDJELJU, 19.04. U 19:00 U BAŠTI CAFFE-A "PALMA"
(usafunjali smo se svi redom u onom VF-u prošli put,a i ovdje ima fin parking)
Taman poslije CD-a, da se dogovorimo za dalje korake, da donese novac ko neće preko banke, itd.

Bumo se videli :D
strongwoman

#1002 Re: Haram im bilo.....

Post by strongwoman »

Evo obavijestila sam 2.400 clanova (koji se nalaze na FB stranici "Haram im bilo") za sastanak u "Palmi" 19. aprila
VOLIM VAS SVE,,,, VI STE LJUDI KOJI STE MI ULJEPSALI ZIVOT....
kurty

#1003 Re: Haram im bilo.....

Post by kurty »

Evo me...imao sam nekih fakultetskih obaveza, pa onda "sastanak" u vezi stale, pa ispit...pa sam konacno u Brezici...
Idemo redom...Hvala veliko za Eldina I., Za Petra L. i za Zekerijaha M., cije sam danas novce podigao, odnosno ciji su do danas legli na racun....
Stanje na računima je sljedece:
KM- racun 6047,24KM[/b]
Eurski 294,39Eura
Ukupno oko 6600KM
Sto je izvvrsno....hvala i onim koji su uplatili na KM racun.....a za koji dan i nesto novca ce biti od nene, naseg forumasa, koji je ucinio pravu stvar, ali sutra ili prekosutra o tome...
Danas sam predao projekat stale, zajedno sa molbom... Osoba koja je po tome najvise "potegla", mi je rekla da ce se mozda sljedece sedmice moci znati ko ce i kad pocet sa radovima...
Sto se tice donacije za stalu, najvece zasluge po meni idu jednoj gospodji iz Austrije, koja prati ovaj forum, i koja je molila ovu gospodu da nam pomognu...Hvala vam gospodjo.Ipak sam vidioda i medju politicarima ima ljudi od krvi i mesa, koji su spremni pomoci, ali sto je najvaznije lijepo i ugodno me saslusati... I u licu godpodina koji se zauzeo za izgradnju stale, se vidi tuga za porodicom Hodžić...Hvala vam mnogo Gospodine S. u ime svih nas
kurty

#1004 Re: Haram im bilo.....

Post by kurty »

i jos nesta...ne znam gdje se nalazi caffe PALMA ????
kurty

#1005 Re: Haram im bilo.....

Post by kurty »

i jos nesta...danasme zvala gospodja Višnja iz Danske, koja je tamo izbjegla iz Banja Luke....zeli pomoci, i obecala je poslati porodici Hodžić novi TV, DVD player, antenu, i Hi-Fi uredjaj....hvala joj
amrica

#1006 Re: Haram im bilo.....

Post by amrica »

Kurty, nema frke, nacicemo se gdje tebi odgovara pa cemo zajedno tamo, samo reci gdje

ti si nas kurty, sve za tebe :-D
kurty

#1007 Re: Haram im bilo.....

Post by kurty »

Sad znam gdje je...objasnjeno mi je, ali ipak hvala u svakom slučaju
neretva2

#1008 Re: Haram im bilo.....

Post by neretva2 »

raja nema frke iz austrije ce biti za koji dan jos,a uspu da kazem akcija ce se prosiriti i dalje.pozdrav forumasima.
5ar5rovic

#1009 Re: Haram im bilo.....

Post by 5ar5rovic »

amrica wrote:Kurty, nema frke, nacicemo se gdje tebi odgovara pa cemo zajedno tamo, samo reci gdje

ti si nas kurty, sve za tebe :-D
Ipak dolaziš ? :-D
kurty

#1010 Re: Haram im bilo.....

Post by kurty »

da da...naravno
amrica

#1011 Re: Haram im bilo.....

Post by amrica »

Naravno da dolazim, ne bih to propustila ni u snu :-D

Da vidim pravu raju i da cujem iz prve ruke kako je bilo.
teAMICA

#1012 Re: Haram im bilo.....

Post by teAMICA »

ko sad gdje kad dolazi...zbuniste me totalno :-)
5ar5rovic

#1013 Re: Haram im bilo.....

Post by 5ar5rovic »

teAMICA wrote:ko sad gdje kad dolazi...zbuniste me totalno :-)
Onako kako smo se dogovorili telefonom.
kurty

#1014 Re: Haram im bilo.....

Post by kurty »

Sad me zvao momak koji je na dernek.ba pokrenuo, akciju za porodicu Hodžić, i kazu da se se u subotu naci i skupiti priloge, a u nedjelju ce nam se pridruziti u Palmi i predati skupljeno...
SVAKA VAM CAST :thumbup:
faruche

#1015 Re: Haram im bilo.....

Post by faruche »

kurty wrote:Sad me zvao momak koji je na dernek.ba pokrenuo, akciju za porodicu Hodžić, i kazu da se se u subotu naci i skupiti priloge, a u nedjelju ce nam se pridruziti u Palmi i predati skupljeno...
SVAKA VAM CAST :thumbup:
nek i dernek.ba posluzi necemu dobrom
istina živa

#1016 Re: Haram im bilo.....

