Liga prvaka

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Better Man

#1001 Re: Liga prvaka

Post by Better Man »

Šta reči na ovu dramu večeras? Krenimo prvo od igre oba tima. Barcelona je bila i više nego loša i igrali su se dodavanja kao da vode 5:0, a ne da gube 1:0. Alves truba na terenu i nije znao čestita šuta uputit, Eto'o , da li je on uopće igrao večeras?, Messi odlično zatvoren. Kakva god postavka igre Chelsea bila večeras odigrali su odlično. Drogba propustio čist zicer da riješi susret. E sad glavni igrač susreta, a to je Norveški sudac. Nije Iniesta odveo Barcu u finale, več upravo Norveški sudac. Ja u svom životu nisam vidio sramotnijeg suđenja od ovog večeras. Crveni za Abidala uopće nije bio, jer nisam vidio skoro nikakav kontakt sa Anelkom. Ali zato 5-6 čistih penala nije svirano za Chelsea i sve su te situacije prikazane na HRT-u nakon utakmice. Glede finala, mislim da će Manchesteru biti lakše igrati sa Barcelonom i da će ih poderati i napunit mrežu do vrha. Markez, Abidal, Alves sigurno neće moći nastupit u finalu zbog kartona i povreda, što bi trebalo biti mala olakšica za Manchester. Sve u svemu Chelsea bila daleko bolji večeras od Barcelone koja nije ništa napravila niti pokazala osim gola Inieste. Svi oni koji veličaju Barcelonu i njenu igru mogli su vidjeti da Barcelona protiv Engleskih klubova djeluje prosječno i da nisu pokazali ništa od svoje igre i ljepote. Lako je protiv Reala i sličnih koji nemaju odbranu igrati lijepo i zabijati, ali čim naletiš na ekipu koja ima odličnu zadnju liniju odmah nestaje ljepote igre i golova. Bez obzira na rezultat trener Barcelone je jako loše večeras vodio ekipu, jer praktički do zadnjeg momenta nije ništa mjenjao iako je igra bila očajna, nisu mogli da zabiju gol , Eto'o se nije vidio na terenu. Pepe kao trener nema nikave zasluge za prolazak svoje ekipe. Da su ispali bio bi jedan od glavnih krivaca, ali zahvaljujući Iniesti i naravno sudiji nije.
Last edited by Better Man on 06/05/2009 23:25, edited 1 time in total.
Compact

#1002 Re: Liga prvaka

Post by Compact »

cyprus wrote:
bijelo_dugme wrote:Pravda uvijek pobjeduje.
Vidi i ovog :roll: . Osim što mi čupaš živce na politici, sad si i ovdje došo :x
Slažem se i ja da pravda uvijek pobjeđuje! :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1003 Re: Liga prvaka

Post by pici »

ma dok je onaj rujo vlasnik chelse nejma njima šampionske titule pa da se okrenu naopako :mrgreen: ...viva barsa....viva katalunja :thumbup: :bih:
fixer

#1004 Re: Liga prvaka

Post by fixer »

rIder wrote:
fixer wrote: GROHOTOM
:roll: :roll: :roll: :roll:
don't worry be happy, igra chelsea finale fa kupa :D
hebo celzi. ne mogu ih ocima, ali sto je pravda pravda je
elSaik

#1005 Re: Liga prvaka

Post by elSaik »

cyprus wrote:Ja ne znam kako neki imaju obraza hvalit ovako jadan prolaz Barcelone, a do prije koji sat puna im usta bila "Čelzijevog antifudbala" :x

Da mi neko ne bi uputio kontra pitanje evo odmah odgovora. Da je Barca pored ovako očajne igre koja se sastojala u igranju ševe samih sa sobom, postigla ovaj golu 93-oj minuti, bih se opet nanerviro pošteno ko i sad, al bih prizno da je to jedna od čari sporta i jbg, čestito bih Barci i njenim navijačima na prolazu. ALI OVO ŠTO JE SUDIJA URADIO NIJE SPORT, OVO JE KRIMINAL!, i ne znam kako neko može reći da je ovo zaslužen prolaz :roll:
Oj Borise brate, vodim te na pivu, čim prije... :lol:
cikcanga

#1006 Re: Liga prvaka

Post by cikcanga »

This is a fucking disgrace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Blooob

#1007 Re: Liga prvaka

Post by Blooob »

Risto Kuglarić wrote:
cikcanga wrote:Ovo je rezultat Platinijeve urote protiv engleskog fudbala.

