SAVEZ NAPOLJE!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
michio
#1001 Re: SAVEZ NAPOLJE!
vala baš. meni bilo pomalo i neugodno gledati utakmicu 
- Point.
#1002 Re: SAVEZ NAPOLJE!
burek_in_space wrote:@amar007 i @Bosanski_kralj, opomene pred ban.
Edin H. to shto izdvajaju sredstva za putovanja, ne chini ovu reprezentaciju privatnom prcijom BHF-a.
A zbog cega mislis da je reprezentacija privatna prcija BHF-a? Obrazlozi burece.
Juce su navijali bez prestanka citavu utakmicu.
Last edited by Point. on 04/09/2010 14:00, edited 1 time in total.
- burek_in_space
#1003 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Jebene baklje, kojih i sinoc nije falilo.Point. wrote:
A zbog cega mislis da je reprezentacija privatna prcija BHF-a? Obrazlozi burece.
Tamburanje Cheke, kojeg i sam ne mogu ochima smisliti, ali tim chinom samo nanose vishe shtete nego koristi nashoj reprezentaciji.
- snaga_znanja
#1004 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Svaka Vam cast BHF!
Vecu skupinu idiota i debila nisam u zivotu vidio!
Pred najvazniji mec kvalifikacija umjesto da se prica o tome kako cemo dobit Francuze sad ce se pricati o tome kako je predsjednik saveza dobio batine!
Kakav morbidluk to je nevjerovatno! Jos sam 100% uvjeren da je prilikom udaranja bar jedan konj opsovao mater na nacionalnoj osnovi pa ce se to sve iskoristiti i u predizbornu svrhu!
Vama idioti treba zabraniti ulazak na sve jedan stadion gdje igra reprezentacija.
Pred najvazniji mec kvalifikacija umjesto da se prica o tome kako cemo dobit Francuze sad ce se pricati o tome kako je predsjednik saveza dobio batine!
Kakav morbidluk to je nevjerovatno! Jos sam 100% uvjeren da je prilikom udaranja bar jedan konj opsovao mater na nacionalnoj osnovi pa ce se to sve iskoristiti i u predizbornu svrhu!
Vama idioti treba zabraniti ulazak na sve jedan stadion gdje igra reprezentacija.
-
michio
#1005 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Ma djeca. Nešto bi htjeli, ali neće pa neće.
- samo_ti
#1006 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Opet nasa raja kupljena jednom pobjedom , nikad` Bosnjo pameti doci
opet kada se izgube sve sanse za plasman, a hoce , opet ce biti po Savezu ...kumi , moli , rusi , pozivaj ...
pa ne moze ljudi moji , kada ste licemjerni , prodate se za 1-2 pobjede , sve zaboravite , apsolutno sve.....cuj onog` , treba sve pohapsiti ( one sto su napali Ceku ) , pa bolan nebio , zar se treba po 1 000 puta pisati jedno te isto , zasto ih treba rusiti , sutati iiiiii td.
ma nemam ja zivaca za ovo , mi i zasluzujemo cirkus....imamo cirkusnu raju , savez koji ih mlati po usima i novinare koji su navikli na taj cirkus ... extra

opet kada se izgube sve sanse za plasman, a hoce , opet ce biti po Savezu ...kumi , moli , rusi , pozivaj ...
pa ne moze ljudi moji , kada ste licemjerni , prodate se za 1-2 pobjede , sve zaboravite , apsolutno sve.....cuj onog` , treba sve pohapsiti ( one sto su napali Ceku ) , pa bolan nebio , zar se treba po 1 000 puta pisati jedno te isto , zasto ih treba rusiti , sutati iiiiii td.
ma nemam ja zivaca za ovo , mi i zasluzujemo cirkus....imamo cirkusnu raju , savez koji ih mlati po usima i novinare koji su navikli na taj cirkus ... extra
- Point.
