Premier liga BiH 2008/2009

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Paco

#1001 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by Paco »

Fordas wrote:
Paco wrote:Moram se korigovati.
Ipak jedan sarajevski klub mozda i nastupi u Europi.

Slavija.
Kako ces se ti samo razocarati prijatelju kad saznas..... 8-)
Znam da hocu. Kao sto se razocaram svake godine kada "nasi" klubovi izadju u Europu.
Nadam se samo da cu dozivjeti dan kada ce se u ovoj zemlji, rasadniku talenata, igrati nogomet/fudbal kakav zasluzujemo....kvalitetan i posten.
Sve dok rezimski klubovi poput Sarajeva, Zrinjskog/S. Brijega, Slavije/Modrice/Laktasa budu igrali glavne uloge, od kvaliteta i postenja nema nista.
palermo

#1002 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by palermo »

karanana wrote:hahahaha, gledam vas jadne i smijem se. pa kako cemo mi u evropu braco razjedinjeni? hahahaha.
ali neka nam, vako nam je u svim sferama zivota i zato nas svako moze handriti i jebati u zdrav (mozda i lud) mozak dok nam pred ocima tona nepravde i dok gledamo kako drugi guraju svoje.

i sta cemo mi reci kada u srijedu posusje izgubi na mokrom docu od orasja? reci cemo: jebi ga, steli se pa sta ces.....
i sve tako dok nas same za guzicu ne ugrize nepravda a tada ce biti kasno. na nepravdu treba odgovoriti nepravdom a ne lajanjem na svoga najblizeg. ali jok kod nas. kod nas zeljo za kofercic markica proda utakmicu i spasi jedno zepce i niko nista a kada je velez u pitanju smiju mu se i psuju i drvlje i kamenje po njemu. zapitajte se malo, da li bi hrvatski klub ikada prodao utakmicu na svoju ili na stetu klubova iz svoje narodne komponente? naravno da ne bi.

haj ako nista malo sam ohladio tenzije i uspio sam bar u necemu da ujedinim strumfove i pitice.
Ne sekiraj se karanana, i ako ispadnemo nije ništa strašno, mislim onako objektivno gledajući,i fudbalski, baš i nema neke razlike između toga igraš li sa npr. Orašjem ili Brotnjom, sa laktašima ili budućnosti iz Banovića.
I nemoj da se ljutiš na ove momke ovdje (pitare, manijake ili ko zna koje) nisu oni krivi zbog svojih stavova,, njih neko u ovoj zemlji nije naučio da država ne može postojati ako ne čuva svoje tradicije, bogatstva, ako se odriče dijela svoga identitteta. Ovi momci kad pišu, zaboravljaju jednu stvar, da sa majicom FK sarajeva, FK želje, sa dresom reprezentacije BiH u Mostaru mogu sjediti samo u kafani u kojoj sjede i veležovi navijači. Nisam baš siguran da su mnogo puta sa dresom Sarajeva ili želje sjedili na Rondou. Samo zaborave tu činjenicu.
A bodovi se ne trebaju poklanati niti prodavati.Ta ovo bi trebao biti sport.
JEDAN JE HASE

#1003 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by JEDAN JE HASE »

Sarajevo ispunilo uvjete za licencu,predali su danas sve potrebne papire u ns bih,tako da dusmani crknite... :dance: :dance: :dance: :dance:
ekvivalent

#1004 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by ekvivalent »

JEDAN JE HASE wrote:Sarajevo ispunilo uvjete za licencu,predali su danas sve potrebne papire u ns bih,tako da dusmani crknite... :dance: :dance: :dance: :dance:
daj ba kakvo crkavanje
nek vam je hajrili i bericetli evropa
i zelim puno uspjeha
evo ja kao jedan zenicanin to kazem punog srca
volio bi da upadnete u grupnu fazu LP onako iskreno,mada je ipak sve to SF
ja ipak mislim da je velez vaznija tema trenutno :wink:
Paco

#1005 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by Paco »

JEDAN JE HASE wrote:Sarajevo ispunilo uvjete za licencu,predali su danas sve potrebne papire u ns bih,tako da dusmani crknite... :dance: :dance: :dance: :dance:
Posto sam cini mi se jedini ovdje napisao smatram da niti jedan od sarajevskih klubova nece u Europu, osjecam se prozvanim u ovom komentaru.
Mozes misliti sta hoces, ali da sam dusman bilo kome - daleko od toga.

