English Premier League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Eweleen

#1001 Re: English Premier League

Post by Eweleen »

cikcanga wrote:
dimu wrote: ti si sramota za prave navijace arsenala ;-)
Ma ne izmisljam ja nista.
To je cinjenica.
Utd. je seoski klub,a City gradski.(kao sto i ime Citya kaze)
Znam da je navijacima Utd.-a krivo,ali to je tako.
Neglasavam da nisam rekao seljacki,nego seoski.
Nesto u fazonu Hoffenheima.
Evo šta je stvorila demokratija. Evo šta je stvorila sloboda mišljenja.

Možel svijet ipak bolje?
belafonte

#1002 Re: English Premier League

Post by belafonte »

Sta je ba ovo?

Fan club "cikcanga" drustvo jednog lica :D :D

cikcanga, morat ces me dobro kupit ako hoces da te i dalje podrzavam :D

Vezano za temu, sutra ManU potvrdjuje titulu, a tekma ce biti beton sa pregrst golova :dance:
cikcanga

#1003 Re: English Premier League

Post by cikcanga »

belafonte wrote:Sta je ba ovo?
Fan club "cikcanga" drustvo jednog lica :D :D
cikcanga, morat ces me dobro kupit ako hoces da te i dalje podrzavam :D
Vezano za temu, sutra ManU potvrdjuje titulu, a tekma ce biti beton sa pregrst golova :dance:
Uh,tesko se priviknuti na ovu iznenadnu popularnost,ali sta ces? 8-)

Arsenal sutra uzima Utd. pa makar morali izginut na terenu.

Come on Arsenal.
musac

#1004 Re: English Premier League

Post by musac »

Bolji je Tevez od Berbatova, defintiivno. Ne znam sta onaj Fergie gleda.
drama

#1005 Re: English Premier League

Post by drama »

eto vas dvojica znate bolje od fergusona...
gotive ga navijaci zbog pozrtvovanosti al' on nema kvalitet za manchester.
berbatov moze bolje sigurno al' ako bude slijedecu sezonu igr'o k'o ovu pedala mu je...
al' nebitno, potputno zasluzena titula ide ekipi koja je najvise pokazala ove godine.
gigs bog, kerik izrast'o u strasnog igraca-vodju kada na terenu ne bude vise skolsa i gigsa.
jos barsa i da se kompletira strasna sezona...
cikcanga

#1006 Re: English Premier League

Post by cikcanga »

Dobar onaj bek u Utd.-a.
Kako se ono zove?
Hmmmmmmmmm......nesto Rooney ili tako nesto.
GandalfSivi

#1007 Re: English Premier League

Post by GandalfSivi »

Glory, glory...
Better Man

#1008 Re: English Premier League

Post by Better Man »

Manchester United rutinski završio sezonu i osvojio još jednu titulu i upisao se u besmrtne. Sigurno u ovom trenutku najveći klub u Engleskoj.
lolo_lolo

#1009 Re: English Premier League

Post by lolo_lolo »

jel moze neko postaviti tabelu i parove zadnjeg kola?
drama

#1010 Re: English Premier League

Post by drama »

....
ja.neron

#1011 Re: English Premier League

Post by ja.neron »

Image
Last edited by ja.neron on 17/05/2009 19:12, edited 1 time in total.
ja.neron

#1012 Re: English Premier League

Post by ja.neron »

Image

Image
M-16

#1013 Re: English Premier League

Post by M-16 »

ova titula je posebno znacajna jer smo (:D) konacno stigli djigeru.

18!

a na domak je i ona 4-a
FrancescoTotti

#1014 Re: English Premier League

Post by FrancescoTotti »

E jaka liga i sampion . U CL se provukli do finala jer su im uvijek davali najslabije protivnike . Porto se recimo nemoze porediti sa Bayernom a Bayern bi namlatio svakou englesku ekipu bez problema . Kiga u kojoj se unaprijed zna prvak i drugi treci , liga u kojoj West Ham nema sanse nikad da pobijedi prvu trojicu cetvoricu ( Arsenal je ipak samo prosjecna ekipa ) . Dakle imamo dva kluba , tri da valja a ostali tarabe . Ako pogledam Bundes Ligu , Talijansku ili Spansku vidicemo da prosjecna ekipa moze namlatiti Reala , Barcelonu , Valenciu u spaniji , u Italiji Cagliari i Atalanta namlate velike , Chievo igra nerijeseno sa Interom , u Njemackoj Cotbus namlati Wolfsburga i sve im poremeti do kraja prvenstva ali se srecom popravise . Dakle sve ove lige su puno interesantnije a da pogledamo koji igraci igraju u tim ligama shvaticemo da sam totalno u pravu . Mancester city ne napravi n jednu sansu protiv MU . Halo za 90 minuta nijedne sanse . Doduse MU je imao i pomoc sudija zbog para koje navodno ulaze u engleski fudbal . Imali su puno srece dali su jedno 2o golova u zadnjoj minuti , penale da ne racunamo kazu u zadnje dvije godine samo dva penala protiv MU . Smijesno i zalosno
cikcanga

#1015 Re: English Premier League

Post by cikcanga »

FrancescoTotti wrote:E jaka liga i sampion . U CL se provukli do finala jer su im uvijek davali najslabije protivnike . Porto se recimo nemoze porediti sa Bayernom a Bayern bi namlatio svakou englesku ekipu bez problema . Kiga u kojoj se unaprijed zna prvak i drugi treci , liga u kojoj West Ham nema sanse nikad da pobijedi prvu trojicu cetvoricu ( Arsenal je ipak samo prosjecna ekipa ) . Dakle imamo dva kluba , tri da valja a ostali tarabe . Ako pogledam Bundes Ligu , Talijansku ili Spansku vidicemo da prosjecna ekipa moze namlatiti Reala , Barcelonu , Valenciu u spaniji , u Italiji Cagliari i Atalanta namlate velike , Chievo igra nerijeseno sa Interom , u Njemackoj Cotbus namlati Wolfsburga i sve im poremeti do kraja prvenstva ali se srecom popravise . Dakle sve ove lige su puno interesantnije a da pogledamo koji igraci igraju u tim ligama shvaticemo da sam totalno u pravu . Mancester city ne napravi n jednu sansu protiv MU . Halo za 90 minuta nijedne sanse . Doduse MU je imao i pomoc sudija zbog para koje navodno ulaze u engleski fudbal . Imali su puno srece dali su jedno 2o golova u zadnjoj minuti , penale da ne racunamo kazu u zadnje dvije godine samo dva penala protiv MU . Smijesno i zalosno
Tanka provokacija. :lol:

Moras ti jos pure jest. :D
shadow

#1016 Re: English Premier League

Post by shadow »

FrancescoTotti wrote: Porto se recimo nemoze porediti sa Bayernom a Bayern bi namlatio svakou englesku ekipu bez problema .
Bayern bi primio petaka od Hulla i Middlesbrougha koji se grcevito bore za opstanak u EPL-u.
ja.neron

#1017 Re: English Premier League

Post by ja.neron »

FrancescoTotti wrote:E jaka liga i sampion . U CL se provukli do finala jer su im uvijek davali najslabije protivnike . Porto se recimo nemoze porediti sa Bayernom a Bayern bi namlatio svakou englesku ekipu bez problema . Kiga u kojoj se unaprijed zna prvak i drugi treci , liga u kojoj West Ham nema sanse nikad da pobijedi prvu trojicu cetvoricu ( Arsenal je ipak samo prosjecna ekipa ) . Dakle imamo dva kluba , tri da valja a ostali tarabe . Ako pogledam Bundes Ligu , Talijansku ili Spansku vidicemo da prosjecna ekipa moze namlatiti Reala , Barcelonu , Valenciu u spaniji , u Italiji Cagliari i Atalanta namlate velike , Chievo igra nerijeseno sa Interom , u Njemackoj Cotbus namlati Wolfsburga i sve im poremeti do kraja prvenstva ali se srecom popravise . Dakle sve ove lige su puno interesantnije a da pogledamo koji igraci igraju u tim ligama shvaticemo da sam totalno u pravu . Mancester city ne napravi n jednu sansu protiv MU . Halo za 90 minuta nijedne sanse . Doduse MU je imao i pomoc sudija zbog para koje navodno ulaze u engleski fudbal . Imali su puno srece dali su jedno 2o golova u zadnjoj minuti , penale da ne racunamo kazu u zadnje dvije godine samo dva penala protiv MU . Smijesno i zalosno
evo još jednog ala cikcanga
FrancescoTotti

#1018 Re: English Premier League

Post by FrancescoTotti »

shadow wrote:
FrancescoTotti wrote: Porto se recimo nemoze porediti sa Bayernom a Bayern bi namlatio svakou englesku ekipu bez problema .
Bayern bi primio petaka od Hulla i Middlesbrougha koji se grcevito bore za opstanak u EPL-u.
Ovo je za Vic godine :lol: :D
Better Man

#1019 Re: English Premier League

Post by Better Man »

FrancescoTotti wrote:
shadow wrote:
Nije vic već činjenica. Bayern je ništa drugo do obična taraba. Koliko je Bayern jak vidjeli smo protiv Barcelone, a i u Bundes ligi nisu ništa specijalno. Dovoljno je vidjeti kako ih je Wolsburg masakrirao. Pa i WBA bi ih pocjepao.
Last edited by Better Man on 17/05/2009 16:20, edited 1 time in total.
Edin H.

#1020 Re: English Premier League

Post by Edin H. »

Je li ovom Gerrardu i Kuytu niko nije objasnio kada treba prodati utakmicu :shock:
cyprus

#1021 Re: English Premier League

Post by cyprus »

Ispo WBA :sad:

Haj nema veze samo nek im se pridruži i Newcastle :-) :-)
Lakat Jebić

#1022 Re: English Premier League

Post by Lakat Jebić »

cyprus wrote:Ispo WBA :sad:

sto ti ne volis taj newcastle nikako :D
cyprus

#1023 Re: English Premier League

Post by cyprus »

Lakat Jebić wrote:
cyprus wrote:Ispo WBA :sad:

sto ti ne volis taj newcastle nikako :D
Eto da ništa, ove godine kad god sam odigro na kladionici na njih (cca 10-tak puta, uključujući i jučer), roknuli su :-) :-) . Svaki, ali bukvalno svaki put.

A i mrski su mi otprije bili :)
abondanzieri

#1024 Re: English Premier League

Post by abondanzieri »

Better Man wrote:
FrancescoTotti wrote:
shadow wrote:
Nije vic već činjenica. Bayern je ništa drugo do obična taraba. Koliko je Bayern jak vidjeli smo protiv Barcelone, a i u Bundes ligi nisu ništa specijalno. Dovoljno je vidjeti kako ih je Wolsburg masakrirao. Pa i WBA bi ih pocjepao.
Ne smijem ni zamisliti sta bi im tek uradio Dag&Red.To bi bila perverzija mileniuma :D
FrancescoTotti

#1025 Re: English Premier League

Post by FrancescoTotti »

kakavdanakneiskustvu wrote:

upravo zato što je premier league tako slaba u zadnje dvije sezone lige prvaka u polufinalu su tek 3 kluba iz ove slabe premier league.
Ma i corava koka nadje zrno . Al dobra ona provala cuj Hull bi pobjedio Bayerna . Ne bi ni MU mozda bi u bocanju :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply