AB+kamen spoticanja wrote:krvna grupa?snaga_znanja wrote:Za nas iz Zenice.
Potrebna je krv navijacima Sarajeva koji su povrjedjeni u Saobracajnoj nesreci koja se danas desila. Povrjedjeni se nalaze u KB Zenica. Transfuziologija se otvara u 07:30.
Molim sve koji mogu da dodju da pomognemo momke koji su povrjedjeni. Ako nista mozemo krv dati!
P.S. Saucesce porodici i svim navijacima Sarajeva na gubitku mladog zivota!
N.K. Čelik Zenica
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- snaga_znanja
#1001 Re: N.K. Čelik Zenica
-
samo_ovaj_put
#1002 Re: N.K. Čelik Zenica
bilo koja krvna grupa jer ima 8 povrijedjenih gore,od kojih je i dvoje djece
- Co0l
#1003 Re: N.K. Čelik Zenica
POTPISUJEMsnaga_znanja wrote:Za nas iz Zenice.
Potrebna je krv navijacima Sarajeva koji su povrjedjeni u Saobracajnoj nesreci koja se danas desila. Povrjedjeni se nalaze u KB Zenica. Transfuziologija se otvara u 07:30.
Molim sve koji mogu da dodju da pomognemo momke koji su povrjedjeni. Ako nista mozemo krv dati!
P.S. Saucesce porodici i svim navijacima Sarajeva na gubitku mladog zivota!
- lerdi
#1004 Re: N.K. Čelik Zenica
Hvala vam ljudine od srca 
- Samo HZ
#1005 Re: N.K. Čelik Zenica
Hvala svim navijacima Celika i gradjanima Zenice koji daruju krv i pomazu nasim drugovima u bolnici da se izvuku.HVALA!!!
- svakako_lud
#1006 Re: N.K. Čelik Zenica
Upravo mi javljaju da je krv HITNO potrebna,molimo sve koji su u mogućnosti da što prije odu u zavod za transfuziologiju Kantonalne bolnice Zenica.Potrebne su sve krvne grupe
- Imamopobjednika
#1007 Re: N.K. Čelik Zenica
Robijasi hvala Vam puno! 
-
north
#1008 Re: N.K. Čelik Zenica
Robijaši od srca HVALA.......
HZ i pitari će vam ovo zapamtiti, u to budite sigurni......Ubuduće ćete na Koševo uvijek dolaziti kao dragi gosti......
HZ i pitari će vam ovo zapamtiti, u to budite sigurni......Ubuduće ćete na Koševo uvijek dolaziti kao dragi gosti......
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1009 Re: N.K. Čelik Zenica
Hvala Robija.
- svakako_lud
#1010 Re: N.K. Čelik Zenica
Hvala robijo, sad iz Zenice dolazim i ne znam način kako da vam se zahvalimo ...
Sretno vam u vašoj borbi.
Sretno vam u vašoj borbi.
- Co0l
#1011 Re: N.K. Čelik Zenica
Nema potrebe da se zahvaljuje;nasa je duznost ali i obaveza da pomazemo drugima u nevolji,prije svega ljudska pa onda i svaka druga,bez obzira na vjeru,naciju,mjesto stanovanja,spol ili klupske afinitete.Siguran sam da se slicna tragedija desila u Sarajevu i da su nastradali Zenicani smjesteni u sarajevskim bolnicama da bi i njima Sarajlije na isti nacin pomogle kao sto sada pomazu Zenicani nastradalima ovdje,barem koliko je u njihovoj moci.Clanovima porodica i prijateljima poginulih u jucerasnjoj nesreci izrazavam saucesce a povrijedjenima zelim sto brzi oporavak.
- samo_ti
- kamen spoticanja
#1013 Re: N.K. Čelik Zenica
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 14,15 na putu M-17 u mjestu Goliješnica, općina Žepče, živote su izgubili Ana Marić (42) iz Žepča, Admir Bjelak (26) iz Sarajeva i Nikola Marić (12) iz Žepča.
Ljekari Kantonalne bolnice Zenica izgubili su bitku za život 12-godišnjeg dječaka koji je u bolnicu dovezen s teškim povredama lobanje i grudnog koša.
Muškarac koji je na mjestu događaja smrtno stradao tokom dana identifikovan je kao Admir Bjelak.
U Kantonalnoj bolnici Zenica na liječenju se nalaze Tanja Marić (10), Toni Marić (12), Andrija Marić (44), Mirnes Selimović (20) i Mirsad Salkić (24), koji su izvan životne opasnosti, te Nikolina Marić (11) i Emir Čeljo (22), koji su još uvijek životno ugroženi.
