Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
U Sjevernoj Americi rodio se slon
Umjesto da piše sluša gramofon
Majka mu je kobila, otac krokodil
Sestre su mu dame što čitaju romane
romani su skupi, dječaci su glupi.
Beatrix wrote:da, Noc i dan je imao film u kojem se ljudi obilato sexaju
superman nezaobilazan za Novu
a ja se sjecam serija zvala se Povratak u Eden gdje je muz, bradati, sijedi, sarmantni bogatas, pokusao ubiti zenu, ali je ona rezivjela Lice joj je nilo unakazeno, pa je izvrsila plasticnu operaciju i vratila se da mu se osveti i on se zaljubio u nju jer je bila jako lijepa (opet ) imala je kratku crnu kosu ne sjecam se jel ga ubila, ali je htjela smaknuti i njega i ljubavnicu zbog koje umalo nije izgubila glavu
Hahaha. Kako si to rezmirala strucno. Nju su krokodili izgrizli, ako se ne varam. Sjeca li se neko Robinje Isaure? Bea, daj nam sliku pokusaj pronaci.
Beatrix wrote:da, Noc i dan je imao film u kojem se ljudi obilato sexaju
superman nezaobilazan za Novu
a ja se sjecam serija zvala se Povratak u Eden gdje je muz, bradati, sijedi, sarmantni bogatas, pokusao ubiti zenu, ali je ona rezivjela Lice joj je nilo unakazeno, pa je izvrsila plasticnu operaciju i vratila se da mu se osveti i on se zaljubio u nju jer je bila jako lijepa (opet ) imala je kratku crnu kosu ne sjecam se jel ga ubila, ali je htjela smaknuti i njega i ljubavnicu zbog koje umalo nije izgubila glavu
Sjecam se i ja te serije. Mislim da je australske proizvodnje. Bas sam se nesto bio uzivio u nju.
Koka iz Twin Peaksa, na nesrecu stradala u prvoj epizodi
Bila je scena u kojoj vlasnik nocnog bara pita heroinu sta zna raditi, kad je dosla da se prijavi za posao. Ona je uzela tresnju, otkinula peteljku i stavila je u usta. Malo prozvakala i izvadila peteljku svezanu u cvor. Meni je to izgledalo kao beskorisna vjestina.
Kad sam malo odrastao, skuzio sam u cemu je fazon
Last edited by BugsBunny on 19/12/2006 17:05, edited 1 time in total.