#1007 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Sta fali bakljama kruha ti? Dok se ne ubacuju na teren moze proci. Valjda sam i znas da su baklje dio balkanskog fudbalskog mentaliteta.burek_in_space wrote:Jebene baklje, kojih i sinoc nije falilo.Point. wrote:
Tamburanje Cheke, kojeg i sam ne mogu ochima smisliti, ali tim chinom samo nanose vishe shtete nego koristi nashoj reprezentaciji.
A za tamburanje Bogdana svaka im cast, ma ko god da je. Milion puta sam procito na forumima raznim "ma treba njih razbiti, drugo nista i ne zasluzuju", i kad se to desi onda se osudujue. Odlucite se vise.
Drugo, neznam po cemu je steta za repku ako se troglava azdaha izudara? Veca je steta sto su uopste tu. A i trece, zbog Ceke i njemu slicnih partijskih drugova, moze se desiti da nas izbace (znas vec razloge) i stoga nije uposte lose sto su dobili malo starog, dobrog gazenja. Dapace.
- burek_in_space
#1008 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Dokazhi mi na koji nachin pomazhemo reprezentaciji tako shto cemo Cheku, Dominkovica, Cholakovica prebiti, i ja idem odmah s tobom u Ferhadiju da ih chekam.samo_ti wrote:Opet nasa raja kupljena jednom pobjedom , nikad` Bosnjo pameti doci![]()
ma nemam ja zivaca za ovo , mi i zasluzujemo cirkus....imamo cirkusnu raju , savez koji ih mlati po usima i novinare koji su navikli na taj cirkus ... extra![]()
- snaga_znanja
#1009 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Ne mozes ti to bagri dokazat!burek_in_space wrote:Dokazhi mi na koji nachin pomazhemo reprezentaciji tako shto cemo Cheku, Dominkovica, Cholakovica prebiti, i ja idem odmah s tobom u Ferhadiju da ih chekam.samo_ti wrote:Opet nasa raja kupljena jednom pobjedom , nikad` Bosnjo pameti doci![]()
ma nemam ja zivaca za ovo , mi i zasluzujemo cirkus....imamo cirkusnu raju , savez koji ih mlati po usima i novinare koji su navikli na taj cirkus ... extra![]()
Dzaba im prica Dzeke, Misimovica, Spahica koliko im smeta i koliko im to remeti mir pred utakmicu!
- Point.
#1010 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Nek si ti stavio Borata na avatar da ispanes faca. Razmisljanje ti je bezveze btw. Mi smo pred izbacivanjem i suspenzijom bas zbog Bogdana i jos se neko usudi verbalno vrijedjati navijace? Kako te nije sramota samo? STa hoces ti covjece?snaga_znanja wrote:Svaka Vam cast BHF!
Kad nas suspenzuju onda ce biti poziva na linc siguran sam u to. Tad ce biti malo kasno. Dok imamo "navijaca" sto ovako razmilsjaju nigdje mi necemo doci. Nigdje.
- snaga_znanja
#1011 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Btw.
covjeku ste slomili jagodicnu kost i povrjedili oko!
covjeku ste slomili jagodicnu kost i povrjedili oko!
- burek_in_space
#1012 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Point. wrote:
Sta fali bakljama kruha ti? Dok se ne ubacuju na teren moze proci. Valjda sam i znas da su baklje dio balkanskog fudbalskog mentaliteta.
A za tamburanje Bogdana svaka im cast, ma ko god da je. Milion puta sam procito na forumima raznim "ma treba njih razbiti, drugo nista i ne zasluzuju", i kad se to desi onda se osudujue. Odlucite se vise.
Drugo, neznam po cemu je steta za repku ako se troglava azdaha izudara? Veca je steta sto su uopste tu. A i trece, zbog Ceke i njemu slicnih partijskih drugova, moze se desiti da nas izbace (znas vec razloge) i stoga nije uposte lose sto su dobili malo starog, dobrog gazenja. Dapace.
Mozhda bi i moglo proci, da vec nismo u proshlosti, po ko zna koji put, opominjani zbog tih istih baklji.
