Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ReD aka Socijalista wrote:Ima li kakvih slika stadiona bas me zanima?
Uslikat ću ja ovih dana, ionako visim dole po svaki dan (ne na stadionu, nego na objektu pored )
Uglavnom na više od pola tribine su izlili nove stepenice, nakon toga valjda stolice idu...
Uslikat ću ja ovih dana, ionako visim dole po svaki dan (ne na stadionu, nego na objektu pored )
Uglavnom na više od pola tribine su izlili nove stepenice, nakon toga valjda stolice idu...
na objektu pored?
dzamiji? jesi to imam
Znao sam da ćete to prvo pomisliti. Dole sve bule a ja dobar imam
smoki_choko wrote:ili popravlja krov na bazenu otoka
nema treceg objekta
Popravljam nešto drugo na onoj terasi za sunčanje na bazenu...
Ćim se proljepota idem dole pa ću postavit sliku...
deder bas
Kao što i obećah...
Ovo teren uzorali, valjda prvo krompir ide, pa dok se od prodaje krompira isplati ova investicija za tribine, onda će trava...
Eborg wrote:Pa je li ovo gruhaju bitumen ili samo farbaju u bojama kluba?
Nije mi se dalo ići ovih dana dole kad je ružno vrijeme bilo pa da uslikam stare stepenice što su bile. Ovo crno stavljaju onu lepenku (bitumen), i preko ovo zeleno čudo nisam mogao odozgo da skontam fino šta je
Nove se stepenice izljevaju, vidiš taj mikser sa betonom.
danas ja biciklom prosao ovuda..rade punom parom..cak i one poslovne prostore..radnika ko mrava ima..jos uvijek teren sredjuju i betoniraju valjda..mislim da su dosli do pola ove tribine..
Nije mi se dalo ići ovih dana dole kad je ružno vrijeme bilo pa da uslikam stare stepenice što su bile. Ovo crno stavljaju onu lepenku (bitumen), i preko ovo zeleno čudo nisam mogao odozgo da skontam fino šta je
Svaka cast na slikama, kandiduj se u parlament Ali mislim da ona zivica-sumica u pozadini nije potrebna ili barem da se to malo pripitomi, pretpostavljam da ima zmija tamo...
Svaka cast na slikama, kandiduj se u parlament Ali mislim da ona zivica-sumica u pozadini nije potrebna ili barem da se to malo pripitomi, pretpostavljam da ima zmija tamo...
Ta zivica je preko Miljacke i nema ama bas nikakve veze sa stadionom
Ta zivica je preko Miljacke i nema ama bas nikakve veze sa stadionom
Ima li tu malina?
To je Švrakino Selo... Tamo ništa ne raste
Ali nije ozbiljno, bice ovo dobro kad se uredi ovaj park-prirode ( ) okolo. Zna li se kad ce se praviti druga tribina i to. Ima li kakva veca slika tog stadiona da se to vidi.
kasparaov wrote:damjanovic i jos jedan kvalitetan igrac dolaze po najnovijoj info
nije mi receno koji samo se pretpostavlja da ce ga graciz masno platiti
To bi bilo dobro da se pojača konkurencija,da nije niko siguran za mjesto u ekipi!
Stepenice pri kraju, teren se ravna i tako to, koliko sma odozgo mogao da primjetim.
Polako ti bi preko noći sve, kad se nakupi šta konkretno opet ću postavit koju sliku.
Stepenice pri kraju, teren se ravna i tako to, koliko sma odozgo mogao da primjetim.
Polako ti bi preko noći sve, kad se nakupi šta konkretno opet ću postavit koju sliku.
Ma ok buraz ne prozivam ja tebe za slike .nego eto ono informativno da vidim koliko napreduje sve to.
Znaci,moglo bi se to sve kompletirati tamo negdje do polovine ove polusezone??
A ne znam šta im je i kako je u planu. Rade uglavnom svaki dan koliko vidim, i njima je u cilju da što brže završe. A ko će dočekati 27. kolo i posjetu Otoci...
Impavidus wrote:A ne znam šta im je i kako je u planu. Rade uglavnom svaki dan koliko vidim, i njima je u cilju da što brže završe. A ko će dočekati 27. kolo i posjetu Otoci...
BRZO TO IDE................dok izbrojiš do 5..............
........mislio sam na 5.kolo bh premier lige
27.08.11. 17:00 FK Olimpic-FK Željezničar
Premijer liga BiH, 1. kolo:
Velež - Čelik (Vladimir Dominiković)
Slavija - GOŠK (Emir Alečković)
Sarajevo - Sloboda (Dragan Skakić)
Kozara - Borac (Tomislav Čuić)
Leotar - Zvijezda (Rusmir Mrković)
Široki - Željezničar (Danijel Pajić)
Travnik - Zrinjski (Predrag Stankić)
Rudar - Olimpic (Edin Golać) opet u igri .......u travniku SAMO dva gola regularna olimpiku poništio ...baš me interesuje kako će mali husin odradit.................
Impavidus wrote:A ne znam šta im je i kako je u planu. Rade uglavnom svaki dan koliko vidim, i njima je u cilju da što brže završe. A ko će dočekati 27. kolo i posjetu Otoci...
BRZO TO IDE................dok izbrojiš do 5..............
........mislio sam na 5.kolo bh premier lige
27.08.11. 17:00 FK Olimpic-FK Željezničar
Znači znaš brojati do 5? Super, haj brzo onda prebroj: