Sa-x liga, komentari

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
cyprus

Post by cyprus »

Evo vratio se ja nakon što mi se internet opet vratio u normalu.:D .

PS avenger sorry, nisam ti smio tek tako prepustit pobjedu, ipak je ovo direktna borba za opstanak :D .
van Basten

Post by van Basten »

eto, još jedna rutinska pobjeda kući... ako ništa drugo, a ono za betoniranje mjesta u gornjem domu. Osjetilo se ipak da sam u ligu uletio debelo nakon početka, bez odrađenih kondicionih priprema i uigranih linija, pa je malo duže trebalo da uhvatim zalet, ali nisam nezadovoljan ni ovako s obzirom na okolnosti
elSaik

Post by elSaik »

van Basten wrote:eto, još jedna rutinska pobjeda kući... ako ništa drugo, a ono za betoniranje mjesta u gornjem domu. Osjetilo se ipak da sam u ligu uletio debelo nakon početka, bez odrađenih kondicionih priprema i uigranih linija, pa je malo duže trebalo da uhvatim zalet, ali nisam nezadovoljan ni ovako s obzirom na okolnosti
S obzirom da je tad (kad si ti ušao u Ligu) 6 igrača imalo više bodova od nas, mislim da smo odlično napredovali. Ja malo odličnije, ali eto... :D :thumbup:
Da budem iskren, nisam očekivao da ćeš biti jedini igrač koji će 2 kola prije kraja moći da mi oduzme titulu :shock: .

Što se ovog kola tiče, svi su moji "pratioci" kiksali, izuzev van Bastena. U borbi za "opstanak", cyprus i avenged su remizirali, dok su Neelix i Edoxxx izgubili. Ovaj prvi kod kuće što će mu dodatno otežati "opstanak".
elSaik

Post by elSaik »

Rezultati, 20.kolo:

Neelix - Hantraga 0:1
and1medjed - vjecnobordo 2:2
elSaik - Patron of Formello 3:2
cyprus - avenged_sevenfil 1:1
van Basten - Jaguar84 3:1
darius_maximus - Edoxxx 2:1
elSaik

Post by elSaik »

TABELA NAKON 20.KOLA
Image
Last edited by elSaik on 21/12/2007 15:13, edited 1 time in total.
elSaik

Post by elSaik »

:oops: PAROVI ZA 21.KOLO SU POSTAVLJENI :zzzz:

Image
van Basten

Post by van Basten »

elSaik wrote:
van Basten wrote:eto, još jedna rutinska pobjeda kući... ako ništa drugo, a ono za betoniranje mjesta u gornjem domu. Osjetilo se ipak da sam u ligu uletio debelo nakon početka, bez odrađenih kondicionih priprema i uigranih linija, pa je malo duže trebalo da uhvatim zalet, ali nisam nezadovoljan ni ovako s obzirom na okolnosti
S obzirom da je tad (kad si ti ušao u Ligu) 6 igrača imalo više bodova od nas, mislim da smo odlično napredovali. Ja malo odličnije, ali eto... :D :thumbup:
Da budem iskren, nisam očekivao da ćeš biti jedini igrač koji će 2 kola prije kraja moći da mi oduzme titulu :shock: .

Što se ovog kola tiče, svi su moji "pratioci" kiksali, izuzev van Bastena. U borbi za "opstanak", cyprus i avenged su remizirali, dok su Neelix i Edoxxx izgubili. Ovaj prvi kod kuće što će mu dodatno otežati "opstanak".
da, ja dođem kao neka ikebana u očuvanju neizvjesnosti prvenstva :lol:
lično bih bio zadovoljan da zadržim vicešampionsku titulu do kraja. Slažem se s tobom za ostvareni napredak
cyprus

Post by cyprus »

Ljudi izvinite što sam dosta neaktivan u zadnje vrijeme u vezi vršenja svojih obaveza u savezu, ali internet me evo već 7 dana konstantno zajebava. :roll:

Što se tiče ovog kola, opet sam se doveo u glupu poziciju, te ako ne zdrpim bar bod kod jaguara u sljedećem kolu, biću u gadnim problemima.

PS Joj, onih rosonera hajvana :x :x

PPS Meni nije jasno gdje sam ja zabio ovaj svoj gol.
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

cyprus wrote:Ljudi izvinite što sam dosta neaktivan u zadnje vrijeme u vezi vršenja svojih obaveza u savezu, ali internet me evo već 7 dana konstantno zajebava. :roll:

Što se tiče ovog kola, opet sam se doveo u glupu poziciju, te ako ne zdrpim bar bod kod jaguara u sljedećem kolu, biću u gadnim problemima.

PS Joj, onih rosonera hajvana :x :x

PPS Meni nije jasno gdje sam ja zabio ovaj svoj gol.
Sitni poklon od elSaika :D :D
elSaik

Post by elSaik »

@vjecno - miliš na Milan?

