Ko prizna pola mu se prašta....odvijac wrote:o dje si pismenko,pazi se el saik,ovaj cape je mnogo nesto nacitan lik,sinoc mi ga dvaput sukno
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Cape
#1001 Re: FK Zeljeznicar
-
Cape
#1002 Re: FK Zeljeznicar
Eh ne valja tako, opet ti kažem prvo pročitaj dobro šta napišeš pa onda idi na ovo "pošalji", da ne moraš koristiti edit...odvijac wrote:o dje si pismenko,pazi se el saik,ovaj cape je mnogo nesto nacitan lik,sinoc mi ga dvaput sukno
moguce da on sklapa tekstove za javnost udruzenja fk torpeda,kad placu po novinama...
Najveća ironija - kad ti štrumf govori o saopštenjima za javnost ( iako ti ne znaš to reći pa kažeš tekstove
Last edited by Cape on 20/12/2008 14:05, edited 1 time in total.
-
LSD
#1003 Re: FK Zeljeznicar
Evo ovo je profil @Cape-a
http://www.sarajevo-x.com/forum/memberl ... e&u=138377
Posebno obratiti na stavku Most active topic
i ima obraza nekoga nazivati kompleksašem
A šta tek reci za Junuza ili belissimu
...kad bolje razmislim Šta tek reci za skoro svakog pitara na ovom forumu? (cast izuzecima)...šta mislite na cijoj temi su najaktivniji?
A floskula tipa "mi dolazimo ovdje samo da vas zezamo i provociramo" je posebna vrsta samoobmane...jednom-dva put,pa može i 10 puta-nije frka...ali kad navijac Sarajeva najviše vremena provodi na Željinom topicu (statistika ne laže),onda nešto nije u redu definitivno.
http://www.sarajevo-x.com/forum/memberl ... e&u=138377
Posebno obratiti na stavku Most active topic
A šta tek reci za Junuza ili belissimu
A floskula tipa "mi dolazimo ovdje samo da vas zezamo i provociramo" je posebna vrsta samoobmane...jednom-dva put,pa može i 10 puta-nije frka...ali kad navijac Sarajeva najviše vremena provodi na Željinom topicu (statistika ne laže),onda nešto nije u redu definitivno.
-
elSaik
#1004 Re: FK Zeljeznicar
Zar se pamet mjeri brojem dubokoumnih rečenica?Cape wrote:elSaik sine šta od tebe jedna godina Prava uradi![]()
Samim načinom pisanja pokazuješ koji si kompleksaš. Kao pokušavaš nekim dubokoumnim rečenicama pokazati da si pametan ili šta?![]()
Šta sve neću na ovom forumu doživjeti...![]()
Ali najjači mi je LSD, kao on nama šuka nešto
-
Cape
#1005 Re: FK Zeljeznicar
LSD wrote:Evo ovo je profil @Cape-a![]()
Posebno obratiti na stavku Most active topici ima obraza nekoga nazivati kompleksašem
![]()
A šta tek reci za Junuza ili belissimu...kad bolje razmislim Šta tek reci za skoro svakog pitara na ovom forumu? (cast izuzecima)...šta mislite na cijoj temi su najaktivniji?
NA OVAJ FORUM DOLAZIM SAMO DA VAS PROVOCIRAM!
Gledati kako se koprcate - Neprocjenjivo!
Još kad vidim da vam je elSaik postao idol
-
Cape
#1006 Re: FK Zeljeznicar
Idi uči Ustavno pravo, Duvnjak traži dosta znanja za šestice. A možda i naučiš još koju interesantnu riječ...elSaik wrote: Zar se pamet mjeri brojem dubokoumnih rečenica?Šta sve neću na ovom forumu doživjeti...
-
elSaik
#1007 Re: FK Zeljeznicar
Ma nije mi ustavno pravo baš top područje interesovanja, više volim izreke, poslovice i slično. Primjera radi, ovosedmični broj jedan mi je... "Veliki ljudi govore o idejama, srednji o događajima, a minorni o ljudima".Cape wrote:Idi uči Ustavno pravo, Duvnjak traži dosta znanja za šestice. A možda i naučiš još koju interesantnu riječ...elSaik wrote: Zar se pamet mjeri brojem dubokoumnih rečenica?Šta sve neću na ovom forumu doživjeti...