Dio nasheg fudbalskg mentaliteta je i gadjanje upaljachima, novchicima, privjescima, pa shta se ono desilo kad smo pogodili Shpanca, ako se dobro sjecam?!
Prochit'o si na forumima, a niko nikad nije presreo Cheku na ulici?! Shto ti mangupi ne urade to, kad su tolike mudonje?! Adresa Saveza je dobro poznata, a zna se i kuda se krecu i ostali grobari nasheg fudbala, pa neshto ne vidim da im je iko prishao u Bosni, Bazenima i slichnim mjestima.
Mogu da nas izbace zbog njih, ali na ovaj nachin se samo daje odstupnica bagri u Savezu, jer se mogu vaditi na 1001 nachin zashto oni postupaju tako kako postupaju.
- snaga_znanja
#1013 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Sta to BHF imaju monopol nad ljubavi prema reprezentaciji BiH! Ti ces mi reci sa kakvim razmisljanjem i gdje ce ko doci!Point. wrote:Nek si ti stavio Borata na avatar da ispanes faca. Razmisljanje ti je bezveze btw. Mi smo pred izbacivanjem i suspenzijom bas zbog Bogdana i jos se neko usudi verbalno vrijedjati navijace? Kako te nije sramota samo? STa hoces ti covjece?snaga_znanja wrote:Svaka Vam cast BHF!
Kad nas suspenzuju onda ce biti poziva na linc siguran sam u to. Tad ce biti malo kasno. Dok imamo "navijaca" sto ovako razmilsjaju nigdje mi necemo doci. Nigdje.
Vasim razmisljanjem se u slucaju kakvog problema moze doci samo u zapadne zemlje!
A te price o suspenziji saveza! Pa zar ti stvarno pusis pricu da ce nas neko suspendovati! Pa taj savez je odraz situacije u zemlji i to je nije moguce promjeniti bez sire drustvene i politicke promjene!
Lave ja ne volim Dodika vise nego ovaj savez, al zadnja stvar koja bi mi pala na pamet u predizbornoj kampanji da ga vidim je da ga opalim sakom u glavu!
Postupak BHF-a samo dokazuje manjak inteligencije i razmisljanja!
Na kraju ja ne vrijedjam navijace reprezentacije Bosne i Hercegovine. Ja vrijedjam skupinu idiota koji se nazivaju BHF i koji konstantno prave gluposti misleci da ce tako nesto promjeniti!
Vi ne razumijete ovu drzavu, ne razumijete situaciju u ovoj drzavi i na kraju kako cete razumjeti kad ne zivite ovdje.
Engleska se nije plasirala na Euro pa nisam vidio da je neko prebio predsjednika njihovog saveza.
Primitivci jedni obicni!
-
A.C.A.B:
#1014 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Ma ti si najveci moron glupane zivi
Da nisi mozda na platnom spisku NSBIH pa ih toliko branis aaa ???
A kad se izbaci repka sad poslje francuske koga ces onda da krivis ???
Mjenjat ces pricu kako vjetar puse malo dodji na tribinu i podmetni svoja ledja za buducnost BH fudbala
Mjenjat ces pricu kako vjetar puse malo dodji na tribinu i podmetni svoja ledja za buducnost BH fudbala
- snaga_znanja
#1015 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Sigurno, placa me savez da se prepucavam po forumima. Ako nas izbace iz kvalifikacija znam koga cu da krivim. Ali ako ne pobjedimo ovako slabu Francusku na Kosevu to je Vasa i samo Vasa krivica!A.C.A.B: wrote:Ma ti si najveci moron glupane zivi
Vi ste svoja ledja dovoljno stavljali na dobrobit BiH. Ja nikad nikakve koristi od tog nisam vidio!
- BSn
#1016 Re: SAVEZ NAPOLJE!
mislim da platini nece dozvoliti izbacivanje repke, dok klubovi i ns imaju mahanje.
Last edited by BSn on 04/09/2010 14:34, edited 2 times in total.
- samo_ti
#1017 Re: SAVEZ NAPOLJE!
