Stadion: Bilino Polje, Zenica

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply

Treba li se stadion dograditi??

Da
334
80%
Ne
84
20%

Total votes: 418

Fauja Singh

#1001 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Fauja Singh »

Co0l wrote:
stroga normala wrote:Nisam doktor i ne mislim da je rak zagarantovan zbog 24h boravka, neko puši 20 godina po kutiju-dvije dnevno pa ne oboli, a neko oboli a da nije dim cigare povukao... Nema više pravila, ali da nije zdravo živjeti u Zenici to je više svakome poznato... Zato se tamo i protestvuje svako malo i sve ukazuje da su maligna oboljenja u porastu upravo zbog zagađenog zraka....
Ovo za auto nisam slagao, znam šta sam vidio i u ostalom može svako probati...

E sad po meni je velika glupost tamo praviti trening kamp, ali vjerujem da su presudili razni talovi.
Kažu na Igmanu se za 7 dana kompletna krv promjeni i da se Zvezda upravo gore pripremala kad je osvojila kup šampiona, što nisu gore napravili trening kamp, em je zrak fantastičan, em bi imali veći mir nego što ga imaju sad u Hrasnici ili što će ga imati u Zenici...

Tapatalked
A jel,za 7 dana se krv promjeni,sta jos kazu? :-D
To je neki mit koji sam od više osoba čuo, moguće da je klasični šupljak ali u svakom slučaju bolje bi im bilo gore da "trčkaraju" nego pored željezare koja radi 24h dnevno tokom čitave godine.

Tapatalked
nicaze_072

#1002 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by nicaze_072 »

I btw ovo je tema Stadion: Bilino Polje Zenica, a ne trening kamp reprezentacije.
Fauja Singh

#1003 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Fauja Singh »

Distortion wrote:Dosadni ste sa tom pričom, mnogo puta je pričano o tome i nema potrebe svaki put ponavljati isto.

Rođen sam u Zenici, tu i živim, iskreno ni meni nije logično što su centar napravili u gradu koji je najzagađeniji grad u BiH i šire.

S druge strane, niko nije ponudio uslove kao Zenica i zato je Zenica izabrana, vrlo jasno. Sarajevu je ponuđeno, politika odbila jer nisu dali zemljište i to je to...
Normala, samo ne kažem da se moralo u Sarajevu, imaju planine, ima Hercegovina koja jeste malo dalja ali sigurno je bolja opcija od Zenice...
Ali hajde neću više o tome, vidim pojedinci se već upalili i bilo kakvu raspravu na tu temu doživljavaju kao Sarajevo vs Zenica.
End.

Tapatalked
Co0l

#1004 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Co0l »

stroga normala wrote:
Co0l wrote:
stroga normala wrote:Nisam doktor i ne mislim da je rak zagarantovan zbog 24h boravka, neko puši 20 godina po kutiju-dvije dnevno pa ne oboli, a neko oboli a da nije dim cigare povukao... Nema više pravila, ali da nije zdravo živjeti u Zenici to je više svakome poznato... Zato se tamo i protestvuje svako malo i sve ukazuje da su maligna oboljenja u porastu upravo zbog zagađenog zraka....
Ovo za auto nisam slagao, znam šta sam vidio i u ostalom može svako probati...

E sad po meni je velika glupost tamo praviti trening kamp, ali vjerujem da su presudili razni talovi.
Kažu na Igmanu se za 7 dana kompletna krv promjeni i da se Zvezda upravo gore pripremala kad je osvojila kup šampiona, što nisu gore napravili trening kamp, em je zrak fantastičan, em bi imali veći mir nego što ga imaju sad u Hrasnici ili što će ga imati u Zenici...

Tapatalked
A jel,za 7 dana se krv promjeni,sta jos kazu? :-D
To je neki mit koji sam od više osoba čuo, moguće da je klasični šupljak ali u svakom slučaju bolje bi im bilo gore da "trčkaraju" nego pored željezare koja radi 24h dnevno tokom čitave godine.