U prijepodnevnim satima iz bolnice su na kućno liječenje otpušteni Dragica Marić (40) i Adnan Janjoš.
Istraga o uzrocima ove nesreće u kojoj su učestvovala tri vozila još traje.
Sjećate li se Mehmeda Dizdarevića? Rudar zeničkog rudnika Stranjani koji je teško stradao u rudarskoj nesreći u martu prošle godine. Nakon niza operacija, hitno je transportovan u Italiju, gdje mu je presađivana koža i spašen život. Još sinoć, nakon saznanja za nesreću, Mehmed je najavio dolazak na Transfuziologiju, vidno pogođen tragedijom navijača FK Sarajeva, ali i dvije žepačke porodice.
- Nažalost, doktori mi nisu dali da darujem krv, jer sam u maju imao posljednju od tri ovogodišnje operacije, a pravilo je da mora proći godina od zadnje operacije, kazao nam je Mehmed nesretan i tužan što i krvlju nije mogao pomoći ovu akciju. U noći između utorka i srijede nekoliko internet portala i foruma iz Zenice i Sarajeva, uključujući navijačke grupe "Robijaši" i "Horde zla" zajedno su pozvali Zeničane i sarajlije da dođu i daruju krv za povrijeđene, s obzirom da su se zalihe KBZ te dragocjene tekućine ispraznile zbog desetak teško povrijeđenih pristiglih za nekoliko minuta.
Više od stotinu navijača klubova iz Zenice i Sarajeva, rano jutros su, zajedno, jedan do drugog, strpljivo čekali na red da daju krv. Ljuti neprijatelji na tribinama, a nažalost nekad i van njih, jutros su bili zajedno, spašavajući živote svojih prijatelja sa tribina. "Ovakvu ljudsku gestu vam nikada nećemo zaboraviti - hvala vam Zeničani, napisali su navijači iz Hordi zla u internet - poruci svojim zeničkim kolegama. "Robijaši" su bili prva navijačka grupa u BiH koja je tačno prije godinu organizovala velike demonstracije i odala počast ubijenom Sarajliji Vedranu Puljiću, a za nadati se da je jutrošnji humani gest korak bliže ka normalizaciji odnosa dvije navijačke grupe.
rip
Ljekari Kantonalne bolnice Zenica izgubili su bitku za život 12-godišnjeg dječaka koji je u bolnicu dovezen s teškim povredama lobanje i grudnog koša.
Muškarac koji je na mjestu događaja smrtno stradao tokom dana identifikovan je kao Admir Bjelak.
U Kantonalnoj bolnici Zenica na liječenju se nalaze Tanja Marić (10), Toni Marić (12), Andrija Marić (44), Mirnes Selimović (20) i Mirsad Salkić (24), koji su izvan životne opasnosti, te Nikolina Marić (11) i Emir Čeljo (22), koji su još uvijek životno ugroženi.
U prijepodnevnim satima iz bolnice su na kućno liječenje otpušteni Dragica Marić (40) i Adnan Janjoš.
Istraga o uzrocima ove nesreće u kojoj su učestvovala tri vozila još traje.
Sjećate li se Mehmeda Dizdarevića? Rudar zeničkog rudnika Stranjani koji je teško stradao u rudarskoj nesreći u martu prošle godine. Nakon niza operacija, hitno je transportovan u Italiju, gdje mu je presađivana koža i spašen život. Još sinoć, nakon saznanja za nesreću, Mehmed je najavio dolazak na Transfuziologiju, vidno pogođen tragedijom navijača FK Sarajeva, ali i dvije žepačke porodice.
- Nažalost, doktori mi nisu dali da darujem krv, jer sam u maju imao posljednju od tri ovogodišnje operacije, a pravilo je da mora proći godina od zadnje operacije, kazao nam je Mehmed nesretan i tužan što i krvlju nije mogao pomoći ovu akciju. U noći između utorka i srijede nekoliko internet portala i foruma iz Zenice i Sarajeva, uključujući navijačke grupe "Robijaši" i "Horde zla" zajedno su pozvali Zeničane i sarajlije da dođu i daruju krv za povrijeđene, s obzirom da su se zalihe KBZ te dragocjene tekućine ispraznile zbog desetak teško povrijeđenih pristiglih za nekoliko minuta.