Najpametnije bi bilo da engleski timovi istupe iz evropskih takmicenja pa nek Platini gleda ove jadove od ekipa u LP.

Englezi kao izumitelji nogometa bi trebali imati pravo u tom slucaju zabraniti igranje fudbala,onima kojim to zele
zabraniti pa nek Spanci igraju hokeja na travi.
:? :lol: :lol: :lol:

u moru gluposti koje se daju ovdje pročitati mislim da je ovo najveća. Unaprijed se izvinjavam ako je bila zajebancija.
POTPISUJEM

ova je definitivno najzesca

rodi majka pametno svoje

za jaslica Nusrete mi
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1008 Re: Liga prvaka

Post by pici »

Image

e sad finale Mancester Vs Barca :thumbup: .....taman s badjama da okrenem janje i par gajbi pive :thumbup: :bih:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#1009 Re: Liga prvaka

Post by Chmoljo »

cikcanga wrote:This is a fucking disgrace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jest, jest a ti navijaj za... koga ono ti navijaš?
cyprus

#1010 Re: Liga prvaka

Post by cyprus »

elSaik wrote:
cyprus wrote:Ja ne znam kako neki imaju obraza hvalit ovako jadan prolaz Barcelone, a do prije koji sat puna im usta bila "Čelzijevog antifudbala" :x

Da mi neko ne bi uputio kontra pitanje evo odmah odgovora. Da je Barca pored ovako očajne igre koja se sastojala u igranju ševe samih sa sobom, postigla ovaj golu 93-oj minuti, bih se opet nanerviro pošteno ko i sad, al bih prizno da je to jedna od čari sporta i jbg, čestito bih Barci i njenim navijačima na prolazu. ALI OVO ŠTO JE SUDIJA URADIO NIJE SPORT, OVO JE KRIMINAL!, i ne znam kako neko može reći da je ovo zaslužen prolaz :roll:
Oj Borise brate, vodim te na pivu, čim prije... :lol:
Šuti, sreća je što sam večeras bi sam u sobi, da je bilo ljudi pored mene strado bi neko :x :D
video

#1011 Re: Liga prvaka

Post by video »

Chmoljo wrote:
cikcanga wrote:This is a fucking disgrace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jest, jest a ti navijaj za... koga ono ti navijaš?
Strumpf :D :D
Charuga
Globalni moderator

#1012 Re: Liga prvaka

Post by Charuga »

cikcanga wrote:Sto tebe bole cinjenice?
Mi objektivno komentariseno utakmice,a nismo naklonjeni nekom malom klubu iz Katalonije.
Ako je iko objektivan onda si to ti ... Ipak je Cheslea jedan VELIKI tim iz Londona sa pregrst titula u engleskoj i 2 titule LP-a .. Kakva Barsa, mali je to klub .. Cestitke na objektivnosti ... 8-)
Đemba-Đemba

#1013 Re: Liga prvaka

Post by Đemba-Đemba »

Vidi se koji je veliki, a koji mali klub!
Last edited by Đemba-Đemba on 06/05/2009 23:33, edited 1 time in total.
fixer

#1014 Re: Liga prvaka

Post by fixer »

imamo li dovoljno razloga da otvorimo i na fudbalu temu "haram im bilo"
fixer

#1015 Re: Liga prvaka

Post by fixer »

Plavih_11 wrote:
Mi objektivno komentariseno utakmice,a nismo naklonjeni nekom malom klubu iz Katalonije.
Ako je iko objektivan onda si to ti ... Ipak je Cheslea jedan VELIKI tim iz Londona sa pregrst titula u engleskoj i 2 titule LP-a .. Kakva Barsa, mali je to klub .. Cestitke na objektivnosti ... 8-)
haj budi ti objektivan i reci ko je onda veci od barce?
Fratris

#1016 Re: Liga prvaka

Post by Fratris »

fixer wrote:imamo li dovoljno razloga da otvorimo i na fudbalu temu "haram im bilo"
Da skupimo pare za onu sirotinju da konacno kupi trenera da im osvoji LP? :lol:
bijelo_dugme

#1017 Re: Liga prvaka

Post by bijelo_dugme »

Image

Mislim da bi sudija trebo uloziti pare sto je veceras digo u par iskusni tjelobranitelja, da nebi slucajno zavrsio karijeru negdje u Sibiru.. :oops:
Chmoljo