-
LSD
#1008 Re: FK Zeljeznicar
Što najbolje govori ko je ovdje kompleksaš.Cape wrote:LSD wrote:Evo ovo je profil @Cape-a![]()
Posebno obratiti na stavku Most active topici ima obraza nekoga nazivati kompleksašem
![]()
A šta tek reci za Junuza ili belissimu...kad bolje razmislim Šta tek reci za skoro svakog pitara na ovom forumu? (cast izuzecima)...šta mislite na cijoj temi su najaktivniji?
A floskula tipa "mi dolazimo ovdje samo da vas zezamo i provociramo" je posebna vrsta samoobmane...jednom-dva put,pa može i 10 puta-nije frka...ali kad navijac Sarajeva najviše vremena provodi na Željinom topicu (statistika ne laže),onda nešto nije u redu definitivno.![]()
![]()
NA OVAJ FORUM DOLAZIM SAMO DA VAS PROVOCIRAM!
Gledati kako se koprcate - Neprocjenjivo!![]()
Još kad vidim da vam je elSaik postao idol![]()
Ma kakav elSaik...ti si naš idol
Imati takvu privilegiju da ti posjecuješ ovaj topic je NEPROCJENJIVO!!
-
elSaik
#1009 Re: FK Zeljeznicar
Kad smo već kod idola, meni je idol Obama. Želim i ja da budem prvi crni predsjednik svoje zemlje... 
-
Cape
#1010 Re: FK Zeljeznicar
"Naposljetku, suština saznavanja nije u tome gubimo li igru, već kako gubimo, što s time spoznajemo, čemu nas je poraz naučio i kako nas to mijenja. Gubiti na određeni način znači - dobivati."elSaik wrote:Ma nije mi ustavno pravo baš top područje interesovanja, više volim izreke, poslovice i slično. Primjera radi, ovosedmični broj jedan mi je... "Veliki ljudi govore o idejama, srednji o događajima, a minorni o ljudima".Cape wrote:Idi uči Ustavno pravo, Duvnjak traži dosta znanja za šestice. A možda i naučiš još koju interesantnu riječ...elSaik wrote: Zar se pamet mjeri brojem dubokoumnih rečenica?Šta sve neću na ovom forumu doživjeti...
Priznaj da vam je ova najjača u posljednjih 5 godina...
-
Cape
#1011 Re: FK Zeljeznicar
LSD wrote: Što najbolje govori ko je ovdje kompleksaš.
Ma kakav elSaik...ti si naš idolu to budi siguran
![]()
Imati takvu privilegiju da ti posjecuješ ovaj topic je NEPROCJENJIVO!!
Vama znači inponira što većina dolazi ovdje da vam se smije i šprda sa vama...
Čudna ste vi sorta...kako ide ona: Da vas nema trebalo bi vas izmisliti
-
LSD
#1012 Re: FK Zeljeznicar
To majstore,samo naprijed...rokaj buraz i bez milosti...imaš podršku manijaka sa jugaCape wrote:LSD wrote: Što najbolje govori ko je ovdje kompleksaš.
![]()
Imati takvu privilegiju da ti posjecuješ ovaj topic je NEPROCJENJIVO!!![]()
Vama znači inponira što većina dolazi ovdje da vam se smije i šprda sa vama...![]()
Čudna ste vi sorta...kako ide ona: Da vas nema trebalo bi vas izmisliti
-
Cape
#1013 Re: FK Zeljeznicar
Stani, zar niste sad na sjeveruLSD wrote:To majstore,samo naprijed...rokaj buraz i bez milosti...imaš podršku manijaka sa jugaCape wrote:LSD wrote: Što najbolje govori ko je ovdje kompleksaš.
![]()
Imati takvu privilegiju da ti posjecuješ ovaj topic je NEPROCJENJIVO!!![]()
Vama znači inponira što većina dolazi ovdje da vam se smije i šprda sa vama...![]()
Čudna ste vi sorta...kako ide ona: Da vas nema trebalo bi vas izmisliti![]()
-
LSD
#1014 Re: FK Zeljeznicar
Kakav crni sever...to je tamo daleko,daleko od juga...a zna se koje tamo
...stara srpska stvar o tome je najbolje rekla

-
elSaik
#1015 Re: FK Zeljeznicar
Nije, nego ona "ko se zadnji smije, najslađe se smije".Cape wrote:"Naposljetku, suština saznavanja nije u tome gubimo li igru, već kako gubimo, što s time spoznajemo, čemu nas je poraz naučio i kako nas to mijenja. Gubiti na određeni način znači - dobivati."elSaik wrote:
Ma nije mi ustavno pravo baš top područje interesovanja, više volim izreke, poslovice i slično. Primjera radi, ovosedmični broj jedan mi je... "Veliki ljudi govore o idejama, srednji o događajima, a minorni o ljudima".
