Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jucer Obama primio Bruinse u Washingtonu, glupi Thomas se nije pojavio. Shatro on nezadovoljan stanjem u drzavi bla bla bla. Klosarcina. Odsad bodrim Tuku na golu.
Nevezano za to, i dalje smo na vrhu, dijelimo prvo s Rangersima. Looking good.
Nama pripale prve dvije trecine, njihov golman je bio na mukama, pogotovo u drugoj gdje je imao17 odbrana. U trecoj je moglo biti svega, oni valjda vidjeli da mogu nesto cvaknuti pa se trznuli, srecom nista ne nepravise. Overtime prekratak , Chris Kelly tito
Interesantna serija, ali ne vjerujem da ce ovo ici u preko 5 tekmi.
Najinteresantnije je u Phili, Flyers-Penguins, bas se momacki kefaju.
Tomahawk11 wrote:Cekaj malo, jel' pricas o Bruins - Capitals tekmi? Sta je ono, ko nekad talijanski derbi? I bilo tako zanimljivo....
Da, Bruins-Caps sinoc ovdje u Bostonu. Znam da je rezultat bio samo 1:0 ali nije bilo tako nezanimljivo, vjeruj mi . Mislim da ce sve ove tekme s njima biti ovakve, malo golova, gutave do kraja. Sinoc su Chara i Seidenberg zatvorili Ovechkina, covjek samo jedan sut imao u cijeloj utakmici.
Detroit, imadoh ih na konacnici, al shipak.
Sta igraju pingvini i letaci? Atomski hokej
St Luis i LA Angelsi su pretplaceni na debele undere, od Bostona to nisam naviko, al obzirom da igraju sa starom krntijom Washingtonom, to mijenja stvari.
Jao sto flyersi ubise ove svoje komsije, bas se nisam nadao ovakvo raspletu
Mi veceras u Washingtonu. Kako nam prva i druga linija igraju ne nadam se nicemu drugom nego jos jednoj tjesnoj tekmi. Dosad su za nas oba gola zabili igraci iz trece linije, vrijeme je da ovi ostali prorade, ne znam kakvo je spavanje.