By trimi, shot with E8800 at 2008-09-01
Ova je jaka. I još da dodam, nisu ni morali ići na auto pijacu...bavka wrote:u globalu...mislim da su svi zadovoljni jer im nedjelja nije prosla u ispijanju kafica po gradu i sl.
hvala drugtataratira wrote:posebne čestitke D2 na prevaljenoj kilometraži
hvalaMOKE_R wrote:d2 je ipak ispunio svoj cilj.
Svaka cast.
Sve sto drugi imaju raci...neka kazufishtrija wrote:U globalu niko ništa neće da kaže sem mene, što vjeruj mi, ne znači da drugi nemaju šta reći. Ja ti kažem da meni dionica nije bila problem, samo mi je frka bila zbog posuđenog bajka i što ste promijenili rutu pred polazak a ne na vrijeme. I ja sam vas pitao dole da li može moj bajk izdržati obzirom na put, rekli ste da neće biti problema. E hajde ako si pro stisni pa sa onako ćelavim gumama se popni gore, i bez svojih pro amortizera. Nisam bio protiv hrasničkog stana, ali da ste se držali dogovora. U pola planine ste rekli idemo direktno gore a ne da se nađemo svi na Vpolju pa da idemo zajedno ko raja. Pa jarane posudio sam bajk da bi bio s vama i ti mi govoriš da sam protiv svega bio... Ti si se svakako gore popeo samo zbog graha i koliko sam ja vidio ti si izbjegao druženje maksimalno jer si nas doveo gore 10 minuta pred povratak ostatka raje, tako da ja nisam proveo ni trenutka s rajom s foruma. Nešto ne vidim da sam ja krivac za to.
I ne znam koga smo zvali na kahvu na Bjelašnicu i ko je to izbjegao...
Ali elhamdulillah, prošlo sve kako treba. Svi smo živi i zdravi i to je bitno.
ccc...nista ti ne pratismIRCerka wrote:brko, a gdje si mi ti na ovim slikama
on je ma mojim slikama i filmovima, bumbar nas zlatnimIRCerka wrote:brko, a gdje si mi ti na ovim slikama
ostali me ne interesuju, hocu brkine slike!bavka wrote:ccc...nista ti ne pratismIRCerka wrote:brko, a gdje si mi ti na ovim slikama![]()