N-GODISNJI PAKETI ZA DJECU KOJA NEMAJU... vol.2

Forum za humanitarne akcije.
Post Reply
Pearl

Post by Pearl »

daduli_sa wrote:
Pearl wrote:dobrovoljci ?

:(

gdje je sad ona kineska voda... c c c c c :D auta 2 imamo, trebaju nam jake muske ruke :)
hajd negdje u 5:15 da se nadjemo.
mi cemo u shopping slatkisa negdje poslije posla, jer nam nije ostalo nista vise :) mozemo te pokupiti poslije toga... cujemo se telefonom svakako..

dinchy, hoces ti kupiti pribor ili da mi pokusamo nesto naci? osim u interexu, da ne idemo bas u interex stup :) kakav je robot sa "supplies", zna li iko ?

saian nestao od kako je vidio na slici kako je vrijedan bio :D da ga neko nije urekao? :)
spectra

Post by spectra »

- Od kompanije Oriflame su stigla 4 kartonska paketa sa preko 200 proizvoda za djecu!! :thumbup:

- 15KM od Zeljke i Zeljka.

(Pearl, mozes registrovati to na info.)

Radost i slike ove djece...daju jos vise elana za ovu akciju! :faraon1:
Tesssa

Post by Tesssa »

Pearl wrote:
dinchy, hoces ti kupiti pribor ili da mi pokusamo nesto naci? osim u interexu, da ne idemo bas u interex stup :) kakav je robot sa "supplies", zna li iko ?
Ja cu otici po slikovnice danas. Mogu ja i pribor kupiti, ali nemam pojma kako cu sama sve to, jer sam bez auta a toga bude gomilu :-)
Pearl

Post by Pearl »

dinchy84 wrote:
Pearl wrote:
Ja cu otici po slikovnice danas. Mogu ja i pribor kupiti, ali nemam pojma kako cu sama sve to, jer sam bez auta a toga bude gomilu :-)
zdogoovoreno... jasmina i ja sa jos dvoje kolega idemo po slatkise i pribor, samo da skontamo jos gdje - gdje su jefitni slatkisi a ima i skolskog pribora? (da ne idemo u 2 centra, da ne gubimo vrijeme... ima li u hosetu skolskog pribora?
pokupimo dadulija ako ne nadje drugi prevoz i nije mu mrsko da ceka
i dolazimo gore...
jasmina nema puno vremena, pa ce nam "donirati" sebe i bibi da prenesemo dio stvari za tuzlu kod ninine nane, a onda nastavljamo sa pakovanjem :D
suncica24

Post by suncica24 »

dinchy ako cemo zavrsiti do 6h mogu ja s tobom. Kazu, da mogu moglo "povuc" :D
Tesssa

Post by Tesssa »

suncica24 wrote:dinchy ako cemo zavrsiti do 6h mogu ja s tobom. Kazu, da mogu moglo "povuc" :D
Ma evo, dogovorile smo se sve.
Ja s Nerminom idem po slikovnice i pravo gore, da pripremimo odjecu, da se moze odmah voziti.
Hvala ti u svakom slucaju :kiss:
suncica24

Post by suncica24 »

okusajte u konzumu. Nisu skupi. Ili interex
justika_sa

Post by justika_sa »

evo i mene ljudi. nemam baš plenti of vremena. ali nešto imam. i auto i ja vam se stavljamo na raspolaganje. slatkiši, pribor, odjeća, interex stup, bilo što samo javite. Mislim da mogu nabaviti jos jedno auto i ev. muške ruke uz to ako treba.
pusa
daduli_sa

Post by daduli_sa »

dinchy84 wrote:
suncica24 wrote:dinchy ako cemo zavrsiti do 6h mogu ja s tobom. Kazu, da mogu moglo "povuc" :D
Ma evo, dogovorile smo se sve.
Ja s Nerminom idem po slikovnice i pravo gore, da pripremimo odjecu, da se moze odmah voziti.
Hvala ti u svakom slucaju :kiss:
Mozete li mene pokupiti u 5 negdje? Ja sam na Obali...
Dori

Post by Dori »

Ja bi STVARNO dosla, ali sam prezauzeta ovih dana
Bas mi neka ludnica......Sorry :(
Tesssa

Post by Tesssa »

daduli, nismo s autom, ali bujrum s nama, pa cemo taxijem gore. U 5 i 15 smo se na ceki dogovorile.
Pearl

Post by Pearl »

justika_sa wrote:evo i mene ljudi. nemam baš plenti of vremena. ali nešto imam. i auto i ja vam se stavljamo na raspolaganje. slatkiši, pribor, odjeća, interex stup, bilo što samo javite. Mislim da mogu nabaviti jos jedno auto i ev. muške ruke uz to ako treba.
pusa
e super...mozes li u interex stup po:
flomastera dosta
plastelina
vostanih bojica (imaju mala prakticna pakovanja po 16, 12 i 8 ako se dobro sjecam, i nisu skupi)
mozda koja pernica
mozda pokoje vodene bojice ili tempere

racunaj svega od 50-100 komada.. uzmi racun iz kase i nota, nermina refundira po preuzimanju :D:D ja toga nisam mogla uzeti vise neki dan, jer vise nista nije ostalo u interexu pofalici :D:d

teka imamo i previse :D
a mi cemo onda u hose po slatkise, kaze Bumbi da su tamo stvarno jeftini...

moze li tako? pa se nadjemo gore.. dio da nosi garderobu, dio da odmah krene sa pakovanjem za tuzlu (prvo prebrojte one paketice gotove u kuhinji, ima i njih podosta)
Pearl

Post by Pearl »

justika, javi ako ne mozes, pa cemo se mi zaletiti na stup

(nemoj mi samo reci da i danas radis) :):) :kiss:
buba

#1014 re

Post by buba »

Dabogda da iko igdje s autom krene..vidite li kakvo je vrijeme :roll: ludnica..
jasminasab

#1015 Re: re

Post by jasminasab »

buba wrote:Dabogda da iko igdje s autom krene..vidite li kakvo je vrijeme :roll: ludnica..
Ja i moja (tatina) Turbo Fabija idemo gdje god treba. Za to se ne brinite! :D
Pearl

Post by Pearl »

vrijeme se urotilo protiv nas.. ali dzaba.. paketici will beat them all :D dzaba "veju veju pahulje" :)

doduse, meni svejedno, ja u tom pravcu svakako kuci moram :lol: :lol:
daduli_sa

Post by daduli_sa »

dinchy84 wrote:daduli, nismo s autom, ali bujrum s nama, pa cemo taxijem gore. U 5 i 15 smo se na ceki dogovorile.
Ok, idem prije toga samo do vrtica Makovi da preuzmem stvari i dolazim... valjda me nece odvaliti, rekli su tri kese.
Pearl

Post by Pearl »

daduli_sa wrote:
dinchy84 wrote:daduli, nismo s autom, ali bujrum s nama, pa cemo taxijem gore. U 5 i 15 smo se na ceki dogovorile.
Ok, idem prije toga samo do vrtica Makovi da preuzmem stvari i dolazim... valjda me nece odvaliti, rekli su tri kese.
hahahahaha, da ne bude kao lejli_v sa skolom B.Selmanovic.. kad 3 kese postadose 3 puna auta :D:D
jasminasab

Post by jasminasab »

Pearl wrote:
daduli_sa wrote:
hahahahaha, da ne bude kao lejli_v sa skolom B.Selmanovic.. kad 3 kese postadose 3 puna auta :D:D
Ako i bude, eto nas upomoc! :D :D
chinese_water

Post by chinese_water »

daduli_sa wrote:
Ljudi i ja sam u 5 i 15 na ceki ako moze, jer nemam pooooojma gdje je taj vrtic :)
Ako nije problem?
Tesssa

Post by Tesssa »

chinese_water wrote:
daduli_sa wrote:
Ljudi i ja sam u 5 i 15 na ceki ako moze, jer nemam pooooojma gdje je taj vrtic :)
Ako nije problem?
ma nije problem :D samo stavi karanfil u rever da se prepoznamo :lol:

daduli, dolazis li ti na ceku, ili...? nisam skontala :?
Lejla_v

Post by Lejla_v »

Ivy wrote:PATULJCI

SASTANAK U PETAK POSLIJE 6 i U SUBOTU NA GENERALNOJ PROBI...
*mjesto i pjesmice ce biti objavljeni veceras...
hoce biti nesto od ovoga :? :? :sad:
Tesssa

Post by Tesssa »

Lejla_v wrote:

tek smo se sad razisli, a oni su se dogovarali nesto oko patuljaka, ali bolje da ti oni to kazu kad stignu kuci :)
Lejla_v

Post by Lejla_v »

dinchy84 wrote:
Lejla_v wrote:

tek smo se sad razisli, a oni su se dogovarali nesto oko patuljaka, ali bolje da ti oni to kazu kad stignu kuci :)
ok hvala :-D :kiss:

kako je bilo jeste sta uspjeli pozavrsavati
Tesssa

Post by Tesssa »

Tuzla rijesena :D Spakovano je sigurno stotinjak paketica. Uglavnom, napunjena su 4 auta do vrha za Tuzlu, sto odjece, sto paketica :D

Prosjek nam je sve bolji i bolji :lol: :D
Post Reply