@ burece , samo malo obrati paznju na tipkanje ovog` znaga_znanja ...indirektno "nas" ( drugacije misljenje ) naziva svakakvim imenima , beze cemo otici u off s vrijedjanjem !
prvo ja nisam BHF , ali zar trebas biti u toj skupini da bi skontao neke stvari
pa nas i treba izbaciti , suspendovati , da se nesto promjeni ... mi zivimo u zabludi , necemo nikada nigde otici dok su ovi paraziti u Savezu ...pa ako nas suspenduju u oktobru , ko je kriv , jel i to BHF
jel BHF kriv sto vam nabiju cijene karata da bi izasli iz dugova koje su oni prouzrokovali , potpisivanjem duplih ugovora i raznih malverzacija...
jel vam BHF kriv sto vam Uske ,umjesto da je u zatvoru , loce s qurvama po Bazenima i opusteno vam se smije u lice , ebe se njemu za sve...
jesu li oni krivi i sto kosevo nema stolica , cuj kupi im stolicu
, pa evo , savez od karata i marketinga neka kupi 18.000 stolica....oce oce , al` u qurcu...
nek` su vama baklje krive...ali uskoro ce opet biti sve isto , veliko razocarenje i kuknjava kako nigde ne odosmo
pa o ovome se moze pisati jos 1 000 stranica , ko ne moze shvatiti , sta cu mu ja....
prvo ja nisam BHF , ali zar trebas biti u toj skupini da bi skontao neke stvari
pa nas i treba izbaciti , suspendovati , da se nesto promjeni ... mi zivimo u zabludi , necemo nikada nigde otici dok su ovi paraziti u Savezu ...pa ako nas suspenduju u oktobru , ko je kriv , jel i to BHF
jel BHF kriv sto vam nabiju cijene karata da bi izasli iz dugova koje su oni prouzrokovali , potpisivanjem duplih ugovora i raznih malverzacija...
jel vam BHF kriv sto vam Uske ,umjesto da je u zatvoru , loce s qurvama po Bazenima i opusteno vam se smije u lice , ebe se njemu za sve...
jesu li oni krivi i sto kosevo nema stolica , cuj kupi im stolicu
nek` su vama baklje krive...ali uskoro ce opet biti sve isto , veliko razocarenje i kuknjava kako nigde ne odosmo
pa o ovome se moze pisati jos 1 000 stranica , ko ne moze shvatiti , sta cu mu ja....
- ratata
#1018 Re: SAVEZ NAPOLJE!
@a.c.a.b. : tvoj nick otkriva za sta se ti zalazes, i za takve stvari se u normalno sudsko-policijski uredjenim drzavama ide u zatvor po kratkom postupku (siguran sam da svi znaju od cega je to skracenica da ne prevodim gadi mi se), a Vi iz BHF-a sto dalje od reprezentacije i ljudi koji nam mogu uvesti suspenziju ili neke kazne, fudbaleri igraju za deset, selektor radi za deset, a Vi samo pravite probleme i nista vise od toga.
Ostavite nas da pobjedjujemo i prodjemo na EP i ne zaboravite da je to reprezentacija svih onih koje je smatraju svojom, a ne samo BHF ispostava.
A licno, sto se mene tice, sve dok reprezentacija pobjedjuje i Susic vodi tim, ne trebaju nam ni navijaci (barem ne ovakvi sto mlate ljude jer ne znaju sta ce od para i dosade)
Ostavite nas da pobjedjujemo i prodjemo na EP i ne zaboravite da je to reprezentacija svih onih koje je smatraju svojom, a ne samo BHF ispostava.
A licno, sto se mene tice, sve dok reprezentacija pobjedjuje i Susic vodi tim, ne trebaju nam ni navijaci (barem ne ovakvi sto mlate ljude jer ne znaju sta ce od para i dosade)
-
A.C.A.B:
#1019 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Bujrum dodji pa me privedi nije problem 
A celnici saveza vode savez za 10+ ravno u PROPAST
A celnici saveza vode savez za 10+ ravno u PROPAST
- Point.
