PS avenger sorry, nisam ti smio tek tako prepustit pobjedu, ipak je ovo direktna borba za opstanak
Sa-x liga, komentari
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- van Basten
eto, još jedna rutinska pobjeda kući... ako ništa drugo, a ono za betoniranje mjesta u gornjem domu. Osjetilo se ipak da sam u ligu uletio debelo nakon početka, bez odrađenih kondicionih priprema i uigranih linija, pa je malo duže trebalo da uhvatim zalet, ali nisam nezadovoljan ni ovako s obzirom na okolnosti
-
elSaik
S obzirom da je tad (kad si ti ušao u Ligu) 6 igrača imalo više bodova od nas, mislim da smo odlično napredovali. Ja malo odličnije, ali eto...van Basten wrote:eto, još jedna rutinska pobjeda kući... ako ništa drugo, a ono za betoniranje mjesta u gornjem domu. Osjetilo se ipak da sam u ligu uletio debelo nakon početka, bez odrađenih kondicionih priprema i uigranih linija, pa je malo duže trebalo da uhvatim zalet, ali nisam nezadovoljan ni ovako s obzirom na okolnosti
Da budem iskren, nisam očekivao da ćeš biti jedini igrač koji će 2 kola prije kraja moći da mi oduzme titulu
Što se ovog kola tiče, svi su moji "pratioci" kiksali, izuzev van Bastena. U borbi za "opstanak", cyprus i avenged su remizirali, dok su Neelix i Edoxxx izgubili. Ovaj prvi kod kuće što će mu dodatno otežati "opstanak".
- van Basten
da, ja dođem kao neka ikebana u očuvanju neizvjesnosti prvenstvaelSaik wrote:S obzirom da je tad (kad si ti ušao u Ligu) 6 igrača imalo više bodova od nas, mislim da smo odlično napredovali. Ja malo odličnije, ali eto...van Basten wrote:eto, još jedna rutinska pobjeda kući... ako ništa drugo, a ono za betoniranje mjesta u gornjem domu. Osjetilo se ipak da sam u ligu uletio debelo nakon početka, bez odrađenih kondicionih priprema i uigranih linija, pa je malo duže trebalo da uhvatim zalet, ali nisam nezadovoljan ni ovako s obzirom na okolnosti![]()
Da budem iskren, nisam očekivao da ćeš biti jedini igrač koji će 2 kola prije kraja moći da mi oduzme titulu.
Što se ovog kola tiče, svi su moji "pratioci" kiksali, izuzev van Bastena. U borbi za "opstanak", cyprus i avenged su remizirali, dok su Neelix i Edoxxx izgubili. Ovaj prvi kod kuće što će mu dodatno otežati "opstanak".
lično bih bio zadovoljan da zadržim vicešampionsku titulu do kraja. Slažem se s tobom za ostvareni napredak
- cyprus
Ljudi izvinite što sam dosta neaktivan u zadnje vrijeme u vezi vršenja svojih obaveza u savezu, ali internet me evo već 7 dana konstantno zajebava.
Što se tiče ovog kola, opet sam se doveo u glupu poziciju, te ako ne zdrpim bar bod kod jaguara u sljedećem kolu, biću u gadnim problemima.
PS Joj, onih rosonera hajvana

PPS Meni nije jasno gdje sam ja zabio ovaj svoj gol.
Što se tiče ovog kola, opet sam se doveo u glupu poziciju, te ako ne zdrpim bar bod kod jaguara u sljedećem kolu, biću u gadnim problemima.
PS Joj, onih rosonera hajvana
-
vjecnobordo
Sitni poklon od elSaikacyprus wrote:Ljudi izvinite što sam dosta neaktivan u zadnje vrijeme u vezi vršenja svojih obaveza u savezu, ali internet me evo već 7 dana konstantno zajebava.![]()
PS Joj, onih rosonera hajvana![]()
-
avenged_sevenfil
e elsaik cyprus nije pogodio ni jedan rezultat ti si stavio da je pogodio 1.
-
elSaik
Provjerio i ispravio. Izvinjavam se, izgleda da sam mahinalno računao bonus par kao pogođen. Popravio sam i tabelu. Ukoliko još neko primjeti kakvu grešku neka javi, ispravit ću.avenged_sevenfil wrote:e elsaik cyprus nije pogodio ni jedan rezultat ti si stavio da je pogodio 1.
-
vjecnobordo
...možda bi i osto u ligi, a liga bi nam bila gora od BiH PLcyprus wrote:Joj, da ja nisam vako fin...avenged_sevenfil wrote:e elsaik cyprus nije pogodio ni jedan rezultat ti si stavio da je pogodio 1.![]()
![]()
- van Basten
rekoh li ti ja fino da će te skupo doći to čašćavanje kad na kraju podvučeš crtu
A u ovoj tablici drugog dijela upade mi u oči kako imam najbolju odbranu... mislim da je značajno poboljšanje u tom segmentu igre i doprinijelo mom penjanju na tabeli, jer sjećam se nakon prvog dijela sezone da sam u onoj statistici sebe pročitao samo u kategoriji "najviše primljenih golova"
A u ovoj tablici drugog dijela upade mi u oči kako imam najbolju odbranu... mislim da je značajno poboljšanje u tom segmentu igre i doprinijelo mom penjanju na tabeli, jer sjećam se nakon prvog dijela sezone da sam u onoj statistici sebe pročitao samo u kategoriji "najviše primljenih golova"
- cyprus
Hm, možda se vako uguram u Intertoto kup preko fair playavjecnobordo wrote:...možda bi i osto u ligi, a liga bi nam bila gora od BiH PLcyprus wrote:Joj, da ja nisam vako fin...avenged_sevenfil wrote:e elsaik cyprus nije pogodio ni jedan rezultat ti si stavio da je pogodio 1.![]()
![]()
-
elSaik
Da, i jedini si igrač protiv kojeg imam negativan skor - 2 poraza.van Basten wrote:rekoh li ti ja fino da će te skupo doći to čašćavanje kad na kraju podvučeš crtu![]()
- van Basten
eto bar nešto da se mogu hvaliti - kako sam 2 puta preslušao prvaka 
- van Basten
svakako da se vodi kao ja...kad sam mogao preuzeti njegovo 7-8 mjesto, onda mogu i rezultateelSaik wrote:Pa dobro, prvi put je DicaTM (jedini moj domaći porazvan Basten wrote:eto bar nešto da se mogu hvaliti - kako sam 2 puta preslušao prvaka), ali eto, vodi se kao da si ti. Nema veze, iduće sezone si donji...
-
elSaik
3:2, 2:1,van Basten wrote:svakako da se vodi kao ja...kad sam mogao preuzeti njegovo 7-8 mjesto, onda mogu i rezultateelSaik wrote:Pa dobro, prvi put je DicaTM (jedini moj domaći porazvan Basten wrote:eto bar nešto da se mogu hvaliti - kako sam 2 puta preslušao prvaka), ali eto, vodi se kao da si ti. Nema veze, iduće sezone si donji...
Svakako mlađe generacije neće pamtiti te detalje, samo će čitati u međusobnim susretima: van Basten- El Saik 3:2, 3:2 (ili koliko su već završile te utakmice)