Priznaj da vam je ova najjača u posljednjih 5 godina...
- Baltazar_khan
#1016 Re: FK Zeljeznicar
Vama se čovjek samo može smijatelSaik wrote: Nije, nego ona "ko se zadnji smije, najslađe se smije".
- dzipalo_junuz
#1017 Re: FK Zeljeznicar
Saiku rekli zavrsi sine skolu, uci, nemoj biti ko mi, pa satro sada ovdje demagogiju prosipa hehe i to na navijackoj temi.
p.s Saice dzaba ucis skolu, opet ces biti vozac trolejbusa kako god okrenes
IZDRZI TICA
p.s Saice dzaba ucis skolu, opet ces biti vozac trolejbusa kako god okrenes
IZDRZI TICA
-
LSD
#1018 Re: FK Zeljeznicar
Nisam ni sumnjao
http://www.sarajevo-x.com/forum/memberl ... e&u=138324
http://www.sarajevo-x.com/forum/memberl ... e&u=132334
Ono što važi za Cape-a važi i za Junuza i za Ćiru...najviše postova i najviše provedenog vremena na topicu o Želji.
Sad ce oni ko papagaji svi u glas "mi smo ovdje samo da vas zezamo"

Idemo dalje do slijedeceg pacijenta...sami se javljaju

http://www.sarajevo-x.com/forum/memberl ... e&u=138324
http://www.sarajevo-x.com/forum/memberl ... e&u=132334
Ono što važi za Cape-a važi i za Junuza i za Ćiru...najviše postova i najviše provedenog vremena na topicu o Želji.
Sad ce oni ko papagaji svi u glas "mi smo ovdje samo da vas zezamo"
Idemo dalje do slijedeceg pacijenta...sami se javljaju
-
LSD
#1019 Re: FK Zeljeznicar
Evo još dva kandidata...Baltazar i The 51st State (doduše,oni su sa nešto manjim procentom ali jasno je koja im je tema omiljena...što li Bože
....nije Sarajevo sigurno...uostalom evo i dokazi)
http://www.sarajevo-x.com/forum/memberl ... e&u=139018
http://www.sarajevo-x.com/forum/memberl ... e&u=131072
Gdje li su oni nesretnici belissima i slucajan...oni su rekorderi ja mislim...od ukupnog broja njihovih postova na SA-X u sigurno nekih 90% je na temi o Želji.
Idemo dalje
http://www.sarajevo-x.com/forum/memberl ... e&u=139018
http://www.sarajevo-x.com/forum/memberl ... e&u=131072
Gdje li su oni nesretnici belissima i slucajan...oni su rekorderi ja mislim...od ukupnog broja njihovih postova na SA-X u sigurno nekih 90% je na temi o Želji.
Idemo dalje
-
The 51st State
#1020 Re: FK Zeljeznicar
kakav si pacenik...
-
LSD
#1021 Re: FK Zeljeznicar
Jesam li išta slagao ili izmislioThe 51st State wrote:kakav si pacenik...
-
The 51st State
#1022 Re: FK Zeljeznicar
izvlaciti zakljucke na osnovu broja postova na temi ...LSD wrote:Jesam li išta slagao ili izmislioThe 51st State wrote:kakav si pacenik...![]()
...imaš dokaze uostalom....nisam pacenik,ako komentarišem cinjenice.
- Baltazar_khan
#1023 Re: FK Zeljeznicar
Omiljena nam je ova tema iz razloga što je Željo krepo, pa želimo da ostavimo neizbrisiv trag u vašoj propastiLSD wrote:Evo još dva kandidata...Baltazar i The 51st State (doduše,oni su sa nešto manjim procentom ali jasno je koja im je tema omiljena...što li Bože....nije Sarajevo sigurno...uostalom evo i dokazi)
-
LSD
#1024 Re: FK Zeljeznicar
Pa šta je loše u tome??...nemam pametnijeg posla trenutnoThe 51st State wrote:izvlaciti zakljucke na osnovu broja postova na temi ...LSD wrote:Jesam li išta slagao ili izmislioThe 51st State wrote:kakav si pacenik...![]()
...imaš dokaze uostalom....nisam pacenik,ako komentarišem cinjenice.
-
The 51st State
#1025 Re: FK Zeljeznicar
ok, kontam posljednja linija odbrane, ovo ono