#1020 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Sta vasim? Ja nisam clan BHF-a, samo podrzavam 101% ovo gazenje Ceke. Uostalom, gdje pise da je upravo BHF napao kada su pocinioci nepoznati? Juce na tekmi sam vidio transparente i Sejtana, Legiona i ostalih grupacija.snaga_znanja wrote:
Sta to BHF imaju monopol nad ljubavi prema reprezentaciji BiH! Ti ces mi reci sa kakvim razmisljanjem i gdje ce ko doci!
Vasim razmisljanjem se u slucaju kakvog problema moze doci samo u zapadne zemlje!
Da, Borate, mislim da ce nas suspendirati ako ne promijeniom troglavu azdahu. I Spanija ima slicnih problema ko i mi pa ja nesto ne vidim u njihovom savezu troclano predsjednistvo sa jednim spancem, kataloncem i baskijcem. Kako je zemlja uredjena nema nikakve veze kakav jedan savez treba biti. Pravila FIFE i UEFE su jasna i neznam sto bi mi izmisljali toplu vodu.snaga_znanja wrote: A te price o suspenziji saveza! Pa zar ti stvarno pusis pricu da ce nas neko suspendovati! Pa taj savez je odraz situacije u zemlji i to je nije moguce promjeniti bez sire drustvene i politicke promjene!
Ok, majko Terezo, nismo te prepoznali. Sa seljacima samo sakom u glavu, sto bi reko veliki Rambo Amadeus.snaga_znanja wrote: Lave ja ne volim Dodika vise nego ovaj savez, al zadnja stvar koja bi mi pala na pamet u predizbornoj kampanji da ga vidim je da ga opalim sakom u glavu!
Predlazem ti da se uclanis na njihovu stranicu i njima to obrazolis. Bezveze ja da ih ovdje napadas.snaga_znanja wrote: Postupak BHF-a samo dokazuje manjak inteligencije i razmisljanja!
Jopet da ponovim. Predlazem ti da se uclanis na njihovu stranicu i njima to obrazolis. Bezveze ja da ih ovdje napadas.snaga_znanja wrote: Na kraju ja ne vrijedjam navijace reprezentacije Bosne i Hercegovine. Ja vrijedjam skupinu idiota koji se nazivaju BHF i koji konstantno prave gluposti misleci da ce tako nesto promjeniti!
Ti koji se furas na nick Snaga_znanja, ovo vrijedjanje ti ne stoji bas.
Opet ti vi. Nevermind, ovdje sam te cekao. Da bi pisao, komentarisao ili vrijedjao nesto ili nekoga treba da si upoznat sa materijom o kojoj pises, komentarises ili vrijedjas. BHF ima hejbet clanova koji zive i rade u jedinoj nam domovini, vise nego sto mozes i da zamislis. Stoga da ti jednostavno kazem da fakat nemas pojma o cemu govoris. Vidim veliku kolicinu frustracije kontra BHF-a, sa tim se problemom pozabavi sam. Uostalom, "mi" (dijaspora) smo vrlo dobro upoznati sa situacijom u zemlji, pa ne zivimo na Marsu zaboga.snaga_znanja wrote: Vi ne razumijete ovu drzavu, ne razumijete situaciju u ovoj drzavi i na kraju kako cete razumjeti kad ne zivite ovdje.
Engleska nema Bogdana Ceku, Sulju Colakovica i Ilju Dominkovica. Bogdan nije dobio degeneka sto se mi nismo plasirali na Euro. Ne kontam ti ovo poredjenje al hajd.snaga_znanja wrote: Engleska se nije plasirala na Euro pa nisam vidio da je neko prebio predsjednika njihovog saveza.
Promijeni nick u nesto drugo. Svega ti.snaga_znanja wrote:Primitivci jedni obicni!
