Ko je ZA da odemo negdje, recimo nedjelja ?
Moj prijedlog je neke tacke u visini, neka obliznja planina, kretanje ranom zorom
ako ne to
kupi ba.Rauber wrote:Evo ja sam ZA , ako kupim biciklo![]()
jos sam u maloj dilemi
GT Avalanche 3.0 bez diskovaRauber wrote:Ma jooooj, kontam kupiti ali mi malkice zao paraopet kontam ako cu kupovati necu da svasta uzimam, mislio uzeti onog aggressora mada opet kontam mozda bolje dodati jos 150-200 km pa uzeti jos bolji
![]()
A onda me hastra kokuzluka do prvog![]()
Nego kojeg ti uze za 600 maraka ?
Sad sam gledao na njihovoj stranici, dobarhakazvaka wrote:GT Avalanche 3.0 bez diskovaRauber wrote:Ma jooooj, kontam kupiti ali mi malkice zao paraopet kontam ako cu kupovati necu da svasta uzimam, mislio uzeti onog aggressora mada opet kontam mozda bolje dodati jos 150-200 km pa uzeti jos bolji
![]()
A onda me hastra kokuzluka do prvog![]()
Nego kojeg ti uze za 600 maraka ?
Nije ti losha ideja preko Velike Aleje, Stojcevca, Igman i na Hrasnicki stan. Prejaka tura, ali moras imati mal bolje biciklo zbog uspona makadamom na Igman. Ja bi ishao, al mi je biciklo u raspadajucem stanjuhakazvaka wrote:dakleN,
Ko je ZA da odemo negdje, recimo nedjelja ?
Moj prijedlog je neke tacke u visini, neka obliznja planina, kretanje ranom zorom![]()
![]()
![]()
ako ne toonda neka po gradu tura, Dariva, Vrelo Bosne, ne znam...
jarane, evo ja ti garantujem da se neces pokajati, valjal tako ?Rauber wrote:mali off
Haka jarane valja li ti to biciklo , zadevero si me pravo i kontam ga sutra otici uzeti![]()
Jel' lagan,kakav je uzbrdo, jesi li ga gdje vozio po makadamu... De nafali ga malo pa makar i slag'o , da lakse prezalim pare
OK, hvalahakazvaka wrote:jarane, evo ja ti garantujem da se neces pokajati, valjal tako ?Rauber wrote:mali off
Haka jarane valja li ti to biciklo , zadevero si me pravo i kontam ga sutra otici uzeti![]()
Jel' lagan,kakav je uzbrdo, jesi li ga gdje vozio po makadamu... De nafali ga malo pa makar i slag'o , da lakse prezalim pare
vozio ga uzbrdo tesko, ali je bio kao asfalt, ali ide ko veliki. vozio po makadamu, zapravo 40% sto vozim, gledam da idem po neravnom jer je zabavnije.
do sada ni najmanji kvar. imam ga vec mjesec dana.
u CikloCentar imas garanciju godinu dana na dijelove, i na ram 3 godine, ako se ne varam. sada ih moram posjetiti zbog nultog servisa koji je besplatan (mjesec dana nakon kupovine, rutinska provjera i zatezanje dijelova).
uglavnom, ja sam prezadovoljan, mada ti moje misljenje i ne treba biti previse relevanto jer ga imam vec mjesec dana samo, ali svi ovi profesionalci sa kojim sam pricao, fishtrija, d2 i sl. su mi rekli da ne znaju nikoga ko se razocarao u GT..
sve u svemu, KUPI, i sretno![]()
![]()
Jasta nego zivljihakazvaka wrote:moze! nadam se da si bar ti malo ono zivlji, da idemo negdje visocije
jos ako Gog-a nafatamo![]()
ma kakvi ba, neam skim nidje van ovog ravnog. maximum sto sam isao gore iznad darive, al je i gore zajebanoRauber wrote:Jasta nego zivljihakazvaka wrote:moze! nadam se da si bar ti malo ono zivlji, da idemo negdje visocije
samo dok se malo uhodam, dok se naviknem na sjediste
![]()
Ne znam jesi li bio na Bukoviku, tamo vrijedi otici samo dionica je za krepat
Moze svega mibabyline wrote:evo hocu i ja vozit tj, krepat do bukovikaRauber wrote:Jasta nego zivljihakazvaka wrote:moze! nadam se da si bar ti malo ono zivlji, da idemo negdje visocije
samo dok se malo uhodam, dok se naviknem na sjediste
![]()
Ne znam jesi li bio na Bukoviku, tamo vrijedi otici samo dionica je za krepat
idemo onda gore, kad nabavis bajk !Rauber wrote:Moze svega mibabyline wrote:evo hocu i ja vozit tj, krepat do bukovikaRauber wrote: Jasta nego zivljisamo dok se malo uhodam, dok se naviknem na sjediste
![]()
Ne znam jesi li bio na Bukoviku, tamo vrijedi otici samo dionica je za krepat, samo da kupim biciklo
, zovem 100%
moje taktike su tipa "ja nemam kocnica pa vi sad vidite"bez_ideje wrote:![]()
![]()
takodje.....pored zvonceta zivog ja vristim "sklanjaj seeeeeeee"