Dres reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Dialer
#1001 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Imamo najruznije dresove ikad...odron
- bruce lee
#1002 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
imam 3 pumina dresa, dva kamerunska, jedan tunis.. volim slim dresove, al iz ovih se jedva izvučemGlobus wrote:Meni su oni dresovi puma africkih selekcija coolcak sam razmisljo da uzmem jedan al ne znam koji broj da narucim
![]()
- Globus
#1003 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Pa kako cu
Hocul narucit velicinu koju nosim inace ili manju da bi mi bio slim
ko majicu npr sto uzmem M ili S da bi bila uz tijelo
jel tako moram i dres ili normalnu velicinu koji nosim 
- bruce lee
#1004 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
ti dresovi su već slim u onoj veličini koju nosiš, takav im je kroj.. znači naruči svoju normalnu veličinu, i biće ti uz tijelo
nipošto manji broj od uobičajenog, nećeš stati u njeg koliko su strukirani
- SirHepek
#1005 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Dobri su i novi od Adidasa svaki dres ima slim i normalni kroj.
- zecko_kupuz
#1006 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
To vi svi fol stesani pa naručujete slim modele. 
- Globus
#1007 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
zecko_kupuz wrote:To vi svi fol stesani pa naručujete slim modele.
- BSn
#1008 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Globus wrote:zecko_kupuz wrote:To vi svi fol stesani pa naručujete slim modele.![]()
Suti da hoce koja zeMska naletit ovamo malo
![]()
![]()
Ma nisam toliko stesan al mogu vala nosit takvu majicu
iako sam mrsav al ima sisa
![]()
Sta li si ti u ratu jeo.
-
student001
#1009 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Vjerujte ima i gorih nogometnih saveza od naših. Dobro mi smo vjerovatno među tri najgora u Europi, ali se zato možemo nositi s mnogim afričkim nogometnim savezima. Pa tamo se sastanci čelnika nogometnog saveza održavaju s utokama na stolu. Pogotovo u ovim lijevim državama tipa Zimbabve, Mozambik, Somalija. Tako se s njima možemo mjeriti, jer smo ipak za stepenicu iznad njih ili ako išta pola stepenice iznad njih. Ali mi smo prokleta zemlja. Eno Mozambik Puma, a mi Legea. To ja samo objašnjavam prokletstvom, jer je ova država prokleta od Daytona i 1995. godine pa na ovamo. Ja ne znam kako drugačije to objasniti jer nema logičnog objašnjenja. Da nam je savez uređen kao njemački, opet bi Legea bila sponzor opreme, jer smo mi Bosna i Hercegovina.
- Globus
#1010 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
BSn wrote:Globus wrote:zecko_kupuz wrote:To vi svi fol stesani pa naručujete slim modele.![]()
Suti da hoce koja zeMska naletit ovamo malo
![]()
![]()
Ma nisam toliko stesan al mogu vala nosit takvu majicu
iako sam mrsav al ima sisa
![]()
Sta li si ti u ratu jeo.
- bruce lee
#1011 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
meni je normalna velicina s, a nekad mi pase i najveci djeciji broj dresa. jeftiniji budu 30 %zecko_kupuz wrote:To vi svi fol stesani pa naručujete slim modele.
- zecko_kupuz
#1012 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Ti se ne pikaš, ipak si ti BruSS.bruce lee wrote:meni je normalna velicina s, a nekad mi pase i najveci djeciji broj dresa. jeftiniji budu 30 %zecko_kupuz wrote:To vi svi fol stesani pa naručujete slim modele.![]()
![]()
-
sarajevsko_pivo
#1013 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Da na dressu barem stave malu zastavicu, kao sto ima na dressu od Koreje...
- law2
#1014 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Evo i S.Koreja nosi Legea dresove 
- Edin H.
#1015 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
law2 wrote:Evo i S.Koreja nosi Legea dresove
I utjeruju strahopostovanje Brazilu
- Obuca9
#1016 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
I to isti naši domaći dresovi, samo druge bojelaw2 wrote:Evo i S.Koreja nosi Legea dresove

- jeza u ledja
#1017 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Posto sam vidio Legeu na dresovima S. Koreje, htio sam vidjet kome jos prave dresove. Sve sila do sile :
Sjeverna Koreja
Iran
Zimbabve
Albanija
Crna Gora
BiH

Sjeverna Koreja
Iran
Zimbabve
Albanija
Crna Gora
BiH
- mrtva kokoš
#1018 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
tri zemlje sumnjivog morala, dvije sa totalitarnim rezimom i jedna u kojoj je stanje nepoznato (molim da se sto prije azuriraju podaci za zimbabve) ma divno !!jeza u ledja wrote:Posto sam vidio Legeu na dresovima S. Koreje, htio sam vidjet kome jos prave dresove. Sve sila do sile :![]()
Sjeverna Koreja
Iran
Zimbabve
Albanija
Crna Gora
BiH
![]()
![]()
![]()
-
sarajevsko_pivo
#1019 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Srbija ima extra dress!
Najgori ima North-Korea.
Najgori ima North-Korea.
- Šibicar
#1020 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Nije važno kakav je dres,već kako se odnosiš prema njemu. 
-
sarajevsko_pivo
#1021 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Jeli moze neko napisati email?
- Globus
#1022 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Sta ce izmjenut svi koji nose Legea dres imaju isti dizajn samo druge boje