Post by istina živa »

Dragi moji forumovci
Da vas na brzinu izvjestim da će prilog o pomoći biti u petak tj sutra veče na tv Vogošća u 22 - upravo ga montiram,dala sam izjavu za Hayat,molim da mi se privatno jave oni koji će dati izjavu da im dam broj tel da se dogovore za snimanje.Ipak će samo uzeti izjave i montirati za CD u subotu.Voidjet ćemo šta će uraditi.
Bitno je da svi možete vidjeti kako je bilo juče u Bratuncu tj Počauš.
Odoh raditi.
Ako stignem možda se još jednom javim kasnije
:sax: :skoljka: :bih: :thumbup:
faruche

#1017 Re: Haram im bilo.....

Post by faruche »

istina živa wrote:Dragi moji forumovci
Da vas na brzinu izvjestim da će prilog o pomoći biti u petak tj sutra veče na tv Vogošća u 22 - upravo ga montiram,dala sam izjavu za Hayat,molim da mi se privatno jave oni koji će dati izjavu da im dam broj tel da se dogovore za snimanje.Ipak će samo uzeti izjave i montirati za CD u subotu.Voidjet ćemo šta će uraditi.
Odoh raditi.
Obavezno postavi link za youtube ili sl. za nas koji nemamo tv vogosca :roll:
kurty

#1018 Re: Haram im bilo.....

Post by kurty »

jos nesta...Neki ljudi iz Njemacke nam traze neki papir o socijalnom stanju porodice Hodzic, jer im to treba da dobiju novce od neke humanitarne organizacije i da posalju nam to...kazu da je u pitanju neka veca suma novca.... Jel se to nekako moze izvaditi, mislim da potvrda???
mIrSooo

#1019 Re: Haram im bilo.....

Post by mIrSooo »

faruche wrote:
istina živa wrote:Dragi moji forumovci
Odoh raditi.
Obavezno postavi link za youtube ili sl. za nas koji nemamo tv vogosca :roll:
Nista ne brinite. Sto god bude emitovano na RTV Vogošća o ovoj porodici odmah će biti postavljeno na "youtube" ... Ako uspijem sutra navece poslije emitovanja emisije postavit cu prilog i proslijediti Vam link :-D
Ako ne budem radio eto i mene u Palmu da napokon upoznam ovu sjajnu ekipu :-D
... pozz :P

Mirsad Krišćo
http://www.rtvvogosca.ba
5ar5rovic

#1020 Re: Haram im bilo.....

Post by 5ar5rovic »

kurty wrote:jos nesta...Neki ljudi iz Njemacke nam traze neki papir o socijalnom stanju porodice Hodzic, jer im to treba da dobiju novce od neke humanitarne organizacije i da posalju nam to...kazu da je u pitanju neka veca suma novca.... Jel se to nekako moze izvaditi, mislim da potvrda???
Imaš li kontak sa njima ?
Treba li im potvrda prevedena na njemački jezik i ovjerena ?
Pokušaj to da saznaš, a ja bih sutra kontaktirao opštinu Bratunac da pokušam dobiti taj papir. Mislim da je tetka Ramiza već iskusila izdavanje raznih potvrda pa ću kontaktirati i nju.
kurty

#1021 Re: Haram im bilo.....

Post by kurty »

Kontakt telefon imam, sad su mi rekli da potvrda ne mora biti prevedana na njemacki, ali da mora biti ovjerena o institucije
neno68

#1022 Re: Haram im bilo.....

Post by neno68 »

kurty za 3 sata uplacujem pare.Cekam da se otvori Western union. :D :bih:
ekvivalent

#1023 Re: Haram im bilo.....

Post by ekvivalent »

teAMICA wrote:Evo 'vako: 5ar5rovic & me smo se dogovorili u ime sviju vas/nas :D :
SLJEDEĆI SASTANAK FURUMASHA SA-X (vezano za ovu akciju) JE U NEDJELJU, 19.04. U 19:00 U BAŠTI CAFFE-A "PALMA"
(usafunjali smo se svi redom u onom VF-u prošli put,a i ovdje ima fin parking)
Taman poslije CD-a, da se dogovorimo za dalje korake, da donese novac ko neće preko banke, itd.
ako nije sramota pitat,posto ima nas i van sarajeva
jel to ona slasticarna palma na grbavici,blizu zeljinog stadiona???
hvala...
kurty

#1024 Re: Haram im bilo.....

Post by kurty »

za ekvivalenta-jeste, ima veci parking ispred i fontana..
TO NENO MAJSTORE...neno je skupio 1610 australiskih dolara...svaka cast neni i svima onima koji su pomogli neni :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Real Khan

#1025 Re: Haram im bilo.....

Post by Real Khan »

Mislim da bi @kurty trebao promijeniti broj računa na koji stiže novac jer će ga (nas) odrati porezna uprava...a nije nam u interesu da ovaj novac dobrih ljudi za dobre ljude pokupe poreznici... Eto, nešto mi pade na pamet kako se suma bliži onoj koja je sumnjiva poreznoj upravi...
Locked