- ratata
#1021 Re: SAVEZ NAPOLJE!
vidi se da navijash za SS LazioPoint. wrote:Sta vasim? Ja nisam clan BHF-a, samo podrzavam 101% ovo gazenje Ceke. Uostalom, gdje pise da je upravo BHF napao kada su pocinioci nepoznati? Juce na tekmi sam vidio transparente i Sejtana, Legiona i ostalih grupacija.snaga_znanja wrote:
Sta to BHF imaju monopol nad ljubavi prema reprezentaciji BiH! Ti ces mi reci sa kakvim razmisljanjem i gdje ce ko doci!
Da, Borate, mislim da ce nas suspendirati ako ne promijeniom troglavu azdahu. I Spanija ima slicnih problema ko i mi pa ja nesto ne vidim u njihovom savezu troclano predsjednistvo sa jednim spancem, kataloncem i baskijcem. Kako je zemlja uredjena nema nikakve veze kakav jedan savez treba biti. Pravila FIFE i UEFE su jasna i neznam sto bi mi izmisljali toplu vodu.snaga_znanja wrote: A te price o suspenziji saveza! Pa zar ti stvarno pusis pricu da ce nas neko suspendovati! Pa taj savez je odraz situacije u zemlji i to je nije moguce promjeniti bez sire drustvene i politicke promjene!
Ok, majko Terezo, nismo te prepoznali. Sa seljacima samo sakom u glavu, sto bi reko veliki Rambo Amadeus.snaga_znanja wrote: Lave ja ne volim Dodika vise nego ovaj savez, al zadnja stvar koja bi mi pala na pamet u predizbornoj kampanji da ga vidim je da ga opalim sakom u glavu!![]()
Predlazem ti da se uclanis na njihovu stranicu i njima to obrazolis. Bezveze ja da ih ovdje napadas.snaga_znanja wrote: Postupak BHF-a samo dokazuje manjak inteligencije i razmisljanja!
Jopet da ponovim. Predlazem ti da se uclanis na njihovu stranicu i njima to obrazolis. Bezveze ja da ih ovdje napadas.snaga_znanja wrote: Na kraju ja ne vrijedjam navijace reprezentacije Bosne i Hercegovine. Ja vrijedjam skupinu idiota koji se nazivaju BHF i koji konstantno prave gluposti misleci da ce tako nesto promjeniti!
Ti koji se furas na nick Snaga_znanja, ovo vrijedjanje ti ne stoji bas.
Opet ti vi. Nevermind, ovdje sam te cekao. Da bi pisao, komentarisao ili vrijedjao nesto ili nekoga treba da si upoznat sa materijom o kojoj pises, komentarises ili vrijedjas. BHF ima hejbet clanova koji zive i rade u jedinoj nam domovini, vise nego sto mozes i da zamislis. Stoga da ti jednostavno kazem da fakat nemas pojma o cemu govoris. Vidim veliku kolicinu frustracije kontra BHF-a, sa tim se problemom pozabavi sam. Uostalom, "mi" (dijaspora) smo vrlo dobro upoznati sa situacijom u zemlji, pa ne zivimo na Marsu zaboga.snaga_znanja wrote: Vi ne razumijete ovu drzavu, ne razumijete situaciju u ovoj drzavi i na kraju kako cete razumjeti kad ne zivite ovdje.
Engleska nema Bogdana Ceku, Sulju Colakovica i Ilju Dominkovica. Bogdan nije dobio degeneka sto se mi nismo plasirali na Euro. Ne kontam ti ovo poredjenje al hajd.snaga_znanja wrote: Engleska se nije plasirala na Euro pa nisam vidio da je neko prebio predsjednika njihovog saveza.
Promijeni nick u nesto drugo. Svega ti.snaga_znanja wrote:Primitivci jedni obicni!
- Point.
#1022 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Ovaj post je za prvog aprila. Predlazem ti da se ne prosipas vise bezveze.ratata wrote:@a.c.a.b. : tvoj nick otkriva za sta se ti zalazes, i za takve stvari se u normalno sudsko-policijski uredjenim drzavama ide u zatvor po kratkom postupku (siguran sam da svi znaju od cega je to skracenica da ne prevodim gadi mi se), a Vi iz BHF-a sto dalje od reprezentacije i ljudi koji nam mogu uvesti suspenziju ili neke kazne, fudbaleri igraju za deset, selektor radi za deset, a Vi samo pravite probleme i nista vise od toga.