Tapatalked
E bas tako,mit ;) Da bi se eritrociti koji prenose kisik u organizmu potpuno obnovili potrebno je nekih 120 dana.Boravak na planinama taj proces pospjesuje ali nema sanse da skrati na 7 dana.Tako da se pripremaju i na planini tih nekoliko dana kolko obicno provedu u Hrasnici ne bi imalo nekog veceg efekta.
Ammaar

#1005 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Ammaar »

Mislim da bi Vitez bio izvandredna lokacija negdje u onim poljanama blizu fisa dakle blizu autoputa, oko 5-10 km je TR, ZE je oko 13-15 km, a zrak je mnogo cisci od zenickog.
Co0l

#1006 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Co0l »

Ja,pak,mislim da bi Davos bio bolji,Alpe,ovo-ono :D
samo_ti

#1007 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by samo_ti »

Meni kao Zeničaninu je drago sto je Centar kod nas, jbga...samo neka se gradi 8-)
Ali, da su mnogi i upravu oko zagadjenja, jesu :)
Po meni, Centar bi trebao biti negdje odvojen, od grada, guzve i td. Hercegovina bi bila po mjeri :)
Mada, kod nas je sve neka politika, pa smo dobili to sto smo dobili. I da, u Centar je ulupano 8 miliona, a on jos nije zavrsen :-) I tu je neka mucka, 100 % , jer ono sto je uradjeno ( tribina + 2 terena, ne vrijedi tolike pare ) ;-)
Sve su dobili za djabe, od zemljista, dozvola i svega sto ide uz to, skrsili 8 miliona, i jos nezavrseno...fale stolice na tribini + sav unutasnji namjestaj. Ma ko tu koga farba.
luckylaka

#1008 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by luckylaka »

_terminaš_ wrote:
luckylaka wrote: Jeli mislis za stadion ili stadione.Da se ja tu pitam(a ne pitam se)ulozio bi u one stadione koji pokusavaju renovirati svoje recimo Zenica,Gradacac,Banjaluka,Tuzla ..ovi koji i ne pokusavaju da urade nesto Zeljo,Sarajevo..nebi dao ni banke
Sarajevo je prošle godine uložilo u Hasetov stadion, ne znam koji dio stadiona je bio u pitanju. Nije nikakva šuplja, direktor je povrdio. Sa ovim prošlogodišnjim ulaganjem, izbrisan je jedan dio dugova.
Sta je konkretno u A.F i Grbavicu ulozeno od strane Zelje,Sa,grada,opstine,kantona,m.zajednice..(osim stolica na A.F.)da se ti stadioni koliko toliko dovedu na europski nivo
ledeni_caj

#1009 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by ledeni_caj »

Kako je onda Kosevo jedan od rijetkih stadiona koji ispunjava uslove za Evropu kod nas ako niko nista nije ulozio u njega? Sa neba palo?
Charuga
Globalni moderator

#1010 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Charuga »

Stadion Bilibo Polje!
ganjeta

#1011 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by ganjeta »

Plavih_11 wrote:Stadion Bilibo Polje!
Koji? :D
Logovan

#1012 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Logovan »

luckylaka wrote: Sta je konkretno u A.F i Grbavicu ulozeno od strane Zelje,Sa,grada,opstine,kantona,m.zajednice..(osim stolica na A.F.)da se ti stadioni koliko toliko dovedu na europski nivo
Sve što je urađeno i što se radi na stadionu su oni "sitni radovi", nisu baš neki radovi da se može pohvaliti, neki se ni ne primijete ali da se ne radi ništa, nije istina.
Dobro ti je rekao "ledeni_caj". Po tvome ama baš se ništa ne radi a vidi čuda, igraju se Europske utakmice. :-)
Ne postoji ti ovaj stadion, samo da znaš ubuduće. :mrgreen:
Last edited by Logovan on 26/03/2013 11:02, edited 1 time in total.
Charuga
Globalni moderator

