nije tebi nego svima koji palamudite o tom luksuzurespo wrote:posto vidim da je meni namjenjeno
nisam rekao da je auto luksuz svima
nego je auto luksuz opcenito onima koji ga ne mogu odrzavati
a koliko tih ima u bih evo uzmimo konkretno sarajevo jer se najvise vrtimo oko njega
od svih auta ne uzimajuci sluzbena mozda nekih lupam 40% ljudi ima za odrzavanje auta ostalo voze samo onako da imaju auto
to sto govoris za soping stoji
jbt postat cemo amerika jos malo pa neces moci ni u trafiku bez auta
sto se tice puta na posao koliko ujutro auta iz pravca ilidze ide prema centru i koliko auta je po 1 vozac
necu vise u off ici ako zelis mozemo preko privatnih ili na drugoj temi
sta podrazumijevas pod odrzavanjem ? sta je recimo sa onim koji radije popije u kafani nego sto bi placao parking pa svuda parkira ? jel on ima za odrzavanje ili nema odnosno je li takvom auto luksuz ili ne ?
to sto neko kupi auto pa ga nikad ne pere i ne mjenja ulje ne znaci da on nema para za to
a to sto kazes svako sam u autu, pa hajde ti naredi ljudima da neko pokupi 3 kolege pa ih vozi na posao, i sta onda dok taj 1 sviju vrati kuci doce svojoj u 6 ?
kako ne kontate da je broj auta nesto sto raste sa vremenom, vi bi samo da nesto stagnira i da se nikad ne mjenja...najbolje bi bilo da su nam auta jos uvijek ko na pocetku proslog stoljeca i da ih ima u tolikom broju, samo ne znam kako bi se onda vi vozali u ovim tramvajima da nije bilo nikakvih napredaka u industriji ?
sve vise ljudi vozi, to znaci drzava mora praviti vise novih cesta, treba se praviti vise garaza, automatski gradjevinske firme imaju posao, neko dobije posao na naplati parkinga, sto je vise auta vise se goriva potrosi, vise love u budzet, vise love od registracija i od poreza svakakvih i eto para za ceste i garaze, sto je vise auta vise ljudi putuju, veca potrosnja u svakom pogledu, pa profitiraju mnogi od nas sviju koji imamo i vozimo auto a vi pricate o nekom luksuzu
na kraju, nemoj se nesto uvrijediti ali kako ti mozes pricati o luksuzu a vozas CC u gradu gdje imas 4 mjeseca suncana godisnje ? jel to preseravanje ili sta ?