To je neki mit koji sam od više osoba čuo, moguće da je klasični šupljak ali u svakom slučaju bolje bi im bilo gore da "trčkaraju" nego pored željezare koja radi 24h dnevno tokom čitave godine.Co0l wrote:A jel,za 7 dana se krv promjeni,sta jos kazu?stroga normala wrote:Nisam doktor i ne mislim da je rak zagarantovan zbog 24h boravka, neko puši 20 godina po kutiju-dvije dnevno pa ne oboli, a neko oboli a da nije dim cigare povukao... Nema više pravila, ali da nije zdravo živjeti u Zenici to je više svakome poznato... Zato se tamo i protestvuje svako malo i sve ukazuje da su maligna oboljenja u porastu upravo zbog zagađenog zraka....
Ovo za auto nisam slagao, znam šta sam vidio i u ostalom može svako probati...
E sad po meni je velika glupost tamo praviti trening kamp, ali vjerujem da su presudili razni talovi.
Kažu na Igmanu se za 7 dana kompletna krv promjeni i da se Zvezda upravo gore pripremala kad je osvojila kup šampiona, što nisu gore napravili trening kamp, em je zrak fantastičan, em bi imali veći mir nego što ga imaju sad u Hrasnici ili što će ga imati u Zenici...
Tapatalked
Tapatalked