zaboravio ja dodati nazivd2 wrote:cevabdzinica dzenita ?Baltazar_khan wrote:U popularnom clubu gdje se skupljaju jebozovne koke i šminkeriMUP kantona sarajevo izvršio raciju u prepunom objektu
evo, editovao sam, radi se o bičakčiću.
zaboravio ja dodati nazivd2 wrote:cevabdzinica dzenita ?Baltazar_khan wrote:U popularnom clubu gdje se skupljaju jebozovne koke i šminkeriMUP kantona sarajevo izvršio raciju u prepunom objektu
ruku na srce,jeli ti vjeruješ da su dileri slobodni strijelci,ili organizovani.Nas ubiše ublehama,niko ne smije reči,da organizovani kriminal,nije organizacija između kriminalaca,nego organizacija kriminalaca sa političarima,policijom i sudstvom.Zox wrote:nista, rupa u vodi, pored onolikog kokaina oni zaplijenili "manju kolicinu extazija" i "odbaceni pistolj".
komi wrote:danas gledam drota
raspravlja se s djecom koja loptom lupaju od vrata onog židovskog ateljea na baščaršiji![]()
![]()
![]()
![]()
nije ni njima lako
Cuo sam da je neki belaj bio, da su se popucali, da su bile dvije marice...tare... wrote:jel neko zna sta se desava u retru n amarin dvoru (01h:30m)
Prilazi mi lik na trolejbuskoj stanici neki dan, nosi rafaelo kuglice i otpakuje. Kaže, matere ti, znaš li ti kako oni u ovome unesu heroin u zatvor.Kjajević Majko wrote:Izgleda iscenirano, ali svašta se dešava u BiH zatvorima kontrole skoro da i nema.
nisu ali bbilo je jadno gledati... ja se sjećam prijašnjih drotova... mirno smo stajali... a šta sam uradio... popeo se na velefarmacijezonbirile wrote:komi wrote:danas gledam drota
raspravlja se s djecom koja loptom lupaju od vrata onog židovskog ateljea na baščaršiji![]()
![]()
![]()
![]()
nije ni njima lako
pa normalno,mjesto da ih namlate,pa ne bi više.Reci nam,jesu li jebali drotovima,majku i familiju.
komi wrote:nisu ali bbilo je jadno gledati... ja se sjećam prijašnjih drotova... mirno smo stajali... a šta sam uradio... popeo se na velefarmacijezonbirile wrote:komi wrote:danas gledam drota
![]()
![]()
![]()
nije ni njima lako
pa normalno,mjesto da ih namlate,pa ne bi više.Reci nam,jesu li jebali drotovima,majku i familiju.
burek_in_space wrote:Radi.