Malo bih se ipak zamislio na tvome mjestu. Ima jos da se igra, lopta je okrugla...
nije dovoljan samo papir i licenca.

Bas kao i prethodnik, ja vam od srca zelim sve najbolje ako se plasirate u Europu.
M_e_m_o

#1006 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by M_e_m_o »

Velež će uvijek zauzimati posebno mjesto kod mene prvog, a vjerujem i kod mnogih sarajlija!

Prije svega zbog mostarske raje koja je jedna od rijetkih koja nema kompleks prema Sarajevu kao glavnom gradu, za razliku od ljudi u mnogim drugim gradovima. Meni je iskreno Mostar, nakon Sarajeva, najdraži grad u jedinoj nam domovini. Kada odeš dole možeš slobodno reći da si iz Sarajeva i niko ti neće pola riječi reći, nego će te još bolje zbog toga primiti. Druga stvar je i sama nepravda koju su mostarci i Velež doživili i koju i danas trpe, ali aBd jednog dana će se i to riješiti.

Eh sad postoji i ona druga strana, za koju ste sami "krivi". Možete se vi pravdati ovdje koliko hoćete, ali je činjenica da su Vrapčići stadion na kojem je gotovo nemoguće igrati. Od batinjanja, pljuvanja, prijetnji, itd. i za to ste sami krivi. Možda ne direktno, jer znamo svi kako ste dočekali Horde zla koji su bili na istoj tribini sa vama, ali ljudi koji su u upravi Veleža, na čelu sa bivšim fudbalerom, su bagra kojih se trebate što prije riješiti.

Velež je nešto posebno i to će uvijek i ostati! ;-)
M_e_m_o

#1007 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by M_e_m_o »

dino84 wrote: Vezano za Orasje,kada ste gostovali tamo,bilo je trece kolo,mi smo gostovali u 25 kolu,par dana nakon obezbijedjenog opstanka.Da ste na nasem mjestu,ne bi vas ni na sjeveru kuci bilo toliko,kao sto smo imali priliku i vidjeti prosle godine.
A znači sad je to izvlakuša. Za Posušje je bilo, radni dan, ovo ono.... :mrgreen:
st4lone

#1008 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by st4lone »

Paco wrote: Sve dok rezimski klubovi poput Sarajeva, Zrinjskog/S. Brijega, Slavije/Modrice/Laktasa budu igrali glavne uloge, od kvaliteta i postenja nema nista.
Nijaze Brkovicu, postenjacino, jesi li to ti? :lol:
Jos jedan u nizu ljubomornih pacijenata. Sarajevo i Horde ce u Evropu, a ti ugasi tv i tranzistor, mozes poceti odmah. :zzzz:
Paco

#1009 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by Paco »

Nemam pojma o cemu pises, ali nije ni bitno jer vidim na kojoj si razini ;)
Ako je konstruktivna kritika ili iznosenje osobnog misljenja "ljubomora, zavist itd." mislim da bi ti trebao upaliti tranzistor a ugasiti forum.

Zivio.
st4lone

#1010 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by st4lone »

Paco wrote:Nemam pojma o cemu pises, ali nije ni bitno jer vidim na kojoj si razini ;)
Ako je konstruktivna kritika ili iznosenje osobnog misljenja "ljubomora, zavist itd." mislim da bi ti trebao upaliti tranzistor a ugasiti forum.

Zivio.
gdje je konstruktivna kritika? koji dio? Ovo neko prozivanje oko FCS i postenja, jel to? Ustani se kad spomenes ime najveceg bh kluba i najboljih bh navijaca. To je konstruktivna kritika.

ziFio ;-)
Baltazar_khan

#1011 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by Baltazar_khan »

Paco wrote:Nemam pojma o cemu pises, ali nije ni bitno jer vidim na kojoj si razini ;)

Zivio.
Ljubomorni štrumfe, vidi ovo boldirano, i pojedi se :oops:

1. Zrinjski 25 16 3 6 45:31 51
2. Sarajevo 25 12 7 6 37:24 43
3. Slavija 25 12 6 7 29:23 42
4. Sloboda 25 12 5 8 26:22 41
5. Čelik 25 11 4 10 26:26 37
6. Borac 25 11 3 11 34:24 36
7. Široki 25 11 3 11 39:30 36
8. Laktaši 25 10 6 9 38:30 36
9. Zvijezda 25 9 9 7 33:28 36
10. Željezničar 25 10 3 12 22:28 33
11. Leotar 25 10 3 12 26:36 33
12. Travnik 25 9 4 12 28:43 31
13. Modriča 25 8 6 11 27:32 30
14. Velež 25 8 3 14 29:36 27
15. Orašje 25 6 7 12 25:35 25
16. Posušje 25 5 8 12 28:44 23
Paco

#1012 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by Paco »

Kako ste smijesni hehehehe, ali zaista.
Sad sam jos i "strumpf". Prateci ovaj forum shvatio sam da tako navijaci jednog "tepaju" navijacima drugog sarajevskog kluba.
Hajd' dobro.