- snaga_znanja
#1023 Re: SAVEZ NAPOLJE!
@samo ti
Ja raznim imenima nazivam one koji stete ovoj reprezentaciji vise nego ova tri idiota na celu saveza!
Po meni je pretuci predsjednika saveza pred najvazniju utakmicu morbidno. Dakle smatram da oni koji su to napravili moroni sa nedostatkom pameti. Jer napraviti tako nesto prije i poslije utakmice sa Francuskom su dva razlicita svijeta.
Dalje ponasate se kao Bush. Il ste sa nama ili ste protiv nas.
Ni meni se ne svidja savez i njegov nacin rada. Ali se savez nece promjeniti ako predsjedniku saveza slomite jagodicnu kost.
Prijedsjednistvo saveza je odgovorno, ali po logicni stvari jos odgovornija je skupstina saveza koja ih je izabrala na tu funkciju i koja donosi sve bitne odluke. Al to vama ne ulazi u mozak.
Sad bi vam najbolje bilo da jedno 100 baklji ubacite pri rezultatu 2:0 za nas pa da prekinemo utakmicu. To bi sigurno otjeralo ove iz saveza. A definitivno i nas iz kvalifikacija!
Po vasoj logici. Kad ide reprezentaciji dobro oni su sigurni! To im je opravdanje. Ma probisvjeti jedni obicni, reprezentacija nam je najmanji problem. Pa pogledajte domacu ligu i ostala takmicenja pod tim savezom. Reprezentacija je ta koja je jos uvijek koliko toliko respektabilna. Pogotovo ova generacija koja nas moze odvesti na EURO.
Ja raznim imenima nazivam one koji stete ovoj reprezentaciji vise nego ova tri idiota na celu saveza!
Po meni je pretuci predsjednika saveza pred najvazniju utakmicu morbidno. Dakle smatram da oni koji su to napravili moroni sa nedostatkom pameti. Jer napraviti tako nesto prije i poslije utakmice sa Francuskom su dva razlicita svijeta.
Dalje ponasate se kao Bush. Il ste sa nama ili ste protiv nas.
Ni meni se ne svidja savez i njegov nacin rada. Ali se savez nece promjeniti ako predsjedniku saveza slomite jagodicnu kost.
Prijedsjednistvo saveza je odgovorno, ali po logicni stvari jos odgovornija je skupstina saveza koja ih je izabrala na tu funkciju i koja donosi sve bitne odluke. Al to vama ne ulazi u mozak.
Sad bi vam najbolje bilo da jedno 100 baklji ubacite pri rezultatu 2:0 za nas pa da prekinemo utakmicu. To bi sigurno otjeralo ove iz saveza. A definitivno i nas iz kvalifikacija!
Po vasoj logici. Kad ide reprezentaciji dobro oni su sigurni! To im je opravdanje. Ma probisvjeti jedni obicni, reprezentacija nam je najmanji problem. Pa pogledajte domacu ligu i ostala takmicenja pod tim savezom. Reprezentacija je ta koja je jos uvijek koliko toliko respektabilna. Pogotovo ova generacija koja nas moze odvesti na EURO.
- snaga_znanja
#1024 Re: SAVEZ NAPOLJE!
@ S.S. Lazio
Ti meni nemas sta pametovati oko slike i nicka.
Ja bi tebi radije preporucio da postavis nick zeljko raznjatovic, a kao sliku postavis
http://www.ultraslazio.it/striscioni%5Carkan.jpg
#1025 Re: SAVEZ NAPOLJE!
DABOGDA NAS IZ SVEGA ISKLJUCILI !!!
Pa onda pisite kako je fin ceko suljo iljo a pogotovo onaj pjano usranovic
Pa onda pisite kako je fin ceko suljo iljo a pogotovo onaj pjano usranovic