- BSn
#1023 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Globus wrote:Sta ce izmjenut svi koji nose Legea dres imaju isti dizajn samo druge boje![]()
![]()
Unikatna gracioznost dizajna - sve su ostalo nijanse.
-
student001
#1024 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Pusti te šuplje priče. Bogme važno je i kakav je dres. Nije ovo 1922. ili '23. pa da nije važno od kakvog je materijala dres, tko je proizvođač i ostale gluposti. Ovo je 21. stoljeće, 2010. godina, BiH je europska reprezentacija, pa zašto mora biti u rangu sa Albanijom, Kosovom, Sjevernom Korejom i Zimbabveom što se tiče dresa? Pa kad jedan Mozambik ima moćnu Pumu, što ne BiH mogla imati barem Adidas? To bi i navijačima omogućilo lakšu kupovinu dresova i slično. Brate smješno vidjeti ono LEGEA kad piše, ko da se radi o klubu iz treće talijanske lige. A svemu je kriv savez koji ne vodi nimalo računa o ugledu repke, nego gledaju kako napuniti svoje džepove. Sigurno im netko dobro sa strane plaća što su dresovi BiH repke LEGEA. NAJSMJEŠNIJI DRESOVI! I sad koriste u LEGEA-i zastarjelu tehnologiju proizvodnje dresova koja se koristila sredinom 90ih godina. Koriste smješnu sintetiku, a užaš kad se čovjek oznoji u tom dresu. Nike, Adidas i Puma koriste vrhunski pamuk i sintetiku reciklirani plastičnih boca s posebnim kemikalijama koje ubijaju znoj. Zašto repka BiH mora biti veći jadnik nego što jeste?Šibicar wrote:Nije važno kakav je dres,već kako se odnosiš prema njemu.
-
anboso
#1025 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????
Nemojte tako... Samo ovi levatski savezi dobiju ŽNJ dresove... Tako da BiH i Sjeverna Koreja igraju u dresovima u kojima igra NK ISTRA 1961 Pula i još pola .hr prve i druge lige do prije godinu dana dok Legeu nije istisnuo JAKO, koji polako preko NK Široki Brijeg dolazi i u BiH (sjetite se da je tako i Legeina invazija počela). Doduše Legea ima 45848436843 puta kvalitetnije proizvode, ljepšeg dizajna...
Naime drugim savezima se Legea itekako potrudi da imaju personalizirani dres. Evo jedan od ljepših uopće u zadnje vrijeme od iranske reprezentacije:

I crnogorski ima jedinstveni dizajn ( baš kao što je imao i BiH prvi Legea dres):

Albanski će također biti super kako čujem od Legeinog uvoznika za .hr
Mi smo nažalost u rangu Sjeverne Koreje i Zimbabvea... Ali ipak je uočen mali pomak- NEMA VIŠE ZAKRPA!!!
Dakle Bosna i Hercegovina:

Sjeverna Korea:

I Zimbabve... Inače identičan onome u kojem već dvije godine NK Istra iz Pule!

Evo i Istre:

Inače valja napomenuti da su ovi dresovi iz Legeine kataloške kolekcije od prije dvije godine. I moramo priznat da nisu baš najljepši, pa ovi amaterski klubovi baš nisu kupovali baš ovaj model, pa su stoga da im ne zauzimaju prostor u skladištu, te da zbog toga što su povukli memlu i vlagu i privukli moljce u strahu za ostatak kolekcije odlučili ovo pokloniti levatskim savezima... hehehe Malo šale nije na odmet... Naime vidljiv je mali napredak... Skinuli su onaj kvadratić koji omeđuje Legein logo, pa sada ne trebaju zakrpe! Jeeeeeeeeeeeeeee!!!!! Zakrpe su trebale jer je ukupna površina proizvođačevog logoa prelazila dopuštene UEFA propise, a to je 25 centimetara kvadratnih. Ali valjda bude boljeu budućnosti... Pregrmit još ovaj kvalifikacijski ciklus.
Naime drugim savezima se Legea itekako potrudi da imaju personalizirani dres. Evo jedan od ljepših uopće u zadnje vrijeme od iranske reprezentacije:

I crnogorski ima jedinstveni dizajn ( baš kao što je imao i BiH prvi Legea dres):
Albanski će također biti super kako čujem od Legeinog uvoznika za .hr
Mi smo nažalost u rangu Sjeverne Koreje i Zimbabvea... Ali ipak je uočen mali pomak- NEMA VIŠE ZAKRPA!!!
Dakle Bosna i Hercegovina:
Sjeverna Korea:

I Zimbabve... Inače identičan onome u kojem već dvije godine NK Istra iz Pule!
Evo i Istre:

Inače valja napomenuti da su ovi dresovi iz Legeine kataloške kolekcije od prije dvije godine. I moramo priznat da nisu baš najljepši, pa ovi amaterski klubovi baš nisu kupovali baš ovaj model, pa su stoga da im ne zauzimaju prostor u skladištu, te da zbog toga što su povukli memlu i vlagu i privukli moljce u strahu za ostatak kolekcije odlučili ovo pokloniti levatskim savezima... hehehe Malo šale nije na odmet... Naime vidljiv je mali napredak... Skinuli su onaj kvadratić koji omeđuje Legein logo, pa sada ne trebaju zakrpe! Jeeeeeeeeeeeeeee!!!!! Zakrpe su trebale jer je ukupna površina proizvođačevog logoa prelazila dopuštene UEFA propise, a to je 25 centimetara kvadratnih. Ali valjda bude boljeu budućnosti... Pregrmit još ovaj kvalifikacijski ciklus.