#1018 Re: Liga prvaka

Post by Chmoljo »

fixer wrote:imamo li dovoljno razloga da otvorimo i na fudbalu temu "haram im bilo"
zašto? to sudija šiljio za nekoga?

da je oštetio jeste. ali brate sad ispade da ga je Barca potkupila.

eto pogledaj komentare. fuj...
leo karan

#1019 Re: Liga prvaka

Post by leo karan »

pici wrote:ma dok je onaj rujo vlasnik chelse nejma njima šampionske titule pa da se okrenu naopako :mrgreen: ...viva barsa....viva katalunja :thumbup: :bih:
volis separatiste a?
:)
ProbuseniDolar

#1020 Re: Liga prvaka

Post by ProbuseniDolar »

Barca je oduvijek igrala posten fudbal, ali ovo veceras je sramota za citavu Spaniju. Toj sramoti osim kukavicke igre, doprinio je i sudac(idiot) ... 2 cista penala nije svirao za Celzi. Barca u 93 minuti prvi sut u okvir gola, i prolaze u FInale. Drago mi je zbog finala, jer ce u zadnjih 10 godina prvi put igrati 2 ekipe koje su od pocetka sezone favoriti. Ipak, Barca nije zasluzila ovo finale. Svi su govorili da je igra celzija propaganda antifudbala, a Celzi je veceras pokazao kako se igra moderan fudbal. Odbrana svjetska klasa, kontranapadi za 10. Ja ne znam je li Barsa ocekivala da Celzi bude na nivou Gijona, ili Numancie, ali su vecertas odigrali kukavicki i bez ideje. Mesi se nije vidio, Eto jos gori. E upravo zbog ovakvog Mesija, je C.Ronaldo i ove godine svjetski igrac broj 1. Mesi kao i Ibrahimovic, zabija golove lijevim ekipama, a kada zaista "treba" nema ga nigdje. S druge strane Cristiano Ronaldo je upravo najbolji kada zaista treba. I tu je prednost ManU-a u finalu. Mozda sam malo subjektivan, ali ManU ce pregaziti Barsu u RImu.
cikcanga

#1021 Re: Liga prvaka

Post by cikcanga »

Plavih_11 wrote:
Sve sto sam rekao u svojim postovima o ovoj utakmici je bilo istinito.
Istina boli.Zar ne?

Treba istupit iz evropskih takmicenja.

Come on Arsenal.
Come on England.
Charuga
Globalni moderator

#1022 Re: Liga prvaka

Post by Charuga »

fixer wrote:
Plavih_11 wrote:
haj budi ti objektivan i reci ko je onda veci od barce?
Real Madrid, Liverpool, Milan ... Manchester je tu negdje ... Ja ne vidim vise nikoga ..
Charuga
Globalni moderator

#1023 Re: Liga prvaka

Post by Charuga »

cikcanga wrote:
Plavih_11 wrote:
Sve sto sam rekao u svojim postovima o ovoj utakmici je bilo istinito.
Istina boli.Zar ne?

Come on Arsenal.
Come on England.
U ovom slucaju boli GLUPOST!!
Elvo

#1024 Re: Liga prvaka

Post by Elvo »

Hajde nedosuditi 1 penal,ali 3 cista komada neca da svira a sve mu se pred ocima odigrava-to sve govori...neznam sta ove balerine spominju neku pravdu-u barceloni je bio MOZDA ,MOZDA jedan penal koji nije dosudzen, ali ovde citav svijet je vidio 3 cista penala... a ja i jos izmisli 4 min. nadoknade,a u drugom poluvremenu Drogba samo bio na 30 sek. na podu i bila samo jedna izmjena...gdje nadze u ovome 4 min.??? Ovu tekmu treba predati na najveci sportski sud,jer ocito da sa sudijom nije nesto stimalo !!! Ali nema veze,cekamo ove balerine u Rimu-ZIVIO Man U. !!!!
Chmoljo

#1025 Re: Liga prvaka

Post by Chmoljo »

leo karan wrote:
pici wrote:ma dok je onaj rujo vlasnik chelse nejma njima šampionske titule pa da se okrenu naopako :mrgreen: ...viva barsa....viva katalunja :thumbup: :bih:
volis separatiste a?
:)
separatiste JA volim, ali oni koji su to s razlogom ;-)
Locked