Naravno. Znao sam da će, ako ubacim par "sigurnih" talijanskih kup utakmica, poneki domaćin pasti. :D Ko vam je kriv kad pored para Bayern - Aris ili Chelski - Liverscum, igrate nešto drugo. :D
avenged_sevenfil

Post by avenged_sevenfil »

e elsaik cyprus nije pogodio ni jedan rezultat ti si stavio da je pogodio 1.
elSaik

Post by elSaik »

avenged_sevenfil wrote:e elsaik cyprus nije pogodio ni jedan rezultat ti si stavio da je pogodio 1.
Provjerio i ispravio. Izvinjavam se, izgleda da sam mahinalno računao bonus par kao pogođen. Popravio sam i tabelu. Ukoliko još neko primjeti kakvu grešku neka javi, ispravit ću. :thumbup:
cyprus

Post by cyprus »

avenged_sevenfil wrote:e elsaik cyprus nije pogodio ni jedan rezultat ti si stavio da je pogodio 1.
Joj, da ja nisam vako fin... :D :D :D
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

cyprus wrote:
...možda bi i osto u ligi, a liga bi nam bila gora od BiH PL :)
elSaik

Post by elSaik »

Ljudi, kad sam rekao da ću častiti svakoga k'o ne izgubi od međeda nisam znao da će ovo biti posljedica te izjave:

Image

:D :shock: :D :lol:
van Basten

Post by van Basten »

rekoh li ti ja fino da će te skupo doći to čašćavanje kad na kraju podvučeš crtu :P
A u ovoj tablici drugog dijela upade mi u oči kako imam najbolju odbranu... mislim da je značajno poboljšanje u tom segmentu igre i doprinijelo mom penjanju na tabeli, jer sjećam se nakon prvog dijela sezone da sam u onoj statistici sebe pročitao samo u kategoriji "najviše primljenih golova" :D
cyprus

Post by cyprus »

vjecnobordo wrote:
cyprus wrote:
...možda bi i osto u ligi, a liga bi nam bila gora od BiH PL :)
Hm, možda se vako uguram u Intertoto kup preko fair playa :D :D :D .
elSaik

Post by elSaik »

van Basten wrote:rekoh li ti ja fino da će te skupo doći to čašćavanje kad na kraju podvučeš crtu :P
A u ovoj tablici drugog dijela upade mi u oči kako imam najbolju odbranu... mislim da je značajno poboljšanje u tom segmentu igre i doprinijelo mom penjanju na tabeli, jer sjećam se nakon prvog dijela sezone da sam u onoj statistici sebe pročitao samo u kategoriji "najviše primljenih golova" :D
Da, i jedini si igrač protiv kojeg imam negativan skor - 2 poraza. :roll:
van Basten

Post by van Basten »

eto bar nešto da se mogu hvaliti - kako sam 2 puta preslušao prvaka :D
elSaik

Post by elSaik »

van Basten wrote:eto bar nešto da se mogu hvaliti - kako sam 2 puta preslušao prvaka :D
Pa dobro, prvi put je DicaTM (jedini moj domaći poraz :roll: ), ali eto, vodi se kao da si ti. Nema veze, iduće sezone si donji... :D
Hantraga

Post by Hantraga »

Momci, ne bere se bostan dok sljive ne popadaju... :D
elSaik

Post by elSaik »

Hantraga wrote:Momci, ne bere se bostan dok sljive ne popadaju... :D
Šljive davno popadoše, ali ti ne ubra bostana nimalo. :oops:
van Basten

Post by van Basten »

elSaik wrote:
van Basten wrote:eto bar nešto da se mogu hvaliti - kako sam 2 puta preslušao prvaka :D
Pa dobro, prvi put je DicaTM (jedini moj domaći poraz :roll: ), ali eto, vodi se kao da si ti. Nema veze, iduće sezone si donji... :D
svakako da se vodi kao ja...kad sam mogao preuzeti njegovo 7-8 mjesto, onda mogu i rezultate :D Svakako mlađe generacije neće pamtiti te detalje, samo će čitati u međusobnim susretima: van Basten- El Saik 3:2, 3:2 (ili koliko su već završile te utakmice) :D
elSaik

Post by elSaik »

van Basten wrote:
elSaik wrote:
svakako da se vodi kao ja...kad sam mogao preuzeti njegovo 7-8 mjesto, onda mogu i rezultate :D Svakako mlađe generacije neće pamtiti te detalje, samo će čitati u međusobnim susretima: van Basten- El Saik 3:2, 3:2 (ili koliko su već završile te utakmice) :D
3:2, 2:1, :D :roll: :D :(
elSaik

Post by elSaik »

Jel' ovo avenged nije dao svoje prognoze? :?

U tom slučaju ja osiguravam titulu... jedino ako sutra ne upiše rezultate... Nadam se da neće. :D
Post Reply