#1013 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Charuga »

ganjeta wrote:
Koji? :D
:lol:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1014 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by JoseMujica »

Co0l wrote:Moraju u Zenici zbog Misketa,vec se adaptiro na kineski smog pa nece covjek nigdje drugo :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dobar!
Rob_Atl

#1015 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Rob_Atl »

Gledam ovaj stadion u Podgorici i ljudi nemaju ograde uopste, mislim kavez kao kod nas. pa nismo mi valjda stoka tolika da nam treba kavez. Znam kad su renovirali bilino da je bilo u ono vrijeme kad su se bojkotovale utakmice i bacalo se sve i svasta al zadnjih 2 godine nije ama bas nista uletilo u teren, mislim da se treba pocet razmisljat da se skine ona ograda ako nista bar sa istocne i zapadne tribine
Mustang1

#1016 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Mustang1 »

Ta ograda je zbog nas stavljena da ne bi bilo ubacivanja nakon negativnog rezultata .. Kao sto je bilo nekad .. Protiv Norveske cini mi se pa smo protiv Danske igrali na Kosevu i prokockali priliku te generacije
Co0l

#1017 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Co0l »

Rob_Atl wrote:Gledam ovaj stadion u Podgorici i ljudi nemaju ograde uopste, mislim kavez kao kod nas. pa nismo mi valjda stoka tolika da nam treba kavez. Znam kad su renovirali bilino da je bilo u ono vrijeme kad su se bojkotovale utakmice i bacalo se sve i svasta al zadnjih 2 godine nije ama bas nista uletilo u teren, mislim da se treba pocet razmisljat da se skine ona ograda ako nista bar sa istocne i zapadne tribine
Pa jesi li vidio zato da na svaki engleski korner ili aut doleti nesto sa tribina :-D
denimb

#1018 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by denimb »

Pa doleti nesto mekano, ne broji se to :D

Protiv Norveske sam gledao kako Riise izvodi aut a pored njega sijevnu sa istoka flasa od teretne sarajke, pa onda bi i ona razbijena glava spanca...neka one ograde, bez nje bi mogao svaki hairlija da nam suspendira stadion kad mu se prohtije...
Co0l

#1019 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Co0l »

Ma nije to nista,na Celikovim utakmicama su i makaze znale doletit.i to one velike,vrtne,za kresanje zivice :lol:
Zato i ja kazem,neka ograde.
razumibezumlje

#1020 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by razumibezumlje »

Kad se kvalifikujemo za Brazil .... skidanje ograde moj prijedlog !!
nicaze_072

#1021 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by nicaze_072 »

razumibezumlje wrote:Kad se kvalifikujemo za Brazil .... skidanje ograde moj prijedlog !!
Apsolutno podrzavam!
doff

#1022 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by doff »

Android, zašto još radovi nisu počeli? Ubjeđivo si nas da radovi počinju odmah poslije tekme.

Zgrada iza još uvijek je u funkciji i nije iseljena!

dezinformator.ba
AmiĐa_Idriz

#1023 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by AmiĐa_Idriz »

razumibezumlje wrote:Kad se kvalifikujemo za Brazil .... skidanje ograde moj prijedlog !!
to mi na rangu engleske jel' :D
Logovan

#1024 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Logovan »

doff wrote:Android, zašto još radovi nisu počeli? Ubjeđivo si nas da radovi počinju odmah poslije tekme.

dezinformator.ba
Zafalilo bagera, pa zato još nisu radovi počeli. :skoljka:
luckylaka

#1025 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by luckylaka »

doff wrote:Android, zašto još radovi nisu počeli? Ubjeđivo si nas da radovi počinju odmah poslije tekme.

dezinformator.ba
Pa mozda ovako za svaku ulozenu marku u Sarajevu za kosevo ili grbavicu Zenica ce uloziti 100.000 u bilino :D
Post Reply