Više od stotinu navijača klubova iz Zenice i Sarajeva, rano jutros su, zajedno, jedan do drugog, strpljivo čekali na red da daju krv. Ljuti neprijatelji na tribinama, a nažalost nekad i van njih, jutros su bili zajedno, spašavajući živote svojih prijatelja sa tribina. "Ovakvu ljudsku gestu vam nikada nećemo zaboraviti - hvala vam Zeničani, napisali su navijači iz Hordi zla u internet - poruci svojim zeničkim kolegama. "Robijaši" su bili prva navijačka grupa u BiH koja je tačno prije godinu organizovala velike demonstracije i odala počast ubijenom Sarajliji Vedranu Puljiću, a za nadati se da je jutrošnji humani gest korak bliže ka normalizaciji odnosa dvije navijačke grupe.
rip
- Obuca9
#1014 Re: N.K. Čelik Zenica
Svaka čast ZeničaniCo0l wrote:Nema potrebe da se zahvaljuje;nasa je duznost ali i obaveza da pomazemo drugima u nevolji,prije svega ljudska pa onda i svaka druga,bez obzira na vjeru,naciju,mjesto stanovanja,spol ili klupske afinitete.Siguran sam da se slicna tragedija desila u Sarajevu i da su nastradali Zenicani smjesteni u sarajevskim bolnicama da bi i njima Sarajlije na isti nacin pomogle kao sto sada pomazu Zenicani nastradalima ovdje,barem koliko je u njihovoj moci.Clanovima porodica i prijateljima poginulih u jucerasnjoj nesreci izrazavam saucesce a povrijedjenima zelim sto brzi oporavak.
A što se tiče ovog boldiranog, ja se iskreno nadam da to nikad nećemo imati priliku saznati
- junkers
#1015 Re: N.K. Čelik Zenica
Hvala Zeničani!
- Van Halen
#1016 Re: N.K. Čelik Zenica
Svaka čast Ronijaši,pokazali ste se kao ljudine!
- Co0l
#1017 Re: N.K. Čelik Zenica
A Mehmeda lava

- Baltazar_khan
#1018 Re: N.K. Čelik Zenica
Od srca vam hvala 
- Distortion
#1019 Re: N.K. Čelik Zenica
Prvo smo ljudi pa tek onda navijaci...
Život covjeka je najbitniji a ako im moze pomoci nasa krv onda je to najmanje sto mozemo uciniti bez obzira ko sta gdje kako. Nema tu ni Zenica ni Sarajevo, ni Horde Zla ni Robijaši Manijaci itd...momcima treba pomoć da bi prezivjeli.
Strašno je šta se dešava na našim cestama
R.I.P.
Život covjeka je najbitniji a ako im moze pomoci nasa krv onda je to najmanje sto mozemo uciniti bez obzira ko sta gdje kako. Nema tu ni Zenica ni Sarajevo, ni Horde Zla ni Robijaši Manijaci itd...momcima treba pomoć da bi prezivjeli.
Strašno je šta se dešava na našim cestama
R.I.P.
- no_crnjak
#1020 Re: N.K. Čelik Zenica
mislio sam da se vise necu zahvaljivati dobrim ljudima...prosle godine u ovo doba sam se zahvaljivao red army-ju za majce,vodu i cigare kad smo stali u sred Mostara vracavsi se iz sirokog...al et...opet hvala sad robijasima...u svoje ime...
sretno
sretno
- Gandalf
#1021 Re: N.K. Čelik Zenica
Nadam se da će navijači svih klubova shvatiti da je život samo jedan. Poštujte ga. Iskreno se nadam da više neće biti žrtava. Ništa nije vrijedno ljudskog života.
R.I.P.
R.I.P.
- Co0l
- Hans Landa
#1023 Re: N.K. Čelik Zenica
ovoliko solidarnosti nisam odavno vidio..bez obzira to ne mjenja moj stav o zenickim p.....bolji docek imamo (manijak) u BL nego u Ze...
- Chivas1
#1024 Re: N.K. Čelik Zenica
Pa nastsavite bacat bombe po djecijim igralistima mozda ce vas neko i docekat toplo
- Co0l
#1025 Re: N.K. Čelik Zenica
Svaki put kad se pokusa situacija relaksirati i nesto krene u pravcu normaliziranja odnosa u bilo kojoj sferi naseg drustva tu se uvijek nadje neko da sidje iz svoje vuko*ebine i da divljacki lupi sakom o stol i kaze:'Manite se Evrope,hajmo se mi nastavit ubijat na svakom koraku,*ebo kulturu i civiliziranost.....!*Nazalost,to je nasa stvarnost jos uvijekHans Landa wrote:ovoliko solidarnosti nisam odavno vidio..bez obzira to ne mjenja moj stav o zenickim p.....bolji docek imamo (manijak) u BL nego u Ze...