Sto se navodnog prozivanja FCS tice, ne bih se slozio da se radilo o prozivanju.
Samo sam predocio svoje (subjektivno) misljenje da je za mene Sarajevo rezimski klub. Mozda se to meni samo cini, ali kao sto napisah - imam pravo da mislim i iznesem svoje misljenje. Forum valjda i sluzi za slobodno iznosenje misljenja.
Ukoliko se neko nasao uvrijedjenim, ja se izvinjavam...ali bih molio da se uzvrati kontraargumentima a ne vrijedjanjem.

Napomene radi, klub koji simpatisem ne takmici se u jadnoj Premijer Ligi BiH niti na Balkanu. Sto se BH nogometa tice, jedino za reprezentaciju navijam.

A vi sad nastavite ...ne dajte se ometati ;)
st4lone

#1013 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by st4lone »

Paco wrote:
Samo sam predocio svoje (subjektivno) misljenje da je za mene Sarajevo rezimski klub.
Ukoliko se neko nasao uvrijedjenim, ja se izvinjavam...ali bih molio da se uzvrati kontraargumentima a ne vrijedjanjem.
argumentima protiv subjektivnog misljenja jel? haha sure :zzzz:
Paco wrote:
hocemo...necemo :razz:
Paco

#1014 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by Paco »

Ok,
evo onda "objektivno", za uho i oko navijaca FCS lijepo i zvucno razmisljanje:

Sarajevo je najbolji klub u BiH, Europi, svijetu, univerzumu...

Moze li ovako?
Distortion

#1015 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by Distortion »

Bojim se da Čelik ne podlegne pritisku i urgiranjima iz saveza kako bi pustili Orasju u Zenici. Nadam se da ce Čelik odigrat posteno do kraja i da nece davat bodove ovim ekipama koje godinama stimaju utakmice kako bi klubovi iz Hercegovine bili prvaci.

Čelik naredne dvije utakmice ide Zvijezdi i Zrinjskom i očekujem fer sudjenje i naravno dobru igru ukoliko ekipa bude kompletna. Mislim da nemaju sta izgubit i da ce igrat rastereceno. Mogli bi do 4 boda u ova dva meca :D :lol: optimista...
JEDAN JE HASE

#1016 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by JEDAN JE HASE »

Paco wrote:Kako ste smijesni hehehehe, ali zaista.
Sad sam jos i "strumpf". Prateci ovaj forum shvatio sam da tako navijaci jednog "tepaju" navijacima drugog sarajevskog kluba.
Hajd' dobro.

Sto se navodnog prozivanja FCS tice, ne bih se slozio da se radilo o prozivanju.
Samo sam predocio svoje (subjektivno) misljenje da je za mene Sarajevo rezimski klub. Mozda se to meni samo cini, ali kao sto napisah - imam pravo da mislim i iznesem svoje misljenje. Forum valjda i sluzi za slobodno iznosenje misljenja.

Napomene radi, klub koji simpatisem ne takmici se u jadnoj Premijer Ligi BiH niti na Balkanu. Sto se BH nogometa tice, jedino za reprezentaciju navijam.

Pacove jedan nemoj da ti ja dam rezimski klub,bjaaazi dok nisi banovan :run:
Paco

#1017 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by Paco »

ćiro wrote: Kada te ne interesuje ova naša premijer liga, zašto si onda tako bolesno opterećen FK Sarajevom?
Ako cemo tvojom logikom, onda sam opterecen i zrinjskim, sirokim, orasjem....jer sve sam ove klubove naveo u komentaru koji je dirnuo vase osjecaje.
Liga kao liga mi je nezanmljiva ali to ne znaci da ne pratim desavanja u istoj.
Ali hajde...necu ti dalje objasnjavati jer bi to bilo gubljenje vremena i prostora.

@Jedan je Hase
Pobjeci mogu samo sa ove teme jer je jasno kakvi profili se ovdje okupljaju.

Uzivajte i naravno...

FCS the Best :thumbup:

:run:
ekvivalent

#1018 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by ekvivalent »

Paco wrote:Kako ste smijesni hehehehe, ali zaista.
Hajd' dobro.

hej pa ni ti josh nisi shvatio
ovde ne postoji subjektivno misljenje
ovde ne postoji nikakvo misljenje osim onog koje odobri net krilo hz :lol:
sve sto nije u skladu s misljenjem istih jednostavno je kompleks,nebuloza,strumfizam :-) notorna glupost
tako da znas za ubuduce
svoje subjektivno misljenje za drzi unutar svoje glave
i samo im vici yes yeees
orwell i horde te gledaju :lol: :lol:
Paco

#1019 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by Paco »

Shvatio sam to vec.
Hvala u svakom slucaju.

I da ne zaboravim...

A sada idem vidjeti ima li negdje ljudi sa kojima se o sportu moze pisati i diskutovati.
JEDAN JE HASE

#1020 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by JEDAN JE HASE »

Paco wrote:Shvatio sam to vec.
Hvala u svakom slucaju.

I da ne zaboravim...

A sada idem vidjeti ima li negdje ljudi sa kojima se o sportu moze pisati i diskutovati.
Koji ste vi kompleksasi,vise mrzite Sarajevo nego sto volite sebe,pacove jedan smrdljivi i vi ostali retardi koji mrzite Sarajevo,krepajite od jada i zavisti dok budete gledali nase Sarajevo u euroligi ili mozda i ligi prvaka sta znas :mrgreen: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
ekvivalent

#1021 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by ekvivalent »

JEDAN JE HASE wrote:
Paco wrote:Shvatio sam to vec.
Hvala u svakom slucaju.

I da ne zaboravim...

Koji ste vi kompleksasi,vise mrzite Sarajevo nego sto volite sebe,pacove jedan smrdljivi i vi ostali retardi koji mrzite Sarajevo,krepajite od jada i zavisti dok budete gledali nase Sarajevo u euroligi ili mozda i ligi prvaka sta znas :mrgreen: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
pape i moderacija mislim da su uslovi ispunjeni :-)
JEDAN JE HASE

#1022 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by JEDAN JE HASE »

Ekvivalent i paco prvi ste poceli sa provociranjem i vrijedjanjem Sarajeva,tako da ste mnogo preci od mene,a pape ce to sve lijepo pregledati,nesumnjam u njega,pozz :sax:
ekvivalent

#1023 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by ekvivalent »

JEDAN JE HASE wrote:Ekvivalent i paco prvi ste poceli sa provociranjem i vrijedjanjem Sarajeva,tako da ste mnogo preci od mene,a pape ce to sve lijepo pregledati,nesumnjam u njega,pozz :sax:
zajebancija je jedno
uvrede su drugo
sad jedino ako te vrijedja to sto neki ne misle da ti sarajevo i nije nesto narocito plaho :dance:
i da ni ja ne sumnjam u pape-ta :wink:
JEDAN JE HASE

#1024 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by JEDAN JE HASE »

ekvivalent wrote:
JEDAN JE HASE wrote:Ekvivalent i paco prvi ste poceli sa provociranjem i vrijedjanjem Sarajeva,tako da ste mnogo preci od mene,a pape ce to sve lijepo pregledati,nesumnjam u njega,pozz :sax:
zajebancija je jedno
uvrede su drugo
sad jedino ako te vrijedja to sto neki ne misle da ti sarajevo i nije nesto narocito plaho :dance:
Joj jesi me prepao,fakat kakvih kompleksasa ima,to je za nepovjerovat,al zna se za koga pape navija,a vi koji mrzite najtrofejniji i najpopularniji klub u drzavi krepajte od zavisti i muke kad nas budete aBd sad na ljeto gledali u evropi :dance:
ekvivalent

#1025 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by ekvivalent »

JEDAN JE HASE wrote:
ekvivalent wrote:
zajebancija je jedno
uvrede su drugo
Joj jesi me prepao,fakat kakvih kompleksasa ima,to je za nepovjerovat,al zna se za koga pape navija,a vi koji mrzite najtrofejniji i najpopularniji klub u drzavi krepajte od zavisti i muke kad nas budete aBd sad na ljeto gledali u evropi :dance:
to sto pape navija za sarajevo to je njegova stvar i to ni tebi i nikome drugom ne daje za pravo da vrijedjas ostale :wink:
pravila su jasna i haman da vaze i za navijace sarajeva
pozdrav od kompleksasa :lol: :lol: :-) :-)
Locked